Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dendencim kızın bir güneş gibi doğsun yuvanıza çok güzel bir isim sağsalim doğsun ve çok güzel bir ömür yaşasın inş bizim meleklerimizde tabi bütün melekler ayyy duygulandım .....
zaten üşütmüşüm berbat bi şekilde dün akşam ter atmam lazım ve dün sabaha kadar terledin su gibi yoksa iyileşemem bugünde var kırıklık ama daha iyiceyim ilaç kullansam çabuk geçerdi ama kullanamıyorum hiç keyfim yok anlıycanız ben yatıyorum bayramda evden hiç çıkamadım maaleseff kısmet değilmiş anneme bile gidemedim

selam kızlar herkese iyi bayramlar ...
bi problem va heralde kaçıncı yazısım ama görünmüyorr. keyifler nasıl cümleten iyimisiniz?

canım çok geçmiş olsun önemli olan sağlığın rahatsızsan çıkmayacaksın yapacak bişi yok fırsat bulur bulmaz annen gelir bence elini öptürmye sana :)
dendedim yeni fakettim canım hayırlı olsun kızın da adı da inş. :))
selam kızlar herkese iyi bayramlar ...
bi problem va heralde kaçıncı yazısım ama görünmüyorr. keyifler nasıl cümleten iyimisiniz?

güzincim hoşgeldin iyiyim ben çok şükür umarım sende iyisindir
ne güzel yaklaştı doğumun düşündükçe ben heyecanlanıyorum valla rabbim nazarlardan korusun inş. ayy yaşlandım mı nedir pek bir duygusal oldun ben yaaaaaaa senağlama

dendencim Allah adıyla yaşatsın inşallah bebeğini canım... Rabbim sağlık ve sıhhatle dünyaya gelmesini nasib etsin... bu arada bi değişiklik olmazsa ki olmayacağını düşünüyorum eğer hala kız olmakta direniyosa bizim kızımızın adı da İPEK olacak...

akşamı iple çekiyorum... bilenler biliyor neden olduğunu... arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama sanırım görünmüyor... Bayramınız mübarek olsun.. Rabbim tekrarına kavuşmak nasib etsin.. gerçi bu bayram çok sıkıcı geçiyor ama bunada şükür... kocam çalışıyor da... offf offf ...

Allah onun adını da hayırlı etsin kuzucum benim bak aklıma ne geldi senle konuşmuştuk ya hamiş kalırsam nazlı nazlı gezecem demiştin bak mecburen öyle gezmeye başladın istemesen de rahatsızlıkların izin vermiyo ... ben sana dua ederken dikkat et dediydim bak dinlemedin ne oldu :))

kaydirigubbakcemile3 Allah allah neden acaba bek çok merak ettim akşam ne olcak kocişini mi özledin o mu gelecek kaydirigubbakcemile3
bu arada benim kociş de gece çalıştı şimdi de yatıyor haliyle Çok üzgünüm çoook

canım mrb seninde bayramın mübarek olsun.akşamı neden iple çekiyon bende merak ettim.CADIARZU

feryad merhaba canım evet yaklastığını düşündükçe heyecen basıyor darısı sorunsuz bir sekilde en kısa zamanda basına inş.ikiz üçüz dördüz

emine canım bize gel her türlü tatlımz vardır çabuk gel bol antepli baklavayı bitirecekler ona göre şuan kimse yok biraz uzandım hem size bakayım dedim

denden kızının adı ne olacak?

nuray canım bugünler de gececek ev hapsi bitecek inş.

ayyyyyyy bu dua bana fazla :Saruboceq: lütfen ikizden sonrasını keselim duanın amaaaannnnnnııııııııııııın dördüz olursa ben ne ederim -tatlicadiarzu- böyle olurum heralde korktum kız:1ninca:

dendenin kızının zadı Güneş olacakmış canım.... dendencim affına sığınarak ben bilgi veriyorum kuzum aysude de ipek ismini düşünüyormuş

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr iyibayramlar uzun süree giremedim siteyee. allahım bu ay banada bi bayram sekeri gönderiri insallah calısmalara basladıkk:))))))))))

bayramın ikinci gününü de bitirdik evde,kimi arasam dışarılarda, yada tatilde,neyse geçen her gün bizim hayrımıza, evde yada dışarıda olması öneli değil, sorunsuz biten her güne şükrediyorum.
dendencim, aysudecim, kızlrınınzın isimleri hayırlı olsun, isimleriyle çağırdığınız günleride görörsünüz inşallah.
çalışmalara başlayacak arkadaşlara da kolay gelei rast gelesempatiksalakcinni

anam bitmiştir şimdiye kadar geç kaldımm.sen benim yerime bir tane yiyiver.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr iyibayramlar uzun süree giremedim siteyee. allahım bu ay banada bi bayram sekeri gönderiri insallah calısmalara basladıkk:))))))))))
inşallah canm inşallah.
iyi bayramlar.
[ geçmiş olsun .aman dikkat et .limonlu ılık su iç.çabuk toparlıyor.
annene giidemedim diyede uzulme.izmirdeyse o gelir yanına.bak benim kimsem yok .napim buna da şükür diyom oturuyom.

denden ve aysude bebişlerin ismini bile bulmuşsunuz.maşallah kuzucuklara.isimleriyle yaşasınlar.

feryad tatlım iyi bayramlar.bayram sonrasına tatlı haberlerl yazarsın inşallah.

asigülüm yoksun ortalıkta.memlekete gittin heralde.iyi bayramlar.

dayanın kızlar bayramın son günü de bitiyor zaten sıkılıyoruuuz en azından bi de yalnız geçrdiğimiz bayramın sıkıntısından kurtulcaz.

güneş ve ipek e uzun ömürler dilerim.

çalışan arkadaşlara da az laf çok iş diyorum bu işler azimle oluyor ha gayret aklinialirimsmile verimli çalışmalar inşallhhhhh

dayanın kızlar bayramın son günü de bitiyor zaten sıkılıyoruuuz en azından bi de yalnız geçrdiğimiz bayramın sıkıntısından kurtulcaz.

güneş ve ipek e uzun ömürler dilerim.

çalışan arkadaşlara da az laf çok iş diyorum bu işler azimle oluyor ha gayret aklinialirimsmile verimli çalışmalar inşallhhhhh

ahhh ahhh nasıl dua ettin acep benim gibi ayağı çabuk bi hatun kımıldayamaz pozisyona geldi nerdeysi... gerçi dün iyiydim daha önce iyiki görmedin....
akşamı neden iple çekiyordum çünnnküüü feryad ve kocişi bize geldiler gecenin bi körüne kadar birlikteydik iyi vakit geçirdik valla....
suss bakimm... gelene kapımız açık birlikte büyütürüz sıpalarımızı...inşaallahhhhhh.........

İPEK veGÜNEŞ çok güze isimler....
sağol canım inşallah allahın izniyle sende yaşayacaksın bu günleri sadece sakin olmayı becermen lazım diye düşünüyorum...

sagol canım sanada iyi bayramlar...

çok şükür bitiyor hiç bir bayramda bu kadar sıkılmamıştım kocam olmayınca çekilmiyor bayram.... bu arada iyi dileklerin için çok teşekkürler canım...

ayy evet şu referandumda bi an önce bitsin de kurtulalım kocacığımın canı çıktı artık çalış çalış nereye kadar yahu... canım bebeklerimiz için iyi dileklerinden dolayı teşekkürler... inşallah hayırlı ve uzun ömürlü olur bütün kuzucuklar....
çalışma yapanlar konusundaki düşüncelerinde tam destek veriyorumm.... Haydi rastgele...laelaelaelaelae

feryadcım benim herif senin herifinin aç kaldığı fikrine kapılmış sabah kalktı hala yaaa doymadı herhalde diye gezdi durdu ortalıkta benim akşama kadar kafamın yerden kalkmaması yüzünden inşallah aç kalmamıştır...

Kıss akıllı bikere o senin duandı bu birrrrrrrrrrrrrrr ben hamişliğimde inş. yerimde oturmayıp günümü gün etmek istiyorum son günüme kadar tadını çıkarmak istiyorum bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....Rabbim duy sesimi bana böyle bir hamişlik veeeeeeeer kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kızzz olur mu o şakaydı adam eve gelene kadar çok yedim çok yedim dedi durdu kaydirigubbakcemile3 kocişine söyle rahat olsun bizim tek sıkıntımız geceler az daha uzun olsa süper olurdu yerimseniben daha çok otururduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…