Rabim bilir ama belki hakında hayırlısı böyle olur eşin ailesini gölcük depremindemi kaybetmiş sabır diliyorum kendim için dua iştiyoruminşşlah ama ben 3 düşük yaşamak istemiyoum bundan sonra gelsin çıkıpta kendisi anesi onu pamuklarda belicek
oooo nergis hanımda burdaymışşşş........ kuzum bayramın mübarek olsun... inşallah herşey gönlünce olur...
selam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr
dendencim kızın bir güneş gibi doğsun yuvanıza çok güzel bir isim sağsalim doğsun ve çok güzel bir ömür yaşasın inş bizim meleklerimizde tabi bütün melekler ayyy duygulandım .....
zaten üşütmüşüm berbat bi şekilde dün akşam ter atmam lazım ve dün sabaha kadar terledin su gibi yoksa iyileşemem bugünde var kırıklık ama daha iyiceyim ilaç kullansam çabuk geçerdi ama kullanamıyorum hiç keyfim yok anlıycanız ben yatıyorum bayramda evden hiç çıkamadım maaleseff kısmet değilmiş anneme bile gidemedim
amin canım sağol,dayanamadım walla,sağsalim gelir inş.......canım çok geçmiş olsun önemli olan sağlığın rahatsızsan çıkmayacaksın yapacak bişi yok fırsat bulur bulmaz annen gelir bence elini öptürmye sana :)
dendedim yeni fakettim canım hayırlı olsun kızın da adı da inş. :))
güzincim hoşgeldin iyiyim ben çok şükür umarım sende iyisindir
ne güzel yaklaştı doğumun düşündükçe ben heyecanlanıyorum valla rabbim nazarlardan korusun inş.ayy yaşlandım mı nedir pek bir duygusal oldun ben yaaaaaaa senağlama
akşamı iple çekiyorum... bilenler biliyor neden olduğunu...arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama sanırım görünmüyor... Bayramınız mübarek olsun.. Rabbim tekrarına kavuşmak nasib etsin.. gerçi bu bayram çok sıkıcı geçiyor ama bunada şükür... kocam çalışıyor da... offf offf ...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr iyibayramlar uzun süree giremedim siteyee. allahım bu ay banada bi bayram sekeri gönderiri insallah calısmalara basladıkk:))))))))))
bayramın ikinci gününü de bitirdik evde,kimi arasam dışarılarda, yada tatilde,neyse geçen her gün bizim hayrımıza, evde yada dışarıda olması öneli değil, sorunsuz biten her güne şükrediyorum.
dendencim, aysudecim, kızlrınınzın isimleri hayırlı olsun, isimleriyle çağırdığınız günleride görörsünüz inşallah.
çalışmalara başlayacak arkadaşlara da kolay gelei rast gelesempatiksalakcinni
anam bitmiştir şimdiye kadar geç kaldımm.sen benim yerime bir tane yiyiver.
inşallah canm inşallah.
iyi bayramlar.
[
geçmiş olsun .aman dikkat et .limonlu ılık su iç.çabuk toparlıyor.
annene giidemedim diyede uzulme.izmirdeyse o gelir yanına.bak benim kimsem yok .napim buna da şükür diyom oturuyom.
denden ve aysude bebişlerin ismini bile bulmuşsunuz.maşallah kuzucuklara.isimleriyle yaşasınlar.
amin canım amin......
feryad tatlım iyi bayramlar.bayram sonrasına tatlı haberlerl yazarsın inşallah.
asigülüm yoksun ortalıkta.memlekete gittin heralde.iyi bayramlar.
dayanın kızlar bayramın son günü de bitiyor zaten sıkılıyoruuuz en azından bi de yalnız geçrdiğimiz bayramın sıkıntısından kurtulcaz.
güneş ve ipek e uzun ömürler dilerim.
çalışan arkadaşlara da az laf çok iş diyorum bu işler azimle oluyor ha gayret aklinialirimsmile verimli çalışmalar inşallhhhhh
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :))
Kızlar Reisdevrim de sağlıkla oğluşuna kavuştu, kendisi nete giremiyor pek, haber vereyim dedim, Arda Kaan annesinin kollarında
canım arkadaşlarım biraz geç kaldım
ama hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun öpüyorum hepiniziŞeniz
nergis60, denden+, feryad+, sabrina22
herkese iyi akişamlar kızlar
nergis60, denden+, feryad+, sabrina22
herkese iyi akişamlar kızlar
kızlar herkese hayırlı bayramlar.bayramınız mübarek olsun.inanın yoğunluktan hiç nete giremedim.bayağı gelenim oldu.Allah eksikliklerini vermesin ama artık ağırlaştım iyice.bacak ağrılar beni zorluyo.denden,aysude inşallah isimleriyle yaşarlar bebişler.biz de DORUK EFE,BERKE EFE,YA DA MERT EFE...gidip geliyoz bu isimlerde sonunda bir efesi olcak ama bakalım hayırlısı
Kızlar Deniz de ben de iyiyiz...1 hafta sonra iş başı yapıyorum(
Deniz de 7. ayını bitirmiş, 8 den 3 gün almış oluyor...
Tatil çok güzeldi, bana işi unuttum gibi geliyor ama mecburen hatırlayacağzı artık elden gelen bişe yok...
Deniz e teyzem bakacak bakalım günlerimiz Deniz hanımı teyzeme alıştırmaya çalışmakla geçiyor..
Geçmişi okumaya hiç fırsatım yok, şimdi de Deniz mızmızlanmaya başladı bile..Ara ara girip okumaya çalışacağım...
Denden cim Güneş gerçekten de çok güzel bir isim, kızın hayatının güneşi olsun inşallah..
Aysude canım sen de Gelevera da diğer hamilelerimiz de kendinize çok iyi bakın e mi :)) Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.
Feryad cım seni de öperim çokça :))
Herkese iyi akşamlar.
rabim bilir ama belki hakında hayırlısı böyle olur eşin ailesini gölcük depremindemi kaybetmiş sabır diliyorum kendim için dua iştiyorum
Aysudeeeeeeeee sende mi eşine işe gönderdin??eşim seçimde görevli,ben yalnızım.....ama öğlene kadar,öğlende abim nöbetten çıkıp beni alacak anneme gidicem......
Dinamiss hayırlısı olsun canım,pek çok çalışan anneye göre maşallah şanslısın......hele özel sektör o kadar zor ki anne olunca.......
dendencim günaydın tatlım... hayatım kızının ismine bayıldım Rabbim hayırlı , sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat olmasını nasib etsin GÜNEŞ kızımızın...
evet kuzu bu yıl sandık başında değil eşim ama ihtiyat olarak bekletiyorlar herhangi bir olay çıkarsa müdahale için... bayramın ikinci gününden beri çalışıyor Allaha güç varmasın ama çok sıkıcı bir bayram geçirdim annemin babamın yanına gidemedim...hayırlısı böyleymiş diyorum kendi kendime....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?