Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim canım aminnnnnn..........bol bol dinlen ve çabucak iyileş,pekmez ye pekmez,iyi geliyor....

amin canım sağol,dayanamadım walla,sağsalim gelir inş.......

İpek çok güzel bir isim,sağ salim hepimiz kavuşuruz inş.....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr iyibayramlar uzun süree giremedim siteyee. allahım bu ay banada bi bayram sekeri gönderiri insallah calısmalara basladıkk:))))))))))

aminnnnnnn....................

amin canım cümlemize............

amin........hepimiz özlediklerimizle birlikte uzun sağlıklı ömürler yaşarız inş........

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :))

Kızlar Reisdevrim de sağlıkla oğluşuna kavuştu, kendisi nete giremiyor pek, haber vereyim dedim, Arda Kaan annesinin kollarında

merhabaaaa......özlettin kendini,çok güzel bir haberle geldin ama.........maşallah.......reisdevrimde çok mücadele edenlerden.....Rabbim muradına erdirdi onu darısı tüm bekleyenlere...........sen nasılsın?Deniz nasıl?????neler yaptınız anlat bakalımmmmmm......

canım arkadaşlarım biraz geç kaldım
ama hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun öpüyorum hepiniziŞeniz

seninde canım..........

kızlar herkese hayırlı bayramlar.bayramınız mübarek olsun.inanın yoğunluktan hiç nete giremedim.bayağı gelenim oldu.Allah eksikliklerini vermesin ama artık ağırlaştım iyice.bacak ağrılar beni zorluyo.denden,aysude inşallah isimleriyle yaşarlar bebişler.biz de DORUK EFE,BERKE EFE,YA DA MERT EFE...gidip geliyoz bu isimlerde sonunda bir efesi olcak ama bakalım hayırlısı

selam azdalar.. sen ne kadar olmuştun?? bebişin isimleri cok güsel ama doruk efe daha iyi olmuş gibi uymuş yani birbirine sanki..

Kızlar Deniz de ben de iyiyiz...1 hafta sonra iş başı yapıyorum (
Deniz de 7. ayını bitirmiş, 8 den 3 gün almış oluyor...
Tatil çok güzeldi, bana işi unuttum gibi geliyor ama mecburen hatırlayacağzı artık elden gelen bişe yok...
Deniz e teyzem bakacak bakalım günlerimiz Deniz hanımı teyzeme alıştırmaya çalışmakla geçiyor..

Geçmişi okumaya hiç fırsatım yok, şimdi de Deniz mızmızlanmaya başladı bile..Ara ara girip okumaya çalışacağım...

Denden cim Güneş gerçekten de çok güzel bir isim, kızın hayatının güneşi olsun inşallah..

Aysude canım sen de Gelevera da diğer hamilelerimiz de kendinize çok iyi bakın e mi :)) Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.

Feryad cım seni de öperim çokça :))

Herkese iyi akşamlar.

canım o kadar aradan sonra çalışmak zor gelir helede meleğini teyzen de olsa senden başkasına bırakmak hele hele de bu kadar emek edilmiş bir meleği.... daha da zor gelir ama umarım herşey güzel ve kolay olur deniz hanım çabuk alışır ciciteyzesine ve çoooooook sever sen de rahat çalışırsın inş. ne bilim işte herşeyin en iyileri bulsun sizi ve hepinizi :)

Sağol Feryad cım hepimizi iyilikler bulsun hep :))

İşe başlamak bir yandan zor geliyor, Deniz bensiz ne yapacak diyorum sonra da bunun megolamanca bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum..
Çünkü biliyorum ki anne olmak bambaşka ama teyzemin ona benden bile daha çok itina göstereceğine de çok eminim..
Öyle şefkat doludur öyle sabırlıdır ki teyzem kendisi gerçek anlamda anne olmamıştır ama çoğu anne onun eline su dökemez..
Hayat hikayesi film gibi ve fedakarlıklarla doludur..Gerçekten eli öpülecek mübarek bir kadındır..
Bu nedenle ben çok şanslıyım, kızımı çok özleyeceğim ama gözüm arkada kalmayacak..

Bir de eşim bu sene öğlenci oldu :)) Yani Deniz zaten öğlen 1 e kadar babası ile kalacak, zaten akşam beşte de ben geleceğim..

Allaha şükür ilk altı ay sadece anne sütü aldı Deniz, son bir aydır da ek gıdalara geçtik, bu arada süt sağdım biriktirdim, ben işteyken de bir öğün anne sütü içebilecek.

Yani ne bilim sanki hazır gibiyiz bu duruma..Ama tabii gene de o ilk gün eminim çok zor geçecek...Kuzumu nasıl özlerim kimbilir..Ama herkes gibi biz de alışacağız bu duruma diyorum zira başka yol yok...

Üstelik şu an yapışık ikizler gibiyiz Deniz hanımla, yakamdan düşmüyor, benden ve babasından başka kimseye gitmiyor, anneannesi babannesi dahil olmak üzere kimsenin evinde durmuyor..Yani artık onun da sosyalleşme zamanı geldi biraz biraz..
Gerçi ben bana olan düşükünlüğünden dolayı gizliden gizliye pek grurlanıyorum ama gene de mantıklı düşünürsek bu kadar abartması da doğru değil sanırım..
Teyzemle geçireceği 4-5 saat ona da iyi gelecektir diyorum.

Ayyy çenem düştü gene kusura baklmayın kızlar, özlemişim içimi dökmeyi opuyorumnanaktan

Aysudeeeeeeeee sende mi eşine işe gönderdin??eşim seçimde görevli,ben yalnızım.....ama öğlene kadar,öğlende abim nöbetten çıkıp beni alacak anneme gidicem......

Dinamiss hayırlısı olsun canım,pek çok çalışan anneye göre maşallah şanslısın......hele özel sektör o kadar zor ki anne olunca.......

dendencim günaydın tatlım... hayatım kızının ismine bayıldım Rabbim hayırlı , sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat olmasını nasib etsin GÜNEŞ kızımızın...

evet kuzu bu yıl sandık başında değil eşim ama ihtiyat olarak bekletiyorlar herhangi bir olay çıkarsa müdahale için... bayramın ikinci gününden beri çalışıyor Allaha güç varmasın ama çok sıkıcı bir bayram geçirdim annemin babamın yanına gidemedim...hayırlısı böyleymiş diyorum kendi kendime....

dendencim günaydın tatlım... hayatım kızının ismine bayıldım Rabbim hayırlı , sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat olmasını nasib etsin GÜNEŞ kızımızın...

amin amin cümlemizin ki.....inş. kucaklarımız dolar,umutlarımız yarım kalmaz.........

zor tabii yaa,dediğin gibi hayırlısı olsun,Allah kolaylık versin.......walla bizede bu bayram pek bir sıkıcı geldi,dün misafirlerimizi vardı biraz şenlendik.......

ben kimseye gitmek istemedim nedense......inzivada gibiyim....:hulya:

Aysude senin ticker a bakıyorumda maşallah yarısına geldin nerdeyse,öyle böyle zaman geçiyor,Allahım tamamına ulaştırsın sağlıkla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…