Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yavv o dua yerine geçmiş desene sen iyi aminnnnnnn demişsinnn gülüm.... ayyy evet keşke daha uzun olsaydı geceler gerçi sohbet bölünmeseydi daha iyi olurdu ama neyse hayırlısı ... bi dahaki sefere daha uzun otururuz inşallah....sempatiksalakcinni

canım hayırlısı olsun inş. herşey iyi olur....
çok yorma kendini tmm mı?

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :))

Kızlar Reisdevrim de sağlıkla oğluşuna kavuştu, kendisi nete giremiyor pek, haber vereyim dedim, Arda Kaan annesinin kollarında

selam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr

olmaz mı hoşgeldin ama keşke bizim yaşadıklarımızı yaşamamış olsaydı (düşükleri yani):teselli: burda en az düşüğü olanlar 2 düşüklüler zaten örneğin ben

Kızlar Reisdevrim de sağlıkla oğluşuna kavuştu, kendisi nete giremiyor pek, haber vereyim dedim, Arda Kaan annesinin kollarında

oooooo tatilcimiş gelmiş hoşgelmiş hemde çoooooooook güzel haber getirmiş canım nasılsın? Denizimiz nasıl?
Arda kaana rabbim uzuuuuuuuuuuuun sağlıklı mutlu bir ömür versin inş.a.s.

olmaz mı hoşgeldin ama keşke bizim yaşadıklarımızı yaşamamış olsaydı (düşükleri yani):teselli: burda en az düşüğü olanlar 2 düşüklüler zaten örneğin ben

içimden kocaaaaaaa bi of çekmek geliyo feryatt bazen öle ağır geliyoki bu yük pskolojim kaldrmıyor çıkmaza düşüyoum çokkk 7 yıldr:çok üzgünüm: cennet kokusunu özlüyorum hep haset bırakıyor kendini bize

boş gebelik yaşadım iki kez doğal yoldan ceee diyip gittiler
ondan öncede hep uğraşmıştım tüp bebek aşılama vss olmamıştı sonra süpriz yaptı ama hep hevesimiz kursağımızda kaldı yıkıldık

geçmiş olsun canım...hepimizde aynı hüsranlar var... ama hiç üzülme bak reisrevrim de biz gibiydi maşallah şimdi yavrusunu kucaklamış Allah sağlıkla büyütmak nasip etsin... rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin ve tüm bekeleyenlere...

biliyorum cnm hepimiz aynı aşamalardan geçtik ben nerdeyse 1 buçuk yılda ancak toplayabildim kendimi ve diğer arkadaşlarım da aynı aşamalardan geçti bende tüp bebek falan denedim ama kısmet değilmiş gelmedi bebeğim rabbim daha fazlasıyla denemesin bizleri

oooo nergis hanımda burdaymışşşş........ kuzum bayramın mübarek olsun... inşallah herşey gönlünce olur...

selam şekerler..iyi bir gün olsun herkese.

selam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr
hoşgeldin canım. inşallah bu yaşadıkların son acılar ve son kayıplar olur. bayram şekerin yeni bir bebek müjdesi olur inşallah.

ooooo bu da harika bir haber, şeker tadında. allah sağlıklı uzun ömürler versin arda kaan a. şansı bahtı açık olsun..

bu arada listeyi takib eden arkadaşlara duyurulur, esterya oğluşunu kucağına almış, ama sanırım nete girmeye vakti yok.tam doğum yaptığı tarihi bilemiyorum ama geçen hafta msn de gördüm tesadüfen, 40 ları çıkmış:ecrin_bebek:eminim kendisi musait olunca girer ve ayrıntıları bizlerle paylaşır.

herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar bebek isteyenlerin tez zamanda kucagı dolar hamiş olanlarada hayırlı doğumlar nasib eder.

meraba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bende 3gebelik kaybından sonra şuan hamileyi darısı senin başına inşallah

alah razı olsun inşşlahhhhh diyoum çokkkkkkk istyiyoum 7 yıld bekliyorum eşim için özellikle o tek hayatta tüm ailesi depemde ölmüş herkes bekliyo işte bebek sanki bende olmayınca çok üzülüyoum onu baba yapamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…