yavv o dua yerine geçmiş desene sen iyi aminnnnnnn demişsinnn gülüm.... ayyy evet keşke daha uzun olsaydı geceler gerçi sohbet bölünmeseydi daha iyi olurdu ama neyse hayırlısı ... bi dahaki sefere daha uzun otururuz inşallah....sempatiksalakcinniKıss akıllı bikere o senin duandı bu birrrrrrrrrrrrrrr ben hamişliğimde inş. yerimde oturmayıp günümü gün etmek istiyorum son günüme kadar tadını çıkarmak istiyorum bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....Rabbim duy sesimi bana böyle bir hamişlik veeeeeeeer kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kızzz olur mu o şakaydı adam eve gelene kadar çok yedim çok yedim dedi durdu kaydirigubbakcemile3 kocişine söyle rahat olsun bizim tek sıkıntımız geceler az daha uzun olsa süper olurdu yerimseniben daha çok otururduk
yavv o dua yerine geçmiş desene sen iyi aminnnnnnn demişsinnn gülüm.... ayyy evet keşke daha uzun olsaydı geceler gerçi sohbet bölünmeseydi daha iyi olurdu ama neyse hayırlısı ... bi dahaki sefere daha uzun otururuz inşallah....sempatiksalakcinni
selam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :))
Kızlar Reisdevrim de sağlıkla oğluşuna kavuştu, kendisi nete giremiyor pek, haber vereyim dedim, Arda Kaan annesinin kollarında
olmaz mı hoşgeldin ama keşke bizim yaşadıklarımızı yaşamamış olsaydı (düşükleri yani):teselli: burda en az düşüğü olanlar 2 düşüklüler zaten örneğin ben
boş gebelik yaşadım iki kez doğal yoldan ceee diyip gittiler
ondan öncede hep uğraşmıştım tüp bebek aşılama vss olmamıştı sonra süpriz yaptı ama hep hevesimiz kursağımızda kaldı yıkıldık
içimden kocaaaaaaa bi of çekmek geliyo feryatt bazen öle ağır geliyoki bu yük pskolojim kaldrmıyor çıkmaza düşüyoum çokkk 7 yıldr:çok üzgünüm: cennet kokusunu özlüyorum hep haset bırakıyor kendini bize
hoşgeldin canım. inşallah bu yaşadıkların son acılar ve son kayıplar olur. bayram şekerin yeni bir bebek müjdesi olur inşallah.selam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :))
Kızlar Reisdevrim de sağlıkla oğluşuna kavuştu, kendisi nete giremiyor pek, haber vereyim dedim, Arda Kaan annesinin kollarında
meraba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bende 3gebelik kaybından sonra şuan hamileyi darısı senin başına inşallahselam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr
meraba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bende 3gebelik kaybından sonra şuan hamileyi darısı senin başına inşallah
meraba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bende 3gebelik kaybından sonra şuan hamileyi darısı senin başına inşallah
selam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?