Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah canım bizimle birlikte isteyen herkesin göbüşleride kucaklarıda cennet kokulu kuzucuklarla dolsun inşallah....
neden bilmiyorum ama bende aynı durumdaydım desem yeri var.. kimseye gitmek istemedim aslında sanki eşimin bayramda çalışıyor olmasıda sanki bahane oldu... kurban bayramımız neşeli geçer inşallah... bide pazartesi amniyosentez yapılacak o yüzden çokk gerginim... hayırlısıyla bi atlatsaydık kazasız belasız rahatlıcam herhalde gerçi sonucu alana kadar rahatlayabileceğimi düşünmüyorum ama....

seni çok iyi anlıyorum......inş. kolayca,problemsiz bir şekilde atlatırsınız bebeğinde sende,sonrasında da sonuçlar tertemiz çıkar ve derin bir ohhhh çekip rahat rahat devam edersin gebeliğine.......kendini hiç germemeye çalış,çikolata falan yemede bebiş harket etmesin annesi.......saat kaçta olacak?

saat 11 gibi gidicez ve öğleden sonrada işleme alacaklar... içim rahat ama bilmediğim bişeyle karşı karşıya olmanın gerginliği sanırım her ne kadar sende dahil işlem geçiren arkadaşlarımla konuşmuş olsamda can tatlı işte. hem kendim için hemde bebek için endişeleniyorum... ama olacak olana çare yok herşey nasib o yüzden tevekkül etmeyi tercih ediyorum hayırlısı olsun diyorum...

selam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr
slm canım geçmş olsun... nşallah allah sizide en kısa zamanda çocuk sahibi yapacaktır.
hoşgeldin canım sanada ii bayramlar benimde 4 düşüğüm var rabbim en kısa zamanda bizi bebeklerimize kavuştursun inşallah...
inşallah canım. 4 düşük diyince daha bi üzüldüm bende 4 düşük yaşadım bliyorsundur siteyi takip ediyorsan ve şu anda 20 haftalık hamileyim inşallah rabbim bunu bağışlar... inşallah allah herkesi çok betletmeden anne yapar.
merhaba canım özlettin kendini. denizn iy olmasına ayrıca sevindim. ayrılacak olmanız zor bir durum ama neyseki tanıdık ve merhametli bir insana bırakacak olman çok rahatlatıcı.. sevgiler.

allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah... neden amniyosentez yaptırıyorsun canım uzun bir ara olmadığım için bilmyorum. benmde üçlü taramam riskli çıkmasına rağmen yaptırmadım.yavrularımız allaha emanet rabbim onları korusun,onların sağlığıyla bizi imthan etmesin inşallah.

slm kızlar nasılsınız???
nasıl geçti bayram tatili???

reisdevrim ve esterya da doğurmuş kavuşmuşlar bebişlerine allah bizlerede göstersin o günleri inş
güzin nasılsın kızın nasıl ? ben bu hafta sana gelicem konuştuğumuz gibi haberleşiriz salı günü gelmeyi düşünüyorum yarın konuşalım olmazsa detayları nasıl buluşucamızı aslında yarında gelsenm olurda pazartesi kalabalık olurmu acaba diye ondan salı diyorum sen ne dersin

azı çoğu olmaz duanın korkma hep beraber büyütürüz vereliniortak

dendenin kızının zadı Güneş olacakmış canım.... dendencim affına sığınarak ben bilgi veriyorum kuzum aysude de ipek ismini düşünüyormuş

aysude denden kızlarınız adıyla yasasınlar sağlıkla dünyaya gelsinler inş.
aysude amniyoya neden gerek duydular?

canım meraba nasıl oldun ?bende kızımda iyiyiz bu bayram bayağı yorulduk gelenden sağolsunlar vakit nasıl geçti anlmadım.p.tesi salı yoğun oluyor bayramdanda çıktılar ya sen bilirsin canım ya salı ya perşembe derim ben daha iyi olur.yarın konusuruzhihoyyyt

aysude denden kızlarınız adıyla yasasınlar sağlıkla dünyaya gelsinler inş.
aysude amniyoya neden gerek duydular?
arkadaşlar ilginiz için öncelikle teşekkür ederim... neden amniyosenteze gerek duyuldu sorusuna gelince ... ben 2'li yada 3'lü taramalara girmedim çünkü gebe kaldığımdan beri amniyosentezden bahsediyorduk nedeni ise en son düşüğüm. en son kaybettiğim bebeği genetik incelemeye göndermiştik ve kromozom anomalili olduğunu öğrenmiştik daha sonra bana da çeşitli testler uygulandı ve kanda pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendik.daha o gün genetikçiler bundan sonraki gebeliklerimde genetik inceleme yapılmasının uygun olacağını söylemişlerdi. geçen gittiğim kontrolde genetikçiyle uzun uzun görüştük ben istemiyordum ama eşim de inceleme isteyince benim olduğu kadar onunda olan bu bebek için kabul ettim.. inşallah sorun çıkmaz. sorun çıkacağını düşünmüyorum içim rahat ama işlem biraz korkutuyor işte...kaybettiğim bebekte 6.kromozom 3 taneydi tekrarlama ihtimali çoookkk düşük ama genetikçi sayısal anomalilerin diğer kromozomlarda olma ihtimalini ekarte etmez bu durum o yüzden işlemi kabul etmek mantıklı olur dedi... işte yarın gitcez ve görcez neler olcak...en hayırlı sonuç için dua ediyorum...sizlerdende dua istiyorum.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Aysude senin ticker a bakıyorumda maşallah yarısına geldin nerdeyse,öyle böyle zaman geçiyor,Allahım tamamına ulaştırsın sağlıkla inş.

o tickeri gördükçe ben de çok şaşırıyorum... aminn.. canım benim hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah......

merhaba, iyi pazarlar ..aysudecim yarın için sana bol şans ve gayret diliyorum. rabbim korktuğuna uğratmasın. içini ferah tut. herşey iyi olacak allahın iziniyle.

bende sizler gibi bayramı evde geçirenlerdenim. çok ta şikayetçi değilim aslında . allahın gücüne gitmesin ama oldum olası bayramlar bana pek iyi gelmemiştir.ve bayramda ruhum daralır, içim sıkılır. canım hiçbişey yapmak, hiçbiyere girmek istemez.bu bayram annemler de yok tu. iyice kötü oldum.neyseki bitti hayırlısıyla. inşallah bundan sonraki bayramlarımız güzel olur. belki bebeklerimiz bayramları da sevdirir bizlere.yeyerki kavuşalım mucizelerimizie..sabırsızlıkla bekliyor ve dua ediyorum hepimiz için.

canım ne güzel anlatmışsın duygularını ama çok da şanslısın böyle bir teyzeye sahip olmakla
kız gülüm bugün ben de görevliydim ve kocacığımı en son dün gördüm 24 sati geçti görüşmeyeli ve yarın akşama kadar da göremeyecem

gülüm beterin beteri var bak biz kocişle görüşemiyoz bile hem 2. gününden bahsetmemişsin bayramın ben geldim kalkmak bilmedim evini şenlendürdüm ya lülülülülülü

selam kızlar, hepinize ii akşamlar.. Aysude umarım bebişin cook iyidir ve hayırlısıyla bunu da atlatırsın.. senin gibi hepimizin Allah yardımcısı olsun... bebişi olan bayanları tanımıyorum ama bebişlerine yüce rabbimiz uzunn hayırlı ömürler versin, inşallah bizi de yazarlar öle, cocukları oldu diye :)

selam azdalar.. sen ne kadar olmuştun?? bebişin isimleri cok güsel ama doruk efe daha iyi olmuş gibi uymuş yani birbirine sanki..

merhaba canım benim 23 haftalık oğluşum.bana da öyle geliyo.eşim de doruk efeyi seviyo bakalım artık.ayy bugün seçimde görevliydim mahvoldum şu halimle.oturmak acayip yordu.senin nasıl gidiyo..

merhaba canım benim 23 haftalık oğluşum.bana da öyle geliyo.eşim de doruk efeyi seviyo bakalım artık.ayy bugün seçimde görevliydim mahvoldum şu halimle.oturmak acayip yordu.senin nasıl gidiyo..

aaa ne güzel bende 24. haftadayım.. inşallah isimleriyle yaşarlar bebişler, ben raporluyum calışmıyorum şimdilik ama benimde eşim görevliydi saat 6dan beri göremedim şimdide maç var diye bekliyolar bakalım...

canım inşallah tüm sonuçların tertemiz çıkar. ayrıca bu rahatlığının soğuk kanlılığının mikafatını çok yakın zamanda alacağına inanıyorum ben. allah işini rast getirsin gülüm.

dendenin kızının zadı Güneş olacakmış canım.... dendencim affına sığınarak ben bilgi veriyorum kuzum aysude de ipek ismini düşünüyormuş

biri ipek gibi yumuşacık biri güneş gibi sıcacık ne güzel isimler bulmuşsunuz. aysudecim benim göbek adım ipek bu arada :)

selam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr

geç oldu ama hoşgeldin sefalar getiridin. bir şekerle olmaz buyur baklavamızdan yeee :)

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :))

Kızlar Reisdevrim de sağlıkla oğluşuna kavuştu, kendisi nete giremiyor pek, haber vereyim dedim, Arda Kaan annesinin kollarında

uzun bir aradan sonra ne güzel bir haberle döndün. gözü aydın olsun. darısı bizlerin başına olsun inşallah.

canım benim benim bu 6. gebeliğim rabbim elbetteki yaşatmasın ama sabır be gülüm.

oh oh esteryada doğurmuş gözü aydın olsun inşallah.

inşşlah ama ben 3 düşük yaşamak istemiyoum bundan sonra gelsin çıkıpta kendisi anesi onu pamuklarda belicek

ayy bak sabah sabah ağlattın beni iyimi bende hep bir gelsin pamuklara sarıp zembile koycam derdim.

hayırlı olsn canım deniz kızıda alışır elbet. nazlı bebelerimiz onlar bizim.

canım benim sonuşçlar çok iyi çıkıcak allahın izniyle dualarım seninle.

günaydınnnnn........

Emine kimsem yok diye üzülme bak burada bir sürü arkadaşın var,İzmir'lilerin sayısı ise bir hayli yüksek,bak Baharda seni çıkaracak alışverişe,panik yapma,herşey hallolur :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…