amin amin cümlemizin ki.....inş. kucaklarımız dolar,umutlarımız yarım kalmaz.........
zor tabii yaa,dediğin gibi hayırlısı olsun,Allah kolaylık versin.......walla bizede bu bayram pek bir sıkıcı geldi,dün misafirlerimizi vardı biraz şenlendik.......
ben kimseye gitmek istemedim nedense......inzivada gibiyim....:hulya:
inşallah canım bizimle birlikte isteyen herkesin göbüşleride kucaklarıda cennet kokulu kuzucuklarla dolsun inşallah....
neden bilmiyorum ama bende aynı durumdaydım desem yeri var.. kimseye gitmek istemedim aslında sanki eşimin bayramda çalışıyor olmasıda sanki bahane oldu... kurban bayramımız neşeli geçer inşallah... bide pazartesi amniyosentez yapılacak o yüzden çokk gerginim... hayırlısıyla bi atlatsaydık kazasız belasız rahatlıcam herhalde gerçi sonucu alana kadar rahatlayabileceğimi düşünmüyorum ama....
seni çok iyi anlıyorum......inş. kolayca,problemsiz bir şekilde atlatırsınız bebeğinde sende,sonrasında da sonuçlar tertemiz çıkar ve derin bir ohhhh çekip rahat rahat devam edersin gebeliğine.......kendini hiç germemeye çalış,çikolata falan yemede bebiş harket etmesin annesi.......saat kaçta olacak?
slm canım geçmş olsun... nşallah allah sizide en kısa zamanda çocuk sahibi yapacaktır.selam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr
inşallah canım. 4 düşük diyince daha bi üzüldüm bende 4 düşük yaşadım bliyorsundur siteyi takip ediyorsan ve şu anda 20 haftalık hamileyim inşallah rabbim bunu bağışlar... inşallah allah herkesi çok betletmeden anne yapar.hoşgeldin canım sanada ii bayramlar benimde 4 düşüğüm var rabbim en kısa zamanda bizi bebeklerimize kavuştursun inşallah...
merhaba canım özlettin kendini. denizn iy olmasına ayrıca sevindim. ayrılacak olmanız zor bir durum ama neyseki tanıdık ve merhametli bir insana bırakacak olman çok rahatlatıcı.. sevgiler.Kızlar Deniz de ben de iyiyiz...1 hafta sonra iş başı yapıyorum(
Deniz de 7. ayını bitirmiş, 8 den 3 gün almış oluyor...
Tatil çok güzeldi, bana işi unuttum gibi geliyor ama mecburen hatırlayacağzı artık elden gelen bişe yok...
Deniz e teyzem bakacak bakalım günlerimiz Deniz hanımı teyzeme alıştırmaya çalışmakla geçiyor..
Geçmişi okumaya hiç fırsatım yok, şimdi de Deniz mızmızlanmaya başladı bile..Ara ara girip okumaya çalışacağım...
Denden cim Güneş gerçekten de çok güzel bir isim, kızın hayatının güneşi olsun inşallah..
Aysude canım sen de Gelevera da diğer hamilelerimiz de kendinize çok iyi bakın e mi :)) Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.
Feryad cım seni de öperim çokça :))
Herkese iyi akşamlar.
saat 11 gibi gidicez ve öğleden sonrada işleme alacaklar... içim rahat ama bilmediğim bişeyle karşı karşıya olmanın gerginliği sanırım her ne kadar sende dahil işlem geçiren arkadaşlarımla konuşmuş olsamda can tatlı işte. hem kendim için hemde bebek için endişeleniyorum... ama olacak olana çare yok herşey nasib o yüzden tevekkül etmeyi tercih ediyorum hayırlısı olsun diyorum...
ayyyyyyy bu dua bana fazla :Saruboceq: lütfen ikizden sonrasını keselim duanın amaaaannnnnnııııııııııııın dördüz olursa ben ne ederim -tatlicadiarzu- böyle olurum heralde korktum kız:1ninca:
dendenin kızının zadı Güneş olacakmış canım.... dendencim affına sığınarak ben bilgi veriyorum kuzum aysude de ipek ismini düşünüyormuş
anam bitmiştir şimdiye kadar geç kaldımm.sen benim yerime bir tane yiyiver.
bitmedi gel senin hakkını ayırdım ben.canım biliyon seker ölçüyorum bana bitane sana bitane sonra bide inusilene baslarım allah korusun.
meraba canım hayırlı olsun işin,ohaoldumsmile bıramak zor olacak neyseki emin ellerde olacak .
reisdevrim hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun adıyla yasasın görüşürsen ilet canım sıra bizlere geliyor.
reisdevrim ve esterya da doğurmuş kavuşmuşlar bebişlerine allah bizlerede göstersin o günleri inş
güzin nasılsın kızın nasıl ? ben bu hafta sana gelicem konuştuğumuz gibi haberleşiriz salı günü gelmeyi düşünüyorum yarın konuşalım olmazsa detayları nasıl buluşucamızı aslında yarında gelsenm olurda pazartesi kalabalık olurmu acaba diye ondan salı diyorum sen ne dersin
.
allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah... neden amniyosentez yaptırıyorsun canım uzun bir ara olmadığım için bilmyorum. benmde üçlü taramam riskli çıkmasına rağmen yaptırmadım.yavrularımız allaha emanet rabbim onları korusun,onların sağlığıyla bizi imthan etmesin inşallah.
arkadaşlar ilginiz için öncelikle teşekkür ederim... neden amniyosenteze gerek duyuldu sorusuna gelince ... ben 2'li yada 3'lü taramalara girmedim çünkü gebe kaldığımdan beri amniyosentezden bahsediyorduk nedeni ise en son düşüğüm. en son kaybettiğim bebeği genetik incelemeye göndermiştik ve kromozom anomalili olduğunu öğrenmiştik daha sonra bana da çeşitli testler uygulandı ve kanda pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendik.daha o gün genetikçiler bundan sonraki gebeliklerimde genetik inceleme yapılmasının uygun olacağını söylemişlerdi. geçen gittiğim kontrolde genetikçiyle uzun uzun görüştük ben istemiyordum ama eşim de inceleme isteyince benim olduğu kadar onunda olan bu bebek için kabul ettim.. inşallah sorun çıkmaz. sorun çıkacağını düşünmüyorum içim rahat ama işlem biraz korkutuyor işte...kaybettiğim bebekte 6.kromozom 3 taneydi tekrarlama ihtimali çoookkk düşük ama genetikçi sayısal anomalilerin diğer kromozomlarda olma ihtimalini ekarte etmez bu durum o yüzden işlemi kabul etmek mantıklı olur dedi... işte yarın gitcez ve görcez neler olcak...en hayırlı sonuç için dua ediyorum...sizlerdende dua istiyorum.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...aysude denden kızlarınız adıyla yasasınlar sağlıkla dünyaya gelsinler inş.
aysude amniyoya neden gerek duydular?
Aysude senin ticker a bakıyorumda maşallah yarısına geldin nerdeyse,öyle böyle zaman geçiyor,Allahım tamamına ulaştırsın sağlıkla inş.
aman allah esirgesin.doyduk iğneye.karnımız delik deşik.ama bebişimiz için katlanıyorz işte.sen yeme ben gelir yerim.anam bitmiştir şimdiye kadar geç kaldımm.sen benim yerime bir tane yiyiver.
bitmedi gel senin hakkını ayırdım ben.canım biliyon seker ölçüyorum bana bitane sana bitane sonra bide inusilene baslarım allah korusun..
ohh keyfinize diyecek yok.konuşun bakalım.yakın değiliz heralde .bende gelirdim yoksa.bu arada doğum hakkında bana da bilgi yazın.ben büyük ihtimalle ege de yapacam heralde.siz nerde düşünüyonuz.dr ile fiyat konuştunuz mu.bebiş için eşyaları aldınız mı?offf kaffamda çok soru var.benim ailemden kimse olmadığı için çok yanlızım.ne yapacağımı ne alacağımı nasıl yapacağımı bilmiyom.kayınvaldem de 80 yaşında.bildiğinide unutmuş.hiç yardım edenim yok.bazen umutsuzluğa kapılyom ama sonra amannn diyom.hele bir doğsun.sağlıka gelsin diyom.aman ne de dertliymişim.kusura bakma.ama rahatladım biraz.ohh.canım meraba nasıl oldun ?bende kızımda iyiyiz bu bayram bayağı yorulduk gelenden sağolsunlar vakit nasıl geçti anlmadım.p.tesi salı yoğun oluyor bayramdanda çıktılar ya sen bilirsin canım ya salı ya perşembe derim ben daha iyi olur.yarın konusuruzhihoyyyt
içini ferah tut.ben iyi çıkacağına eminim.biz bu haftalara hiç ulaşamıyorduk.buralara kadar geldiysek herşey yolunda demektir.allah yardımcın olsun.arkadaşlar ilginiz için öncelikle teşekkür ederim... neden amniyosenteze gerek duyuldu sorusuna gelince ... ben 2'li yada 3'lü taramalara girmedim çünkü gebe kaldığımdan beri amniyosentezden bahsediyorduk nedeni ise en son düşüğüm. en son kaybettiğim bebeği genetik incelemeye göndermiştik ve kromozom anomalili olduğunu öğrenmiştik daha sonra bana da çeşitli testler uygulandı ve kanda pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendik.daha o gün genetikçiler bundan sonraki gebeliklerimde genetik inceleme yapılmasının uygun olacağını söylemişlerdi. geçen gittiğim kontrolde genetikçiyle uzun uzun görüştük ben istemiyordum ama eşim de inceleme isteyince benim olduğu kadar onunda olan bu bebek için kabul ettim.. inşallah sorun çıkmaz. sorun çıkacağını düşünmüyorum içim rahat ama işlem biraz korkutuyor işte...kaybettiğim bebekte 6.kromozom 3 taneydi tekrarlama ihtimali çoookkk düşük ama genetikçi sayısal anomalilerin diğer kromozomlarda olma ihtimalini ekarte etmez bu durum o yüzden işlemi kabul etmek mantıklı olur dedi... işte yarın gitcez ve görcez neler olcak...en hayırlı sonuç için dua ediyorum...sizlerdende dua istiyorum.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
.
canım ne güzel anlatmışsın duygularını ama çok da şanslısın böyle bir teyzeye sahip olmaklaSağol Feryad cım hepimizi iyilikler bulsun hep :))
İşe başlamak bir yandan zor geliyor, Deniz bensiz ne yapacak diyorum sonra da bunun megolamanca bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum..
Çünkü biliyorum ki anne olmak bambaşka ama teyzemin ona benden bile daha çok itina göstereceğine de çok eminim..
Öyle şefkat doludur öyle sabırlıdır ki teyzem kendisi gerçek anlamda anne olmamıştır ama çoğu anne onun eline su dökemez..
Hayat hikayesi film gibi ve fedakarlıklarla doludur..Gerçekten eli öpülecek mübarek bir kadındır..
Bu nedenle ben çok şanslıyım, kızımı çok özleyeceğim ama gözüm arkada kalmayacak..
Bir de eşim bu sene öğlenci oldu :)) Yani Deniz zaten öğlen 1 e kadar babası ile kalacak, zaten akşam beşte de ben geleceğim..
Allaha şükür ilk altı ay sadece anne sütü aldı Deniz, son bir aydır da ek gıdalara geçtik, bu arada süt sağdım biriktirdim, ben işteyken de bir öğün anne sütü içebilecek.
Yani ne bilim sanki hazır gibiyiz bu duruma..Ama tabii gene de o ilk gün eminim çok zor geçecek...Kuzumu nasıl özlerim kimbilir..Ama herkes gibi biz de alışacağız bu duruma diyorum zira başka yol yok...
Üstelik şu an yapışık ikizler gibiyiz Deniz hanımla, yakamdan düşmüyor, benden ve babasından başka kimseye gitmiyor, anneannesi babannesi dahil olmak üzere kimsenin evinde durmuyor..Yani artık onun da sosyalleşme zamanı geldi biraz biraz..
Gerçi ben bana olan düşükünlüğünden dolayı gizliden gizliye pek grurlanıyorum ama gene de mantıklı düşünürsek bu kadar abartması da doğru değil sanırım..
Teyzemle geçireceği 4-5 saat ona da iyi gelecektir diyorum.
Ayyy çenem düştü gene kusura baklmayın kızlar, özlemişim içimi dökmeyi opuyorumnanaktan
kız gülüm bugün ben de görevliydim ve kocacığımı en son dün gördüm 24 sati geçti görüşmeyeli ve yarın akşama kadar da göremeyecemAysudeeeeeeeee sende mi eşine işe gönderdin??eşim seçimde görevli,ben yalnızım.....ama öğlene kadar,öğlende abim nöbetten çıkıp beni alacak anneme gidicem......
Dinamiss hayırlısı olsun canım,pek çok çalışan anneye göre maşallah şanslısın......hele özel sektör o kadar zor ki anne olunca.......
evet kuzu bu yıl sandık başında değil eşim ama ihtiyat olarak bekletiyorlar herhangi bir olay çıkarsa müdahale için... bayramın ikinci gününden beri çalışıyor Allaha güç varmasın ama çok sıkıcı bir bayram geçirdim annemin babamın yanına gidemedim...hayırlısı böyleymiş diyorum kendi kendime....
selam azdalar.. sen ne kadar olmuştun?? bebişin isimleri cok güsel ama doruk efe daha iyi olmuş gibi uymuş yani birbirine sanki..
merhaba canım benim 23 haftalık oğluşum.bana da öyle geliyo.eşim de doruk efeyi seviyo bakalım artık.ayy bugün seçimde görevliydim mahvoldum şu halimle.oturmak acayip yordu.senin nasıl gidiyo..
slm kızlar nasılsını?
dendenim,aysudem geçmiş olsun canlarım benim
geleveracım Allah yardımcın olsun sen önce bebeğini her halukarda doğurup doğurmayacağına karar ver canım eğer ne olursa olsun vazgeçmem diyorsan yaptırıp kendini sıkıntıya sokma bence aksi durumsa için rahat etsin diye yaptırırsın...
gel gelelim bana kızlar ben bugün endokrine gittim benim yaramaz antikorlar için ....
doktor güzel ilgilendi testlerin yenilenmesini istedi ki yaklaşık 8 ay kadar önce yapılmışlardı
idrarda iyot miktarına bakılacak ve troit bezine ultrasonla bakıldı sonuçları ayın 16 da alıcam ancak ultrasona bakan kişi troit bezinin normal büyüklükte olduğunu fakat yapısının homojen olması gerekirken heterojen olduğunu (ki buda iltihap şüphesini meydana getiriyor) troidit denen bir rahatsızlık bulunduğunu buna benzediğini söyledi ayrıntılı olarak 16 eylülde öğrenicem inş.
bu arada aranızda benim moralimi merak eden arkadaşlar olacaktır
merak etmeyin çok iyiyim sakinim hiç olmadığım kadar da soğuk kanlıyım kızlar
hazır aklıma gelmişken bugün ramazan aynın son günü ve yarın bayramımız var hepinizin bayramını kutluyor ve tek tek öpüyorum canlarım...
dendenin kızının zadı Güneş olacakmış canım.... dendencim affına sığınarak ben bilgi veriyorum kuzum aysude de ipek ismini düşünüyormuş
selam kızla 2 düşüklü bi arkadaş geldi şeker ikram eden yokmu?
iyi bayramlarrr
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :))
Kızlar Reisdevrim de sağlıkla oğluşuna kavuştu, kendisi nete giremiyor pek, haber vereyim dedim, Arda Kaan annesinin kollarında
boş gebelik yaşadım iki kez doğal yoldan ceee diyip gittiler
ondan öncede hep uğraşmıştım tüp bebek aşılama vss olmamıştı sonra süpriz yaptı ama hep hevesimiz kursağımızda kaldı yıkıldık
selam şekerler..iyi bir gün olsun herkese.
hoşgeldin canım. inşallah bu yaşadıkların son acılar ve son kayıplar olur. bayram şekerin yeni bir bebek müjdesi olur inşallah.
ooooo bu da harika bir haber, şeker tadında. allah sağlıklı uzun ömürler versin arda kaan a. şansı bahtı açık olsun..
bu arada listeyi takib eden arkadaşlara duyurulur, esterya oğluşunu kucağına almış, ama sanırım nete girmeye vakti yok.tam doğum yaptığı tarihi bilemiyorum ama geçen hafta msn de gördüm tesadüfen, 40 ları çıkmış:ecrin_bebek:eminim kendisi musait olunca girer ve ayrıntıları bizlerle paylaşır.
inşşlah ama ben 3 düşük yaşamak istemiyoum bundan sonra gelsin çıkıpta kendisi anesi onu pamuklarda belicek
Sağol Feryad cım hepimizi iyilikler bulsun hep :))
İşe başlamak bir yandan zor geliyor, Deniz bensiz ne yapacak diyorum sonra da bunun megolamanca bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum..
Çünkü biliyorum ki anne olmak bambaşka ama teyzemin ona benden bile daha çok itina göstereceğine de çok eminim..
Öyle şefkat doludur öyle sabırlıdır ki teyzem kendisi gerçek anlamda anne olmamıştır ama çoğu anne onun eline su dökemez..
Hayat hikayesi film gibi ve fedakarlıklarla doludur..Gerçekten eli öpülecek mübarek bir kadındır..
Bu nedenle ben çok şanslıyım, kızımı çok özleyeceğim ama gözüm arkada kalmayacak..
Bir de eşim bu sene öğlenci oldu :)) Yani Deniz zaten öğlen 1 e kadar babası ile kalacak, zaten akşam beşte de ben geleceğim..
Allaha şükür ilk altı ay sadece anne sütü aldı Deniz, son bir aydır da ek gıdalara geçtik, bu arada süt sağdım biriktirdim, ben işteyken de bir öğün anne sütü içebilecek.
Yani ne bilim sanki hazır gibiyiz bu duruma..Ama tabii gene de o ilk gün eminim çok zor geçecek...Kuzumu nasıl özlerim kimbilir..Ama herkes gibi biz de alışacağız bu duruma diyorum zira başka yol yok...
Üstelik şu an yapışık ikizler gibiyiz Deniz hanımla, yakamdan düşmüyor, benden ve babasından başka kimseye gitmiyor, anneannesi babannesi dahil olmak üzere kimsenin evinde durmuyor..Yani artık onun da sosyalleşme zamanı geldi biraz biraz..
Gerçi ben bana olan düşükünlüğünden dolayı gizliden gizliye pek grurlanıyorum ama gene de mantıklı düşünürsek bu kadar abartması da doğru değil sanırım..
Teyzemle geçireceği 4-5 saat ona da iyi gelecektir diyorum.
Ayyy çenem düştü gene kusura baklmayın kızlar, özlemişim içimi dökmeyi opuyorumnanaktan
inşallah canım bizimle birlikte isteyen herkesin göbüşleride kucaklarıda cennet kokulu kuzucuklarla dolsun inşallah....
neden bilmiyorum ama bende aynı durumdaydım desem yeri var.. kimseye gitmek istemedim aslında sanki eşimin bayramda çalışıyor olmasıda sanki bahane oldu... kurban bayramımız neşeli geçer inşallah... bide pazartesi amniyosentez yapılacak o yüzden çokk gerginim... hayırlısıyla bi atlatsaydık kazasız belasız rahatlıcam herhalde gerçi sonucu alana kadar rahatlayabileceğimi düşünmüyorum ama....
aman allah esirgesin.doyduk iğneye.karnımız delik deşik.ama bebişimiz için katlanıyorz işte.sen yeme ben gelir yerim.
ohh keyfinize diyecek yok.konuşun bakalım.yakın değiliz heralde .bende gelirdim yoksa.bu arada doğum hakkında bana da bilgi yazın.ben büyük ihtimalle ege de yapacam heralde.siz nerde düşünüyonuz.dr ile fiyat konuştunuz mu.bebiş için eşyaları aldınız mı?offf kaffamda çok soru var.benim ailemden kimse olmadığı için çok yanlızım.ne yapacağımı ne alacağımı nasıl yapacağımı bilmiyom.kayınvaldem de 80 yaşında.bildiğinide unutmuş.hiç yardım edenim yok.bazen umutsuzluğa kapılyom ama sonra amannn diyom.hele bir doğsun.sağlıka gelsin diyom.aman ne de dertliymişim.kusura bakma.ama rahatladım biraz.ohh.
içini ferah tut.ben iyi çıkacağına eminim.biz bu haftalara hiç ulaşamıyorduk.buralara kadar geldiysek herşey yolunda demektir.allah yardımcın olsun.
.
canım yaa kıyamam sana gel kız ben seni çıkarayım alışverişe alırız bebenin her bi eksiğini.
canım inşallah tüm sonuçların tertemiz çıkar. ayrıca bu rahatlığının soğuk kanlılığının mikafatını çok yakın zamanda alacağına inanıyorum ben. allah işini rast getirsin gülüm.
biri ipek gibi yumuşacık biri güneş gibi sıcacık ne güzel isimler bulmuşsunuz. aysudecim benim göbek adım ipek bu arada :)
geç oldu ama hoşgeldin sefalar getiridin. bir şekerle olmaz buyur baklavamızdan yeee :)
uzun bir aradan sonra ne güzel bir haberle döndün. gözü aydın olsun. darısı bizlerin başına olsun inşallah.
canım benim benim bu 6. gebeliğim rabbim elbetteki yaşatmasın ama sabır be gülüm.
oh oh esteryada doğurmuş gözü aydın olsun inşallah.
ayy bak sabah sabah ağlattın beni iyimi bende hep bir gelsin pamuklara sarıp zembile koycam derdim.
hayırlı olsn canım deniz kızıda alışır elbet. nazlı bebelerimiz onlar bizim.
canım benim sonuşçlar çok iyi çıkıcak allahın izniyle dualarım seninle.
canım yaa kıyamam sana gel kız ben seni çıkarayım alışverişe alırız bebenin her bi eksiğini.
hayırlısı olsun gülüm...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?