sabah işe giderken eşim yine derin bi iç çekti noldu dedim 'çok istiyorum bi çocuğumuz olsun 'dedi ve gözleri doldu 'akşam eve gelmek bile istemiyorum 'bazen dedi tabi ben hemen ağlamaya başladım.bi kez daha deneriz oda olmazsa düşerse ayrılırız dedim.çok üzüzlüyorum ne yapmam lazım bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum sonuçta benden kaynaklı olmuyo eşimiz yaşı 35 oda haklı bi akıl verin nolur
sabah işe giderken eşim yine derin bi iç çekti noldu dedim 'çok istiyorum bi çocuğumuz olsun 'dedi ve gözleri doldu 'akşam eve gelmek bile istemiyorum 'bazen dedi tabi ben hemen ağlamaya başladım.bi kez daha deneriz oda olmazsa düşerse ayrılırız dedim.çok üzüzlüyorum ne yapmam lazım bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum sonuçta benden kaynaklı olmuyo eşimiz yaşı 35 oda haklı bi akıl verin nolur
ben diyet yapmadım doktorlarımda yap demedi.becozym cyi hamile kalmadan önce kullanıyordum yılbasında bütün ilaçları bırakmıştım ben subatta hamile kaldım o sıra hiçbirşey kullanmıyordum çünkü biz hazirana bırakmıştık bebek işini.nasip işte.tabiiki soracaksın yardımcı olabilirsem ne mutluguclubacismile
yırttın yine ha.kurtardın saçları.söz dinle bakim.
sağol güzinciğim .darısıda bundan sonraki randevularımıza olsun inşallah.
sizin adınıza çok sevindim.bende olmak isterdim.zaten sonuyokta gelmez oldu.doğumu konuşacaktı doktorla merak ediyom haber etmedi.dün bende doktora doğum ,izin gibi konuları açtım.zaten ters günündemiydi nedir hep terslendi.36.haftada konuşuruz dedi.çatlayacam yaa.
bu arada çınarlı doğum hastanesi doğum +bir gece kalmak 950 tl imiş.
egede doğum yapan biriyle konuştum.doğumdan sonra 1 gece yoğunbakımda kalınıyormuş.bebeği ayak ucuna koyuyorlarmış.nerdeyse hemşire hiç gelmiyormuş.ilgilenmiyormuş.sabaha kadar arkadaş bebek ağladığında kendi kalkmak zorunda kalmış.çok zorlanmış.dikişleri falan çok acımış.bunları duyunca sinirim bozuldu .sizin duyduğunuz yada düşündüğünüz birşeyler var mı?
inş.bebişler gelsin onlarlada bulusacağız ben biryere çıkamadığım için sonuyok bana geldi sağolsun.benim doktorum şifa ile anlasmalı bakalım p.tesi randevum var nediyecek?ben ne olursa olsun ege üniv yapmayı istiyorum bakalım.çınarlıda herhangi bir doktormu giriyor?haftaya bakalım birseyler öğrenirsem yazarım canımvereliniortak
sağol canım bende şu anda hamiş değilim diyeti hemosisteinim yüksek olduğu için yapıyorum becozym deki vitaminlerde yasak olan yiyecekleri karşıladığı için verdiğini düşünüyorum hamile kalınca kesermi ilacı bilmem . hayırlısı bakalım canım
ya diğer topiclere bakıyorum arada da özellikle göbeklerinin resimlerini çekip koymuşlar topiğe,bana garip geliyor açıkcasıkaydirigubbakcemile3.....diyorum bizim ne sıkıntılarımız var..........boshayallersmile
yaaaa.bende aralık annelerine de takılıyordum ama aylardır oraya birşeyler yazmadım.çünkü ben bebişe birşey olmasın aman kalbi durmasın diye panik içinde dualar ederken onlar sorun yaşamadıkları için alışveriş yapıyorlardı .bana daha 3.ayda alışveriş mantıklı gelmiyordu.şimdi bile ben daha birşeyler almadım.onlara kızmıyorum tabi.bizlerde sorunsuz gebelikler yaşasaydık belki aynı davranırdık.ama ne yapalım bizimde çekecek çilemiz varmış.allah daha beterini yaşatmaın.allah kimseye yaşatmasın.
evet canım haklısın. bende mart aneleri topiğindeyim mesela. daha 12 haftada bebek odası , ve kıyafet alışverişine başlıyor insanlar. bense doğuma kadar hiçbirşey almayı düşünmüyorum.bir çanta hazırlar giderim en çok.eve gelincede alınır eksikler yavaş yavaş.
içten içe de acaba diyorum kıskanıyormusun onları. belki sorunsuz hamilelikler geçirsek ve ilk hamileliğimiz olsa bizde yaparız aynı şeyleri..kimbilir..hatırlıyorum da ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrendiğim anda uçmuştuk havalara. eşim de bende. şimdi sanki tam olarak sevinemiyoruz bile içimizdeki korkudan.
1emine1 cim geçtiğimiz sayfalarda çınarlı hastanesinden aldığın fiyatı yazmışsın. bu bahsettiğin hastane özel çınarlı hastanesimi çok merak ediyorum.
ben geçen yıl ekimde özel çınarlı hastanesinde yaptım 1800 tl.
ki bizim doktor fiyatta çok yardımcı oldu sağolsun.
benden 24 gün önce bi arkadasım yaptı aynı hastanede 2950 tl.
senin fiyatı duyunca çok ama çoook şaşırdım
neden senden kaynaklı olsun canım sen tek başınamı yapıyosun cocugu.
ondan kaynaklanmadığı ne malum.
sonucta sen tedavini göreceksin. aspirinini iğneni hergün yiyeceksin.
bu tedaviye rağmen yine olumsuz olursa ki Allah korusun olmasın.
bence bir de eşim gitsin üroloji uzmanına bir de o muayene olsun.
klava: klava: klava: klava: hımmmm valla oklavayı şimdi kafana yersin haaaa onlar nasıl sözler öyle. siz sadece çocuk sahibi olmak içinmi evlendiniz kuzum. yapma alla aşkına. dünyada birbirini seven ve çocuğu olmayan milyonlarca insan var. hepsi ayrılıyorlarmı. kader canım ne varsa ne yazılmışsa onu yaşıyoruz. evet zaman zaman yaşadıklarımız ağır gelsede bir süre sonra unutarak acılarımızı hafifletiyoruz. elbette seninde alnına yazıldıysa evlat sahibi olmak sabırla o anı bekyeceksin. ben 7 yıl bekledim. ve söz vermiştim kendime. anne olmak için hormonlarımın yettiği yere kadar savaşacaktım. ama hiç kocamdan bu sebeple ayrılmayı düşünmedim. onu baba yapmak için sevmemiştim ki. elbette çok istiyordum ama olmuyor diye sevdiğim birini terketmek çokda doğru bir seçim gibi gelmiyor bana. lütfen birbirinizi üzmemeye birbirinize yardımcı olmaya çalışın. miniğin sen istediğinde değil kendi istediğinde gelicek. hemde sen onu hiç beklemezken. :teselli:
canım ne diyebilirim ki evet çocuk bir evlilik için çok şey ama herşey deği bence önce sizin çocuğun hayatınızdaki yerini belirlemeniz lazım
evlilik = çocuk mu? buna karar verin eğer böyle ise evliliğinizde problem vardır zaten derim onları halletmeden çocuk sahibi olmayın...
tabi bunlar benim fikrim ve senin söylediğin sözleri zaman zaman benim de söylediğim günler oldu eşime ve her zaman bana çocuk için benden vazgeçmeyeceğini gerekirse hiç olmamasına dayanacağını falan söyledi ki eşim ben her regl olmamda depresyone giren biri
benim eşim böyle yalnız biz böyle düşünürken kayınvalidem çok büyük laflar ediyordu
sanırım ondan eşimde sonradan problemler çıktımafoldumben
anlatmaya çalıştığım birbirinizi seviyorsanız beraber mücadele verin bu sınav yalnız senin sınavın değil aynı zaman da eşinin de ailenizin de sınavı
feryadcım canım çok sevindim herşeyin normal çıktığına inşallah Allahen kısa zamanda da hamiş kalıp bebeğini kucağına almayı nasip eder.
Ahhhhhhhhh be gülüm seni çok iyi anlıyorum sadece bunu diyebiliyorum ama lütfen ...canım eşimde defalarca ürologa gitti sorun yok..son düşüğüm iğne tedavisine rağmen oldu.
canım tabiki sırf çocuk için evlenmedik ama onun üzülmesine dayanamıyorum.ben öyle söyleyince oda çok kızdı ama dayanamıyorum işte tek çözüm bu diye düşünüyorum .sanırım bi sene önceydi çocuğu olmayan bi bayan intihar etti. kocası evlendi ve şimdiki eşi doğum yapmak üzere belki diyorum onu baba yapacak kadın ben değilim engel benim
kesinlikle eşimin sevgisinden şüphem yok bende onu çok seviyorum.akranlarının bi çoğuyla görüşmeyi kesti çoğunun çocuğu okula başladı falan kendini eksik hissediyo demekki..bilmiyorum ama çok zor rabbim ben ve benim gibilere en kısa zamanda bebeklerine kavuşur.:a015::a015::a015:
ah canım nolur bide böyle şey düşünerek konuşarak biribirinizi yıpratmayın zaten senin yaşadıkların yeterince üzücü bide böyle şeyler düşünme Allah bilir herşeyi verende o alanda o ayrılalımda ne demek eşin seninle çocuk yüzünden evli değil ya birbirinize sımsıkı sarıldıktan sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz . nolur böyle şeylerle daha fazla üzme kendini herşey geçicek merak etme . Allahım hakkındaki herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah.
bu işin seni beni yok caım.böyle olmasını bizmi istedik.allahın işi.sabır sabır.gelecek meleklerimiz kucaklarımıza herşeyin bir vakti var.boşanmakta neymiş adamın aklına böyle şeyler düşürme.siz birbirinizi sevdikten sonra hayat iki kişide gelir geçer.bunca çocuğu olmayan insan ne yapsın.hepsi boşanıyor mu.sakınnnnnnn.
benimde eşim 37 yaşında .napalım.rabbim verirse de garanti değil ki.kaç yaşına gelmiş çocuklar ,gençler ne bahanerle ölüyor.onların anası babası ne yapsın.
hakkımızda hayırlısı diyeceğiz.tedavimizi olacağız.kalanını allaha bırakacağız.bu bir sınav ve ne olsa bitecek.
sağolasın canım inş. tüm bekleyen arkadaşlarımla birlikte inş.
Ahhhhhhhhh be gülüm seni çok iyi anlıyorum sadece bunu diyebiliyorum ama lütfen ...
herkesin hayatta bir sınavı var ve bu da bizim sınavımız rabbim daha beterinden sakınsınmafoldumben
bilmiyorum ki canım daha düşüğün izlerini bile atamadım adet düzenim altüst oldu 2 ay oldu daha tam adet göremedim ikimizde çok yıprandık sağlıklı düşünemiyorum tabiki verende alanda rabbim o vermedikten sonra kendimi paralasam boş umarım verir en kısa zamanda hayırlısı olsun ...
canım haklısın seni beni yok ama sorunun kendimde olduğunu bilmek üzüyor beni...bi yerde tıkanıyo işte paylaşacak bişeyimiz kalmamış gibi herşey her konu dönüp dolaşıp bebek sahibi olmaya geliyo.
kızkardeşim benden sonra evlendi kızı şimdi 2,5 yaşında bayramda geldiler..onlar gittikten sonra neymiş eşime nispet olsun diye kardeşimin eşi kızına babacım şöyle babacım böyle mahsusmu yapıyor diye halbuki alakası yok diyorum biz fazla hassasız bu konuda yani çoçuklu birinin evime gelmesi korkutuyor beni kızkardeşimle genelde annemlerin evinde görüşüyoruz
bilmiyorum ki canım daha düşüğün izlerini bile atamadım adet düzenim altüst oldu 2 ay oldu daha tam adet göremedim ikimizde çok yıprandık sağlıklı düşünemiyorum tabiki verende alanda rabbim o vermedikten sonra kendimi paralasam boş umarım verir en kısa zamanda hayırlısı olsun ...
canım haklısın seni beni yok ama sorunun kendimde olduğunu bilmek üzüyor beni...bi yerde tıkanıyo işte paylaşacak bişeyimiz kalmamış gibi herşey her konu dönüp dolaşıp bebek sahibi olmaya geliyo.
kızkardeşim benden sonra evlendi kızı şimdi 2,5 yaşında bayramda geldiler..onlar gittikten sonra neymiş eşime nispet olsun diye kardeşimin eşi kızına babacım şöyle babacım böyle mahsusmu yapıyor diye halbuki alakası yok diyorum biz fazla hassasız bu konuda yani çoçuklu birinin evime gelmesi korkutuyor beni kızkardeşimle genelde annemlerin evinde görüşüyoruz
Ah be gülüm o hassasiyet yok mu( yav ben rahatladım şimdi uğraşıyorlar depresyona sokmaya soruyorlar tedavi ne alemde diyorum ara verdim dinlenecem aaa olurmu acele et yaş gidiyo diye yav yaş benim çocuk benim sananeeeeeeeeeeeeeeeeee demek istiyorum olmuyo alsanaalsanasmile
Ah be gülüm o hassasiyet yok mu( yav ben rahatladım şimdi uğraşıyorlar depresyona sokmaya soruyorlar tedavi ne alemde diyorum ara verdim dinlenecem aaa olurmu acele et yaş gidiyo diye yav yaş benim çocuk benim sananeeeeeeeeeeeeeeeeee demek istiyorum olmuyo alsanaalsanasmile
çok haklısınız ama aslında birazda gevşemek gerekmiyor mu?
yani tamam riskli gebelikler yaşıyoruz ama
bu riski iğne kullanarak zaten normal bir
gebenin sahip olduğu risk oranına düşürüyorz..
evet her an korku içinde geçiyor evet endişeler hat safhada
ama bir taraftanda bi mucizeye tanık oluyoruz düşünsenize
bir anda büyülü bir bahçe oluyor içimiz
vücudumuzun kimyası değişiyor, şekli değişiyor
yeni bir can hatta encan zuhur ediyor
biraz tadını çıkartmak gerekmezmi?
dr. bir arkadaşım bana eğer risk varsa bu sendede var x bir kişidede
eğer hamile kaldığında sadece buna odaklanırsan 9 ayı kendine zehir edersin demişti..
bebek için bişey almak ya da almamak
sahiplenmek ya da sahiplenmemek riski azaltmıyor bence
eğer kötü bişi olacaksa bunu zaten hiç bir şey değiştiremeyecektir
eğer kötü birşey olacaksa bunun acısını hiç bir şey hafifletmiyecektir ben böyle düşünüyorum..böyle düşünmeye çalışıyorum..
canım eşimde defalarca ürologa gitti sorun yok..son düşüğüm iğne tedavisine rağmen oldu.
canım tabiki sırf çocuk için evlenmedik ama onun üzülmesine dayanamıyorum.ben öyle söyleyince oda çok kızdı ama dayanamıyorum işte tek çözüm bu diye düşünüyorum .sanırım bi sene önceydi çocuğu olmayan bi bayan intihar etti. kocası evlendi ve şimdiki eşi doğum yapmak üzere belki diyorum onu baba yapacak kadın ben değilim engel benim
kesinlikle eşimin sevgisinden şüphem yok bende onu çok seviyorum.akranlarının bi çoğuyla görüşmeyi kesti çoğunun çocuğu okula başladı falan kendini eksik hissediyo demekki..bilmiyorum ama çok zor rabbim ben ve benim gibilere en kısa zamanda bebeklerine kavuşur.:a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?