Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cuma günü doktora gittim.beenexol,coraspirin verdi.birde pıhtılaşma bozukluğu için tahlil istedi.benexolu hiç kullanan duymadım.sebebi hakkında bilgisi olan varmı acaba

nuraycım nolur sakın üzülme olumsuz düşünme bişey olmayacak rabbimin izniyle.dualarımız seninle canım

arkadaşlarım bu perşembe günü 2şer yasin okuyalım hem büşra hemde nuray için olurmu

canım ya zaten 3gün önce öyle acı bir haber aldımki inan kendi acımı unuttum
kardeşimin eşinin iki yiğeni evlerinin önünde oynarken su kanalına düşmüşler
biri yoğun bakımda ama hayati tehlikeyi atlatmış çok şükür
diğeri komada hala ve yaşama şansı çok düşük yaşasada felç kalabilirmiş
yada başka bir problem olabilirmiş
çünkü çok uzun süre suda kalmış ve beyne su dolmuş
beyni ağır hasar görmüş
ya bunu yaşayan çocuk daha 2 yaşında çocuk bile deil bebek daha o
şimdi kendi halime çok üzülmüyorum inan allahım ne verirse hayırlısını versin

bu arada dua için çok saolun kızlar okadar mutlu oldumki bu düşünceniz karşısında anlatamamopuyorumnanaktan iyiki varsınız

okudum canım.
benim istememle tutunacaksa bana beni hiç bırakmaması lazım kuzu
onu hiç bişeyi istemediğim kadar istiyorum
ama artık allahımdan sadece hayırlısını istiyorum
inşallah dediğin gibi 15 sonra bebişimi sağlıklı bir şekilde görürüm

buarada ablana çok geçmiş olsun kuzu

canım çok geçmiş olsun daha çok küçükmüş ama rabbimin mucizeleri sonsuz umarım biran önce eski sağlığına kavuşur .annesi nerdeymişki evinin yanında su kanalı varsa onları yalnız bırakmaması gerekirdi kızdım ve üzüldüm açıkçası ...

canım kendin için üzülme stres yapma zaten bebeğine bişey olmayacak inşallah

Canımmmmm benim iyiki varsınız başka ne diyeyim
zaten kendimi kötü hissettiğimde kötü şeyler yaşadığımda teselliyi hep ilk sizde arıyorum
ama bazen sizide üzdüğümü düşünüp çok üzülüyorum
onun için yazmaktan vaz geçiyorum çoğu zaman

canım benim çok geçmiş olsun inşallah sonucuda güzel çıkar canım arkadaşım

NURAYCIM canım Rabbim korktuğuna uğratmasın canım benim... olumlu düşün olumlu olsun çok zor günler bunlar ama dendeninde dediği gibi olumsuzluk çok ama olumlu sonuç alanlarda çok aramızda ... her yokuşun bi inişi vardır Rabbim yardımcın olsun ...
dendencim sende söylemişsin zaten ama üstünden geçmekte fayda var sanırım bende ve birçoğumuzda kaygılıyız acaba olumsuz bişey söyleyeceklermi acaba herşey yolundamı diye ama güçlü ve inançlı olarak aşıcaz bunları... Rabbim bizi yarattı ve başı boş mu bıraktı asla o hepimizi ve birbirini dahi tanımayan insanların dualarını boşa çevirmeyecek inşallah....

YASİN okuma olayında bende varım arkadaşlar kim için istiyosanız okuyabiliriz inşallah...
BÜŞRACIM bi fırsat bulup arayamadım tatlım kusura bakma nolur... tatlım stres yapmamaya çalış ve bunu şöyle düşün kendisi ayağa kalkamayacak kadar hastayken çocuğunun ağlamasına dayanamayan ve kendi sıkıntısını unutup ayağa kalkan anneler misali sende bebeğinin içinde yaşama şansını yükseltmek için unutacaksın doktorun söylediklerini ve nasıl her zaman olumlu düşünüyorsan şimdi de öyle yapacaksın inşallah.. Rabbim gücünü artırsın canım benim... Şifa versin inşallah...

büşracım burda hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz ve kimseye nazımız geçmediğinden burda dökmüyormuyuz içimizi burda dostluk var tatlım burda sorgu sual yok bitanem...bu arada çocukların durumuna çok üzüldüm Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin ... O kuzucuklara şifa ailesine de sabır versin Allahım

canım genel durumun iyi olmasına çok sevindim
erken doğum olsada artık bebişin kurtardı kendini bişeycik olmaz
ay az kaldı seninde doğumuna ne güzel
allahım sanada tüm hamilelerede kolay doğumlar nasip etsin

canım benim yaşadıkların gerçekten kolay deil biliyorum ama ne olur kötüyü düşünme olurmu
bu sefer herşey güzel olacak inşallah önce sen kendini buna inandır kuzum
olumsuzlukları at beyninden lütfen bebeğinide kötü etkileme
bol bol yat dinlen ve dua et kuzu bizlerde senin için dua edicez
allahım dualarımızı kabul eder inşallah:teselli:

canım annesi okadar üzgün ve bitkinki insan soramıyorda sadece kahvaltı yapıyorlarmış oarada çocuklar dışarı çıkmış evde kalabalık olduğu için anneleri fark etmemiş bu kadarını duydum ama gerçekten insanın için acıyor birde o annenin halini görseniz allahım sabırlar versinnnnn bu olay bana kendi üzüntümü unutturdu inan şimdi o yavrucağa ve kedime dua ediyorum sadece elimden başkası gelmiyor zaten,

canım benim aramasanda beni düşündüğünü ve dualarını eksik etmediğini biliyorum ya bu bana yeter.
ilk öğrendiğim gün çok kötü oldum ama şimdi toparladım kendimi kuzu
biliyorumki ben nekadra üzülsem bebeğime okadar kötülük yapmış olcam
hemde olanın önüne geçemiycem
onun için doktorumun dediklerini yapıyorum ve bol bol dua ediyorum

aminnnnnnnn canım
dualarınızda unutmazsanız çok sevinirim

büşra sağol canım allah hepimize hayırlısnı nsip etsin.yeğenlerinize acil şifalar diliyorum allah yardımcıları olsun.hayatım biz birbirimizi anlayıp yardımcı olacağız paylasacağız sakın öyle düşünme

Selam kızlar.
Tarfil,Nuray dyn,guzin 75 sağolun canım darısı size olsun inşallah en kısa zamanda.guzin75 baban için de en kısa zamanda iyileşir inşallah. Geçmiş olsun canım.
dendenciğim ve azdalar Allahım sizin hamileliklerinizi de sağlıkla geçirmeyi ve bebişleri kucağınıza almayı nasip etsin. Denden senin için öperim merak etme kızımı. Senin kızın doğsun o zaman da ben diycem benim için öp diye. Bir zamanlar düşündüklerimiz hayaldi bak gerçek oldu. Sizin hayallerinizinde en kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle...

merhaba arkadaşlar...

öncelikle hamile arkadalara sağlıcakla bebişleirni kucaklamalarını nasip etsin rabbim...

hamile olmayanlarda kısa zamnda sağlıklı hamilelikler nasip etsin...

benim kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı...
bu iğnelere rapor alabildinizmi yoksa bittikçe yeniden mi yazdıyorsunuz...
birde her yazdırmada kaç adet yazılabiliyor...

ben FRAXIPARINE 0.3 ml iğne kullanıyorum ikide bir yazdırmak zor oluyor diye eşim dün rapor çıkarmak istedi...
ama bu iğneye rapor olmuyor demişler...

bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim..

öncelikle duan için teşekkürlar.. inşallah sağlıcakla kucaklamak nasib olur hepimize inşallah... bende innohep kullanıyorum ve daha ilk gittiğim gün doktorum rapor çıkarttırdı ve üç aylık yazdı kutuda 10 tane ve ve ben 9 kutu almıştım.. bitince tekrar yazdırcam... sana bu iğneyi yazan doktorla görüşürseniz muhtemel doğum tarihini belirten bir rapor çıkartabilirsiniz ...geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…