canım benim yaaa.........en azından burada biraz rahatlarsın,hem artık bizler acılar ile yoğurulduk ve güçlendik,merak etme sen.......burada olman sana daha iyi gelecektir......
Arkadaşlar bir önerim var......her Perşembe akşamı bir aradaşımıza hep birlikte birer Yasin'i Şerif okuyarak dua edelim mi?bu olumlu enerjinin eminim çok da faydası olacaktır.....ilk sırada Büşra olsun ne dersiniz???vereliniortak
canımm bizde seni çok seviyoruz...
lütfen bizi sıktığını falan düşünme
seni merak ediyoruz
inan her an aklımdasın dualarım hep seninle...
Canım arkadaşım, TSMAnın önerdiği kitabı okumuştun değil mi? 1) Allah bizlere evlat vercekse bunu kimse değiştiremez Ondan istemmeiz gerekiyor herşeyi, 2) O kitapta diyor ki bebek annenin isteğine bağlı olarak tutunur rahimde, sende biliyorsun, meeraklnama dualarımız seninle ve 15 gün sonra bir tosuncuk olmuş olarak göreceksin bebişini.
.
canım ya zaten 3gün önce öyle acı bir haber aldımki inan kendi acımı unuttum
kardeşimin eşinin iki yiğeni evlerinin önünde oynarken su kanalına düşmüşler
biri yoğun bakımda ama hayati tehlikeyi atlatmış çok şükür
diğeri komada hala ve yaşama şansı çok düşük yaşasada felç kalabilirmiş
yada başka bir problem olabilirmiş
çünkü çok uzun süre suda kalmış ve beyne su dolmuş
beyni ağır hasar görmüş
ya bunu yaşayan çocuk daha 2 yaşında çocuk bile deil bebek daha o
şimdi kendi halime çok üzülmüyorum inan allahım ne verirse hayırlısını versin
bu arada dua için çok saolun kızlar okadar mutlu oldumki bu düşünceniz karşısında anlatamamopuyorumnanaktan iyiki varsınız
o nasıl söz kuzum .... bu topik birbirimize destek oabilelim diye var şuan sıra sendeyse biz sana destek olacaz üzmek istemiyorum da ne demek .... tüp bebeğim tutmadığın da ve yaşadığım bir sürü olumsuzlukta hep yanımdaydınız ve yalnız olsam altından bu kadar sağlam kalkabilirmiydim bilmiyorum ... sende böyle yanlış düşncelere kapılma lütfen...olumunekankayizsmile
Allah razı olsun ne diyeyim ki kardeşten öte olduk artıkolumunekankayizsmile
canlarım benim hepinize çok teşekkür ederimm... ben çok iyiyim elhamdülillah... geçen hafta yapılsaydı sıkıntı olcaktı da bu hafta hiçbirşey olmadı sanki.... gayet sakin gittim 7 - 8 dakikada da odadan çıktım biraz kasılmalarım oldu ama hemen geçti şimdi çok iyiyim doktora kalsa yarın işbaşı yaptıracaktı bana ama ben gidip rapor almayı başardım... perşembe günü işe başlıcam . dendencim seni çok iyi anlıyorum tedirginliğini de biliyorum son ana kadar yaptırayım mı yaptırmayayım mı diye düşünmedim bile... gittim ve orda yaptırma diye bir his gelirse kalkar giderim dedim ama olmadı böyle birşey sadece sıvımız azalınca kuzucum rahatsız oldu galiba geldiğimizden beri bir dakika durmadı... bol sıvı takviyesi yapıyorum şimdi... çok öptüm hepinizi inşallah hayırlı sonuçlar alırız....
Canımmmmm benim iyiki varsınız başka ne diyeyim
zaten kendimi kötü hissettiğimde kötü şeyler yaşadığımda teselliyi hep ilk sizde arıyorum
ama bazen sizide üzdüğümü düşünüp çok üzülüyorum
onun için yazmaktan vaz geçiyorum çoğu zaman
kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı.genel durumumuz iyi çok şükür.herhangi bir aksilik olmazsa ekim 23'den sonra alırız dedi.nst bağlandım ağrılarım çıktı erken doğum olabilirmiş.çömelmek yerden birsey almak kesinlikle yasak.15 gün sonraya kontrol.inşallah vakitli saatli gelir.
emine souyok doğum için birdahaki sefere konuşalım dedi.
nuray sende doktora gidecektin ne yaptın?
canım benim çok geçmiş olsun inşallah sonucuda güzel çıkar canım arkadaşım
merhaba herkese. crawford canım allah analı babalı büyütsün,
aysudecim sana da geçmiş olsun, atlattın sonunda,inşallah sonuçlarında iyi olur.
büşracım sen de kendini çok üzme lütfen bak buralara kadar geldin hayırlısıyla,allahım bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasib etsin.
saol güzincim..az önce geldim canım..
benim de bugün kontrolüm vardı kızlar. ama malesef bende haberler çok iyi değil.bebeğim yine çok hareketsizdi.sanırım uyuyordu.dr bir süre uyandırmaya çaılştı ama başarılı olamadık,ölçümlerin normal olduğunu söyledi dr um.ense kalınlığı 1,3 çıktı. bebeğimiz şu an 12+3 hala bir hafta geriden gidiyor.fakat asıl sorun rahimle ilgili. sanki tekrar başa döndük. aynı şeyleri yaşıyorum.rahimde açılma başlamış.hemen yarın mudahale edecekti aslında ama aspirin yüzünden cumaya erteledik. coraspini kesicem cumaya kadar ve cuma günü serklaj olacak.ya yine aynı şeyler olursa, mafoldumbenkendimi çok güçsüz hissediyorum.içim acıyor sanki, dr um yüz ifadesini görünce anladım zaten hemen,b,rde alttan bakmak istiyorum bişeylerden şüphelendim deince sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü.elim ayağım tutmadı o an.ve evet yine aynı şey olmuş. 12. haftada rahim açılmaya başlamış yine.mümkün olduğu kadar hızlı müdahale edilmesi gerekiyor. yarın ikili test için kan vereceğim ama sonuçları bile bekleyemeyebiliriz dedi dr. en geç cuma diki,ş atılacak. ben ikinci bebeğimi 16. haftada dikişe rağmen kaybettim.içim acıyor, yine bütün yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden.
canım çok geçmiş olsun daha çok küçükmüş ama rabbimin mucizeleri sonsuz umarım biran önce eski sağlığına kavuşur .annesi nerdeymişki evinin yanında su kanalı varsa onları yalnız bırakmaması gerekirdi kızdım ve üzüldüm açıkçası ...
canım kendin için üzülme stres yapma zaten bebeğine bişey olmayacak inşallah
NURAYCIM
YASİN okuma olayında bende varım arkadaşlar kim için istiyosanız okuyabiliriz inşallah...
BÜŞRACIM bi fırsat bulup arayamadım tatlım kusura bakma nolur... tatlım stres yapmamaya çalış ve bunu şöyle düşün kendisi ayağa kalkamayacak kadar hastayken çocuğunun ağlamasına dayanamayan ve kendi sıkıntısını unutup ayağa kalkan anneler misali sende bebeğinin içinde yaşama şansını yükseltmek için unutacaksın doktorun söylediklerini ve nasıl her zaman olumlu düşünüyorsan şimdi de öyle yapacaksın inşallah.. Rabbim gücünü artırsın canım benim... Şifa versin inşallah...
büşracım burda hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz ve kimseye nazımız geçmediğinden burda dökmüyormuyuz içimizi burda dostluk var tatlım burda sorgu sual yok bitanem...bu arada çocukların durumuna çok üzüldüm Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin ... O kuzucuklara şifa ailesine de sabır versin Allahım
öncelikle duan için teşekkürlar.. inşallah sağlıcakla kucaklamak nasib olur hepimize inşallah... bende innohep kullanıyorum ve daha ilk gittiğim gün doktorum rapor çıkarttırdı ve üç aylık yazdı kutuda 10 tane ve ve ben 9 kutu almıştım.. bitince tekrar yazdırcam... sana bu iğneyi yazan doktorla görüşürseniz muhtemel doğum tarihini belirten bir rapor çıkartabilirsiniz ...geçmiş olsun..merhaba arkadaşlar...
öncelikle hamile arkadalara sağlıcakla bebişleirni kucaklamalarını nasip etsin rabbim...
hamile olmayanlarda kısa zamnda sağlıklı hamilelikler nasip etsin...
benim kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı...
bu iğnelere rapor alabildinizmi yoksa bittikçe yeniden mi yazdıyorsunuz...
birde her yazdırmada kaç adet yazılabiliyor...
ben FRAXIPARINE 0.3 ml iğne kullanıyorum ikide bir yazdırmak zor oluyor diye eşim dün rapor çıkarmak istedi...
ama bu iğneye rapor olmuyor demişler...
bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim..
nuraycım nolur sakın üzülme olumsuz düşünme bişey olmayacak rabbimin izniyle.dualarımız seninle canım
arkadaşlarım bu perşembe günü 2şer yasin okuyalım hem büşra hemde nuray için olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?