Selam kızlar. 16 Eylül 2010 Perşembe günü sezeryan doğum yaptım genel anestezi ile.
Öncelikle hiçde anlatıldığı gibi korkacak birşey yokmuş bunu söylemek isterim.Geçen hafta Perşembe günü 3 kg 110 gr doğdu kızım. Genel Anestezi ile sezeryan oldum. Uyandığım ilk an tabiki çok kötü ağrı duydum Ama şuan çok iyiyim. Geçti gitti. Dün girip yazacaktım eşim oturdu hep bilgisayarda düşünün yani o kadar kısa zamanda toparlıyorsunuz kendinizi.
Dileğim allahım isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın.
Evladı olanlara evladını bağışlasın, hamile olanları tamamına erdirsin, olmayanlarıda en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eylesin.
şükürrrKızlar Aysude ile görüştüm morali çok iyi ,işlem de çok şükür rahat geçmiş 3 hafta sonra da sonuçlar çıkacakmış...
[/QUOTE]canlarım yasin okumak çok iyi bi fikir hatta sonradan tefriciyede okuyalım derim ben
ilk önce hamile arkadaşlarımıza okuyalım bence sırayla sonrada biz gebelik bekleyenlere siz ne dersinizbilmiyorumkismile
o zaman bu perşembe Büşra olsun
1.Büşra
2.Bahar
3.Feryad
4.Tarfil olsun olur mu???
yoruldum kuzucuğum ya.okulun ilk günü bir kargaşa ,bir düzensizlik oluyor .bütün gün ayaktaydım.gelir gelmez yatağa attım kendimi.alıştım tabi iki ayır yatmaya.bunun dışında iyiyim.sende durum nedir.güneş hanım napıyor.bulantılar geçti heralde.emine nasılsın?sesin çıkmıyor??
çok geçmiş olsun.sen hamile kalmadan önce hormon,tiroid ve enfeksiyon testlerini de yaptır istersen.bana dr önce bunları yaptı çünkü.bir de lütfen umutsuz olma.gün doğmadan neler doğar.slm kan pıhtılasmasından bebegını kaybeden bı garıpde benım. aynı durumu yasayan kısılerden yardım ve destek almak ıstıyorum. 3 kez dusuk yaptım. doktorum hamıle oldugunu anladıgın gıbı gel ıgneye baslayacgız dedı. folık asıt verdı ve ben ek olarak aspırındekullandım ama sıkıntım ben anlar anlamaz dusuk yapıyorum zaten. son ıkı gebelıgım 1 aylıktı henuz. artık doktora gıtmekde ıstemıyorum. ve kendımı cok kotu hıssedıyorum.
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.benim yerime de o mis kokulu kulaklarından öpüver.Selam kızlar. 16 Eylül 2010 Perşembe günü sezeryan doğum yaptım genel anestezi ile.
Öncelikle hiçde anlatıldığı gibi korkacak birşey yokmuş bunu söylemek isterim.Geçen hafta Perşembe günü 3 kg 110 gr doğdu kızım. Genel Anestezi ile sezeryan oldum. Uyandığım ilk an tabiki çok kötü ağrı duydum Ama şuan çok iyiyim. Geçti gitti. Dün girip yazacaktım eşim oturdu hep bilgisayarda düşünün yani o kadar kısa zamanda toparlıyorsunuz kendinizi.
Evladı olanlara evladını bağışlasın, hamile olanları tamamına erdirsin, olmayanlarıda en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eylesin.
canlarım benim hepinize çok teşekkür ederimm... ben çok iyiyim elhamdülillah... geçen hafta yapılsaydı sıkıntı olcaktı da bu hafta hiçbirşey olmadı sanki.... gayet sakin gittim 7 - 8 dakikada da odadan çıktım biraz kasılmalarım oldu ama hemen geçti şimdi çok iyiyim doktora kalsa yarın işbaşı yaptıracaktı bana ama ben gidip rapor almayı başardım... perşembe günü işe başlıcam . dendencim seni çok iyi anlıyorum tedirginliğini de biliyorum son ana kadar yaptırayım mı yaptırmayayım mı diye düşünmedim bile... gittim ve orda yaptırma diye bir his gelirse kalkar giderim dedim ama olmadı böyle birşey sadece sıvımız azalınca kuzucum rahatsız oldu galiba geldiğimizden beri bir dakika durmadı... bol sıvı takviyesi yapıyorum şimdi... çok öptüm hepinizi inşallah hayırlı sonuçlar alırız....
canlarım benim hepinize çok teşekkür ederimm... ben çok iyiyim elhamdülillah... geçen hafta yapılsaydı sıkıntı olcaktı da bu hafta hiçbirşey olmadı sanki.... gayet sakin gittim 7 - 8 dakikada da odadan çıktım biraz kasılmalarım oldu ama hemen geçti şimdi çok iyiyim doktora kalsa yarın işbaşı yaptıracaktı bana ama ben gidip rapor almayı başardım... perşembe günü işe başlıcam . dendencim seni çok iyi anlıyorum tedirginliğini de biliyorum son ana kadar yaptırayım mı yaptırmayayım mı diye düşünmedim bile... gittim ve orda yaptırma diye bir his gelirse kalkar giderim dedim ama olmadı böyle birşey sadece sıvımız azalınca kuzucum rahatsız oldu galiba geldiğimizden beri bir dakika durmadı... bol sıvı takviyesi yapıyorum şimdi... çok öptüm hepinizi inşallah hayırlı sonuçlar alırız....
Ekledim ddilek seni ve kendimi.....
canım bayramın 1. günü babam rahatsızdı onu hastaneye götürdük akşama kadar acillerdeydik duymamışımdır. kusura bakma istediğin zaman istediğin şey için arayabilirsin canım.
canım bayramlaşmak için aramıştım babana geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.simdi nasıl?sağlıkla kal
ekin79, feryad, filizim, guzin75, tarfil merhaba kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir ve MORALLER yerindedir.... kızlar yarın öğleden sonra ben amniyosentez için tekrar hastane yollarına düşcem bu sefer sorun çıkarsa artık vazgeçcem . hayırlısıyla atlatırız inşallah geçen hafta kadar gergin değilim bugün içim çok rahat elhamdülillah... Rabbim hayırlı sonuçlar almak nasib etsin inşallah... FERYAD cım canım arıcaktık bugün ama fırsat olmadı geçmiş olsun canım bilirim o ağrıları. TARFİL cim seninle konuşmak için sakinleşmeni bekliyorum zaman geçtikce karamsarlığa düşüyor insan seni çok iyi anlıyorum ama bu günler geçecek ... Her inişin bi çıkışı elbet var.... inşallah sadece acı bir anı olarak hatırlıcaz bu günleri... kırık bir gülümsemeyle hatırlıcaz inşallah....
canım sanada mrb.dün bugün giremedim operasyonun bitmiş gerçi geçmiş olsun bol bol sıvı al istirshat et.bunuda atlattın hayırlısıyla.
İyi geceler arkadaşlar. Adetim geçeli 2 gün oldu bugün test yaptım çok silik bir çizgi var. Tam emin deilim sabah yeniden yapacağım ama sanırım hamileyim. Mutluyum ama bir o kadar üzgünüm. Ne yapacağımı bile bilmiyorum. Çokk korkuyorum. Bugün 22 haftalık kaybettiğim bebeğimin mezarına gittim. 4. ayım bu ay onu kaybedeli. Ne zaman onu kaybettim ne zaman acılarım dindi anlamıyorum.
Doktora bile ne zaman gitmem gerektiği konusunda bir fikrim yok (4 aydır her dakikasını planladığım gebelik için) tam bir delilik halindeyim. Eşim gayet tepkisiz korkan gözlerle bana bakıyor ama tek bir yorum yapmıyor. Beni en iyi siz anlarsınız diye buraya yazmak istedim. Hiç durmadan ağlamak istiyorum. Ama kaybettiğim oğlum içinmi yoksa yeniden kaybetme riskim olan bebeğim için mi diye düşünüyorum hep. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım gözün aydın hepimiz yasadık bunları. yarın hemen doktoruna git baslaman gereken ilaçlarını iğnelerini alırsın su anını yaşa bak kaçıncı haftaya geldik hala yüreğim ağzımda korkunun bir faydası yok elinden geleni yap.takdir allahın
Denden yasini ne güzel düşünmüşsün.bende okrum.
[QUOTE=asigul; ablana geçmiş olsun nasıl simdi durumu.sende kendine dikkat et fazla yorma kendini.
[QUOTE=crawford; canım gözün aydın allah anabalı büyütsün sansı bahtı açık olsun darısı bizim basımıza isteyen herkese olsun.
feryad emine ve diğer eğitimciler öğretim yılınız hayırlı olsun kolay gelsin.
kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı.genel durumumuz iyi çok şükür.herhangi bir aksilik olmazsa ekim 23'den sonra alırız dedi.nst bağlandım ağrılarım çıktı erken doğum olabilirmiş.çömelmek yerden birsey almak kesinlikle yasak.15 gün sonraya kontrol.inşallah vakitli saatli gelir.
emine souyok doğum için birdahaki sefere konuşalım dedi.
nuray sende doktora gidecektin ne yaptın?
merhaba herkese. crawford canım allah analı babalı büyütsün,
aysudecim sana da geçmiş olsun, atlattın sonunda,inşallah sonuçlarında iyi olur.
büşracım sen de kendini çok üzme lütfen bak buralara kadar geldin hayırlısıyla,allahım bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasib etsin.
saol güzincim..az önce geldim canım..
benim de bugün kontrolüm vardı kızlar. ama malesef bende haberler çok iyi değil.bebeğim yine çok hareketsizdi.sanırım uyuyordu.dr bir süre uyandırmaya çaılştı ama başarılı olamadık,ölçümlerin normal olduğunu söyledi dr um.ense kalınlığı 1,3 çıktı. bebeğimiz şu an 12+3 hala bir hafta geriden gidiyor.fakat asıl sorun rahimle ilgili. sanki tekrar başa döndük. aynı şeyleri yaşıyorum.rahimde açılma başlamış.hemen yarın mudahale edecekti aslında ama aspirin yüzünden cumaya erteledik. coraspini kesicem cumaya kadar ve cuma günü serklaj olacak.ya yine aynı şeyler olursa, mafoldumbenkendimi çok güçsüz hissediyorum.içim acıyor sanki, dr um yüz ifadesini görünce anladım zaten hemen,b,rde alttan bakmak istiyorum bişeylerden şüphelendim deince sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü.elim ayağım tutmadı o an.ve evet yine aynı şey olmuş. 12. haftada rahim açılmaya başlamış yine.mümkün olduğu kadar hızlı müdahale edilmesi gerekiyor. yarın ikili test için kan vereceğim ama sonuçları bile bekleyemeyebiliriz dedi dr. en geç cuma diki,ş atılacak. ben ikinci bebeğimi 16. haftada dikişe rağmen kaybettim.içim acıyor, yine bütün yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden.
aysudecim sana da geçmiş olsun, atlattın sonunda,inşallah sonuçlarında iyi olur.
büşracım sen de kendini çok üzme lütfen bak buralara kadar geldin hayırlısıyla,allahım bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasib etsin.
benim de bugün kontrolüm vardı kızlar. ama malesef bende haberler çok iyi değil.bebeğim yine çok hareketsizdi.sanırım uyuyordu.dr bir süre uyandırmaya çaılştı ama başarılı olamadık,ölçümlerin normal olduğunu söyledi dr um.ense kalınlığı 1,3 çıktı. bebeğimiz şu an 12+3 hala bir hafta geriden gidiyor.fakat asıl sorun rahimle ilgili. sanki tekrar başa döndük. aynı şeyleri yaşıyorum.rahimde açılma başlamış.hemen yarın mudahale edecekti aslında ama aspirin yüzünden cumaya erteledik. coraspini kesicem cumaya kadar ve cuma günü serklaj olacak.ya yine aynı şeyler olursa, mafoldumbenkendimi çok güçsüz hissediyorum.içim acıyor sanki, dr um yüz ifadesini görünce anladım zaten hemen,b,rde alttan bakmak istiyorum bişeylerden şüphelendim deince sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü.elim ayağım tutmadı o an.ve evet yine aynı şey olmuş. 12. haftada rahim açılmaya başlamış yine.mümkün olduğu kadar hızlı müdahale edilmesi gerekiyor. yarın ikili test için kan vereceğim ama sonuçları bile bekleyemeyebiliriz dedi dr. en geç cuma diki,ş atılacak. ben ikinci bebeğimi 16. haftada dikişe rağmen kaybettim.içim acıyor, yine bütün yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden.
canım öncelikle sakin olman gerekiyor bir arkadaşaımın erken doğum riski vardı ve nst ya bağlandı tabi strese bağlı olarak kendisi sancı hissetmese de nst de sancı gördü doktorlar arkadaşım kendisine sakin olmayı temkin ettikten sonra sancı belirtileri kayboldu ve bebeği 1 ay sonra geldi bu olaydan ... lütfen sende kendine telkin et inş. bebeğin zamanını bekleyecek
Selam kızlar. 16 Eylül 2010 Perşembe günü sezeryan doğum yaptım genel anestezi ile.
ben çok beğendim yasin okuma fikrini.şükürrr
nasılsınız kızlar?
beni kimse sormuyo merak etmiyo ama olsun ben sizi takip ediyorum sizle mutlu olup sizle üzülüyorum buda yetiyo bana
canım bayramın 1. günü babam rahatsızdı onu hastaneye götürdük akşama kadar acillerdeydik duymamışımdır. kusura bakma istediğin zaman istediğin şey için arayabilirsin canım.
canım bayramlaşmak için aramıştım babana geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.simdi nasıl?sağlıkla kal
canım sanada mrb.dün bugün giremedim operasyonun bitmiş gerçi geçmiş olsun bol bol sıvı al istirshat et.bunuda atlattın hayırlısıyla.
canım gözün aydın hepimiz yasadık bunları. yarın hemen doktoruna git baslaman gereken ilaçlarını iğnelerini alırsın su anını yaşa bak kaçıncı haftaya geldik hala yüreğim ağzımda korkunun bir faydası yok elinden geleni yap.takdir allahın
Denden yasini ne güzel düşünmüşsün.bende okrum.
oh ne güzel.okuyalım arkadaşlar okuyalım bize bizden fayda var.....
Nuray bende her seferinde doktora giderken korkuyla gidiyorum,tabii ikiside bunun farkında......bir tanesi bana dedi ki;trafik kazası geçirsen bir daha trafiğe çıkmayacak mısın?ya da kaza geçirdin diye tekrar mı geçireceksin........sen de biliyorsun ki kaderden ötesi yok......lütfen lütfen kendini olumlu düşünmek için zorla......burada Samsundan bir arkadaşımız vardı Elif Fidan sanırım,daha önceki gebeliğinde dikişe rağmen kaybetmişti bebeğini ,bu sefer yine dikiş atılmıştı ve kızı kollarında......biz hep olumsuzları görüyoruz ama aslında bir o kadarda belki de daha fazla olumlu örneklerde var canım.....hayat mucizelerle dolu aslında.....ne kadar güzel düşünürsek güzel şeyler olacak.........dularımızdasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?