Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gözün aydın canım senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olur inşallsh

Kızlar Aysude ile görüştüm morali çok iyi ,işlem de çok şükür rahat geçmiş 3 hafta sonra da sonuçlar çıkacakmış...
şükürrr
[/QUOTE]
ben çok beğendim yasin okuma fikrini.
emine nasılsın?sesin çıkmıyor??
yoruldum kuzucuğum ya.okulun ilk günü bir kargaşa ,bir düzensizlik oluyor .bütün gün ayaktaydım.gelir gelmez yatağa attım kendimi.alıştım tabi iki ayır yatmaya.bunun dışında iyiyim.sende durum nedir.güneş hanım napıyor.bulantılar geçti heralde.
çok geçmiş olsun.sen hamile kalmadan önce hormon,tiroid ve enfeksiyon testlerini de yaptır istersen.bana dr önce bunları yaptı çünkü.bir de lütfen umutsuz olma.gün doğmadan neler doğar.
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.benim yerime de o mis kokulu kulaklarından öpüver.

oh oh maşallah.kolay atlatmana sevindim.sonuçlarda iyi gelecek inşallah.yat dinlen.gezinme ortalarda.arkadaşıma doktoru aminosentezden sonra güzelce yatıp dinlenecen demişti.raporda almışsın.güzelce dinlen canım.

feryat eğitim öğretimin hayırlı olsun arkadaşım.

asigül ablana geçmiş olsun canım.aman dikkat et çok yorma kendini.

canın çok geçmiş olsun.inşallah hiçbir sorun çıkmaz.herşey yolunda olur.

nasılsınız kızlar?
beni kimse sormuyo merak etmiyo ama olsun ben sizi takip ediyorum sizle mutlu olup sizle üzülüyorum buda yetiyo bana

cancanlar ben de bugün işe başlayan öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum ...vatana millete hayırlı evlatlar (artık evladım olduar benim ) yetiştirmek nasip etsin bize rabbim diyorum...

canım benim iyi olmana çok sevindim 2 gündür giremiyorum pek sayfaya takip edemedim çok geçmiş olsun . 3 hafta sonra iyi haberlerle dönersin inşallah

kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı.genel durumumuz iyi çok şükür.herhangi bir aksilik olmazsa ekim 23'den sonra alırız dedi.nst bağlandım ağrılarım çıktı erken doğum olabilirmiş.çömelmek yerden birsey almak kesinlikle yasak.15 gün sonraya kontrol.inşallah vakitli saatli gelir.

emine souyok doğum için birdahaki sefere konuşalım dedi.

nuray sende doktora gidecektin ne yaptın?

canım öncelikle sakin olman gerekiyor bir arkadaşaımın erken doğum riski vardı ve nst ya bağlandı tabi strese bağlı olarak kendisi sancı hissetmese de nst de sancı gördü doktorlar arkadaşım kendisine sakin olmayı temkin ettikten sonra sancı belirtileri kayboldu ve bebeği 1 ay sonra geldi bu olaydan ... lütfen sende kendine telkin et inş. bebeğin zamanını bekleyecek

merhaba herkese. crawford canım allah analı babalı büyütsün,
aysudecim sana da geçmiş olsun, atlattın sonunda,inşallah sonuçlarında iyi olur.
büşracım sen de kendini çok üzme lütfen bak buralara kadar geldin hayırlısıyla,allahım bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasib etsin.
saol güzincim..az önce geldim canım..
benim de bugün kontrolüm vardı kızlar. ama malesef bende haberler çok iyi değil.bebeğim yine çok hareketsizdi.sanırım uyuyordu.dr bir süre uyandırmaya çaılştı ama başarılı olamadık,ölçümlerin normal olduğunu söyledi dr um.ense kalınlığı 1,3 çıktı. bebeğimiz şu an 12+3 hala bir hafta geriden gidiyor.fakat asıl sorun rahimle ilgili. sanki tekrar başa döndük. aynı şeyleri yaşıyorum.rahimde açılma başlamış.hemen yarın mudahale edecekti aslında ama aspirin yüzünden cumaya erteledik. coraspini kesicem cumaya kadar ve cuma günü serklaj olacak.ya yine aynı şeyler olursa, mafoldumbenkendimi çok güçsüz hissediyorum.içim acıyor sanki, dr um yüz ifadesini görünce anladım zaten hemen,b,rde alttan bakmak istiyorum bişeylerden şüphelendim deince sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü.elim ayağım tutmadı o an.ve evet yine aynı şey olmuş. 12. haftada rahim açılmaya başlamış yine.mümkün olduğu kadar hızlı müdahale edilmesi gerekiyor. yarın ikili test için kan vereceğim ama sonuçları bile bekleyemeyebiliriz dedi dr. en geç cuma diki,ş atılacak. ben ikinci bebeğimi 16. haftada dikişe rağmen kaybettim.içim acıyor, yine bütün yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden.

rabbim yardımcın olsun canım inş. rabbim korktuğuna uğratmaz..

kızlar selam, hepiniz iyisiniz şükür Allah daha da iyilikler versin.. aysude sana da gecmiş olsun hayırlısıyla sonuçlarını da alırsın inşallah... bende bugün 4 ay aradan sonra işe başladım :) evde yatmak gibi değilmiş insan bayaga yoruluyo.. feryad nuray omman siz de iyisinizdir umarım...

canımm cok gecmiş olsun inşallah yaşadıklarını tekrarlatmaz rabbim... sende sıkıntıya düşme güzel şeyler düşün ... sabrınının müfakatını iste, inşallah verir yüce Rahman...

benimde öyle büyük ihtimalle allahım hayırlısını nasip etsin sağol canım tşk.ederim.

arkadasım yattığın yerden bol bol dua et.kalbini ferah tut bak bende her kontrolde neler yasıyorum allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.kendini strese sokma. sol tarafına yat istirahat et.

feryad, sabrina, güzin sağolun kızlar. umarım allahım birdaha o yaşadıklarımı yaşatmaz.ama daha önce serklaj da başarısız olduğu için korkuyorum.kan pıhtılaşması, rahim anomalisi derken. birde rahim yetersizliği..işimiz allaha kaldı , o isterse olacak, yoksa bizlerin elinden birşey gelmiyor.

denden den alıntı..nuray hangi iğneyi kullanıyorsun bilmiyorum ama ben Clexan'ı da İnnohep'i de 10 ar adetlik kutularla alıyorum ve raporum olduğu için 6 kutu yazabiliyor doktorum,yani 60 adet 2 aylık iğneyi tek seferde alabiliyorum........kutunun içinde 2 adet, onlar farklı dozlar mı acaba??ben 0,4 ve şu anda da 0,45 lik kullanıyorum........Aysudeninde dediği gibi raporlu ilaçları sağlık ocağı doktorları yazabiliyor.......hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.......
---------------------------------------------------------------------------------------

canım ben innohep 0,7 kullanıyorum onlar ikili ambalajda satılıyor.ve 1 aylık alıyorum raporla. yani 15 kutu.

sağıklı,mutlu,huzurlu,başarılı uzun bir ömrünüz olsun evladınızla......Allah bağışlasın........

çok şükür canım çok şüküdr

ben çok beğendim yasin okuma fikrini.

yoruldum kuzucuğum ya.okulun ilk günü bir kargaşa ,bir düzensizlik oluyor .bütün gün ayaktaydım.gelir gelmez yatağa attım kendimi.alıştım tabi iki ayır yatmaya.bunun dışında iyiyim.sende durum nedir.güneş hanım napıyor.bulantılar geçti heralde.

çok geçmiş olsun.sen hamile kalmadan önce hormon,tiroid ve enfeksiyon testlerini de yaptır istersen.bana dr önce bunları yaptı çünkü.bir de lütfen umutsuz olma.gün doğmadan neler doğar.

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.benim yerime de o mis kokulu kulaklarından öpüver.

oh oh maşallah.kolay atlatmana sevindim.sonuçlarda iyi gelecek inşallah.yat dinlen.gezinme ortalarda.arkadaşıma doktoru aminosentezden sonra güzelce yatıp dinlenecen demişti.raporda almışsın.güzelce dinlen canım.

feryat eğitim öğretimin hayırlı olsun arkadaşım.

asigül ablana geçmiş olsun canım.aman dikkat et çok yorma kendini.[/QUOTE]

duaya katılım ne kadar çok olursa o kadar olur,zaten her duamızda birbirimizi düşünmüyor muyuz?biraz daha kişiye özel olsun bu sefer di mi.....

nasılsınız kızlar?
beni kimse sormuyo merak etmiyo ama olsun ben sizi takip ediyorum sizle mutlu olup sizle üzülüyorum buda yetiyo bana

ama daha çok gel kuzu.......

günaydın kızlaarr...
nuray_dyn lütfen aklına kötü şeyler getirme canım bu defa çok farklı olabilir,
dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…