Selam kızlar.
Tarfil,Nuray dyn,guzin 75 sağolun canım darısı size olsun inşallah en kısa zamanda.guzin75 baban için de en kısa zamanda iyileşir inşallah. Geçmiş olsun canım.
dendenciğim ve azdalar Allahım sizin hamileliklerinizi de sağlıkla geçirmeyi ve bebişleri kucağınıza almayı nasip etsin. Denden senin için öperim merak etme kızımı. Senin kızın doğsun o zaman da ben diycem benim için öp diye. Bir zamanlar düşündüklerimiz hayaldi bak gerçek oldu. Sizin hayallerinizinde en kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle...
canım korkmakta haklısın bu duygun çok normal ama rabbim bir yerde çektiğimiz sıkıntıya dur diyecektin sen moralini yüksek tutmaya çalış ... inş. burda edilen duaların yüzü suyu hürmetine rabbim korktuğundan koruyacak seni....feryad, sabrina, güzin sağolun kızlar. umarım allahım birdaha o yaşadıklarımı yaşatmaz.ama daha önce serklaj da başarısız olduğu için korkuyorum.kan pıhtılaşması, rahim anomalisi derken. birde rahim yetersizliği..işimiz allaha kaldı , o isterse olacak, yoksa bizlerin elinden birşey gelmiyor.
canım çok çok çok geçmiş olsun çocuklara acil şifa ailesine dayanma gücü versin rabbim inş. Allah hayrından ayırmasın bizleri çok kötü olmuş çok üzüldüm tez zamanda iyileşir inş. kuzuzlar
canım ya zaten 3gün önce öyle acı bir haber aldımki inan kendi acımı unuttum
kardeşimin eşinin iki yiğeni evlerinin önünde oynarken su kanalına düşmüşler
biri yoğun bakımda ama hayati tehlikeyi atlatmış çok şükür
diğeri komada hala ve yaşama şansı çok düşük yaşasada felç kalabilirmiş
yada başka bir problem olabilirmiş
çünkü çok uzun süre suda kalmış ve beyne su dolmuş
beyni ağır hasar görmüş
ya bunu yaşayan çocuk daha 2 yaşında çocuk bile deil bebek daha o
şimdi kendi halime çok üzülmüyorum inan allahım ne verirse hayırlısını versin
bu arada dua için çok saolun kızlar okadar mutlu oldumki bu düşünceniz karşısında anlatamamopuyorumnanaktan iyiki varsınız
Canımmmmm benim iyiki varsınız başka ne diyeyim
zaten kendimi kötü hissettiğimde kötü şeyler yaşadığımda teselliyi hep ilk sizde arıyorum
ama bazen sizide üzdüğümü düşünüp çok üzülüyorum
onun için yazmaktan vaz geçiyorum çoğu zaman
merhaba herkese. crawford canım allah analı babalı büyütsün,
aysudecim sana da geçmiş olsun, atlattın sonunda,inşallah sonuçlarında iyi olur.
büşracım sen de kendini çok üzme lütfen bak buralara kadar geldin hayırlısıyla,allahım bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasib etsin.
saol güzincim..az önce geldim canım..
benim de bugün kontrolüm vardı kızlar. ama malesef bende haberler çok iyi değil.bebeğim yine çok hareketsizdi.sanırım uyuyordu.dr bir süre uyandırmaya çaılştı ama başarılı olamadık,ölçümlerin normal olduğunu söyledi dr um.ense kalınlığı 1,3 çıktı. bebeğimiz şu an 12+3 hala bir hafta geriden gidiyor.fakat asıl sorun rahimle ilgili. sanki tekrar başa döndük. aynı şeyleri yaşıyorum.rahimde açılma başlamış.hemen yarın mudahale edecekti aslında ama aspirin yüzünden cumaya erteledik. coraspini kesicem cumaya kadar ve cuma günü serklaj olacak.ya yine aynı şeyler olursa, mafoldumbenkendimi çok güçsüz hissediyorum.içim acıyor sanki, dr um yüz ifadesini görünce anladım zaten hemen,b,rde alttan bakmak istiyorum bişeylerden şüphelendim deince sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü.elim ayağım tutmadı o an.ve evet yine aynı şey olmuş. 12. haftada rahim açılmaya başlamış yine.mümkün olduğu kadar hızlı müdahale edilmesi gerekiyor. yarın ikili test için kan vereceğim ama sonuçları bile bekleyemeyebiliriz dedi dr. en geç cuma diki,ş atılacak. ben ikinci bebeğimi 16. haftada dikişe rağmen kaybettim.içim acıyor, yine bütün yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden.
cevabın için sağol canım...öncelikle duan için teşekkürlar.. inşallah sağlıcakla kucaklamak nasib olur hepimize inşallah... bende innohep kullanıyorum ve daha ilk gittiğim gün doktorum rapor çıkarttırdı ve üç aylık yazdı kutuda 10 tane ve ve ben 9 kutu almıştım.. bitince tekrar yazdırcam... sana bu iğneyi yazan doktorla görüşürseniz muhtemel doğum tarihini belirten bir rapor çıkartabilirsiniz ...geçmiş olsun..
çok ilginç benim raporumda gebelik boyunca kullanılması diye yazdı doktor böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş oldumu bilmiyorum ama hatırlatığım kadarıyla daha doğrusu buraya katıldığımdan beri böyle bir sorundan kimse bahsetmedi... sağlıcakla al kucağına inşallah da rapor olursa farkta ödemezdin bence bir hematoga gidip durumu anlat belki onlar rapor konusunda yardımcı olurlar gibi geldi bana...
cevabın için sağol canım...
benim üç düşüğüm var...ama genetik araştırmalarda falan kan pıhtılaşması çıkmadı sadece protein S sınırdaydı..
hamile kalınca dr önlem amaçlı bu iğneyi kullanalım kısa bir süre dedi...
daha sonra hamileliğim diğerlerinde olduğu gibi çok sorunlu geçti kanamada oldu....
şükür atlattım onlar... ama şimdi hangi dr a sorsam bu iğne sana iyi geldi en az 8 aya kadar kesmeyelim diyorlar...
ilk iğneyi yazan devlet hastanesindeydi eşimde ona gitti sağolsun çok ilgileniyor...
ama ben bu iğneye rapor yazamam cerahi uzmanı yazması lazım demiş...
eşimde cerrahi uzmanına gitmiş oda ilaç ve iğnelere rapor verilebilmesi içim hastanın kalıcı bir rahatsızlığı olması yani o ilacı devamlı kullanması lazım demiş...
misal olarakta şeker ve tansiyon hastalarını göstermiş...
bende şaşırdım doğrusu...
böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş olduysa yardımlarını bekliyorum...
HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM DARISI BAŞIMIZA İNŞSelam kızlar. 16 Eylül 2010 Perşembe günü sezeryan doğum yaptım genel anestezi ile.
Öncelikle hiçde anlatıldığı gibi korkacak birşey yokmuş bunu söylemek isterim.Geçen hafta Perşembe günü 3 kg 110 gr doğdu kızım. Genel Anestezi ile sezeryan oldum. Uyandığım ilk an tabiki çok kötü ağrı duydum Ama şuan çok iyiyim. Geçti gitti. Dün girip yazacaktım eşim oturdu hep bilgisayarda düşünün yani o kadar kısa zamanda toparlıyorsunuz kendinizi.
Dileğim allahım isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın.
Evladı olanlara evladını bağışlasın, hamile olanları tamamına erdirsin, olmayanlarıda en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eylesin.
CNM BENİİİİİİM MUTLU OLMANA ÇOK SEVİNDİM İNŞ SONUÇLARDA İİ ÇIKICAK SEN İÇİNİ RAHAT TUT CNM EMİİİ BEBİŞİMİZE BOL BOL SU İÇ TATLIM ÖPÜYORUM SENİcanlarım benim hepinize çok teşekkür ederimm... ben çok iyiyim elhamdülillah... geçen hafta yapılsaydı sıkıntı olcaktı da bu hafta hiçbirşey olmadı sanki.... gayet sakin gittim 7 - 8 dakikada da odadan çıktım biraz kasılmalarım oldu ama hemen geçti şimdi çok iyiyim doktora kalsa yarın işbaşı yaptıracaktı bana ama ben gidip rapor almayı başardım... perşembe günü işe başlıcam . dendencim seni çok iyi anlıyorum tedirginliğini de biliyorum son ana kadar yaptırayım mı yaptırmayayım mı diye düşünmedim bile... gittim ve orda yaptırma diye bir his gelirse kalkar giderim dedim ama olmadı böyle birşey sadece sıvımız azalınca kuzucum rahatsız oldu galiba geldiğimizden beri bir dakika durmadı... bol sıvı takviyesi yapıyorum şimdi... çok öptüm hepinizi inşallah hayırlı sonuçlar alırız....
KATILIYORUM TSIMA CIĞIM SENDE AYNEN BÖLE POZİTİF DÜŞÜNMELİSİN NURAYCIIM Kİ SONUÇTA İİ OLSUN PSİKOLOJİ HAMİLELİKTE ÇOK ÖNEMLİ NE KDARA MORALMEN İİ OLURSAN SENİN İÇİN O KDAR İİkaydirigubbakcemile2hayır hayır kesinlikle hayır...bu sefer kötü şeyler yaşamıcaksın...aklına bile getirme...bu sefer sende bebeişinde başarıcaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim yardımcımız olsun inşallah iyi düşünelim iyi olsun ...hayır hayır kesinlikle hayır...bu sefer kötü şeyler yaşamıcaksın...aklına bile getirme...bu sefer sende bebeişinde başarıcaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biraz evvel sana cevap yazıyordum ki elektrik kesildi.... öncelikle geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın benim de mhtfr a 1298 c homozigot mutasyonum var 3 kez bebeğimi kaybettim ve şuan 4 . bebeğime hamileyim inşallah sıkıntı olmaz ve atlatırız bu günleri... troid konusunda ise feryad ın ve büşra nın sana bilgi vereceğini düşünüyorum... sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz önce korkuyoruz ama bir süre sonra isteklerimiz korkularımızı bastırıyor ve yeniden deneme gücünü buluyoruz .. düşüklerin olmuş tahlillerin elinde çok şükür en azından ne olduğunu biliyorsun o yüzden düşüklerim neden oldu diye buna takılmamanı tavsiye ederim tedavini vermişler ve hepimiz nerdeyse aynı aşamalardan geçtik sakin ol ve bu defa olacak inşallah...ben şuan asprin ve kan sulandırıcı kullanıyorum gebelik öncesinde b 12 vitamini, multi vitamin, folik asit ve çinko kullandım gebe olduğumu öğrence çinkoyu kestim diğerlerine devam ettim ve asprin başladım kalp atımlarını alıncada kan sulandırıcı başladım daha sonra doktorum multivitamin yeterli deyince diğerleri bıraktım . bu arada bazı hekimler gebeliği tespit ettikleri anda kan sulandırıcı başlayabiliyor bu durumlarda doktorların tedavi şekilleri değişebiliyor yani....arkadaşlar slm bende size yeni katılanlardanım. 2 tane düşüğüm var.biri 5 haftalık ikincisi 6 haftalık. 1. kanamayla düşürdün ikincisinde kürtaj oldum. 6 aydır korunuyorum.1 eylülde doktora gittim 2 tane çikolata kistim var fakat hamile kalmama sorun olmuyo 2 gebeliğimi de kendiliğinden kaldım.doktorda tahlillerim yapıldı ve kan pıhtılaşması olarak mthfr 1298 homozigot olarak çıktı.doktor kan pıhtılaşması var diyemem ama 2 tane düşüğün olduğu için belki kan sulandırıcı aspirin falan kullanabiliriz dedi ama şimdi değil dedi şu anda folbiol verdi günde 1 tane içiyorum. ayrıca hipotroid hastasıyım günde 1tam 1de çeyrek levatiron içiyorum tsh şu an için normal fakat bu iki gebeliğimde de betahcg bakılırken tsh baktırdığımda 10-11 yükselmişti. Anlayacağınız arkadaşlar kafam çok karışık düşüklerim neden oldu bilmiyorum tsh yüzünden mi yoksa kan pıhtılaşmasımı bilmiyorum. eylülün 28 de tekrar doktora gidicem ve yumurta takibi yapılıcak nolur bana destek olun buna çok ihtiyacım var.Rabbim tüm isteyenler hayırlı bebişler nasip etsin her gün dua ediyorum hayırlısını ver diye nolur bizimde dileklerimiz kabul olsun rabbim...........
inşallah canım bakalım . kendim için genetik sonucu verdiğimde de 3 hafta sonra çıkar demişlerdi ve nasıl geçecek diyordum ama şimdi ilginç bir şekilde o kadar rahatım ki aman kaç üç hafta dedilerde bekledim nasıl olsa gelip geçiyor diyen rahat bir ses var içimde... inşallah bu rahatlığım tahlil sonucunun iyi olacağının içime doğmasındandır... Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasib etsin inşallah....CNM BENİİİİİİM MUTLU OLMANA ÇOK SEVİNDİM İNŞ SONUÇLARDA İİ ÇIKICAK SEN İÇİNİ RAHAT TUT CNM EMİİİ BEBİŞİMİZE BOL BOL SU İÇ TATLIM ÖPÜYORUM SENİ
Rabbim yardımcımız olsun inşallah iyi düşünelim iyi olsun ...
biraz evvel sana cevap yazıyordum ki elektrik kesildi.... öncelikle geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın benim de mhtfr a 1298 c homozigot mutasyonum var 3 kez bebeğimi kaybettim ve şuan 4 . bebeğime hamileyim inşallah sıkıntı olmaz ve atlatırız bu günleri... troid konusunda ise feryad ın ve büşra nın sana bilgi vereceğini düşünüyorum... sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz önce korkuyoruz ama bir süre sonra isteklerimiz korkularımızı bastırıyor ve yeniden deneme gücünü buluyoruz .. düşüklerin olmuş tahlillerin elinde çok şükür en azından ne olduğunu biliyorsun o yüzden düşüklerim neden oldu diye buna takılmamanı tavsiye ederim tedavini vermişler ve hepimiz nerdeyse aynı aşamalardan geçtik sakin ol ve bu defa olacak inşallah...ben şuan asprin ve kan sulandırıcı kullanıyorum gebelik öncesinde b 12 vitamini, multi vitamin, folik asit ve çinko kullandım gebe olduğumu öğrence çinkoyu kestim diğerlerine devam ettim ve asprin başladım kalp atımlarını alıncada kan sulandırıcı başladım daha sonra doktorum multivitamin yeterli deyince diğerleri bıraktım . bu arada bazı hekimler gebeliği tespit ettikleri anda kan sulandırıcı başlayabiliyor bu durumlarda doktorların tedavi şekilleri değişebiliyor yani....
merhaba herkese. crawford canım allah analı babalı büyütsün,
aysudecim sana da geçmiş olsun, atlattın sonunda,inşallah sonuçlarında iyi olur.
büşracım sen de kendini çok üzme lütfen bak buralara kadar geldin hayırlısıyla,allahım bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasib etsin.
saol güzincim..az önce geldim canım..
benim de bugün kontrolüm vardı kızlar. ama malesef bende haberler çok iyi değil.bebeğim yine çok hareketsizdi.sanırım uyuyordu.dr bir süre uyandırmaya çaılştı ama başarılı olamadık,ölçümlerin normal olduğunu söyledi dr um.ense kalınlığı 1,3 çıktı. bebeğimiz şu an 12+3 hala bir hafta geriden gidiyor.fakat asıl sorun rahimle ilgili. sanki tekrar başa döndük. aynı şeyleri yaşıyorum.rahimde açılma başlamış.hemen yarın mudahale edecekti aslında ama aspirin yüzünden cumaya erteledik. coraspini kesicem cumaya kadar ve cuma günü serklaj olacak.ya yine aynı şeyler olursa, mafoldumbenkendimi çok güçsüz hissediyorum.içim acıyor sanki, dr um yüz ifadesini görünce anladım zaten hemen,b,rde alttan bakmak istiyorum bişeylerden şüphelendim deince sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü.elim ayağım tutmadı o an.ve evet yine aynı şey olmuş. 12. haftada rahim açılmaya başlamış yine.mümkün olduğu kadar hızlı müdahale edilmesi gerekiyor. yarın ikili test için kan vereceğim ama sonuçları bile bekleyemeyebiliriz dedi dr. en geç cuma diki,ş atılacak. ben ikinci bebeğimi 16. haftada dikişe rağmen kaybettim.içim acıyor, yine bütün yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden.
nuraycım nolur sakın üzülme olumsuz düşünme bişey olmayacak rabbimin izniyle.dualarımız seninle canım
arkadaşlarım bu perşembe günü 2şer yasin okuyalım hem büşra hemde nuray için olurmu
yardımın için sağol canım...çok ilginç benim raporumda gebelik boyunca kullanılması diye yazdı doktor böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş oldumu bilmiyorum ama hatırlatığım kadarıyla daha doğrusu buraya katıldığımdan beri böyle bir sorundan kimse bahsetmedi... sağlıcakla al kucağına inşallah da rapor olursa farkta ödemezdin bence bir hematoga gidip durumu anlat belki onlar rapor konusunda yardımcı olurlar gibi geldi bana...
cevabın için sağol canım...
benim üç düşüğüm var...ama genetik araştırmalarda falan kan pıhtılaşması çıkmadı sadece protein S sınırdaydı..
hamile kalınca dr önlem amaçlı bu iğneyi kullanalım kısa bir süre dedi...
daha sonra hamileliğim diğerlerinde olduğu gibi çok sorunlu geçti kanamada oldu....
şükür atlattım onlar... ama şimdi hangi dr a sorsam bu iğne sana iyi geldi en az 8 aya kadar kesmeyelim diyorlar...
ilk iğneyi yazan devlet hastanesindeydi eşimde ona gitti sağolsun çok ilgileniyor...
ama ben bu iğneye rapor yazamam cerahi uzmanı yazması lazım demiş...
eşimde cerrahi uzmanına gitmiş oda ilaç ve iğnelere rapor verilebilmesi içim hastanın kalıcı bir rahatsızlığı olması yani o ilacı devamlı kullanması lazım demiş...
misal olarakta şeker ve tansiyon hastalarını göstermiş...
bende şaşırdım doğrusu...
böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş olduysa yardımlarını bekliyorum...
günaydınngünaydınn kızlar...
canım benim çok saoll hayırlısıyla kucağına almak nasip eder bende çok ümitliyim hayırlısı diyorum hep şimdi yumurta takibine başlıcaz işte doktorum ne derse yapıcam zaten ama çok korkuyorum desteğin için çok teşekkür ederim canım benim bende bu adetimden sonra çalışmalara başlıcaz bakalım hayırlısı
günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?