Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin amin......sağol teyzesi.....maşallah doğumdan sonra burada olmanda çok güzel.....demek ki gerçekten sezeryan anlatıldığı kadar değil diyor insan.......

arkadaşlar slm bende size yeni katılanlardanım. 2 tane düşüğüm var.biri 5 haftalık ikincisi 6 haftalık. 1. kanamayla düşürdün ikincisinde kürtaj oldum. 6 aydır korunuyorum.1 eylülde doktora gittim 2 tane çikolata kistim var fakat hamile kalmama sorun olmuyo 2 gebeliğimi de kendiliğinden kaldım.doktorda tahlillerim yapıldı ve kan pıhtılaşması olarak mthfr 1298 homozigot olarak çıktı.doktor kan pıhtılaşması var diyemem ama 2 tane düşüğün olduğu için belki kan sulandırıcı aspirin falan kullanabiliriz dedi ama şimdi değil dedi şu anda folbiol verdi günde 1 tane içiyorum. ayrıca hipotroid hastasıyım günde 1tam 1de çeyrek levatiron içiyorum tsh şu an için normal fakat bu iki gebeliğimde de betahcg bakılırken tsh baktırdığımda 10-11 yükselmişti. Anlayacağınız arkadaşlar kafam çok karışık düşüklerim neden oldu bilmiyorum tsh yüzünden mi yoksa kan pıhtılaşmasımı bilmiyorum. eylülün 28 de tekrar doktora gidicem ve yumurta takibi yapılıcak nolur bana destek olun buna çok ihtiyacım var.

canım korkmakta haklısın bu duygun çok normal ama rabbim bir yerde çektiğimiz sıkıntıya dur diyecektin sen moralini yüksek tutmaya çalış ... inş. burda edilen duaların yüzü suyu hürmetine rabbim korktuğundan koruyacak seni....
canım çok çok çok geçmiş olsun çocuklara acil şifa ailesine dayanma gücü versin rabbim inş. Allah hayrından ayırmasın bizleri çok kötü olmuş çok üzüldüm tez zamanda iyileşir inş. kuzuzlar

canımcım burda acılar üzüntüler paylaştıkça azalıyor sevinçler de tam tersine çoğalıyor lütfen...
hepimiz diğerlerini üzdüğümüz için paylaşmazsak bir araya gelmemizin anlamı olabilir mi??

hayır hayır kesinlikle hayır...bu sefer kötü şeyler yaşamıcaksın...aklına bile getirme...bu sefer sende bebeişinde başarıcaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cevabın için sağol canım...

benim üç düşüğüm var...ama genetik araştırmalarda falan kan pıhtılaşması çıkmadı sadece protein S sınırdaydı..
hamile kalınca dr önlem amaçlı bu iğneyi kullanalım kısa bir süre dedi...
daha sonra hamileliğim diğerlerinde olduğu gibi çok sorunlu geçti kanamada oldu....
şükür atlattım onlar... ama şimdi hangi dr a sorsam bu iğne sana iyi geldi en az 8 aya kadar kesmeyelim diyorlar...

ilk iğneyi yazan devlet hastanesindeydi eşimde ona gitti sağolsun çok ilgileniyor...
ama ben bu iğneye rapor yazamam cerahi uzmanı yazması lazım demiş...
eşimde cerrahi uzmanına gitmiş oda ilaç ve iğnelere rapor verilebilmesi içim hastanın kalıcı bir rahatsızlığı olması yani o ilacı devamlı kullanması lazım demiş...
misal olarakta şeker ve tansiyon hastalarını göstermiş...

bende şaşırdım doğrusu...
böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş olduysa yardımlarını bekliyorum...

çok ilginç benim raporumda gebelik boyunca kullanılması diye yazdı doktor böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş oldumu bilmiyorum ama hatırlatığım kadarıyla daha doğrusu buraya katıldığımdan beri böyle bir sorundan kimse bahsetmedi... sağlıcakla al kucağına inşallah da rapor olursa farkta ödemezdin bence bir hematoga gidip durumu anlat belki onlar rapor konusunda yardımcı olurlar gibi geldi bana...

HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM DARISI BAŞIMIZA İNŞ

CNM BENİİİİİİM MUTLU OLMANA ÇOK SEVİNDİM İNŞ SONUÇLARDA İİ ÇIKICAK SEN İÇİNİ RAHAT TUT CNM EMİİİ BEBİŞİMİZE BOL BOL SU İÇ TATLIM ÖPÜYORUM SENİ
hayır hayır kesinlikle hayır...bu sefer kötü şeyler yaşamıcaksın...aklına bile getirme...bu sefer sende bebeişinde başarıcaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
KATILIYORUM TSIMA CIĞIM SENDE AYNEN BÖLE POZİTİF DÜŞÜNMELİSİN NURAYCIIM Kİ SONUÇTA İİ OLSUN PSİKOLOJİ HAMİLELİKTE ÇOK ÖNEMLİ NE KDARA MORALMEN İİ OLURSAN SENİN İÇİN O KDAR İİkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar slm bende size yeni katılanlardanım. 2 tane düşüğüm var.biri 5 haftalık ikincisi 6 haftalık. 1. kanamayla düşürdün ikincisinde kürtaj oldum. 6 aydır korunuyorum.1 eylülde doktora gittim 2 tane çikolata kistim var fakat hamile kalmama sorun olmuyo 2 gebeliğimi de kendiliğinden kaldım.doktorda tahlillerim yapıldı ve kan pıhtılaşması olarak mthfr 1298 homozigot olarak çıktı.doktor kan pıhtılaşması var diyemem ama 2 tane düşüğün olduğu için belki kan sulandırıcı aspirin falan kullanabiliriz dedi ama şimdi değil dedi şu anda folbiol verdi günde 1 tane içiyorum. ayrıca hipotroid hastasıyım günde 1tam 1de çeyrek levatiron içiyorum tsh şu an için normal fakat bu iki gebeliğimde de betahcg bakılırken tsh baktırdığımda 10-11 yükselmişti. Anlayacağınız arkadaşlar kafam çok karışık düşüklerim neden oldu bilmiyorum tsh yüzünden mi yoksa kan pıhtılaşmasımı bilmiyorum. eylülün 28 de tekrar doktora gidicem ve yumurta takibi yapılıcak nolur bana destek olun buna çok ihtiyacım var.Rabbim tüm isteyenler hayırlı bebişler nasip etsin her gün dua ediyorum hayırlısını ver diye nolur bizimde dileklerimiz kabul olsun rabbim...........

Rabbim yardımcımız olsun inşallah iyi düşünelim iyi olsun ...

biraz evvel sana cevap yazıyordum ki elektrik kesildi.... öncelikle geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın benim de mhtfr a 1298 c homozigot mutasyonum var 3 kez bebeğimi kaybettim ve şuan 4 . bebeğime hamileyim inşallah sıkıntı olmaz ve atlatırız bu günleri... troid konusunda ise feryad ın ve büşra nın sana bilgi vereceğini düşünüyorum... sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz önce korkuyoruz ama bir süre sonra isteklerimiz korkularımızı bastırıyor ve yeniden deneme gücünü buluyoruz .. düşüklerin olmuş tahlillerin elinde çok şükür en azından ne olduğunu biliyorsun o yüzden düşüklerim neden oldu diye buna takılmamanı tavsiye ederim tedavini vermişler ve hepimiz nerdeyse aynı aşamalardan geçtik sakin ol ve bu defa olacak inşallah...ben şuan asprin ve kan sulandırıcı kullanıyorum gebelik öncesinde b 12 vitamini, multi vitamin, folik asit ve çinko kullandım gebe olduğumu öğrence çinkoyu kestim diğerlerine devam ettim ve asprin başladım kalp atımlarını alıncada kan sulandırıcı başladım daha sonra doktorum multivitamin yeterli deyince diğerleri bıraktım . bu arada bazı hekimler gebeliği tespit ettikleri anda kan sulandırıcı başlayabiliyor bu durumlarda doktorların tedavi şekilleri değişebiliyor yani....

CNM BENİİİİİİM MUTLU OLMANA ÇOK SEVİNDİM İNŞ SONUÇLARDA İİ ÇIKICAK SEN İÇİNİ RAHAT TUT CNM EMİİİ BEBİŞİMİZE BOL BOL SU İÇ TATLIM ÖPÜYORUM SENİ
inşallah canım bakalım . kendim için genetik sonucu verdiğimde de 3 hafta sonra çıkar demişlerdi ve nasıl geçecek diyordum ama şimdi ilginç bir şekilde o kadar rahatım ki aman kaç üç hafta dedilerde bekledim nasıl olsa gelip geçiyor diyen rahat bir ses var içimde... inşallah bu rahatlığım tahlil sonucunun iyi olacağının içime doğmasındandır... Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasib etsin inşallah....

canım benim çok saoll hayırlısıyla kucağına almak nasip eder bende çok ümitliyim hayırlısı diyorum hep şimdi yumurta takibine başlıcaz işte doktorum ne derse yapıcam zaten ama çok korkuyorum desteğin için çok teşekkür ederim canım benim bende bu adetimden sonra çalışmalara başlıcaz bakalım hayırlısı

canım benim nolursun üzülme düşünme tabi demesi kolay ama sen o zamana kadar rahat ol üzüntü sıkıntı içine girme herşey yolunda gidicek Allahın izniyle sen yeterki sıkma canını.

tabikide canım seve seve yeterki onlar sağ salim bebeklerine kavuşsunlar . Allahım yardımcımız olsun inşallah.

yardımın için sağol canım...
evet rapor iyi oluyor hem devamlı yazdırmakla uğraşmıyorsun hemde fark ücretide ödemiyorsun...
artık birde başka hastaneye sorarım...
inş olur olmassada ne yapalım yazdırarak alırız...
rabbim başka sorun vermesin...

dikkatimi çektiği kadarıyla bu topikteki arkadaşlarında çok sıkıntıları var...
en az düşük yapan 2-3 yapmış...
rabbim hepsinede bir daha yaşatmasın...
benimde sorunlu geçtiği için çok iyi anlıyorum sizleri...
allah yardımcınız olsun...

kızlar herkeze merhaba uzun zamandır giremedim siteye işlerimin yoğunluğundan dolayı size benle ilgili gelişmeleri aktarim şu an 20 haftaya giriyoruz artık. ikili testim iyi çıktı cinsiyeti erkek 300 gr olmuşuz her şey şu an için iyi gidiyor dedi doktorum iğnelere ve coraspine devam bu arada mutluyum ama genede korkmuyorum desem yalan olur buradan herkeze hamile olanlara hayırlı doğumlar hamile kalmak isteyenlerde bir an önce dileklerine kavuşup çocuklarını kucağına almaya nasip etsin rabim.

bende kullandım.kadın doğumcu derin ven trombozu diye bir teşhiş ve yanına başka teşhisler yazdı aldım.kadın doğumcuda yazabiliyor.kan sulandırıcı olduğu için bu teşhisi yazması yeterli.

rica ederim ne demek ... buraya ilk geldiğim günlerde bende aynı ruh halindeydim panik, korkulu vs.. ama istekler korkuların önüne geçince herşey halloluyor galiba... nasipten öteye yol gitmiyor o yüzden eğer Rabbim ömrünü uzun ettiyse hayırlısıyla gelir değilse razı olmak gerek ne kadar rıza gösteriyoruz başımıza gelene bu soru işareti ama Allah verdiğine razı edenlerden etsin inşallah...sen sık sık gel buraya mutlaka sorularını cevabını alacaksın.... sorunlarımız benzer olduğu için herkes kendisiyle ilgili alanda bilgi verecektir... Rabbim hakkında hayırlı olan ne ise onu nasib etsin sana ve herkese inşalah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…