Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydınnnnn
feryadım sarı leblebiyide denedim canım,bence gebelikteki mide bulantılarının tek çözümü bebeğin sağıcakla doğması : )))

bu arada evet tarfil bulantılarım devam ediyor ama en azından hergün değil 2 günde bir pick yapıyor,böyle böyle geçeceğini ümit ediyorum,annemin ve kayınvalideminde 5 ay sürmüş,onlarda beni anlıyorlar yani.....

ommannnnnnnnn artık çık şu depresf ruh halinden,nefes alıyorsak umut vardır diyor bak Perran Kutman ne kadar doğru..........topiği okumaya korkma oku,sonu hep güzel biten hikayeler var merak etme,zaten güzel sona ulaşıncaya kadar buradaki herkes mücadele ettiği için hikayelerde güzel sonlanıyor : ))

Eylül Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 7 haftalık hamilesin ya mide bulantıların oluyormu? bebeğin kalp atışlarını duydunuzmu?(kaçıncı haftada duyuldu)

Eylül Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 7 haftalık hamilesin ya mide bulantıların oluyormu? bebeğin kalp atışlarını duydunuzmu?(kaçıncı haftada duyuldu)

günaydınn hoşgeldin simgeselcim
nasılsın canım?
ne oldu senin regli yoksun ne zmandır ya da ben mi kaçırdım :uhm:

haklısın canım bebeğimiz olduğu zaman eşimin düzeleceğini biliyorum hamile kaldığımızı öğrendiğim zaman bile sanki bambaşka biri oluyor olumlu yönde umarım benim gibi bekleyen herkese sağlıklı gebelikler nasip eder güzel rabbim sana ve diğer hamile arkadaşlarımada hayırlı zamanda sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin canım.

evet tahlillerim yapıldı mthfr677heterozigot 20210 heterozigot mutasyon kısaca pıhtılaşma var son gebeliğimde cleaxan 04lük iğne kullandımama nasip olmadı eylülcüm

aysude kahvaltı mı yapıyorsun??gelsene birlikte yapalım......ben bişeler atıştırdım öğlende eşim gelip alacak dışarı çıkıcam.....

Sağolun arkadaşlar daha 4 haftalık canım kalp atışlarını bi duysak bu sefer inşallah korkuyorum artık

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kalp atışlarını bi duy allahın izniyle daha çok halay cekicemm
ayy ne güzel yaa bak benim regli tarihimi merak ediyordun
benim regli ve kist geldi senin bebişş
ohhh bugünün en güzel haberii bu :1hug:

Sağolasın canım inşallah en kısa zamanda Allah sanada isteyen bütün arkadaşlarada nasip eder.Arkadaşlar acaba kalp atışı kaçıncı haftalarda duyuluyor?

aysude kahvaltı mı yapıyorsun??gelsene birlikte yapalım......ben bişeler atıştırdım öğlende eşim gelip alacak dışarı çıkıcam.....

canım cım kahvaltımı yapmıştım sabahtan şimdide işyerindeyim ve tayin mevzuu varya benim onunla ilgili görüşmeler yapma telaşındayımm÷.. ohhh ohhhh afiyet olsun yarasın kuzumuza ve anasına ... dışarı çıkmak iyi geliyor insana havalarda serinlemişken bu arada kontrolün de iyi gitmiş sevindim sonuna kadar böyle olur inşallah... bizde dün kontrole gittim amniyosentez yaptırdığım gün çok kasılmam oldu ve bebekte çok rahatsız oldu ama dün kontrolümüzde gayet iyiydi ve suyu da normaldi velhasıl rahatladım idrar kültürü verdim tekrar ve kan tahlili inşallah sıkıntı olmaz şu idrar tahlilinde tekrar ürememiştir inşallahhh....

denden, limonlucay, mili_, simgesel, tarfil kızlar hepinize hayırlı günler... bu aralar sıkıntılıyız biraz bizim idari kadro alt üst olmuş durumda inşallah benim şu tayin işini hallederiz bir an önce.... dua edin nolurrr.... şu lanet hastaneden bir an önce kurtulmak istiyorumm..

günaydın canım..dr. kontrolün ii geçmiş çok sevindim..
inşallah kurtulursun canım hastanedende dualarım seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…