Eylül Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 7 haftalık hamilesin ya mide bulantıların oluyormu? bebeğin kalp atışlarını duydunuzmu?(kaçıncı haftada duyuldu)
günaydınn hoşgeldin simgeselcim
nasılsın canım?
ne oldu senin regli yoksun ne zmandır ya da ben mi kaçırdım :uhm:
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. seni çok iyi anlayabiliyorum. öncelikle sen kafanı rahat tutmalısın. bak bebişiniz olduğunda herşey ne kadar farklı olacak. çevremde çok öyle çocuğu olmayıp huzursuzluk çıkaran ama hepsi bebek sahibi olunca değişiyor. eşinin yaptığını her ne kadar kabullenmek istemesende ona da hak ver. eminim o da bunu bilinçli ve isteyerek yapmıyordur. ayrıca bu konuda senin de suçun yok. sonuçta var olan bebişleri düşürmek için elimizden geleni mi yapıyoruz. biz ne kadar tutmaya çalışsakta olmayınca olmuyor. ben 7. haftanın içindeyim ama neler olacağını bilemiyorum. bol bol dua ediyorum. tüm tahlillerimi yaptırdım. kan pıhtılaşması çıktı. şimdi iğne vuruyorum kendime. sen test yaptırdın mı? sonuç ne çıktı? hiç canını sıkma. biz burda sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz. çünkü buradaki herkesin bu konuda sıkıntıları var. her zaman konuşabiliriz. özel den de yazabilirsin. kendine iyi bak.
Sağolasın yatıyorum canım hamileyim
Sağolun arkadaşlar daha 4 haftalık canım kalp atışlarını bi duysak bu sefer inşallah korkuyorum artık
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kalp atışlarını bi duy allahın izniyle daha çok halay cekicemm
ayy ne güzel yaa bak benim regli tarihimi merak ediyordun
benim regli ve kist geldi senin bebişş
ohhh bugünün en güzel haberii bu :1hug:
Sağolasın canım inşallah en kısa zamanda Allah sanada isteyen bütün arkadaşlarada nasip eder.Arkadaşlar acaba kalp atışı kaçıncı haftalarda duyuluyor?
aysude kahvaltı mı yapıyorsun??gelsene birlikte yapalım......ben bişeler atıştırdım öğlende eşim gelip alacak dışarı çıkıcam.....
simgesel genelde 6.hafta ama 8.haftada da duyulabiliyor bazen,vaginal usg de 6. haftada duyulabiliyor
simgesel genelde 6.hafta ama 8.haftada da duyulabiliyor bazen,vaginal usg de 6. haftada duyulabiliyor
denden, limonlucay, mili_, simgesel, tarfil kızlar hepinize hayırlı günler... bu aralar sıkıntılıyız biraz bizim idari kadro alt üst olmuş durumda inşallah benim şu tayin işini hallederiz bir an önce.... dua edin nolurrr.... şu lanet hastaneden bir an önce kurtulmak istiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?