canım başka araştırmalar yaptırmadın mı? sadec kan pıhtılaşması mı var?
hislerinde haklısın çünkü çok zor şeyler yaşamışsın ama insan umudunu kaybedince hayat daha zor ve çekilmez oluyor umut fakirin ekmeğidir ...
olacak bence ama çok çok çok mücadele etmemiz lazım ...
hipotiroidim var.ilacımı düzenli alıyorum.Bir de eşimin morfolojisi %5.Ama hamile kalabiliyorum.Rahimle ilgili de bişey diyen olmadı şimdiye kadar.Başka bi prof.la görüşmeyi düşünüyorum.Kısmet..
kısmet canım evet 2 yıla yakın bir zaman o kadar yoruldum yırandım çabaladım üzüldüm ki anlatamam şuan geriye bakıp kısmet değilmiş diyorum sadece yeniden çabalayacağım yeniden mücadele edeceğim ama kendimi yıpratmadan üzmeden rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman gelecek meleklerimiz... Dilerim hayırları ile gelirler...
merhaba canlar
biraz geç geldik eve ama çok şükür iyi haberlerle geldik......kızımız iyiymiş,bana ise yapılacak bişey yok,9 ay bile sürebiliriş bulantılar,ama bence 20.haftadan sonra geçecek gibi inş.......
bende sık gelmeye çalışıyorum ama
bazen yazıyorum kimse cvp yazmayınca üzülüyorum:asigim:
ama buyndan sonra giricem inşallah
size anlatmasam paylaşmasam kafam kazan gibi oluyo akşama kadar
midenle ilgili sana bi tavsiyem olacak
benim midemde stresten bi ara deli gibi ağrırdı
dayanamazdım banada biri dedi
sabah kalkınca aç karnın helva ye
ozaman gerçekten hafifletiyo
ki ben hastaneye gittim bişi çıkmıyo tabi stresten ağrıdığıunı biiyodum denersen belki memnun kalırsın canım
veya kabukları soyulmuş elma.ama kabuklarının soyulması çok önemli.mide şikayetlerine birebir.inşallah sanada iyi gelir.
canım benim çooook sevindimhihoyyyt
allah kızınada sanada uzun ömürler versin inşallah
inşallah geçer canım merak etme
bakmışsın doğurdun kucağına almışsın
hepsi geçcek bebişini kucağına alınca inşallahhh:Saruboceq:
bizlere dua etmeyi unutma canım
omman buradaki herkes bir gün bebeğini kucağına alacak ve bizden öncekilerin yaptığı gibi bizden sonra gelenlere umut olacak......vakit buldukça topiği ilk sayfalardan oku,çok faydalı bilgiler ve umut verici hikayeler var
bende histereskopi denemek istiyorum doktor da uygun görürse.Yaptıranlar varsa lütfen tecrübelerini paylaşırlarmı
merhaba canlar
biraz geç geldik eve ama çok şükür iyi haberlerle geldik......kızımız iyiymiş,bana ise yapılacak bişey yok,9 ay bile sürebiliriş bulantılar,ama bence 20.haftadan sonra geçecek gibi inş.......
kardelencim ben histereskopi 1,5sene evvel oldum genel anesteziyle yapılıyo devlet hastanesinde yaptırdım.uyandığımda hiçbişey olmamış gibiydi hafif kanama oldu bide narkoz sonrası ilk uyandığımda mide bulantım çok olmuştu .kısacası korkulacak ve zor bi işlem değil rahat rahat yaptır canım...tedbir bizden takdir rabbimde bunuda yaptır bakalım belki polip falan vardır.
limonlucay günaydın canım naber?
teşekkürler tarfil.polip ne demek bilmiyorum ama dediğin gibi tedbir.bide onu deneyelim.
günaydın kızlar....
ya şimdi feryad bana yine kızacak ama şimdide aklıma histereskopi takıldı... bi arkadaş yazmış adını hatırlayamadım şimdi iğneye rağmen düşük yapanlar histereskopi yaptırsın diye septum falan olabilir demiş .. bnede iğneye rağmen düşük yaptım ya ... ama rahim filmim temiz çıktı doktorum doç dr önermedi prof yok burda üffffffff yine kafaya takacak bişey buldumalkisalkisalkis
merhaba canım benimde 4 düşüğüm var ilki ikizdi son gebeliğimde tedaviye rağmen olmadı.haklısın rabbimin var bi bildiği o vermedikten sonra kendimi paralasamda boş benim kızkardeşim 2.5 sene önce doğum yaptı ısrarla refakatçi olarak beni istedi ama eşim oraya gidersen ordan babanın evine git dedi istemedi çok kavgalar ettik sonuçta gittim kaldım ama gel bide bana sor bi yandanda ben 1.günü kaldım 2.günü kayınvalıdesi kaldı annemlerde bir surat tabi bilmiyorlar eşimin istemediğini falan filan bir sürü sorunlar işte çok yıpratıcı bir süreç kızkardeşim bize geleceği zaman çok tedirgin oluyorum eşimin suratı 5 karış oluyor onlarda bunun farkında bayramdan bayrama geliyolar artık bide arada annemlerde bulışuyoz neyse canım başını ağrıttım rabbim yavrunu sana bağışlasın umarım rahat ve sorunsuz bir gebelik geçirirsin sağlıkla kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?