Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende histereskopi denemek istiyorum doktor da uygun görürse.Yaptıranlar varsa lütfen tecrübelerini paylaşırlarmı

kızlar kusura bakmayın
benimki evdeya beni kş dakka ayırmıyom
sürekli bişiler istio(

aklıma bişi gelio
hepimizde kanda pıhtılaşma var ve
genelde herkesin hamileliği geç oluyo yani geç hamile kalınıyo
peki ozaman doktorlar neden gebeliği engellemez diye anlamıyorum

merhaba canlar
biraz geç geldik eve ama çok şükür iyi haberlerle geldik......kızımız iyiymiş,bana ise yapılacak bişey yok,9 ay bile sürebiliriş bulantılar,ama bence 20.haftadan sonra geçecek gibi inş.......

canım benim çooook sevindimhihoyyyt
allah kızınada sanada uzun ömürler versin inşallah
inşallah geçer canım merak etme
bakmışsın doğurdun kucağına almışsın
hepsi geçcek bebişini kucağına alınca inşallahhh:Saruboceq:
bizlere dua etmeyi unutma canım

omman buradaki herkes bir gün bebeğini kucağına alacak ve bizden öncekilerin yaptığı gibi bizden sonra gelenlere umut olacak......vakit buldukça topiği ilk sayfalardan oku,çok faydalı bilgiler ve umut verici hikayeler var

veya kabukları soyulmuş elma.ama kabuklarının soyulması çok önemli.mide şikayetlerine birebir.inşallah sanada iyi gelir.

hımmmm elmayı denedim,helvayıda deneyeyim...kaybedecek neyim var......sağolunnn

amin canım amin cümlemize........her akşam dualarımdasınız inanın........

aslında okumaya çalışıom ama
çok korkuyom kendimi hazır hissedemiyorum
yoruldum denden herşeyden hemde çok yoruldum
bir hiç geliyo herşey
her geçen saat sanki 1 yıl
napcam bilmiomboshayallersmile

bende histereskopi denemek istiyorum doktor da uygun görürse.Yaptıranlar varsa lütfen tecrübelerini paylaşırlarmı

kardelencim ben histereskopi 1,5sene evvel oldum genel anesteziyle yapılıyo devlet hastanesinde yaptırdım.uyandığımda hiçbişey olmamış gibiydi hafif kanama oldu bide narkoz sonrası ilk uyandığımda mide bulantım çok olmuştu .kısacası korkulacak ve zor bi işlem değil rahat rahat yaptır canım...tedbir bizden takdir rabbimde bunuda yaptır bakalım belki polip falan vardır.

dendenim canım çok şükür güzel heberlerle geldim ... hep iyi olur herşey umarım bulantılarına gelince ben de sarı leblebi iyi gelebilir diye duydum canımın içi ama denemedim bilmiyorum :)

canım ii olmanıza sevindim güneşin sağlıklı olsunda varsın miden bulansın hepsi hepsi 9 ay değilmi yarıladın zaten hem eskisi gibi değil sanırım bulantıların

teşekkürler tarfil.polip ne demek bilmiyorum ama dediğin gibi tedbir.bide onu deneyelim.

teşekkürler tarfil.polip ne demek bilmiyorum ama dediğin gibi tedbir.bide onu deneyelim.

rica ederim canım polip bildiğim kadarıyla hani vücutta et beni olurya onun gibi rahim yüzeyindede olabilirmiş bebek onların üzerine veya yakınına yerleşince düşük olabiliyomış sanırım bazen tam rahim boynuna yakın yerde olup girişi kapatırmış böyle oluncada spiral görevi görürmüş yani gebe kalmayıda engelleyebiliyomuş endometrial polip diye geçiyo netden araştır istersen

günaydın kızlar....
ya şimdi feryad bana yine kızacak ama şimdide aklıma histereskopi takıldı... bi arkadaş yazmış adını hatırlayamadım şimdi iğneye rağmen düşük yapanlar histereskopi yaptırsın diye septum falan olabilir demiş .. bnede iğneye rağmen düşük yaptım ya ... ama rahim filmim temiz çıktı doktorum doç dr önermedi prof yok burda üffffffff yine kafaya takacak bişey buldumalkisalkisalkis

nasılsın nergiscim her zaman kafaya takcak bişey buluyoz zaten bi sonraki gebelikteki riskleri aza indirgemek için bu hepimizde var canım bence zor bi işlem değil devlet hastanesi veya kadın doğum hastanesi varsa orda yaptır kafan rahat edecekse..ama ben histereskopi sulu ultrason 2 kere rahim filmi çekildim bişey çıkmadı ama yinede iğne kullanmama rağmen 4.gebeliğimide kaybettim.sanırım nasip meselesi

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. seni çok iyi anlayabiliyorum. öncelikle sen kafanı rahat tutmalısın. bak bebişiniz olduğunda herşey ne kadar farklı olacak. çevremde çok öyle çocuğu olmayıp huzursuzluk çıkaran ama hepsi bebek sahibi olunca değişiyor. eşinin yaptığını her ne kadar kabullenmek istemesende ona da hak ver. eminim o da bunu bilinçli ve isteyerek yapmıyordur. ayrıca bu konuda senin de suçun yok. sonuçta var olan bebişleri düşürmek için elimizden geleni mi yapıyoruz. biz ne kadar tutmaya çalışsakta olmayınca olmuyor. ben 7. haftanın içindeyim ama neler olacağını bilemiyorum. bol bol dua ediyorum. tüm tahlillerimi yaptırdım. kan pıhtılaşması çıktı. şimdi iğne vuruyorum kendime. sen test yaptırdın mı? sonuç ne çıktı? hiç canını sıkma. biz burda sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz. çünkü buradaki herkesin bu konuda sıkıntıları var. her zaman konuşabiliriz. özel den de yazabilirsin. kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…