merhaba kızlar,bende bi bebeğimi 1 yıl önce 9 haftalıkken kaybettim.kürtaj oldum aldılar pıtırcığımı.tekrar hamile kalamayınca testler yapıldı ve bugün öğrendim kada pıhtılaşma olduğunu bu hafta sonu gidcem ilaç başlancak adetle birlikte.kafam çok karıştı çok canım sıkıldı.benimle aynı dertten muzdarip olan sizlerle paylaşmak istedim sıkıntımı Allah hepimize istediğimiz bebişlerimizi tez zamanda versin inşallah.sevgiler...
geçmiş olsun canım... dönünce bize de haber ver.. diycem ama dönmüşsündür nerde kaldın bakim gel yaz çabuk güzel haberlerini ... bu aralar güzel haber duymaya ihtiyacımız vargünaymadı bugün bana......dün yine midem tavan yaptı,malum bugün kontrolümz var ya :kedi: benim kadar beyni vücuduna hükmedebilen başka bir insan yoktur sanırım........akşam aldım kokteylimi rahatladım biraz......akşamın olmasını bekliyorum.........
canım eşlerde oluyor malesef o psikoloji ne yapsınlar ...onlarda bizle birlikte üzülüyor yıpranıyor,korkuyor hepsi işte ...canım sakın kendini üzme. benim 3 düşüğüm oldu. kan pıhtılaşma sorunum var. ama şimdi 6 haftalık hamileyim. bende çok yıprattım kendimi. asla kendinizde bulmayın suçu. Allahın bir bildiği var. benden sonra evlenenlerin kucakları çocukla doldu. ben düşük yaptığım sırada eşimin kardeşi doğum yaptı. ne kadar anlayışsız davrandılar anlatamam. belki normal olan onlardı ama insan artık bu konularda çok alıngan oluyor. benim de eşim bebeği olanlara gitmek istemiyor. kendi yeğeninden başkasını sevmiyor. kendisi bunu itiraf ediyor. artık en mutlu bebek haberlerini üzüntüyle karşılar olmuştuk. inancını kaybetme. tüm tetkiklerini yaptır. veren Allah bir sizi eksik mi bırakacak. sevgiyle. öptüm.
bende sık gelmeye çalışıyorum ama
bazen yazıyorum kimse cvp yazmayınca üzülüyorum:asigim:
ama buyndan sonra giricem inşallah
size anlatmasam paylaşmasam kafam kazan gibi oluyo akşama kadar
midenle ilgili sana bi tavsiyem olacak
benim midemde stresten bi ara deli gibi ağrırdı
dayanamazdım banada biri dedi
sabah kalkınca aç karnın helva ye
ozaman gerçekten hafifletiyo
ki ben hastaneye gittim bişi çıkmıyo tabi stresten ağrıdığıunı biiyodum denersen belki memnun kalırsın canım
yok feryadcımya soyutlamak değilde aslında
daha yeniyim aranızda kimin ne yaşadığını tam olarak bilemiyorum
oyüzden pat diye bişi demekde istemiyorum
kendimle ilgili şeyler soruyorum çoğunlıkla böyle oluncada tabi daha yazmış ve daha az cevap almış oluyorum ama olsun
sizi takip ediyorum yetiyo bana
evet kocaman bi aileyiz doğru söylüyosun canım
feryad hoşgeldin
nasılsın nasıl gidio??
yok feryadcımya soyutlamak değilde aslında
daha yeniyim aranızda kimin ne yaşadığını tam olarak bilemiyorum
oyüzden pat diye bişi demekde istemiyorum
kendimle ilgili şeyler soruyorum çoğunlıkla böyle oluncada tabi daha yazmış ve daha az cevap almış oluyorum ama olsun
sizi takip ediyorum yetiyo bana
evet kocaman bi aileyiz doğru söylüyosun canım
seni çok iyi anlıyorum canımo zaman ben başlayım.. benim 3 düşüğüm oldu. kalp atımı alınmadan kendiliğinden düştüler. 3 gebeliğimde iğne kullanmama rağmen düştü. daha sonra 6 ay korundum. tam korunmayı bıraktığım ay prolatinim yükseldi yani yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz nazlı bebiş gelmiyo.. işte böyle... azimle çalışmalara devam ediyozolumunekankayizsmile
evet canım henüz yenisin zamanla bizleri de daha yakından tanıyacaksın
madem sen çekiniyorsun ben anlatayım birde
2009 şubat ve nisan da 2 kimyasal gebelik yaşadım tahliller sonunda malesef kan ıhtılaşması ve antikorlarımda sorun ortaya çıktı 8 ay bekledikten sonra tedaviye karar verdik önce yumurtlama günü takibi yapıldı sonra eşimden alınan semen örneğinde sperm sayısının hızla düştüğü görüldü ve aşılama tedavim yarım kaldı
ayrıca normal yolla ASLA gebe kalamayacağım söylendi
tüp bebeğe karar verildi 1 kez tüp bebek denedik tutunamadı ve şuan da hem bedenen hem ruhen dinleniyorum ve dua ediyorum rabbim 2 kez verdiyse neden başka vermesin???
seni çok iyi anlıyorum canım
çok geçmiş olsun
rabbim inşallah bidaha verir ve senden hiç gitmez
sen fikfike devam et sonucunu alırsın mutlaka canımzemuszemus
ah canım benim
çok geçmiş olsun
gerçekten çok üzüldüm ama rabbim ikisini verdiyse 3.cüyüde mutlaka verir canım
peki eşin ve kendin için kür falan kullanıyomusun canım??
evet canım henüz yenisin zamanla bizleri de daha yakından tanıyacaksın
madem sen çekiniyorsun ben anlatayım birde
2009 şubat ve nisan da 2 kimyasal gebelik yaşadım tahliller sonunda malesef kan ıhtılaşması ve antikorlarımda sorun ortaya çıktı 8 ay bekledikten sonra tedaviye karar verdik önce yumurtlama günü takibi yapıldı sonra eşimden alınan semen örneğinde sperm sayısının hızla düştüğü görüldü ve aşılama tedavim yarım kaldı
ayrıca normal yolla ASLA gebe kalamayacağım söylendi
tüp bebeğe karar verildi 1 kez tüp bebek denedik tutunamadı ve şuan da hem bedenen hem ruhen dinleniyorum ve dua ediyorum rabbim 2 kez verdiyse neden başka vermesin???
canım başka araştırmalar yaptırmadın mı? sadec kan pıhtılaşması mı var?merhaba.bende 4 düşük yaşadım.bendede mutasyon heterozigot var.ilki hariç diğerlerinde hem iğne hemde aspirin kullanıyorum hamile kalır kalmaz.Diğer vitaminler folik asit falan da cabası.ama sonuç hep aynı.Hatta birisinde aşılama denedik belki farklı bi sonuç çıkabilir diye o da 3.5 ay dayanabildi.Diğerlerinde hamileliğimi öğrenmemin üzerinden 2 gün geçmişti ki baktım yine gidiyosiz sürekli düşük yaparken çevrenizdekiler sağlıkla bebeğini kucağına alıyo,büyütüyo, okula başlıyo ama hala sizin kucağınız boş.Şahsen ben sizler kadar umutlu değilim.O annelik hissiyatımı da kaybetmeye başladım.Bi şey hissedemiyorum artık bebek gördüğümde.Belki de kabullendim artık böyle yaşamam gerektiğini.Karışık duygular...Allah hepimize kolaylık versin.
tabiki verir yeterki sen tedavini yapıp moralini yüksek tut gelecek arkadasım allahın izniyle:lepi:
denden ne yaptın?senden güzel haberleri alalım bari
omman çekinme arkadasım yok hiç birbirimizden farkımız sadece değerlerimiz hetero homo:1no2:
kızlar bende anlatıyım kendimi
22yaşındayım 4 senelik evliyim
ilk 2.5 sene hiç bebeğim olmadı
llk başta yapılan hormon tahlilleri yumurta takibi eşten alınan örnek herşey normal çıktı
tek eksik bebekti
yapmadığım kür
içmediğim şey kalmadı
en son preseed aldım ve 2.ayında hamile kaldığımı öğrendim
malesef kimyasal gebelikti
ama kendimi üzmedim yani en azından üzmemeye çalıştım
hamile kalabildiğime çok sevindim
2ay sonra bidaha hamile kaldım kesesini gördüm kalp atışını duymaya gittiğimde
duyamadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım((
ilk aklıma gelen kan pıhtılaşmasaydı
gittim yaptırdım ve tahminlerim doğru çıktı
gerisinide bilmiyorum bakalım hayat neler getirecek
hikayemi bir gün burda aylar sonra anlatırken sonunda inşallah 3.kez hamile kaldım ve bebeğim kucağımda demek isteriiiiiiimmmmmmmmmmm
canım başka araştırmalar yaptırmadın mı? sadec kan pıhtılaşması mı var?
hislerinde haklısın çünkü çok zor şeyler yaşamışsın ama insan umudunu kaybedince hayat daha zor ve çekilmez oluyor umut fakirin ekmeğidir ...
olacak bence ama çok çok çok mücadele etmemiz lazım ...
hipotiroidim var.ilacımı düzenli alıyorum.Bir de eşimin morfolojisi %5.Ama hamile kalabiliyorum.Rahimle ilgili de bişey diyen olmadı şimdiye kadar.Başka bi prof.la görüşmeyi düşünüyorum.Kısmet..
offffff topiğimize nazar mı değdi yaaaaaa yine........biri gelsede biz kurşun dökse.......
bazı arkadaşlar raporu sormuş.......benimde raporum var hem de 1 yıllık derin ven trombozu,gebelikte düşük tehdidi yazıyor raporda.......neden sizler raporda sıkıntı yaşadınız anlamadım,iğne dozu farkından olabilir mi acaba??benim ki 0,45 lik doz......
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?