Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar yardımcı olun nolur yaa eğer hamileysemm Tsh değerimi kontrole almamm lazımm yoksaa tekrar 3. kezz bi düşükk olsun istemiyorumm adetim neden geçikti yaa offff delirecemm hayırlısı diyorumm

canım bunu kendiniz kafanızdanmı ayarlıyosunuz yoksa bi yolumu var ben 28 ağustosta en son adetim ama hala adet olmadım

kızlar yardımcı olun nolur yaa eğer hamileysemm Tsh değerimi kontrole almamm lazımm yoksaa tekrar 3. kezz bi düşükk olsun istemiyorumm adetim neden geçikti yaa offff delirecemm hayırlısı diyorumm

cm hemen gidip bi kanda btea hcg baktır bir sat içinde alıyosun sonucunu.
eğer dediğin gibi hamilelik varsa bi an önce akırsın önlemini.
bizlerede haber vermeyi unutma..

arkadaşlar yüreğinize sağlık. çok güzel düşünmüşsünüz. bizim için gerekli olan tek şey dua. ben çalışıyorum yasinlere katılamıyorum ama hergün bebek isteyeneler ve hamile olanlar için dua ediyorum. allah herkese nasip etsin ve de kucağında göstersin. 7+1 oldu benim bebiş. c.tesi kalp atışlarını duyduk. inanılmazdı. darısı hepinizin başına. iğnelere son sürat devam ediyorum. her iğneyi vurduğumda atan kalbin için diyorum. canım yansa da onun varlığından hissetmemeye çalışıyorum. herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum. :Saruboceq:sevgilerimle:asigim:

canım sen biran evvel tahlil yaptır. kaç gün gecikti ki? folbiol adet düzensizliği yapmıyor bildiğim kadarıyla. sıkıntılıysan en azından sağlık ocağına kadar git yaptır. kendine niye eziyet ediyorsun ki. inşallah hamilesindir. tüm dileğimiz bu. öğrenki ona göre davran ve hamileysen biran evvel tedaviye başla. inşallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq: sevgilerimle,

büşracım nasılsın umarım psikolojin biraz daha iyidir.
bu arada sizin o çocuklar nasıl oldu.
inşallah daha iyidirler..

canım bildiğim kadarıyla folbiol adet gecikmesi yapmaz bende 4aydı kullanıyorum böyle bişi olmadı hemen bir test yap için rahatlasın:teselli:

kızlar yardımcı olun nolur yaa eğer hamileysemm tsh değerimi kontrole almamm lazımm yoksaa tekrar 3. Kezz bi düşükk olsun istemiyorumm adetim neden geçikti yaa offff delirecemm hayırlısı diyorumm
canım öncelikle folbiol adet gecikmesi yapmaz stres çok etkiliyor biliyorsun ayrıca yumurtlaman gecikmiş olabilir o yüzden hamile de olabilirsin ki inşallah öyledir.. Bence kendini yemektense git ve kanda beta hcg baktır hem kafan rahatlar hemde sorunun cevabını bulursun...

canım benim hamile kalmam imkansız gibi bişey ben tedaviye yeni başladım doktorum adet ol gel yumurta takibi yapalım dedi geçen ayın adetiyle 23veya 24 gün ilişkiye girdim ondan önce hep korundum yani adetimin 23 veya 24 günde yumurtlamam geçmiştir hamile değilimdir diye düşünüyorum sanırım stresden adetim gecikti ama içimde tedirgin ya hamileysem diyorum bakalım bugünde olmazsam bi test yaparım. normalde cumartesi olmam lazımdı

haklısın canım ama hemen çıkarmı hamilelik yani hamileysem şu anda 1 haftalık falan

folbiol adet gecikmesi yapmaz bir beta hcg ye baktır bence ... stres ve kist olma durumu adet gecikmesi yapabiliyor...

tsh için de tahlil yaptırmalısın beta hcg verirken
hakkında hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…