meldal ------------------ 28.08.2010-------------- 28.09.2010
limonlu çay ------------------ 05.09.2010-------------- 05.10.2010
feryad ----------------- 16.09.2010 --------------16.10.2010
tarfil ------------------ 18.09.2010 --------------18.10.2010
nergis60 ------------------ ? -------------- ?
omman ------------------ 30.08.2010 ------------- 30.09.2010
filizim ------------------- 08.09.2010 -------------05.10.2010
kızlar yardımcı olun nolur yaa eğer hamileysemm Tsh değerimi kontrole almamm lazımm yoksaa tekrar 3. kezz bi düşükk olsun istemiyorumm adetim neden geçikti yaa offff delirecemm hayırlısı diyorumm
23eylül ......................büşra ve nuray...........................................okundu
01ekim......................baharçelik-sonuyok
08ekim ......................aysude-denden
15ekim.......................güzin-sabrina
22ekim.......................tsma-eylül
canım arkadaşlarım umarım hepiniz hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.:ecrin_bebek:
29ekim.......................feryad-limonluçay
05kasım.....................nergis-tarfil
12kasım.....................dilek-omman
19kasım.....................meldal-tğbsr
sizde uygun görürseniz ben bu şekilde liste yaptım.unuttuğum arkadaşlarım varsa yazsınlar ekleyelim
kızlar yardımcı olun nolur yaa eğer hamileysemm Tsh değerimi kontrole almamm lazımm yoksaa tekrar 3. kezz bi düşükk olsun istemiyorumm adetim neden geçikti yaa offff delirecemm hayırlısı diyorumm
canım öncelikle folbiol adet gecikmesi yapmaz stres çok etkiliyor biliyorsun ayrıca yumurtlaman gecikmiş olabilir o yüzden hamile de olabilirsin ki inşallah öyledir.. Bence kendini yemektense git ve kanda beta hcg baktır hem kafan rahatlar hemde sorunun cevabını bulursun...kızlar yardımcı olun nolur yaa eğer hamileysemm tsh değerimi kontrole almamm lazımm yoksaa tekrar 3. Kezz bi düşükk olsun istemiyorumm adetim neden geçikti yaa offff delirecemm hayırlısı diyorumm
canım sen biran evvel tahlil yaptır. kaç gün gecikti ki? folbiol adet düzensizliği yapmıyor bildiğim kadarıyla. sıkıntılıysan en azından sağlık ocağına kadar git yaptır. kendine niye eziyet ediyorsun ki. inşallah hamilesindir. tüm dileğimiz bu. öğrenki ona göre davran ve hamileysen biran evvel tedaviye başla. inşallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq: sevgilerimle,
canım öncelikle folbiol adet gecikmesi yapmaz stres çok etkiliyor biliyorsun ayrıca yumurtlaman gecikmiş olabilir o yüzden hamile de olabilirsin ki inşallah öyledir.. Bence kendini yemektense git ve kanda beta hcg baktır hem kafan rahatlar hemde sorunun cevabını bulursun...
canım bunu kendiniz kafanızdanmı ayarlıyosunuz yoksa bi yolumu var ben 28 ağustosta en son adetim ama hala adet olmadım
folbiol adet gecikmesi yapmaz bir beta hcg ye baktır bence ... stres ve kist olma durumu adet gecikmesi yapabiliyor...kızlar günaydınn ya bişey sorucamm Folbiol kullanıyorumm yeni 8 gün oldu adet geçiktiriyomu o yaa düzenli olan adetimm şimdi bozuldu sanırım yada hamileyimm normalde 25 veya 26 da olmam lazım ama hala olmadım ve adet belirtiside yokk normalde şiddetli karın ağrım olurr acaba folbiol dan dolayımı geçikti yada hamileyim ama hamile olmam biraz zor çünkü korunuyoduk bir kez adetimin 23 günü falan bi ilişki oldu oda yumurtlama zamanımı kesin geçmiştir yani off kafam çok karıştıı noluk yardımcı olunn folbiol adet geçiktirirmi yaaa(((((((((
feryad meraa canım biz iyiyiz sen nasılsın? geçmişi okuyordum dakimseler yok
nuraydan haber varmı?çok merak ettim onu.
asigül sonuyok büşra siz nerelerdesiniz?
bende iyiyim canım okuldan geldim bir bakayım dedim az sonra kocişle dışarı çıkcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?