merhaba arkadaşlar,
siteyi yeni keşfettim, aslında kadınlar kulubünü ne zamandır takip ediyorum ama bu kısmı kanda pıhtılaşma yazınca karşıma çıkınca yeni buldum.
ben 5 yıllık evliyim, geçen yıl mayıs ayından itibaren çocuk düşünmeye başladık. bu süre zarfında 2 düşük yaptım, daha doğrusu 1.sinde kürtaj oldum, 2.cisi de kürtaj olacaktı ama benim 1.sinde canım çok yandı diye (kürtaj sonrasında) hapla düşük yaptım. Test yapıldı sonuç heterozigot pozitif çıktı, yani hamilelik başlayınca kan pıhtılaşması başlıyormuş. Her 2 bebektede kalp atışları duyuluyor ve hemen 1 hafta sonra 6. haftada bebekler ölüyordu. En son mart ayında düşürdüm ve o tarihten sonra korundum, ama artık düşünmeye başladık. banada doktorlar hergün iğne yapmam gerektiğini söylediler. çok korkuyorum, ya bunun da başına birşey gelirse diye. Tabi ALLAH'tan herşeyin hayırlısı öncelikle. hangisi hayırlısı ise o olsun. ama bilinmezlik ve belirsizlik insanı korkutuyor.
Bu siteyi buldum ve sizlerle bütün duygularımızı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyacağım. Hepimiz için ALLAH'tan hayırlısı.
sevgili arkadaşlarım, tekrarlayan düşüklerde nasıl bir araştırılma sürecinden geçtiniz? testleriniz ne kadar sürdü ve sonuçlarını almanız uzun sürdü mü?hangi testleri yaptırdınız? ben de kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum.profesöre mi gittiniz? beni bilgilendirirseniz sevinirim.geçen hafta üniv.hastanesine gittim.asistanlar bakıyor.bazı testler verdiler.
merhaba kızlar umarım herkes iyidir,bende dün aldım test sonuçlarını genetik tahliller normal çıkmış ama protein s düşük 50.8 .folbiol,cleaxin 0,4 lük , klomen verdi dr adetle birlikte iğneleri vurmaya başlayacam ama sanki yapamzmışım gibi geliyo aslında alışığımdır iğne ilaç olayına ama yinede bu sefer tırsıyom biraz.canınız acıyomu iğneleri yapınca nasıl yapıyozunuz ilk etapta yardım almam gereklimi birinden lütfen yardımcı olurmusunuz?
Benide ekleyin kızlar
son adet:8 eylül
beklenen adet:5 ekim.......................
canım geçmiş olsun diş ağrısı hamilelikte oluyor diyorlar. çok az kalmış bebişine kavuşmaya Allahım kolaycacık hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. aklına gelirse bizlere de dua et doğumda.
tarfilcim liste çok güzel olmuş bende okurum okuyuncada yazarım ayrıca bebişlerimiz listesine bakarak yaparsan bu listeyi daha iyi olur ve kimseyi unutmamış olursun canım
güzin ne haber ciciler aldınmı bebişine neler aldın bende bugün beşik bakmaya gidicem karabağlara doğum çantamıda hazırladım sayılır birkaç eksik var alınacak ama bir çantaya sığmadı iki çanta yapıcam battaniyeler filan baya yer kaplıyor ıvır zıvır derken ayy nasıl sığdırıcam bilemedim eşimde koca seyahat valizini getirdi al buna koy diye ayy dedim beni resil mi edicem hastaneye iki küçük valiz yeter dedim ama bide bana sor kadın milletiyiz işte :))
baharcım banada dua et doğuma girerken minişime kavuşayım bende sağsalim bu arada haber ver ne zaman doğuma gideceğini o gün de dualarımızı eksik etmeyelim
canım hoşgeldin özür görmemiştim pek giremiyorum bende bu aralar.. ben iyiyim çok şükür yeniden dağılmamak için elimden geleni yapıyorum :) sen nasılsın?feryad cnm naber nasılsın?
merhaba kızlar
umarım herkes iyidir,Angel ile dün görüştüm,canım iyi olmanıza çok sevindim,bol sıvı tüketimine devam.....
benim eşim bu haftalarda yalnız olmamam için senelik izne ayrıldı,ama bugün bile evde değil ne yazık ki.......bu izin sürecini evimizin ve kendi işlerimizi yaparak geçireceğiz,eşimin girmesi gereken veriler benimde hazırlanmam gereken bir denetimim var.......PC başında çalışmak için olabileceğim işi özü....ara ara girip iyi haberlerinizi alırım......kendinize ii bakın özledim şimdiden.....
bu arada yeni gelen arkadaşımız iğneleri sormuş,benim iğnelerim artık hiç acımıyor,öncedende az acıyordu zaten alışıyor insan,hele ki o iğnelerin bebeğine kavuşmasında bir vesile olduğunu düşündüçe.....hiç korkmayın önce Allahın izni ile herşeyin üstesinden geliniyor.....sadece 8 ay unutmayın ömür boyu iğne olmak zorunda olan insanlarda var,halimize çok şükür....
sevgiler.....yüreğinizden umut eksik olmasın.....
ekliyorum canım
efet ama çok şükür şimdilik iyiyim. :)
heber vermeye çalışırım canım dua edicem tabiki
son adet beklenen adet
meldal ------------------ 28.08.2010-------------- 28.09.2010
limonlu çay ------------------ 05.09.2010-------------- 05.10.2010
feryad ----------------- 16.09.2010 --------------16.10.2010
tarfil ------------------ 18.09.2010 --------------18.10.2010
nergis60 ------------------ ? -------------- ?
omman ------------------ 30.08.2010 ------------- 30.09.2010
filizim ------------------- 05.09.2010 -------------05.10.2010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?