Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

folbiol adet gecikmesi yapmaz bir beta hcg ye baktır bence ... stres ve kist olma durumu adet gecikmesi yapabiliyor...

tsh için de tahlil yaptırmalısın beta hcg verirken
hakkında hayırlısını versin rabbim

canımm normalde adetlerim düzenlidir zaten 1 eylülden beri doktor kontrolündeyim. korunduğum için ihtimal vermiyorum hamileliğime ama ya hamileysem diyede içim içimi yiyiyoo yarın sabah beta hcg baktırcam bakalım şimdi bulunduğum yerdeki hastaneleri aradımda yarın sabah gelin dediler ama ben genede idrarda akşam bakıcam bakalım.bidee hamileysem hiç bir belirti yokk geçmişteki 2 hamileliğimdede idrara çok çıkardım....................

haklısın canım ama hemen çıkarmı hamilelik yani hamileysem şu anda 1 haftalık falan

eğer hamileysin kanda çıkar hamilelik çünkü senin sandığın gibi 1 haftalık degil 4 haftalık diyeceklerdir... çünkü gebeliklerde baz alının son adet tarihin ilk günüdür....

her gebelik birbirinden çok farklı o yüzden kendini böyle endişelendirmek yerine durumun ne olduğunu öğrenip ona göre hakeret etmeyi hedef almalısın...

hakkında hayırlısı olsun hamile değilsende neden olduğunu öğrenir ona göre önlem alırsın canım ...sonucu bize de bildirirsin...
geniş bir zamanda mutlaka bekliyorum biliyosun durumu araba olmayınca kımıldayamıyorum yerimdenn...

biliyorum kuzum ama yoğunum bu aralar o nedenle uygun bir zamanda ayarlarız bir araya gelmeyi inş. sıkma canını sen

merhaba kızlar
nuraydan haber yok galiba umarım iyidir.
ben yine iyi deilim
dün annemi yoğun bakıma yatırmışlar
daha önceden kalp krizi geçirmişti ve bypass ameliyatı olmuştu
şimdide kanının pıhtılaşma oranı çok yüksek çıkmış
onun için yoğun bakıma yatırmışlar annemi
ağlamaktan mahfoldum yanınada gidemiyorum
doktor bu halde yolculuk yapamazsın dedi
allahım sen annemi koru
bu gurbetlik ne zormuş kızlar
ben annemi görmek istiyorum ama gidemiyorum bu haldee:gitme:
çok canım yanıyo çokkk:gitme:
annem benim herşeyim ne olur sana bişey olmasın

aysude canım halıya gerek ben gelcem feryad sonra gelsin neyapalımboshayallersmile

büşra canım allah sana sabır annede acil şifalar versin.bol bol dua et.inş iyi haberler alırsın.kendine dikkat et.

aysude canım halıya gerek ben gelcem feryad sonra gelsin neyapalımboshayallersmile

büşra canım allah sana sabır annede acil şifalar versin.bol bol dua et.inş iyi haberler alırsın.kendine dikkat et.

saol canım benim
zaten dua etmekten başka elimden gelen bişey yokki

sen nasılsın bebiş nasıl kuzu

büşracım gelmiş geçmiş olsun canım allah anneninde seninde yardımcın olsun bol dua et canım tez zamanda sağlığına kavuşsun ama sende ona güzel dilekler yolla bebeğinle beraber kötüyü aklına getirme ...

baharrr benim kırmızılar geldi maalesef son adet tarihimde 25 eylül oldu biliyormusun kısmet artık bu ayda pas geçtik bakalım :gitme:

ayy kıyaamam ben size ya ne güzel bir liste yapmışınız böyle benide unutmamışsınız çok teşekkür ederim kızlar benimde hastalığım geçsin bu hafta okumaya katılıcam haber veririm okudukçada inşallah hepimizin duası kabul olur hayırlısıyla....a.s.

büşracım inşallah hiçbişey olmaz annene.Allah şifasını verir hayırlısıyla.bol dua et.Allah'a sığın.bebeğini de unutma.

canım ya sakın aklına kötü şeyler getirme .allahın izniyle tez zamanda iyileşir inşallah.
gurbetlik zor .bende ailemden uzaktayım ama ne yapalım hayatın zorlukları bunlar.sana üzülme diyemem ama lütfen bebeğin için metanetli ol.bol bol dua et.çünkü elinden gelenin en iyisi dua etmek.

kızlar bu akşam yatarken büşranın annesine dua edelim lütfen.

büşracım inşallah hiçbişey olmaz annene.Allah şifasını verir hayırlısıyla.bol dua et.Allah'a sığın.bebeğini de unutma.

saol canım benim
ama insanın annesi söz konusu olunca inan hiç bişey düşünemez oluyosun
bebeğimi üzmek istemiyorum ama elimden gelmiyo

inşallah canım inşallahhhh

şimdi telefon geldi annemin sesini duydum çok şükür yoğun bakımdan çıkmış
ama doktorlar tekrar damar tıkanıklığından şüphe duymuşlar
tekrar anjio istemişler
allahım aynı şeyleri bize bir daha yaşatmaz inşallah
inşallah bi sorun çıkmaz anjio
dualarınız için çok teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan

Merhaba Denden; Özel Mesaj atamadığım için buraya yazdım.
Erken doğum tehdidi nedeni ile 25. haftadan beri yatmaktayım. 1 hafta hastanede kaldım şimdi evde yatıyorum. Pıhtılaşma ile ilgili hiç bir test yaptırmadı. İğne dozum aynı. Demir ilacına aslında sağlık ocağı başlattı.Semih hoca da devam edebileceğimi söyledi. Hatta şuan günde iki tane alıyorum. İsmi GynoFerroSanol ( yanlış yazmadıysam). Sağlıcakla Kal selamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…