sonuçlarını doktora gösterdin mi canım
canım yanlış anlama burdaki herkes senle aynı duyguları yaşadığı için aynı durumda olan birini görünce hemen teleşle rahatlatma ihtiyacı duyuyoruz bazen yazdıklarımız anlatmak istediklerimizi tam ifade edemiyor o nedenle hassassın biliyoruz hatta hissediyoruz bunu da düşün tmm mı tatlım yerimsenibenher gebelik birbirinden çok farklı o yüzden kendini böyle endişelendirmek yerine durumun ne olduğunu öğrenip ona göre hakeret etmeyi hedef almalısın...
bende biliyorum tabiki ne olduğunu öğrenipte ona göre hareket etmeyi ben sadece duygularımı paylaşıyorum ilk defada böyle tepkiyle karşılaştım neyse önemli değil genede verdiğin öneriler için teşekkür ederim.
ben bu durumlarda hep iki iyiliğin biri olsun ifadesini kullanırım ya gebe kalmak ya da zamanında adet olabilmek anlamında madem 1. iyilik olmamış inş. tez zamanda 2. iyilik olur ... ama bir doktora gitsen daha iyi olur gibi geliyor bana yine de sen bilirsin tabihakkında hayırlısı olsun hamile değilsende neden olduğunu öğrenir ona göre önlem alırsın canım ...sonucu bize de bildirirsin...
çok saol canım dün test yaptın negatif çıktı. kafamdaki endişede gitti canım şimdi yakın zamanda adet olurum inşallah olmasada dert olsada dert...... hayırlısıyla adet olıyımda doktora gidip yumurta takibine başlıcaz bakalım tekrar saol canım
canım bunu deneyen biri olarak söyleyeyim 2 şekilde yapıyorlar yumurtlama günü takibini 1. normal sadece yumurtaları gözlemliyorlarcanım bu yumurta takibi nasıl oluyor.yumurta çatlatma iğnesi yaptırcan mı
1.si ise indeksiyonlu mu injeksiyonlu mu ne :) onda da klomen kullanıyorsun yumurta sayısı arttırılıyor yumurta sayısına göre çatlatma iğnesi vuruluyorsun ve çatlamanın olacağı tarihlerde ilişkiye girmen öneriliyor sonra da yumurtalar çatlamış mı diye bakılıyor
canım merhaba benim sorunum FAKTÖR XIII (V34L) HETEROZİGOT MUTASYON,MTHFR (A1298C) HOMOZİGOT MUTASYON ve haşimoto denen antikor yüksekliği var dı bende de. vardı diyorum çünkü şuan normal değerlerdeler en üst düzeyi de olsa ilaç kullanmaya gerek görmedi doktorum gebe kaldığımı öğrendiğim gün iğnelerimle birlikte troit fonksiyonlarımın da kontrollerine başlayacağım,hangi doktora gittiğime gelince kadın doğumcuya ara verdim en son endokrine gittim o da mesa hastanesinde ışıl hanım var ona şimdiki adı tobb hastanesi oldu ..haşimoto ya gelince biraz tavsiyem olacak benim antikorlar çok yüksekti sanıyorum kendi çabamla düşürdüm eğer kullandığın tuz iyotlu ise mutlaka azalt vücuda giren iyot miktarı antikorları arttırıyo ve selenyum içeren besinler ye bunlar;kırmızı biberiyulaf,tahıllar,lahana,soğan ,salatalık,sarımsak ,brokoli,mantar,yumurta,ay çekirdeği... vücuda giren selenyum antı tpo ve anti troglobin miktarını azaltıyormuş...umarım yardımcı olabildim canım... kısmetse görüşürüz :))Kızlar hepinize merhaba..
Feryadcım, sen de Ankaralı olduğun için sana da sormak istedim.
Ben de yaklaşık 1 aydır bu pıhtılaşma işleriyle uğraşıyorum. mthfr 677-1298 heterozigotum. Aynı zamanda da haşimato tiroiditim var. Senin problemin nedir? Hangi doktor takip ediyor seni Ankara da? Görüşmek üzere... :))
Herkese sevgiler
canım ben henüz doktora göstermedim faktör V sonucunu da alayım hem tıpa hem kendi doktoruma götüreceğim. benim rahim filmi protein s c sonuçları diğer tetkikler normal. AcaIgG Aca ıgM ve lupus antikoagüalını tetkiklerini yaptıracağım bir de.
Canım haklısın süreç biraz uzun ama sıkma canını ben de sıkıntılanıyordum anlıyorum. Rabbim hayırlısını versin dert verip derman aratmasın. Gebe kalmayı da dert etmiştim öğretmen olduğum için tarih ayarlıyordum güya doğum iznine göre:) Tam da güzel zamanda hamile kaldım ama öğrendiğim gün kanamam başlamıştı sonra da kaybettim
Şimdi hayırlısı olsun deyip bekliyoruz napalım
canım malesef bizim gibilerin tarih tayin etme şansı yok ben de öğretmenim ve bende başta tarih ayarlamaya çalıştım çok güzel zamanda gebe kaldım ve kaybettim o nedenle artık saldım çayıra mevlam kayıra kaydirigubbakcemile3
Slm bende kulübe yeni katılanlardanım ne kadar da çokmuş meğer bu sorunları yaşayan insan başına gelmeyince bilmiyor benim de tahlil sonuçlarımda mthfr 677t mutasyonu heterozigot ve mthfr 1298 mutasyonu heterozigot çıktı ve genetik sonuçları bekliyorum.Az önce dr'um ile görüştüm bana 3 ay korunup daha sonra 1,5 ay folbiol ve coraspin 100 mg kullanmamı ve daha sonra korunmayı bırakmamı söyledi.
Bakalım hayırlısı neler olacak?
canım ben henüz doktora göstermedim faktör V sonucunu da alayım hem tıpa hem kendi doktoruma götüreceğim. benim rahim filmi protein s c sonuçları diğer tetkikler normal. AcaIgG Aca ıgM ve lupus antikoagüalını tetkiklerini yaptıracağım bir de.
Canım haklısın süreç biraz uzun ama sıkma canını ben de sıkıntılanıyordum anlıyorum. Rabbim hayırlısını versin dert verip derman aratmasın. Gebe kalmayı da dert etmiştim öğretmen olduğum için tarih ayarlıyordum güya doğum iznine göre:) Tam da güzel zamanda hamile kaldım ama öğrendiğim gün kanamam başlamıştı sonra da kaybettim
Şimdi hayırlısı olsun deyip bekliyoruz napalım
slm akşamlarınız hayır molsun kızlar...
nasılsınız????
bugün çok ağladım
günlük tutuyorum ben ama kürtaj olduktan sonra hiç yazmamıştım
en son yazdığımı okudum ve çok üzüldüm çok ağladım
yarın bebeğimin kalp atışlarını duycam inşallah bebeğim seni
kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum yazmışım
ve birsürü başka şey
yaaaaaaa böyle işte
bunalım takılıyorum şu günlerde
rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz....
Slm bende kulübe yeni katılanlardanım ne kadar da çokmuş meğer bu sorunları yaşayan insan başına gelmeyince bilmiyor benim de tahlil sonuçlarımda mthfr 677t mutasyonu heterozigot ve mthfr 1298 mutasyonu heterozigot çıktı ve genetik sonuçları bekliyorum.Az önce dr'um ile görüştüm bana 3 ay korunup daha sonra 1,5 ay folbiol ve coraspin 100 mg kullanmamı ve daha sonra korunmayı bırakmamı söyledi.
Bakalım hayırlısı neler olacak?
canım çok geçmiş olsun.canım sana hangi testler yapıldı? ne kadar sürede çıktı testlerin.bana da dr.um aspirin ve folikasiti söyledi.bazı testleri yaptırcam bu hafta.krmzm içinde bir ay sonraya gün verildi.beklemekteyim.sonuçlarım çıksa keşke biran önce.beklemek moralimi iyice bozuyor.
canım benim bende ilk defa yaptırcam ama ablamda yapılmıştıı doktor adetinin 3. günü bakıyo usg ile yumurtan nasıl diye sonra bi 5-6 gün sonra tekrar çağırıyo tekrar bakıyo yumurta büyümüşmü diye sonra tekrar çağırıyo çatlama gününü tesbit edince işte gün aşırı ilişkiye giriyosun o kadar çatlatma iğnesi falan vurulmuyo diye biliyorum onları genelde aşılama yaptırana falan yapıyolar bu normal takip edicek sadece
ahtamara bende şuan yumurta çatlatma için ilaç aldım adetin 3. günü başlayacam inşallah , 5 gün kullanılcak bittikten 5 gün sonra doktor görecek eğer çatlamamışsa 5 gün iğne yapıcaz dedi.umarım iğneye gerek kalmaz
canım herşeyin hayırlısı olsun.benden rahim filmi istenmedi.Aca IgG -IgM, Antitrombin III,protein s ve c,lopus,aptt ve pt ve faktör II testleri dışında başka hangilerini istiyorlar canım.yazarsan sevinirim.
benden AcaıgG AcaıgM Lupus ,faktör V .protein s ve c rahim filmi ve genetik analizi istedi doktorum Peki bu faktör II, aptt ve pt nedir ben onları bilmiyorum onlar ayrıca mı isteniyor ?
ahtamara bende şuan yumurta çatlatma için ilaç aldım adetin 3. günü başlayacam inşallah , 5 gün kullanılcak bittikten 5 gün sonra doktor görecek eğer çatlamamışsa 5 gün iğne yapıcaz dedi.umarım iğneye gerek kalmaz
canım hayırlısı olsun.
her gebelik birbirinden çok farklı o yüzden kendini böyle endişelendirmek yerine durumun ne olduğunu öğrenip ona göre hakeret etmeyi hedef almalısın...
bende biliyorum tabiki ne olduğunu öğrenipte ona göre hareket etmeyi ben sadece duygularımı paylaşıyorum ilk defada böyle tepkiyle karşılaştım neyse önemli değil genede verdiğin öneriler için teşekkür ederim.
BU DENLİ AGRESİF KARŞILANACAK Bİ ŞEY YAZMAMIŞTIM AMA SANIRIM YANLIŞ ANLADIN... BEN GEREKSİZ ENDİŞE ETMEKTENSE KAFANDAKİ SORULARI GİDERMEN İÇİN Bİ ÖNERİDE BULUNMUŞTUM SADECE. EMİN OL AYNI ŞEYLERİ DEFALARCA YAŞADIM BENDE, BURDAKİ ARKADAŞLAR BENİM ADET GECİKMELERİMDEN BIKMIŞLARDI ARTIK.... TAMAMEN YANLIŞ ANLAMIŞSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ SANA BİŞEY BİLMİYOSUN YADA NASIL HAREKET ETMEN GEREKTİĞİNİ BİLMİYOSUN DEMEDİM KESİNLİKLE... SADECE ENDİŞENİ GİDERMEN VE DAHA SOĞUK KANLI DAVRANMAN İÇİN İKİ SATIR YAZMIŞTIM BUNDAN SONRA SENİN YAZILARINA CEVAP VERMEMELİYİM SANIRIM BEN GEBE OLDUĞUM İÇİN SENİ ANLAMADIĞIMI YADA RAHAT OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜŞ OLABİLİRSİN AMA İÇİNİZDE BENİ EN İYİ TANIYAN FERYADDIR HANGİ RUH HALİYLE CEVAP VERDİĞİMİ DE EN İYİ BİLENLERDEN BİRİ ODUR......
slm akşamlarınız hayır molsun kızlar...
Nasılsınız????
Bugün çok ağladım
günlük tutuyorum ben ama kürtaj olduktan sonra hiç yazmamıştım
en son yazdığımı okudum ve çok üzüldüm çok ağladım
yarın bebeğimin kalp atışlarını duycam inşallah bebeğim seni
kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum yazmışım
ve birsürü başka şey
yaaaaaaa böyle işte
bunalım takılıyorum şu günlerde
rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz....
aysude nasıl hayatım maşallah 20. Haftayı bulmuşsun zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Desene onu birde bana sor diye, zaman kendimize geçmiyor zaten
iyiyim çok şükür canım inşallah sende iyisindir ve herşey yolundadır....
Hem sormuş hem cevap vermişsin tatlım.... Evet şükür bugüne kadar gelebildik ama gelde bana sor son iki haftadır sanki zaman durdu.. Bana öyle geliyor diyordum kiii..eşim yaa niye zaman geçmiyor şu 20. Hafta bitmedi gitti deyince şükür sadece ben böyle düşünmüyormuşum dedimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?