Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonuçlarını doktora gösterdin mi canım

canım ben henüz doktora göstermedim faktör V sonucunu da alayım hem tıpa hem kendi doktoruma götüreceğim. benim rahim filmi protein s c sonuçları diğer tetkikler normal. AcaIgG Aca ıgM ve lupus antikoagüalını tetkiklerini yaptıracağım bir de.
Canım haklısın süreç biraz uzun ama sıkma canını ben de sıkıntılanıyordum anlıyorum. Rabbim hayırlısını versin dert verip derman aratmasın. Gebe kalmayı da dert etmiştim öğretmen olduğum için tarih ayarlıyordum güya doğum iznine göre:) Tam da güzel zamanda hamile kaldım ama öğrendiğim gün kanamam başlamıştı sonra da kaybettim
Şimdi hayırlısı olsun deyip bekliyoruz napalım

Slm bende kulübe yeni katılanlardanım ne kadar da çokmuş meğer bu sorunları yaşayan insan başına gelmeyince bilmiyor benim de tahlil sonuçlarımda mthfr 677t mutasyonu heterozigot ve mthfr 1298 mutasyonu heterozigot çıktı ve genetik sonuçları bekliyorum.Az önce dr'um ile görüştüm bana 3 ay korunup daha sonra 1,5 ay folbiol ve coraspin 100 mg kullanmamı ve daha sonra korunmayı bırakmamı söyledi.
Bakalım hayırlısı neler olacak?

geçmiş olsun canım
en yakın zamanda bebeğini kucağına alman dileğiyle...
bende yeni öğrendim ama bana doktor daha bişi vermedi
hayırlısı bakalım

canım herşeyin hayırlısı olsun.benden rahim filmi istenmedi.Aca IgG -IgM, Antitrombin III,protein s ve c,lopus,aptt ve pt ve faktör II testleri dışında başka hangilerini istiyorlar canım.yazarsan sevinirim.

kıyamam sana canım ya bende senin gibi günlük tutmuştum.okudukça ağlıyorum.aynı sıkıntıları paylaşıyoruz.seni çok iyi anlıyorum.Allahım hepimize sabır versin

canım çok geçmiş olsun.canım sana hangi testler yapıldı? ne kadar sürede çıktı testlerin.bana da dr.um aspirin ve folikasiti söyledi.bazı testleri yaptırcam bu hafta.krmzm içinde bir ay sonraya gün verildi.beklemekteyim.sonuçlarım çıksa keşke biran önce.beklemek moralimi iyice bozuyor.

ya kızlar kafama bişey takıldı kromozom testi bu yaptırdığımız genetik rapormu yoksa başka bişeymi ?

Son düzenleme:
canım herşeyin hayırlısı olsun.benden rahim filmi istenmedi.Aca IgG -IgM, Antitrombin III,protein s ve c,lopus,aptt ve pt ve faktör II testleri dışında başka hangilerini istiyorlar canım.yazarsan sevinirim.

benden AcaıgG AcaıgM Lupus ,faktör V .protein s ve c rahim filmi ve genetik analizi istedi doktorum Peki bu faktör II, aptt ve pt nedir ben onları bilmiyorum onlar ayrıca mı isteniyor ?

benden AcaıgG AcaıgM Lupus ,faktör V .protein s ve c rahim filmi ve genetik analizi istedi doktorum Peki bu faktör II, aptt ve pt nedir ben onları bilmiyorum onlar ayrıca mı isteniyor ?

canım aptt ve pt (Protrombin zamanı)pıhtılaşma tanısında kullanılıyormuş.benden de faktör v istemediler.

Sevgili ahtamara,
Ben 21 eylülde Hacettepe Üni. de Prof. Dr. Lütfi Önderoğlu'nun kontrolünde önce kan tahlilleri verdim bunlardan biri normal mikrokimya testleri diğeri DNA testi ( sonuçlarını belirtmiştim;heterozigot) bir diğeride anti-kardiolipin ıgm testi idi . 23 Eylül perşembe ise 10 haftalık anembryonik ikiz gebeliğim kürtajla sonlandırıldı ve patalojiye genetik inceleme için gönderildi. Sonuçları 1,5 ay sonra çıkacak ve genetiği incelenecek eğer genetik sorun yoksa eşim ve benim genetik tahlillerim yapılacak. Bunlar için ekstra bir ücret genetik hariç vermedim herşey üniversitede yapıldı ve duyduğum kadarıyla Hacettepe genetikte Türkiye'de en iyisi imiş.6 hafta sonra kontroller tekrar yapılacak.

aysude nasıl hayatım maşallah 20. haftayı bulmuşsun zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Desene onu birde bana sor diye, zaman kendimize geçmiyor zaten

canımm benimmm yaaa... Bu duygu geçişleri değil mi zaten hepimizi yoran ama geçmişi geri getirmek gibi bi lüksümüz maalesef yok ... Başarmak zor olsada geleceğe umutla bakmak çok güzel... Deli saraylının tanıtım fragmanındaki bi söz var mutlaka duymuşsundur... Nefes alıyorsak umut var demektir...
Bu günlerin hepsi geçecek allahın izniyle sadece buruk bir acı olarak kalacaklar unutmayacaksın hiçbirini ama geleceğe umutla bakarak herşeyin üstesinden geleceksin inşallah....

aysude nasıl hayatım maşallah 20. Haftayı bulmuşsun zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Desene onu birde bana sor diye, zaman kendimize geçmiyor zaten

iyiyim çok şükür canım inşallah sende iyisindir ve herşey yolundadır....
Hem sormuş hem cevap vermişsin tatlım.... Evet şükür bugüne kadar gelebildik ama gelde bana sor son iki haftadır sanki zaman durdu.. Bana öyle geliyor diyordum kiii..eşim yaa niye zaman geçmiyor şu 20. Hafta bitmedi gitti deyince şükür sadece ben böyle düşünmüyormuşum dedimm...

selam arkadaşlar ben topiğe girmeyeli yeni arkadaşlar katılmış, Allah hoşgeldiniz öncelikle, Allah yeni eski hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Feryadcım nasılsın geçen namaz kılıyordum, sen geldin aklıma ve dua ettim inşallah Allah kabul etmiştir.
Birde kızlar birşey anlatacağım size, iki gün önce annemle çarşıya çıkmıştık namaz vakti geldiğinde Konyanın önemli camilerinden birine girdik ve namaz kıldık, namazdan sonra 35 40 yaşlarında bir kadın biraz tuhaf geldi yanima ve salavatlaşmak istedi bende çekindim in midir cin midir diye,uzattım ama çekinerek illa istedi üç kere yaptı değişik bir hali vardı bir başka kadın geldi dua et bana dedi kadın Allahtan isteyin olur dedi, dedikodu yapmayın, Allah için yapın, örtünün, dedi bende bana da dua et dedim, hamileyim dedim, kadın Bende onun için geldim dedi bana, Dışardan hamile olduğum çok belli olmuyor benim. Sonra elini karnıma koydu ve Benim elim değil Fatma anamızın eli, bu çocuk anne babasının günahlarından sorumlu tutulmasın dedi. ben kapalıyım normalde ama pantolon giymiştim ve uzun tunik sende kapanırsın inşallah dedi bana, şaşırdım sonra çıktık camiden, şimdi diyorum kalp gözü açıkmıydı acaba biraz daha dursak dua ettirsek miydi ama korkmadım da değil yani, işte böyle oldu sizinle paylaşmak istedim. Rabbim inş sevdiği kullar hürmetine hepimize her isteyene istediğini versin bizlere de yüz akı evlatlar versin. Amin.

ya eşlerimizde bizden heyecanlı ne yapsınlar adamlara hak vermek lazım onlarda en az bizim kadar bekliyorlar. Allah iyiliğini arttırsın canım inşallah. benimkide bana hissettirmemeye çalışıyor ama bişi olacak diye ödü patliyor hem bebişe birşeyler almak istiyor hemde geçiştiriyor daha var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…