Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tsma cım nasılsın canım ne var ne yok bebiş nasıl

sağol canı ben iyiyim henüz onu hissediemiyorum ama umarım iyidir...ara vericekmişsin bende geçmişi okuyordum...bende tamamen olmasada hamileliği beklediğim son dönemde biraz uzak kalmayı tercih etmiştim burdan..sürekli burda olunca insan bebişi düşünmeden edemiyor...bende yüksek lisans araba filan bunlarla uğraşmıştım...umarım kuzun seni fazla bekletmez ve kısa zamanda aramıza dönüp güzel bebişinin haberini verirsin ve hepimiz halay çekeriz canım

inş canım evet aynen öyle burdayken insan kafasından birtürlü atamıyo bu düşünceyi bende eşimin haklı olduğunu düşündüm biraz uzaklaşmak iyi gelicekmi zaman göstericek umarım hayırlısı olur. zor olucak sizleri çok merak edicem ara sırada uğrarım ama Allah hakkımızda hayırlısını versin inş Allah bebeğinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

madem öyle düşünüyorsan sabah akşam sirkeli su yap ve pamukla önden arkaya doğru sil yani iki üç bardak suyun içine 1-2 çorba kaşığı sirke koyuyorsun bir kaç günde geçer
yalnız şunuda söylemeliyim ben kullandım hemde 2-3 hafta evvel çünkü çok kaşıntı vardı hamile yim üstelik allaha emanet sen hamile olmadığın için aslında kullanabilirsin gönül rahatlığıyla
şunu da unutma doğa sana haber vermedikçe yaptığın hiçbirşeyden sorumlu değilsin o yüzden için rahat olsun yani reglin geçikipte sen hamile olduğunu anlayana kadar istediğini yapabilirsin korkma
bulantı yok canım..şükür iyi kritik haftaları atlatınca allahın izniyle daha iyi olucam...sen nasılsın???

biri kritik haftamı dedi bana mı öyle geldi valla gebeliğin her haftası kritik ilk üç ayı atlatınca herşey normal mi olacak sanıyorsun canım şu an ben tedirgin vaziyette diken üstündeyim ya erken doğum olursa diye aklım çıkıyor valla bizim her günümüz kritik ona bakarsan ancak rahat nefesi doğurup kucağına alınca alıcaksın allah beterinden korusun yinede halimize binlerce kez şükür edelim

büşracım çok geçmiş olsun canım annecine acil şifalar zaten geldimi hep üstüste gelir aman bebişini düşün metanetli ol ağlama sakın bebişin etkilenmesin sen ağlayınca annen düzelecek değil ki biraz sabır bebişin son durumu nedir dr gittin mi?

sonu yok siz hamilesiniz herhalde , ne güzelllllllllllllll.geçmiş sayfaları pek okuyamıyorum.sizdeki sorun neydi.bende derin ven trombozu yazıyo raporda çok endişeli ve üzgünüm.neolcak bilmiyorummmmmmmmmm.

ayrıca endişelenmeyin lütfen inşallah sorunsuz bişekilde alırsınız bebeğinizi o sevgi dolu anne kucağına ,aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfennnnnnnnnn.bişeycik olmayacaz inşallah.
ben hamileliğimde hergün sabah kalktığımda bebeğim öldümü karnımda acaba bi belirti arıyodum kendimde sürekli bu düşünce vardı içimde ve en sonunda 9 haftalıkken öldü karnımda öldüğü zamanda rüyamda görmüştüm malum olmuş herhalde.kötü düşdüncelerden ve stresten hamileyken arındırmak lazım beyni.

Merhabalar. yardımınıza ihtiyacım var kızlar iki düşük yaşadım tetkikler yapıldı
protrombin G20210 doğal
MTHFR A1298 heterozigot
MTHFR C677T doğal
Faktör V sonucu henüz çıkmadı. MTHFRA1298 heterozigot çıkanlar neler yaptınız?, tedavisi oluyor mu?, Allah kısmet ederse bebişler geliyor mu? ne kullandınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

canım geçmiş olsun.bende araştırılma sürecindeyim.senin testlerin nekadar sürede yapıldı ve kaçgünde çıktı?krmzm analizi yaptırdın mı canım

KIZLAAAAR NOLUR TECRÜBESİ OLAN BİLGİ VERSİN BANA
protrombin G20210 doğal
MTHFR A1298 heterozigot
MTHFR C677T doğal
Faktör V sonucu henüz çıkmadı. MTHFRA1298 heterozigot çıkanlar neler yaptınız?, tedavisi oluyor mu?, Allah kısmet ederse bebişler geliyor mu? ne kullandınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

evet canım bu topikte çok arkadaşımızda bu rahatsızlık var. gebelik öncesi folbiol+coraspin+becozmc kullanılıyor. gebe kalıncada kan sulandırıcı iğne kullanılıyor. iğnenlerin dozu var onu doktorun belirliyor. bir çok arkadaşımız bbeğini kucağına aldı çok şükür bazıları hamile iğnelerini vurup doğum zamnını bekliyorlar bazıları ise ben gibi hamile kalmayı bekliyor. yani bebişler geliyor bin şükür....opuyorumnanaktan

eşimin ve benim kanda krmzm testi yapıldı sonuç bugün çıktı eşimin 4 hafta benimki 5 hafta sürdü mthfr de 4-5 hft sürdü senin sorunun ne?

canım aynı sorun maalesef.bende kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum.krmzm analizim 1 ay sonra yapılacakmış.taa o tarihe gün verdiler. bi de 1 aydan önce sonuç çıkmaz.perşembe için bazı testler de yapılacak.son düşüğüm temmuz sonunda oldu.bu testlerin çok uzun sürmesi beni iyice yıpratıyor,moralim çok bozuk.eğer kan pıh.varsa aspirine başlicam.daha folik asite de başlamadım.canım sen üniv.hastanesinde özel doktora mı gittin.

slm akşamlarınız hayır molsun kızlar...
nasılsınız????
bugün çok ağladım
günlük tutuyorum ben ama kürtaj olduktan sonra hiç yazmamıştım
en son yazdığımı okudum ve çok üzüldüm çok ağladım
yarın bebeğimin kalp atışlarını duycam inşallah bebeğim seni
kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum yazmışım
ve birsürü başka şey
yaaaaaaa böyle işte
bunalım takılıyorum şu günlerde
rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…