anladım canım
evet biraz değişikmiş ama elbet vardır bi bildiği..
tsma cım nasılsın canım ne var ne yok bebiş nasıl
inşallah :Saruboceq: canım bizimle birlikte cümlemize isteyen dileyen herkese nasip etsin Allah.
sağol canı ben iyiyim henüz onu hissediemiyorum ama umarım iyidir...ara vericekmişsin bende geçmişi okuyordum...bende tamamen olmasada hamileliği beklediğim son dönemde biraz uzak kalmayı tercih etmiştim burdan..sürekli burda olunca insan bebişi düşünmeden edemiyor...bende yüksek lisans araba filan bunlarla uğraşmıştım...umarım kuzun seni fazla bekletmez ve kısa zamanda aramıza dönüp güzel bebişinin haberini verirsin ve hepimiz halay çekeriz canım
madem öyle düşünüyorsan sabah akşam sirkeli su yap ve pamukla önden arkaya doğru sil yani iki üç bardak suyun içine 1-2 çorba kaşığı sirke koyuyorsun bir kaç günde geçerya kızlar hamilelik şüphesi varken mantar ilacı FUNİT kullanmak zararlı olumu acaba altı ay önce mantar için bu ilacı kullanmıştım çok iyi gelmişti geçen halı yıkadım üşüttüm heralde gene başladı çok fena bi şekilde adetimede bir haftakaldı kullansam bişi olurmu acaba netten araştırdım ama tatminkar bi sonuca ulaşamadım lütfen yardımcı olun bilmiyorumkismile
bulantı yok canım..şükür iyi kritik haftaları atlatınca allahın izniyle daha iyi olucam...sen nasılsın???
canım bu yumurta takibi nasıl oluyor.yumurta çatlatma iğnesi yaptırcan mı
canım benim bende ilk defa yaptırcam ama ablamda yapılmıştıı doktor adetinin 3. günü bakıyo usg ile yumurtan nasıl diye sonra bi 5-6 gün sonra tekrar çağırıyo tekrar bakıyo yumurta büyümüşmü diye sonra tekrar çağırıyo çatlama gününü tesbit edince işte gün aşırı ilişkiye giriyosun o kadar çatlatma iğnesi falan vurulmuyo diye biliyorum onları genelde aşılama yaptırana falan yapıyolar bu normal takip edicek sadece
canım geçmiş olsun.bende araştırılma sürecindeyim.senin testlerin nekadar sürede yapıldı ve kaçgünde çıktı?krmzm analizi yaptırdın mı canım
Merhabalar. yardımınıza ihtiyacım var kızlar iki düşük yaşadım tetkikler yapıldı
protrombin G20210 doğal
MTHFR A1298 heterozigot
MTHFR C677T doğal
Faktör V sonucu henüz çıkmadı. MTHFRA1298 heterozigot çıkanlar neler yaptınız?, tedavisi oluyor mu?, Allah kısmet ederse bebişler geliyor mu? ne kullandınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
eşimin ve benim kanda krmzm testi yapıldı sonuç bugün çıktı eşimin 4 hafta benimki 5 hafta sürdü mthfr de 4-5 hft sürdü senin sorunun ne?
arkadaşlar bu testler neden çok sürüyor? Daha kısa zamanda yapılamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?