Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende attım günlüğü bir tarafa bakmıyorum yazmıyorum da, ikinci bebşi için yazmıştım bişiler ultrasonunu felan sakladım ama bakmıyorum ,Rabbim inşallah bebişlerimizin kendisine bakmayı nasip etsin.

nuraydan haber varmı?çok merak ettim onu.

asigül sonuyok büşra siz nerelerdesiniz?

teşekkür ederim arkadaşım valla bu aralar nete giremiyorum giriyorum bir bakım çıkıyorum sizin yazdıklarınıza, iyiym Allaha şükür ya sen nasılsın? bugün şeker be aylık kan ve idrar tahlili için hasteneye gidecem, cuma günü de inşallah dotor randevum var, inşallah iyidir bebişim. ilk defa bu ay hiç ara doktora gitmedim kaçak ultrason yaptırmadım 5 haftadır sabrediyorum. sadece bir kere sağlık ocağında kalbini dinlettim o kadar. büyük başarı değil mi?

merhaba...ancak cevap yazıyorum umarım görürsün...heterozigot olduğun için hamileliğe kadar vitamin ve coraspin hamile kaldığında iğne kullanıcaksın büyük ihtimalle en kısa zamanda sonuçları doktora gösterirsen biraz daha rahat edersin canım...sıkma kendini burda hepimiz benzer sorunlarla uğraşıyoruz..başka sormak istediğin varsa mutlaka arkadaşlar geri dönerler..

hayra yoralım hayr olsun inşallah....

ayyy evett yaaa onlar bizden çok ama çokkk daha heyecanlı bekliyoruz bakalım nolcak...

valla ben bebeklerimi kaybettiğim gün onlara ait ne varsa yok ettim çünkü ne kadar canımı acıtacağını biliyordum... Nasipte varsa gelcekler inşallah hakkımızda hayırlısı...

merhaba canım bi fırsat bulup arayamadım seni nasıl oldun tatlımm iyisindir inşallah toparlandınmı biraz...

merhaba canım bi fırsat bulup arayamadım seni nasıl oldun tatlımm iyisindir inşallah toparlandınmı biraz...

sağol canım iyiyim...ite kaka gidiyoruz işte:)))) çok şükür bel ağrısını ve gripi atlattım iş başı yaptım işe alışmaya çalışıyorum...yatmak keyifliymiş ya:))) sen nasılsın??

sağol canım iyiyim çok şükür...bebeişi henüz hissedemiyorum ama iyi bakmaya çalışıyorum...5 ekimde gidicem doktora...bakalım hayırlısı...sen nasılsın

iyi bende nolsun çalışmaya çalışıyorum benim kızıma annem bakıyo
rabbim nasip ederse bizimde 8 ekimde kızımın doğum günü var
bak allah'ın izniyle doğduda yaşına bile giriyo
rabbim inşallah sana ve tüm hamile arkadaşlarımıza göstersin bu günleri...

ayyyy ne güzel...kocaman olmuş...allah bizlerede nasip etsin inşşşşşşşşşşşş
ayrıca kızına annenin bakmasıda çok güzel ne kadar şanslısın...ben şimdiden kafayı yicem kime bırakıcam diye...düşün düşün eşimle işin içinden çıkamıyoruz...bakıcak kimse yok yabancıda istemiyoruz...allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…