nuraydan haber varmı?çok merak ettim onu.
asigül sonuyok büşra siz nerelerdesiniz?
KIZLAAAAR NOLUR TECRÜBESİ OLAN BİLGİ VERSİN BANA
protrombin G20210 doğal
MTHFR A1298 heterozigot
MTHFR C677T doğal
Faktör V sonucu henüz çıkmadı. MTHFRA1298 heterozigot çıkanlar neler yaptınız?, tedavisi oluyor mu?, Allah kısmet ederse bebişler geliyor mu? ne kullandınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
hayra yoralım hayr olsun inşallah....selam arkadaşlar ben topiğe girmeyeli yeni arkadaşlar katılmış, allah hoşgeldiniz öncelikle, allah yeni eski hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Feryadcım nasılsın geçen namaz kılıyordum, sen geldin aklıma ve dua ettim inşallah allah kabul etmiştir.
Birde kızlar birşey anlatacağım size, iki gün önce annemle çarşıya çıkmıştık namaz vakti geldiğinde konyanın önemli camilerinden birine girdik ve namaz kıldık, namazdan sonra 35 40 yaşlarında bir kadın biraz tuhaf geldi yanima ve salavatlaşmak istedi bende çekindim in midir cin midir diye,uzattım ama çekinerek illa istedi üç kere yaptı değişik bir hali vardı bir başka kadın geldi dua et bana dedi kadın allahtan isteyin olur dedi, dedikodu yapmayın, allah için yapın, örtünün, dedi bende bana da dua et dedim, hamileyim dedim, kadın bende onun için geldim dedi bana, dışardan hamile olduğum çok belli olmuyor benim. Sonra elini karnıma koydu ve benim elim değil fatma anamızın eli, bu çocuk anne babasının günahlarından sorumlu tutulmasın dedi. Ben kapalıyım normalde ama pantolon giymiştim ve uzun tunik sende kapanırsın inşallah dedi bana, şaşırdım sonra çıktık camiden, şimdi diyorum kalp gözü açıkmıydı acaba biraz daha dursak dua ettirsek miydi ama korkmadım da değil yani, işte böyle oldu sizinle paylaşmak istedim. Rabbim inş sevdiği kullar hürmetine hepimize her isteyene istediğini versin bizlere de yüz akı evlatlar versin. Amin.
ayyy evett yaaa onlar bizden çok ama çokkk daha heyecanlı bekliyoruz bakalım nolcak...ya eşlerimizde bizden heyecanlı ne yapsınlar adamlara hak vermek lazım onlarda en az bizim kadar bekliyorlar. Allah iyiliğini arttırsın canım inşallah. Benimkide bana hissettirmemeye çalışıyor ama bişi olacak diye ödü patliyor hem bebişe birşeyler almak istiyor hemde geçiştiriyor daha var diye.
valla ben bebeklerimi kaybettiğim gün onlara ait ne varsa yok ettim çünkü ne kadar canımı acıtacağını biliyordum... Nasipte varsa gelcekler inşallah hakkımızda hayırlısı...bende attım günlüğü bir tarafa bakmıyorum yazmıyorum da, ikinci bebşi için yazmıştım bişiler ultrasonunu felan sakladım ama bakmıyorum ,rabbim inşallah bebişlerimizin kendisine bakmayı nasip etsin.
merhaba...ancak cevap yazıyorum umarım görürsün...heterozigot olduğun için hamileliğe kadar vitamin ve coraspin hamile kaldığında iğne kullanıcaksın büyük ihtimalle en kısa zamanda sonuçları doktora gösterirsen biraz daha rahat edersin canım...sıkma kendini burda hepimiz benzer sorunlarla uğraşıyoruz..başka sormak istediğin varsa mutlaka arkadaşlar geri dönerler..
merhaba canım bi fırsat bulup arayamadım seni nasıl oldun tatlımm iyisindir inşallah toparlandınmı biraz...
merhaba canım bi fırsat bulup arayamadım seni nasıl oldun tatlımm iyisindir inşallah toparlandınmı biraz...
hayırdır canım tsma nın nesi var ben nete girmeyeli kaçırmışım inşallah önemli bişi yoktur.
bel ağtısıyla 10 gün kadar yattım onu diyor canım çok şükür iyiyim şimdi
merhaba kızlarr nasılsınız?
tsma nasıl oldun cnm.
bebeiş nasıl. ne zaman gideceksin bi daha kontrole..
umarımherşey yolundadır.
sağol canım iyiyim çok şükür...bebeişi henüz hissedemiyorum ama iyi bakmaya çalışıyorum...5 ekimde gidicem doktora...bakalım hayırlısı...sen nasılsın
iyiyiz canım sen nasılsın.
iyi bende nolsun çalışmaya çalışıyorum benim kızıma annem bakıyo
rabbim nasip ederse bizimde 8 ekimde kızımın doğum günü var
bak allah'ın izniyle doğduda yaşına bile giriyo
rabbim inşallah sana ve tüm hamile arkadaşlarımıza göstersin bu günleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?