Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ddilek
kilo vermen için bol bol su iç canım en azında sağlıklı kalırsın. pembe sayfadan fazla ayrı kalma arada uğra ...

evet canım içiyorum az ve sık yiyorum ekmek hiç yemiyorum sanırım bana kilo aldıran şey uyku 11 de 12 de kalkıyodum evde kimse yok napıyım işimde yok kalkarım akşama kadarda yemek temizlik yapardım böyle zamanım geçiyodu ama artık erken kalkıyorum

ne demek canım yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana şimdi ben memnunum orda konuştuğum ve hamile olan bayanlarlada konuştum onlarda çok memnundu dalında uzman bi doktor sen bi git muyeneni ol durumunu anlat herşeyi ama sonradan keşke bunuda söyleseydim diyeceğin bişey kalmasın sen yinede takdiri Allaha bırak canım sonuçta Allah ol dediğinde oluyo biliyosun yanlış tedavi şekilleri kötü doktorlar yada sonuç vermeyen tedaviler bunlar bence kader takdiri ilahi diye düşünüyorum sen elinden geleni yap yinede canım Allah yardımsın olsun Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah

nergiscim sorularıma yanıt verdiin için çok teşekkür ederim canım.sonuçlarım çıkınca paylaşmak istiyorum.

nergiscim sorularıma yanıt verdiin için çok teşekkür ederim canım.sonuçlarım çıkınca paylaşmak istiyorum.

bişey değil canım topikte kim müsaitse o cevap veriyo. inşallah sonuçların güzel çıkar canım.. kaç düşük yaptığını hatırlayamadım. canım..?

Amin ama artık bende bu konudan uzaklaşmak istiyorum senin gibi.Çok bunaldım.Acaba şunu damı yapsam bunadamı gitsem.Eşimde sıkıldı.Doktor doktor gezmek istemiyorum artık.Doğru insanla devam etmek istiyorum bi yerde.Bazı doktorlar ticarete dökmüş işi.Dün çok meşhur bi prof.a gittim ama söyliyceklerimin sorcaklarımın hepsini unuttum.Hemen tüp bebek fiyatı şu kadar bak ben yurtdışına çıkıyorum bugün hemen başlayalım vs.başım döndü.Sinan beyden memnun olan birisini bulmak güzel.Bi de ona gidelim bakalım.Allah dilese kim ne yapabilir..

canım bence çok takma bu dr. meselesini
dediğin gibi kimi çok ii diyor yere göğe sığdıramıyor
kimi yerden yere vuruyor..
ben artık bunun biraz nasip ve olumlu düşünmekten kaynaklandığını düşünüyorum ki
eğer iş sadece iyi bir dr. olsaydı bugün seren serengilin bebeği kucağında olurdu
kadın amerikaya bile gitti türkiyenin en ii hastanelerinde tedavi oldu..
tabiki dr.un tecrübesi bilgi ve birikimi çok çok önemli ve büyük bir artı ama
herşey buna bağlı değil..
kafanın bu kadar karışmasına izin verme dr.unu seçerken onunla
konuşabiliyor musun, içini rahatlatıyor mu bunlara dikkat et
başkalarının söylediklerini boşver
umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer ve sağlıklı bi bebiş
göbişine konar

KARDELEN bunu sana dün yazmıştım canım okudun mu

canım ben hiç gitmedim ama bu topiğin eskileri hep lütfü önderoğluna gittiler. sinan beksaç a gidende var ama daha az sanırım özeli yokmuş bulmak zor oluyormuş onun için. değilse ikiside iyi dr muş. riskli gebelik uzmanıyımış bunlar prof muş. birde sinan hoca metionin mi ne öyle bir diyet veriyormuş hastaları biraz zorlanıyormuş.
bana sorarsan lütfü önderoğlunu git derim. özelide var istediğin her an ulaşabilmen önemli. hatta kk dan öğrendimde geldim diyen arkadaşlarımız bile olmuştur. geçmişte doktorlarla ilgili çok paylaşımlar oldu ama eskiler artık pek girmiyor...
histereskopiyi lütfü hocanın özelini arasan oradaki hemşiresi zübeyde hanım varmış. ondan öğrenebilirsin canım..özel muayensinin nosu:446 52 99
bildiklerim bu kadar inşallah işine yarar...

evet canım aynen öyle paraya dökmişler olayı sen duanı eksik etme profmuş doç miş bunlar bazen ufak ayrıntı sadece biz bence çok üstüne gidiyoruz aman bebeğimiz olsun diye şurda şu doktor var burda bu doktor var bebeğimiz olsunda parası önemli değil diye onlarda bundan çok faydalanıyolar bu kadarınada gerek yok bence eskide bu şekilde düşünmüyodum sürekli doktor araştırıyodum işte burasıda insanın kafasını gerçeklten karıştırıyo biri diyo o doktor iyi biri diyo bu doktor iyi strese giriyosun psikolojik olarak etkileniyosun ben en az tabiki bi sorunum olmadığı takdirde 1 sene gitmicem karar verdim benim eşimde senin de dediğin gibi hiçde razı değil doktor doktor gezmeme sırf benim gönlüm olsun diye geliyo kendisi istediği için değil anlıcam burdan birazda olsa uzaklaşmak iyi gelicek

ddilek bu arada senin hikayen nedir kısaca merak ettim bahsedermisin.sorunlarımız benzermi acaba

canım ben de 2 düşük yaptım ilki 9 haftalık olası gerekirken 7 haftalık görünüyordu kalp atımı durdu kürtajla alındı ikincisi isi 3 ay korundum ve 4 ayda hamile kaldım günüm 3gün geçtikten sonra düşük yaptım ve 3 ay korundum sinan beye gittim tetkikler yaptı mthfr (677) heterozigot mutasyonu çıktı hemosistein yüksekliği çıktı o tüzdende diyet verdi salı, perşembe , cumartesi ,pazar günleri coraspin 100 lük . çarşamba folbiol, pazartesi cuma da becozym forte c kullanıyorum bide dedğim gibi diyetim var. hamile kalırkalmazda clexan 02 kullanıcam. sinan bey bide hastalarıyla konuşan ve psikolajik destek veren moral veren bi doktor buda çok önemli hasta için

nergis sanada teşekkürler.gözümden kaçmış senin daha önce yazdığın.zaten doktor dün tüp bebek deyince aklıma hemen s.serengil geldi.O da son hamileliğinde tüp bebek denemiş kromozom ayrıştırması yapılmıştı ama o da ölmüştü.Şimdi aynı şeyi bana teklif ediyolar.Ama ben onu da kaybedersem daha ne yaparım nasıl toparlanırım.o kadar masraf o kadar eziyetten sonra.hiç sıcak bakmadım o yüzden.Hepimiz için hayırlısı.Elimden geleni yapıp yaradana sığınıyorum içim rahat.3.gebeliğimde o kadar özen gösterdimki.Temizlik için kadın bile tuttuk.Hiçbir iş yapmadım dışarı çıkmadım.iğnelerime ilaçlarıma özen gösterdim.Ama sonuç aynı.Ondan sonra bütün hevesim gitti zaten.Şu an sadece elimden geleni yapmış olmak için devam ediyorum.Üzerime düşeni yapmış olmak için...

ddilek ilk iki düşüğümle aynıymış yaşadıklarımız.Umarım bütün bu yaşadıklarımızı unutturacak iki cihanda da yüzümü aydınlatacak sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim...

canım neden ayırdı bu ilaçların günlerini?

bulantı yok canım..şükür iyi kritik haftaları atlatınca allahın izniyle daha iyi olucam...sen nasılsın???

az kalmış tatlım ya 2-3 hafta sonra 3 ay bitmiş olacak
tabi sana zaman daha yavaş ilerliyor gibi geliyordur şimdi
günler geçmek bilmiyordur.
bende senin gibiyim kuzu grip olmuşumm
geçen haftadan beri çok kötüyüm
dün izinliydim haftasonuda girince araya ii oldu ama
yetmedi yinede zor duruyorum burda

ddilek ilk iki düşüğümle aynıymış yaşadıklarımız.Umarım bütün bu yaşadıklarımızı unutturacak iki cihanda da yüzümü aydınlatacak sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim...

inşallah :Saruboceq: canım bizimle birlikte cümlemize isteyen dileyen herkese nasip etsin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…