bende çok sıkıldım uykum geldi. 1.5 sat kaldı mesainin bitmesine... iple çekiyorum yaaaakafamçokkarıştı
ddilek
kilo vermen için bol bol su iç canım en azında sağlıklı kalırsın. pembe sayfadan fazla ayrı kalma arada uğra ...
çok teşekkürler öncelikle cevap yazdığın için.bende mutasyon heterozigot var.Hipotiroidi var.Bide dün gittiğim doktor polip ve polikistik over görünüyo dedi.Anlıycan bir sürü şey...Sinan beye ilk kez gidicem.O kadar çok doktora gittimki eşim artık izin vermiyo.Bu son doktor daha da gitmem diyyüzden son şansımı iyi değerlendirmem lazım:)Bi arkadaş bana yanlış teşhis koydu bebeğimi kaybettim falan yazmış bende yine korktum.Şimdiye kadar gittiklerimden hiç memnun kalmadım.Bu forumlarda iyice kafa karıştırıyo.Kiminin yere göğe koyamadığı doktorları ben hiç beğenmedim.İnşallah Sinan bey doğru doktordur artık
nergiscim sorularıma yanıt verdiin için çok teşekkür ederim canım.sonuçlarım çıkınca paylaşmak istiyorum.
ayyy ne güzell benim daha 3.5 saatim var akannehir akannehir
çok teşekkürler öncelikle cevap yazdığın için.bende mutasyon heterozigot var.Hipotiroidi var.Bide dün gittiğim doktor polip ve polikistik over görünüyo dedi.Anlıycan bir sürü şey...Sinan beye ilk kez gidicem.O kadar çok doktora gittimki eşim artık izin vermiyo.Bu son doktor daha da gitmem diyyüzden son şansımı iyi değerlendirmem lazım:)Bi arkadaş bana yanlış teşhis koydu bebeğimi kaybettim falan yazmış bende yine korktum.Şimdiye kadar gittiklerimden hiç memnun kalmadım.Bu forumlarda iyice kafa karıştırıyo.Kiminin yere göğe koyamadığı doktorları ben hiç beğenmedim.İnşallah Sinan bey doğru doktordur artık
Amin ama artık bende bu konudan uzaklaşmak istiyorum senin gibi.Çok bunaldım.Acaba şunu damı yapsam bunadamı gitsem.Eşimde sıkıldı.Doktor doktor gezmek istemiyorum artık.Doğru insanla devam etmek istiyorum bi yerde.Bazı doktorlar ticarete dökmüş işi.Dün çok meşhur bi prof.a gittim ama söyliyceklerimin sorcaklarımın hepsini unuttum.Hemen tüp bebek fiyatı şu kadar bak ben yurtdışına çıkıyorum bugün hemen başlayalım vs.başım döndü.Sinan beyden memnun olan birisini bulmak güzel.Bi de ona gidelim bakalım.Allah dilese kim ne yapabilir..
ddilek bu arada senin hikayen nedir kısaca merak ettim bahsedermisin.sorunlarımız benzermi acaba
geçmiş olsun kuzumm...
aman dikkat et kendine..
hamilelik nasıl geçiyor bulantın falan yok sanırım
canım ben de 2 düşük yaptım ilki 9 haftalık olası gerekirken 7 haftalık görünüyordu kalp atımı durdu kürtajla alındı ikincisi isi 3 ay korundum ve 4 ayda hamile kaldım günüm 3gün geçtikten sonra düşük yaptım ve 3 ay korundum sinan beye gittim tetkikler yaptı mthfr (677) heterozigot mutasyonu çıktı hemosistein yüksekliği çıktı o tüzdende diyet verdi salı, perşembe , cumartesi ,pazar günleri coraspin 100 lük . çarşamba folbiol, pazartesi cuma da becozym forte c kullanıyorum bide dedğim gibi diyetim var. hamile kalırkalmazda clexan 02 kullanıcam. sinan bey bide hastalarıyla konuşan ve psikolajik destek veren moral veren bi doktor buda çok önemli hasta için
bulantı yok canım..şükür iyi kritik haftaları atlatınca allahın izniyle daha iyi olucam...sen nasılsın???
canım neden ayırdı bu ilaçların günlerini?
canım bende bilmiyorum açıkcası sormadımda sinanbeyin tedavi şekli biraz değişik umarım ama iyi olur herşey inş
ddilek ilk iki düşüğümle aynıymış yaşadıklarımız.Umarım bütün bu yaşadıklarımızı unutturacak iki cihanda da yüzümü aydınlatacak sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?