ben adet bittikten 7 gün sonra 15 gün boyunca diye okudum.Zaten adetlerim düzensizleşti.Düşüklerden sonra iyice birbirine karıştı herşey.Denesem bi zararı olur muki biçok şeyede faydalıymış aslında kafam karıştıCADIARZU
Deneme.. Ya şı ticker lar nasıl yapılıyo yaww
canım ben i.saraçoğlunu izledim geçen gün çok güzel anlattı
benimde kafama yattı herhangi bir zararı yok diyor
bu bitki kürlerini çok abartmadıkça her duyulanı
yapmadıkça bence hiç bir zararı olmaz..
öncelikle pıhtılılar kulübüne hoşgeldin :))
canım tek mutasyon çıktığı için ve bu mutasyonun
heterozigot olduğu için çok endişelenme
ilaçsız tedavi görmeden bile bebişine kavuşanlar var senin durumunda
ama dr.lar gebelik öncesinde önlem için özellikle b vitamini ve aspirin başlıyorlar
gebelik sırasında ise vitamin+aspirin ve ek olarak heparin iğne tedavisi uyguluyorlar..
bir şey daha var merak ettiğim gebelik öncesi ne kadar süre ilaç tedavisi uygulanır acaba? sonuçların tümü çıkıp da dr a gidebilsem rahat edicem ama o zamana kadar da bilgi edinmek istiyorum senin ifadenden hafif düzeyde bir pıhtılaşma olduğunu çıkardım doğru mu
ben de yaptım kürü çok öyle bahsedilen gibi bir akıntım olmadı dün veya bugün adet bekliyordum henüz gelmedi. bir daha ki adetten 10 gün önce bir kez daha yapacağım şifa olsun herkese
canım bana dr.um gebelik oluşana kadar devam edicez dedi
ama her dr. aynı tedaviyi uyguluyor mu bilmiyorum
birde kullanılan ilaçlar zaten vücutta depolanmıyor bu yüzden
gebeliğe kadar kullanmak daha doğru geliyor bana
pıhtılaşman benim bildiğim kadarıyla hafif düzeyde
çünkü heterozigot mutasyon homozigota göre daha
düşük bir değer..ama sen yinede bütün bu merak ettiklerini
dr.una sor yanlış yönlendirmek istemem seni..
selam arkadaşlar ben topiğe girmeyeli yeni arkadaşlar katılmış, Allah hoşgeldiniz öncelikle, Allah yeni eski hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Feryadcım nasılsın geçen namaz kılıyordum, sen geldin aklıma ve dua ettim inşallah Allah kabul etmiştir.
Birde kızlar birşey anlatacağım size, iki gün önce annemle çarşıya çıkmıştık namaz vakti geldiğinde Konyanın önemli camilerinden birine girdik ve namaz kıldık, namazdan sonra 35 40 yaşlarında bir kadın biraz tuhaf geldi yanima ve salavatlaşmak istedi bende çekindim in midir cin midir diye,uzattım ama çekinerek illa istedi üç kere yaptı değişik bir hali vardı bir başka kadın geldi dua et bana dedi kadın Allahtan isteyin olur dedi, dedikodu yapmayın, Allah için yapın, örtünün, dedi bende bana da dua et dedim, hamileyim dedim, kadın Bende onun için geldim dedi bana, Dışardan hamile olduğum çok belli olmuyor benim. Sonra elini karnıma koydu ve Benim elim değil Fatma anamızın eli, bu çocuk anne babasının günahlarından sorumlu tutulmasın dedi. ben kapalıyım normalde ama pantolon giymiştim ve uzun tunik sende kapanırsın inşallah dedi bana, şaşırdım sonra çıktık camiden, şimdi diyorum kalp gözü açıkmıydı acaba biraz daha dursak dua ettirsek miydi ama korkmadım da değil yani, işte böyle oldu sizinle paylaşmak istedim. Rabbim inş sevdiği kullar hürmetine hepimize her isteyene istediğini versin bizlere de yüz akı evlatlar versin. Amin.
1298 heterozigot bende de var atrı iki mutasyon daha var yani 3 heterozigotum bana göre senin durumun fazla bişey değil korkma tedavisi var allahın izniyle iğne kullanarak çözersin bu işi bebeğine kavuşursun burda herkes te var biliyorsun ve herkeste iğne kullanıyor tabi dozunu drun ayarlarMerhabalar. yardımınıza ihtiyacım var kızlar iki düşük yaşadım tetkikler yapıldı
protrombin G20210 doğal
MTHFR A1298 heterozigot
MTHFR C677T doğal
Faktör V sonucu henüz çıkmadı. MTHFRA1298 heterozigot çıkanlar neler yaptınız?, tedavisi oluyor mu?, Allah kısmet ederse bebişler geliyor mu? ne kullandınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
asigülcüm alınma ama bana çok komık geldi boşver böyle şeyleri o kadınlarda senden medet ummuş olmasın senin karnındaki sabinin yüzü suyu hürmetine belkide duamız kabul olsun diye gelmişlerdir yanına olamazmı ben korkarım böyle şeylerde aman benden uzak dursunlarrrselam arkadaşlar ben topiğe girmeyeli yeni arkadaşlar katılmış, Allah hoşgeldiniz öncelikle, Allah yeni eski hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Feryadcım nasılsın geçen namaz kılıyordum, sen geldin aklıma ve dua ettim inşallah Allah kabul etmiştir.
Birde kızlar birşey anlatacağım size, iki gün önce annemle çarşıya çıkmıştık namaz vakti geldiğinde Konyanın önemli camilerinden birine girdik ve namaz kıldık, namazdan sonra 35 40 yaşlarında bir kadın biraz tuhaf geldi yanima ve salavatlaşmak istedi bende çekindim in midir cin midir diye,uzattım ama çekinerek illa istedi üç kere yaptı değişik bir hali vardı bir başka kadın geldi dua et bana dedi kadın Allahtan isteyin olur dedi, dedikodu yapmayın, Allah için yapın, örtünün, dedi bende bana da dua et dedim, hamileyim dedim, kadın Bende onun için geldim dedi bana, Dışardan hamile olduğum çok belli olmuyor benim. Sonra elini karnıma koydu ve Benim elim değil Fatma anamızın eli, bu çocuk anne babasının günahlarından sorumlu tutulmasın dedi. ben kapalıyım normalde ama pantolon giymiştim ve uzun tunik sende kapanırsın inşallah dedi bana, şaşırdım sonra çıktık camiden, şimdi diyorum kalp gözü açıkmıydı acaba biraz daha dursak dua ettirsek miydi ama korkmadım da değil yani, işte böyle oldu sizinle paylaşmak istedim. Rabbim inş sevdiği kullar hürmetine hepimize her isteyene istediğini versin bizlere de yüz akı evlatlar versin. Amin.
biraz sıyrıl şu bebek fikrinden böyle yaparsan hiç hamile kalamazsın çünkü bebek bebek diye beynini çok yoruyorsun ve belki bu yüzden olacağı varsa da olmuyor burada çok kişi bu fikirden vazgeçtikten sonra hamile kaldı bende bunlardan biriyim stres yaptıkça gelmiyor miniklerteşekkür edrim kızlar iyi dilekleriniz için
bugünleri atlatıp kucağıma bebişimi alsamda hiç unutmayacağım yaşadığım günleri...
belki burda siz olmasaydınız ve destek olmasaydınız
sizde benden olduğunuz için atlattım sayılır
bi umut var kızlar içimde hemde çok büyük bi umut
yoksa paranoyakmı oldum bilmiyorum
akşam televizyon izliyorum
varmısın yokmusunumu mavi açarsa bidahaki ay hamile kalıp sağlıcakla doğuruyum dedim mavi açtı:))))
reklam giriyo bundan sonra başlarsa hamile kalıyım diyom başlıyo:)))
çooooooooookkkk saçma biliyorum
ama mutlu oluyorum öyle oluınca
geçen fener maçında 1-0 yeniliyoduk allahım yenelim fark atalaım nolur
fark atarlarasa hamile kalıp sağlıklı bi bebk dünyya getiriyim nolur allahım dedim çok saçma biliyorum ama o sırada uyuya kaldım
bebk gördüm kalktığımda eşime maçın sonucunu sordum 6-2 şşşşşşşşşoooooooookkkkkkkkk geçirdim:)))))
ya böyle işte başka bişi yok hayatımda hasta olmayı bekliyorum yarın hasta olmam lazım
olurumda zaten bu ay doğru düzgün olamadı bişi((
hayırlsı olsun:)))
bir şey daha var merak ettiğim gebelik öncesi ne kadar süre ilaç tedavisi uygulanır acaba? sonuçların tümü çıkıp da dr a gidebilsem rahat edicem ama o zamana kadar da bilgi edinmek istiyorum senin ifadenden hafif düzeyde bir pıhtılaşma olduğunu çıkardım doğru mu
ya bana sabah akşam olmaz dediler
ya sabah öğlen içecekmişim ya da
akşam ve gece yatarken ama sen denemişsin
sonuçta bencede sabah akşam yaparsamda işe yarar
bu arada limon çok iyi fikir benim gözümde büyüyor çünkü içmek
limonlusoğansuyu olarak değiştiriyorum nickimi heheh :))
biraz sıyrıl şu bebek fikrinden böyle yaparsan hiç hamile kalamazsın çünkü bebek bebek diye beynini çok yoruyorsun ve belki bu yüzden olacağı varsa da olmuyor burada çok kişi bu fikirden vazgeçtikten sonra hamile kaldı bende bunlardan biriyim stres yaptıkça gelmiyor minikler
sen kendini başka şeylere ver bu kadar da bunalım takılma allah nasip ettiyse olur zaten hayırlısı ise olsun hayırsız ise olmasın diye dua et benim sana tavsiyem
Sevgili ahtamara,
Ben 21 eylülde Hacettepe Üni. de Prof. Dr. Lütfi Önderoğlu'nun kontrolünde önce kan tahlilleri verdim bunlardan biri normal mikrokimya testleri diğeri DNA testi ( sonuçlarını belirtmiştim;heterozigot) bir diğeride anti-kardiolipin ıgm testi idi . 23 Eylül perşembe ise 10 haftalık anembryonik ikiz gebeliğim kürtajla sonlandırıldı ve patalojiye genetik inceleme için gönderildi. Sonuçları 1,5 ay sonra çıkacak ve genetiği incelenecek eğer genetik sorun yoksa eşim ve benim genetik tahlillerim yapılacak. Bunlar için ekstra bir ücret genetik hariç vermedim herşey üniversitede yapıldı ve duyduğum kadarıyla Hacettepe genetikte Türkiye'de en iyisi imiş.6 hafta sonra kontroller tekrar yapılacak.
kızlar benden rahim filmi istenmedi.Aca IgG -IgM, Antitrombin III,protein s ve c,lopus,aptt ve pt ve faktör II testleri,krmzm analizi,seamer istendi.bunların dışında neler isteniyor.bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?