Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonuyok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Doktorla görüşünce herşey daha netleşecek Allah izin verirse ama duramıyorum birşey öğrenebilir miyim bir şey görür müyüm diye araştırıyorum hepimiz hakkında hayırlısı olsun İnşallah

nasılsınız pıhtılı hatunlar:))))
bizdede annemgil var batak oynuyolar bende saf saf tv. izliyom
bi bakıyım dedim....

valla kimse yok herhalde ben cvp vereyim iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?pıhtılı hatunlar iyiydi baya güldüm:)))

aynen valla eşim eve iş getirmiş çalışıyor , bende kendimce oylanıyorum.siz anakaralımısınız?

benimkide annemgille oturdu batak oynuyo nasıl sıkıldım anlatamam
senin durumunda benden pek farksız değil heralde:)))
evet canım ankaradayım

kızlarrrrrrrrrrrrr bazı sitelerde kan pıhtılaşması olanlar hafif varis çorabı giymeli falan gibi bişeyler yazıyo bilgisi olan varmı bu konuda????????????????

benimkide annemgille oturdu batak oynuyo nasıl sıkıldım anlatamam
senin durumunda benden pek farksız değil heralde:)))
evet canım ankaradayım

valla öyle bu ara yoğun benimki benden bi haber:))))benim eşimde ankaralı , ben sizi kayseriliye benzzettimde sanki 'gelcenmi gari bebem' şive biraz öle geldi bana.bende kayseriliyimde hemşo bulcadım kendime:))))

herkese merhabalar. uzun zamandır giremedim.geçmişi de okuyabilecek kadar uzun oturamayacağım. umarım herkes iyidir. geçen hafta aspirini kesip cumya kadar hiç kalkmadan yattım. cuma sabah hastaneye yatışım yapıldı. açılma 1.5 cm idi.öğleden sonra serklaj işlemim yapıldı.o gün ve ertesi gün hastanede gözetim altında tutuldum kanama riskine karşı çünkü aspirine7 gün kadar ara verilmesi gerekiyordu ben 4 gün ara vermştim. ilk gün çok ağrım oldu.narkozdan ağlayarak ve kusarak uyanmışım hiç hatırlamıyorum.halen yatak istirahatindeyim. ilk 3 gün kanamam oldu.çok şükür ağrım yok ama hafif lekelnemler devam ediyor işlem sonrası. cuma günü kontrolüm var.umarım herşey yolundadır. lekelenmeler beni tedirgin ediyor.dr um bir kaç gün lekenmen olabilir dedi ama bugün benim 5. gün.wc dışında kalkmadan yatıyorum.hepiniz allaha emanet olun. bir ara yine uğrarım..

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah. Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Kendine çok dikkat et kalkmadan yat.
Allah'a emanet ol canım

günaydın arkadaşlar 1 buçuk senedir bebek istgiyorum ama malesef olmuyor
son iki aydır hamile kalıyorum bebegimi 2 haftalıkken kaybediyorum
doktor bazı testler yaptırdı ve ben çıldırmak üzereyim çünkü benden başka bir test dasha istedi
bana yardımcı olabilirmisiniz

ankaradaki doktor bebek aspirinine başla sonra test sonucuna göre igneye karar vericez dedi
burdaki doktor sakın bebek aspirini kullanma düşük yapar önce kalp atışın ı duycaz öyle tedaviye karar vericez dedi beynim döndü artık

bizde seni merak ediyorduk canım... inşallah Rabbim hakkında hayırlı olanı nasib etsin... çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol... Allahın izniyle hiçbirşel olmayacak inşallah....

öncelikle geçmiş olsun... ne tarz bi yardım istiyosun canım benimm.... doktorun hangi tahlilleri istedi düşüklerinin adını ne koydu... bunlardan bahsedersen biraz burda sana yardımcı olacak birileri mutlaka çıkacaktır...

hiçbirşey demediki bu testler burda yapılmıyormuş ankartaya gittik yaptırdık
protein s 198
protein c 143 çıktı
ankaradaki doktor şimdiden bebek aspirini kullanmaya başla pıhtılaşma var dedi
burdaki doktorum bebek aspirini çocugu düşürür kalp atışını duyduktan sonra kullanmaya başlıycaksın dedi ama bebekler hep 2 haftalıkken düşüyor daha kalp atışı bile duyulmadan nasıl kalp atışına kadar yaşatıcaz ki bişi demiyor
tekrar test istedi onları yaptırcaz antikardiyolipin gibi bişeydi o testi istedi
şimdi ben regl günüme yaklaştım ve yine aynı sorunları yalşamak istemiyorum bebek aspirini kullancammı kullanmıycam mı

canım iki haftalık bir gebelik demişsin ama bu pek uygun bir deyim değil adet tarihine yakın mı kaybediyosun bebeklerini

adet tarihinden 3 ya da 5 gün sonra doktor hep 2 haftalık kaybediyorsun diyor

doktor mu söyledi gerçekten 2 haftalık kaybediyosun diye . gebelikler hesaplanırken son adet tarihinin ilk günü baz alınarak hesaplanır yani sen gebeliklerini 4 haftalıkken kaybediyosun adet beklerken hamile olduğunu öğreniyosun ve akabindede bebeğini kaybediyosun . buna kimyasal gebelik diyorlar aslında protein s , c düşük yada yüksek olması kanda pıhtılaşma sorunu olduğunu gösterir ama şimdi yapılan tahliller ise düşüklerinin asıl sebebini ortaya koymak için yapılıyor yani vücudunda çeşitli sistemler acaba bebeği yabancı mı kabul ediyorda düşük oluyor diye... asprin konusuna gelince her hekimin uygulaması farklı bazı hekimler iğnelere bile daha gebelik düşünülürken başlarken bazıları kalp atımının duyulmasını bekliyor bazıları gebeliği öğrenir öğrenmez başlıyor... asprin gebe kalmayı geciktirebiliyor (herkes için bunu söylemek doğru değil) ama düşük yapmana sebep olur mu bu konuda bişey söylemek pek mümkün değil çünkü bu eğitime sahip değilim hele şu tahlil sonuçların bi çıksın bakalım...

anladım sagol canım ya doktorların farklı ifadeler kullanması insanın canını sıkıyor heleki benim bebegim kalp atışına kafdar yaşamıyorki önce buna bi çare bulmaları gerekiyor o yüzden kafam bu kadar karıştı
haklısın diger sonuçlarda çıksında bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…