bebe aspirini konusunda benimde kafam karışık.Bi doktor gebelikten önce başla dedi.Başka bi doktor ki o da profesördü, gebelikten önce aspirin almanın hiçbi faydası yok dedi
nuraycım çok geçmiş olsun canım rabbim bebeğine sağlık versin hayırlı zamanda kolay doğumlar nasip etsin inşallah aklımız sendeydi valla
büşracım annen için çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
bugün bahar ve sonuyok için yasin okıycaz canlarım
merhaba kızlar..
nuraycım çok geçmiş olsun canım
güzel haberlerini bekliyoruz..
evet bugün yasin günü malesef ben yine okuyamıycam
ama sonra hepsini telafi edicem..
tamam canım yatsı namazından sonra okuyacam bahar ve sonuyok için... çınar ve özlem bebişler için...kaydirigubbakcemile2 okunan dualar kabul olur inşallah...:Saruboceq:
bebe aspirini konusunda benimde kafam karışık.Bi doktor gebelikten önce başla dedi.Başka bi doktor ki o da profesördü, gebelikten önce aspirin almanın hiçbi faydası yok dedi
günaydın arkadaşlar 1 buçuk senedir bebek istgiyorum ama malesef olmuyor
son iki aydır hamile kalıyorum bebegimi 2 haftalıkken kaybediyorum
doktor bazı testler yaptırdı ve ben çıldırmak üzereyim çünkü benden başka bir test dasha istedi
bana yardımcı olabilirmisiniz
gecmiş olsun arkadasım allah sabır versin iki ay üst üste bebeğini kaybetmişsin nasıl anlasıldı doktorunun açıklaması nedir ben anlayamadım onu?
!
kızlar selam..şimdi sonuyokla görüştüm dünden beri sol tarafında çok ağrısı varmış doktora gidiyorlarmış şimdi. dua edelim hep beraber arkadaşlar
tarfil bu haftaki yasinleri ben okudum bilginize.allah dualarımızı kabul etsin
kızlar selam..şimdi sonuyokla görüştüm dünden beri sol tarafında çok ağrısı varmış doktora gidiyorlarmış şimdi. dua edelim hep beraber arkadaşlar
canım ben de 2 kez kaybettim senin gibi adetimden birkaç gün sonra oluyordu düşükler ve kimyasal gebelik niteliğinde kalp atımın duyamıyorum ....kafanı karıştırmak istemem ama sana bazı önerilerde bulunmak istedim lenfosit subset analizi var antikorlarla ilgili bende araştırması yapıldı ve bazı sounlar bulundu bizim düşükler çok küçük olduğu için pıhtılaşma başlamadan olabiliyo ,birde eşinden semen analizi (sperm analizi) alsalar iyi olur çünkü kalitesiz sperm ya da kalitesiz yumurta da neden olabiliyor bu duruma ...bende de aynı problem olduğu için fikir vereyim dedim canım niyetim kafanı bulandırmak değil karar senin yerimsenibengünaydın arkadaşlar 1 buçuk senedir bebek istgiyorum ama malesef olmuyor
son iki aydır hamile kalıyorum bebegimi 2 haftalıkken kaybediyorum
doktor bazı testler yaptırdı ve ben çıldırmak üzereyim çünkü benden başka bir test dasha istedi
bana yardımcı olabilirmisiniz
umarım bir daha yaşamazsın bunu ....döllenme 2 haftalık oluyor tabi ancak gebelik olarak hesaplanınca sen 4. haftadan sonra kaybetmiş oluyorsun cnmadet tarihinden 3 ya da 5 gün sonra doktor hep 2 haftalık kaybediyorsun diyor
rabbim yardımcın olsun...anladım sagol canım ya doktorların farklı ifadeler kullanması insanın canını sıkıyor heleki benim bebegim kalp atışına kafdar yaşamıyorki önce buna bi çare bulmaları gerekiyor o yüzden kafam bu kadar karıştı
haklısın diger sonuçlarda çıksında bakalım inşallah
canım biz iyiyiz sen nasılsın ?? suyun ne alemde ay arada gel yaz merakta bırakma bizi :)öncelikle gecmiş olsun canım vitaminin bir zararı olmazda aspirin kanı sulandırdığı için kullanmasan iyi olur hamileliğimin ilk dönenimde benimde kanaman oldu aspirinden kaynaklanmış ondan sonra hiç kullanmadım bilgin olsun belki fkir sana.
büşra annen nasıl oldu canım ?biz şükür iyiyiz bakalım yarın kontrol var.sen ve bebişin nasılsınız?
gecmiş olsun arkadasım allah sabır versin iki ay üst üste bebeğini kaybetmişsin nasıl anlasıldı doktorunun açıklaması nedir ben anlayamadım onu?
nuray canım valla öldüm meraktan yeterki siz iyi olunda dikkat et canım gecen hafta yasinlerin okundu canım özelden telini isticem
feryad aysude tarfil kızlar siz nasılsınız?ben biz iyiyiz misafirlerim vardı nete giredim kaçgündür!
Allah yardımcısı olsun...kızlar selam..şimdi sonuyokla görüştüm dünden beri sol tarafında çok ağrısı varmış doktora gidiyorlarmış şimdi. dua edelim hep beraber arkadaşlar
aslında doktor istemedi benden tahlilleri biz istedik
benim eşim doktor ona bi arkadaşı düşük yapıyosa geç kalmadan bi torch tahlilleri yaptırın demiş bizde bayram için ankaraya gitmiştik gelmişken yaptıralım dedik ama sonuç öyle işte protein c ve protein s degerleri yüksek çıktı şimdide antikardiyolipin testi istedi onu verip kargoyla gönderdik
ankarada ki doktor hemen bebek aspirinine başladı dedi
burdaki doktor ise ben düşüklerin buna dayandıgını zannetgmiyorum aspirin kullanmak gereksiz hem bebegin kalp atışını duyduktan sonra başlarız dedi
ama bebekler kalp atışına kadar yaşamıyorlar ki ne yapavcagımı bilemiyorum yani
tarfilcim canım annem için iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kuzu
anladım canım sagol eşimin tahlilleri yapıldı hiçbir problemi yok o dedigin analizde yapıldıcanım ben de 2 kez kaybettim senin gibi adetimden birkaç gün sonra oluyordu düşükler ve kimyasal gebelik niteliğinde kalp atımın duyamıyorum ....kafanı karıştırmak istemem ama sana bazı önerilerde bulunmak istedim lenfosit subset analizi var antikorlarla ilgili bende araştırması yapıldı ve bazı sounlar bulundu bizim düşükler çok küçük olduğu için pıhtılaşma başlamadan olabiliyo ,birde eşinden semen analizi (sperm analizi) alsalar iyi olur çünkü kalitesiz sperm ya da kalitesiz yumurta da neden olabiliyor bu duruma ...bende de aynı problem olduğu için fikir vereyim dedim canım niyetim kafanı bulandırmak değil karar senin yerimseniben
umarım bir daha yaşamazsın bunu ....döllenme 2 haftalık oluyor tabi ancak gebelik olarak hesaplanınca sen 4. haftadan sonra kaybetmiş oluyorsun cnm
rabbim yardımcın olsun...
araştır bakalım ... bizde anne olacaz tabi ama biraz mücadele etmemiz gerekiyo nazlı işte bizim kuzular ne yapalım
anladım canım sagol eşimin tahlilleri yapıldı hiçbir problemi yok o dedigin analizde yapıldı
benim içinde torchlar yapıldı işte bide protein s ve c yüksek çıktı buna bağladılar bide ekstre antikardiyolinin yapıldı bugün peki sen napıyosun nasıl bir tedavi uyguluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?