Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

anladım canım rabbim yardımcın olsun
bized ankaradaki doktor farklı burdaki doktor farklı şeyler söyledi bizde ne yapacagımızı şaşırdık yarında trabzonda randevü aldık oraya gidicem başka bi doktorun daha görüşünü almak istiyorum

öncelikle tam güvenebileceğin bir doktor bulman gerekiyor sanırım
birde kendin de araştır burda birçoğu birkaç doktora gidip en doğru geleni uyguluyorlar

öncelikle tam güvenebileceğin bir doktor bulman gerekiyor sanırım
birde kendin de araştır burda birçoğu birkaç doktora gidip en doğru geleni uyguluyorlar

haklısın ben nerdeyse 1 seneye yakındır burdayım ama bunun olabilecegi aklımın ucuna bile gelmemişti şimdi biraz araştırırken sizin topiki gördüm

kızlar taze haberler baharla görüştüm dün son iğnesini vurulmuş artık iğneyi bırakmış normal doğum olacakmış beklemedeymiş herkese selam söyledi bilginize

aaaa neden kimse beni görmüyor bu topikte!!!!!!!
kaç oldu yha nasılsınız diyorum tık yok en iyisi sormamak..

aaaa neden kimse beni görmüyor bu topikte!!!!!!!
kaç oldu yha nasılsınız diyorum tık yok en iyisi sormamak..

canım valla görmedim tamam kızma ben soruyom nasılsın?bugün benim trfik yoğun aksam iş çıkışı iş yerinden arkadaslar gelecekler malum hazırlıklar giriyorum çıkıyorum
tşk ederim kendine iyi baka.s.

kızlar sonuyokda kızıda iyiymiş bebekle alakalı bir durum değilmiş gözümüz aydın kendinize iyi bakın sağlıkla kalın

demekki kızmak gerekiyormuş cevap almak için ohaoldumsmile
sağol canım iyiyim bende
sana kolay gelsin kuzu çok yorma kendini kontrolden sonrada haberdar et olumunekankayizsmile

kızlar taze haberler baharla görüştüm dün son iğnesini vurulmuş artık iğneyi bırakmış normal doğum olacakmış beklemedeymiş herkese selam söyledi bilginize

bugün bütün taze ve güzel haberler sende
inşallah sağlıkla gelir çınar paşa..
sonuyok korkuttu ama çok şükür iyiymiş hadi ohh...

kızlar bugğün bende hepiniz için yasin okuyacağım sizlerin dualrı benim için çok önemli bende sizlere bol bol dua ediyorum. bebiş isteyenlere bebiş hamiş olanlara hayırlı doğumlar inşallah. herhangi bir doğum durumum olduğunda güzine yada sonuyoka mesaj atarım yada ararım bi şekilde haber veririm size

Son düzenleme:

ayyyyyyyy kendim doğuracakmışım gibi heycanlandım bir an...güzincim baharla görüşürsen doğuma girerken bizede haber verir misin dua edelim o doğumdayken...

limoncum işteyim sürekli yazamıyorum iş güç yüzünden kusura bakma kızma kıs:)))) ben çıkıyorum canım yavaştan iyi akşamlar...

nuraycım allah yardımcın olsun canım kendine iyi bak dikkat et geçicek hepsi sende bebeğine kavuşucaksın inş
tamam canım yatsı namazından sonra okuyacam bahar ve sonuyok için... çınar ve özlem bebişler için...kaydirigubbakcemile2 okunan dualar kabul olur inşallah...:Saruboceq:
inş kabul eder rabbim duaya ihtiyacımız var hepimizin allahım bebişlerimize sağsalim kavuştursun inş
bugün bütün taze ve güzel haberler sende
inşallah sağlıkla gelir çınar paşa..
sonuyok korkuttu ama çok şükür iyiymiş hadi ohh...

hiçsorma canım çok korktum sancı zannettim bebişle alakalı nst ya bağlandım şükür rabbime bebeğin kalp atışları normal sancıda yokdenecek kadar az çıktı yani ben ya üşüttüm ondan ağrıyor yada karnım çatladığı için çatlaklardan ağrı olabilir ne biliyim
ama en önemlisi bebişime bişey olmaması inş geçer benimde ağrım biraz sıcak tutsamkendimi iyi olcak galiba

benim için dua edenlere ayrıca çok tşk ediyorum kızlar allah hepinizin kalbine göre versin inş hepinizi öptüm

kıs sen hala burdamısın sonuyokcum..git yat dinlen yeğenimizi yorma..üzmede korkma...herşey dualrımızla çok güzel olucak inş..

baharcım allah kurtarsın sağsalim kavuşursun bebişine inş dualarımız seninle biliyorsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda hiç birimizi oyalamasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…