anladım canım rabbim yardımcın olsunbende troide bağlı antikorlarda problem çıktı
kan pıhtılaşması çıktı
bir süre coraspin ve folbiol kullandım gebelik düşününce kortizon kullandım sonra sinirlendim hepsini bıraktım :) şuan antikorlar kontrol altında gebelik olunca ilaca başlanacak zihnimi ve bedenimi dinlendirme aşamasındayım
anladım canım rabbim yardımcın olsun
bized ankaradaki doktor farklı burdaki doktor farklı şeyler söyledi bizde ne yapacagımızı şaşırdık yarında trabzonda randevü aldık oraya gidicem başka bi doktorun daha görüşünü almak istiyorum
öncelikle tam güvenebileceğin bir doktor bulman gerekiyor sanırım
birde kendin de araştır burda birçoğu birkaç doktora gidip en doğru geleni uyguluyorlar
aslında doktor istemedi benden tahlilleri biz istedik
benim eşim doktor ona bi arkadaşı düşük yapıyosa geç kalmadan bi torch tahlilleri yaptırın demiş bizde bayram için ankaraya gitmiştik gelmişken yaptıralım dedik ama sonuç öyle işte protein c ve protein s degerleri yüksek çıktı şimdide antikardiyolipin testi istedi onu verip kargoyla gönderdik
ankarada ki doktor hemen bebek aspirinine başladı dedi
burdaki doktor ise ben düşüklerin buna dayandıgını zannetgmiyorum aspirin kullanmak gereksiz hem bebegin kalp atışını duyduktan sonra başlarız dedi
ama bebekler kalp atışına kadar yaşamıyorlar ki ne yapavcagımı bilemiyorum yani
bu konuda bende bişey diyemeyeceğim ama feryad çok güzel açıklamış canım allahım kalbine göre versin.
allah kabul etsin canım...a.s.
amin canım allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimize torun sevmeyi nasip etsin yerimseniben
büşra ah bu büyükler yokmu allah basımızdan eksik etmesin neden olak istemiyor korkuyormu? p.tesi güzel sonuçlar alıcan canım hiçmerak etme kalbini ferah tut kendini strese sokma emi.:Saruboceq:
slm kızlar ben de okullar açıldı yorgun geliyorum çok giremiyorum ama hergün bakmaya çalışıyorum sizlere
canım biz iyiyiz sen nasılsın ?? suyun ne alemde ay arada gel yaz merakta bırakma bizi :)
feryad canım suyumuz kızımız nasıl bilmiyorum yarın belli olacak inş hayırlısıyla.sende fazla yorma kendini.
aaaa neden kimse beni görmüyor bu topikte!!!!!!!
kaç oldu yha nasılsınız diyorum tık yok en iyisi sormamak..
canım valla görmedim tamam kızma ben soruyom nasılsın?bugün benim trfik yoğun aksam iş çıkışı iş yerinden arkadaslar gelecekler malum hazırlıklar giriyorum çıkıyorum
tşk ederim kendine iyi baka.s.
kızlar taze haberler baharla görüştüm dün son iğnesini vurulmuş artık iğneyi bırakmış normal doğum olacakmış beklemedeymiş herkese selam söyledi bilginize
canım valla görmedim tamam kızma ben soruyom nasılsın?bugün benim trfik yoğun aksam iş çıkışı iş yerinden arkadaslar gelecekler malum hazırlıklar giriyorum çıkıyorum
tşk ederim kendine iyi baka.s.
kızlar sonuyokda kızıda iyiymiş bebekle alakalı bir durum değilmiş gözümüz aydın kendinize iyi bakın sağlıkla kalın
kızlar taze haberler baharla görüştüm dün son iğnesini vurulmuş artık iğneyi bırakmış normal doğum olacakmış beklemedeymiş herkese selam söyledi bilginize
limoncum işteyim sürekli yazamıyorum iş güç yüzünden kusura bakma kızma kıs:)))) ben çıkıyorum canım yavaştan iyi akşamlar...
nuraycım allah yardımcın olsun canım kendine iyi bak dikkat et geçicek hepsi sende bebeğine kavuşucaksın inşherkese merhabalar. uzun zamandır giremedim.geçmişi de okuyabilecek kadar uzun oturamayacağım. umarım herkes iyidir. geçen hafta aspirini kesip cumya kadar hiç kalkmadan yattım. cuma sabah hastaneye yatışım yapıldı. açılma 1.5 cm idi.öğleden sonra serklaj işlemim yapıldı.o gün ve ertesi gün hastanede gözetim altında tutuldum kanama riskine karşı çünkü aspirine7 gün kadar ara verilmesi gerekiyordu ben 4 gün ara vermştim. ilk gün çok ağrım oldu.narkozdan ağlayarak ve kusarak uyanmışım hiç hatırlamıyorum.halen yatak istirahatindeyim. ilk 3 gün kanamam oldu.çok şükür ağrım yok ama hafif lekelnemler devam ediyor işlem sonrası. cuma günü kontrolüm var.umarım herşey yolundadır. lekelenmeler beni tedirgin ediyor.dr um bir kaç gün lekenmen olabilir dedi ama bugün benim 5. gün.wc dışında kalkmadan yatıyorum.hepiniz allaha emanet olun. bir ara yine uğrarım..
inş kabul eder rabbim duaya ihtiyacımız var hepimizin allahım bebişlerimize sağsalim kavuştursun inştamam canım yatsı namazından sonra okuyacam bahar ve sonuyok için... çınar ve özlem bebişler için...kaydirigubbakcemile2 okunan dualar kabul olur inşallah...:Saruboceq:
bugün bütün taze ve güzel haberler sende
inşallah sağlıkla gelir çınar paşa..
sonuyok korkuttu ama çok şükür iyiymiş hadi ohh...
kızlar bugğün bende hepiniz için yasin okuyacağım sizlerin dualrı benim için çok önemli bende sizlere bol bol dua ediyorum. bebiş isteyenlere bebiş hamiş olanlara hayırlı doğumlar inşallah. herhangi bir doğum durumum olduğunda güzine yada sonuyoka mesaj atarım yada ararım bi şekilde haber veririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?