kıs sen hala burdamısın sonuyokcum..git yat dinlen yeğenimizi yorma..üzmede korkma...herşey dualrımızla çok güzel olucak inş..
nuraycım allah yardımcın olsun canım kendine iyi bak dikkat et geçicek hepsi sende bebeğine kavuşucaksın inş
inş kabul eder rabbim duaya ihtiyacımız var hepimizin allahım bebişlerimize sağsalim kavuştursun inş
hiçsorma canım çok korktum sancı zannettim bebişle alakalı nst ya bağlandım şükür rabbime bebeğin kalp atışları normal sancıda yokdenecek kadar az çıktı yani ben ya üşüttüm ondan ağrıyor yada karnım çatladığı için çatlaklardan ağrı olabilir ne biliyim
ama en önemlisi bebişime bişey olmaması inş geçer benimde ağrım biraz sıcak tutsamkendimi iyi olcak galiba
benim için dua edenlere ayrıca çok tşk ediyorum kızlar allah hepinizin kalbine göre versin inş hepinizi öptüm
kızlar bugğün bende hepiniz için yasin okuyacağım sizlerin dualrı benim için çok önemli bende sizlere bol bol dua ediyorum. bebiş isteyenlere bebiş hamiş olanlara hayırlı doğumlar inşallah. herhangi bir doğum durumum olduğunda güzine yada sonuyoka mesaj atarım yada ararım bi şekilde haber veririm size
iyiyim canım sen nasılsın????feryad, guzin75, kardelen074, omman nasılsınız kızlar?
insanız aciziz gülüm insanın aklına gelmeyen başına geliyo ...inş. bu sınavımızı başarıyla geçerizhaklısın ben nerdeyse 1 seneye yakındır burdayım ama bunun olabilecegi aklımın ucuna bile gelmemişti şimdi biraz araştırırken sizin topiki gördüm
canım okulun ilk dönemi benim haylazları bir görsen hepsi birbirinden yaramaz geçen yıl da tedavim onları da etkiledislm kızlar ben de okullar açıldı yorgun geliyorum çok giremiyorum ama hergün bakmaya çalışıyorum sizlere
canım biz iyiyiz sen nasılsın ?? suyun ne alemde ay arada gel yaz merakta bırakma bizi :)
feryad canım suyumuz kızımız nasıl bilmiyorum yarın belli olacak inş hayırlısıyla.sende fazla yorma kendini.dağıldılar onları toparlama derdindeyim okulda da tadilat var tam herşey düzene girmedi anlayacağın hayırlısı ile düzene girsin bu kadar yorulmam inş.
gülüüüüüüüüüüm :) heyecan var mı heycaneyvahedigeldismile ben böle oldum heyecandan he dua etmem mi bende etcem dua bak sen doğuma gidiyon beni unutma he :))kızlar bugğün bende hepiniz için yasin okuyacağım sizlerin dualrı benim için çok önemli bende sizlere bol bol dua ediyorum. bebiş isteyenlere bebiş hamiş olanlara hayırlı doğumlar inşallah. herhangi bir doğum durumum olduğunda güzine yada sonuyoka mesaj atarım yada ararım bi şekilde haber veririm size
selam kızlar...okulda yorulduğumdan fazla giremiyom.şöyle bir geçmişe baktım.nuraycım çok geçmiş olsun.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..baharcım Allah seninle olsun.dua et bizim için de...büşra inşallah herşey güzel olacak.için ferah olsun..feryadcımm aynen canımben de çok yoruluyorum.biz de iyiyiz çok şükür.bacağıma atan ağrı dışında şu an başka problem yok gözüküyo.bebeğime kıyafetler aldım bu hafta.hastane çıkışları,tulumlar,battaniye falan...kendime de lohusa pijaması,iç çamaşır,çorap falan aldım.olur ya erken doğum falan olursa ki inşallah olmaz da...pijamalarımı açık mavi aldım.erkek anneleri mavi alıyomuş.oğluşumun cicilerini sevip duruyom.yalnız odası konusunda henüz karar veremedim..yalnız beşik mi yoksa odamı alayım diyeee.herkes sağlıcakla kalsın.çok konuştum ama:)))
canım seveyim senin heyecanını darısı bizlere de inş. çok yorma kendini okulda da ...hadi allah yardımcın olsun
Günaydınnn...
geçmiş olsun nuraycım
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah. Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Kendine çok dikkat et kalkmadan yat.
Allah'a emanet ol canım
bizde seni merak ediyorduk canım... inşallah Rabbim hakkında hayırlı olanı nasib etsin... çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol... Allahın izniyle hiçbirşel olmayacak inşallah....
günaydın arkadaşlar.....
nuraycım çokkkkkk geçmiş olsun.aman yat hiç kalkmadan yat..bebeişin rahat etsin...daha neler yaşıcaz bakalım..aman sonu iyi olsunda bizler razıyız...
nuraycım çok geçmiş olsun canım rabbim bebeğine sağlık versin hayırlı zamanda kolay doğumlar nasip etsin inşallah aklımız sendeydi valla
büşracım annen için çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
bugün bahar ve sonuyok için yasin okıycaz canlarım
merhaba kızlar..
nuraycım çok geçmiş olsun canım
güzel haberlerini bekliyoruz..
evet bugün yasin günü malesef ben yine okuyamıycam
ama sonra hepsini telafi edicem..
nuray canım valla öldüm meraktan yeterki siz iyi olunda dikkat et canım gecen hafta yasinlerin okundu canım özelden telini isticem
feryad aysude tarfil kızlar siz nasılsınız?ben biz iyiyiz misafirlerim vardı nete giredim kaçgündür!
Nuraycım geçmiş olsun inşalllah herşey senin için ve bebişin için çok güzel olur
Güzincim annem iyi çok şükür ama inatla anjio olmak istemiyor
bebiş ve ben iyiyiz bizimde p.tesi kontrolümüz var
inşallah herşey yolundadır inşallah bebeğimin gerilemesi durmuşdur
kuzu inşallah sende yarın güzel haberle dönersin
sonuyok içinde dua edicem kuzu inşallah öenmli bişey yoktur
slm kızlar ben de okullar açıldı yorgun geliyorum çok giremiyorum ama hergün bakmaya çalışıyorum sizlere
nuray_dyn canım çok geçmiş olsun aklımız sendeydi
kontrolünde inş. herşey güzel çıkar cnm dualarımız seninle rabbim yardımını esirgemesin
nuraycım allah yardımcın olsun canım kendine iyi bak dikkat et geçicek hepsi sende bebeğine kavuşucaksın inş
inş kabul eder rabbim duaya ihtiyacımız var hepimizin allahım bebişlerimize sağsalim kavuştursun inş
hiçsorma canım çok korktum sancı zannettim bebişle alakalı nst ya bağlandım şükür rabbime bebeğin kalp atışları normal sancıda yokdenecek kadar az çıktı yani ben ya üşüttüm ondan ağrıyor yada karnım çatladığı için çatlaklardan ağrı olabilir ne biliyim
ama en önemlisi bebişime bişey olmaması inş geçer benimde ağrım biraz sıcak tutsamkendimi iyi olcak galiba
benim için dua edenlere ayrıca çok tşk ediyorum kızlar allah hepinizin kalbine göre versin inş hepinizi öptüm
selam kızlar...okulda yorulduğumdan fazla giremiyom.şöyle bir geçmişe baktım.nuraycım çok geçmiş olsun.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..baharcım Allah seninle olsun.dua et bizim için de...büşra inşallah herşey güzel olacak.için ferah olsun..feryadcımm aynen canımben de çok yoruluyorum.biz de iyiyiz çok şükür.bacağıma atan ağrı dışında şu an başka problem yok gözüküyo.bebeğime kıyafetler aldım bu hafta.hastane çıkışları,tulumlar,battaniye falan...kendime de lohusa pijaması,iç çamaşır,çorap falan aldım.olur ya erken doğum falan olursa ki inşallah olmaz da...pijamalarımı açık mavi aldım.erkek anneleri mavi alıyomuş.oğluşumun cicilerini sevip duruyom.yalnız odası konusunda henüz karar veremedim..yalnız beşik mi yoksa odamı alayım diyeee.herkes sağlıcakla kalsın.çok konuştum ama:)))
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.güzel dualarınıza amin diyorum yüreekten. hepimiz için hayırlısı olsun.yarın akşam kontrolüm var. inşallah güzel haberlerle döneceğim.lekelenmem bugün daha da azaldı.sizleri fazla merakta bıraktım biliyorum.ama aklımda buradaydı.sonuyok sanada geçmiş olsun canım.ağrılarının bebekle ilgili olmamasına sevindim. bahara da sağlıklı doğumlar diliyorum.herkese iyi akşamlar. yasinler için de ayrıca allah razı olsun. okuyan, gönlünden geçiren herkesten.biraz kendimi toparlayınca bende sizlere ve dualara katılırım inşallah.
canim slm uzuldum ya senin adina cunku ayni seyleri bende yasadim benimde 4dusugum var ve kan pihtilasmasi nedeniyle dusuyor 5.cide bende coraspin ve claxan ignelerine basliycam bak sen boyle dedin benimde kafam karisti simdi
demekki kızmak gerekiyormuş cevap almak için ohaoldumsmile
sağol canım iyiyim bende
sana kolay gelsin kuzu çok yorma kendini kontrolden sonrada haberdar et olumunekankayizsmile
aman şükürler olsun.birden moralim bozulmuştu.allahım bebişlerimizi esirgesin.(amin)
ayyyyyyyy kendim doğuracakmışım gibi heycanlandım bir an...güzincim baharla görüşürsen doğuma girerken bizede haber verir misin dua edelim o doğumdayken...
slmmmmmm iyi ve hayırlı akşamlar herkese
bugün hasta olmadım
ama bu çok kötü oldu 2.günü gel demişti doktor bide yarın olursam taa 4.günü doktora gitmiş olucam
ve bişeye yaramıcak
sinir oldum yaaaaa((
ya o belgesel bana hiç iyi gelmedi.Hüngür hüngür ağlıycam ama eşim yanımda onu da üzmeyeyim.Bu mutlu sonu herkese nasip et Ya Rabbi..
kızlar cok ama cok moralım bozuk.. ne olur benzer bırseyler yasayan varsa bana bı umıt versin. benım de pıhtılasma problemım ve daha onceden yasadıgım 2 dusugum var. bu sefer erkenden yakaladık beta hcg 10 ıken hemen ıgne ve coraspıne basladık. sat a gore 7. haftanın basındayım ama dun gıttık dktora bebek gorunmedı haftaya tekrar randevu verdı. adetlerım duzensız oldugu ıcın gerıden gelme ıhtımalı yuksek. ama cok uzuldum dıye mı bılmıyorum bugun yıne lekelerım basladı. ıkı kere daha olmustu gecen haftalarsa hep ıkı gun geldı, yattım dınlendim. bıttı. yıne bıter ınsallah cok korkuyorum.
bebeklerımin benım yuzunden gıttıgını dusunmek benı cok uzuyor. ılk defa tedavıyle devam edıyoruz bu da gıderse cok yıkılıcam. cok sıkılıyorum evde butun gun oturuyorumç zaman gecmek bılmıyor.
kıyamam.... canım keşke yaradılış mucizesi olarak izleseydin bebek olarak değil insan hayret etmekten kendini alamıyor çünkü ve o oluşumun kendin olduğunu düşünmek daha da müthiş bide bu boyuttan bak istersen....
arkadaslar bi sorum olacak yardim ederseniz sevinirim dedigim gibi 4dusugum var ve bi sonraki hamileligimde coraspin ve claxan ignesine basliycam ama bana doktorum gunluk 2defa vurulmami soyledi bi sabah bi aksam yani bana fazla geliyo bilmiyorum aranizda ugneleri gunluk 2tane vurulan varmi bide kizlar benim bazi supelerim var kasiklarim felan agriyo hamilemiyim ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?