Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ohh çok şükür sancı yada bebişler ilgili değilmiş
ama dediğin gibi iyi bakmalısın kendine üşütmek hastalanmak yok
dikkat et kendine canım bu arada idrar yollarıyla ilgili bir durumda olabilir
geçmezse bi baktır..
çok geçmiş olsun tatlımm..

canımmm güzel haberlerini bekliyoruz heycanla..
eskilerin değimiyle Allah bi avazda kurtarsın tatlım...

slmmmmmm iyi ve hayırlı akşamlar herkese
bugün hasta olmadım
ama bu çok kötü oldu 2.günü gel demişti doktor bide yarın olursam taa 4.günü doktora gitmiş olucam
ve bişeye yaramıcak
sinir oldum yaaaaa((

selam kızlar...okulda yorulduğumdan fazla giremiyom.şöyle bir geçmişe baktım.nuraycım çok geçmiş olsun.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..baharcım Allah seninle olsun.dua et bizim için de...büşra inşallah herşey güzel olacak.için ferah olsun..feryadcımm aynen canımben de çok yoruluyorum.biz de iyiyiz çok şükür.bacağıma atan ağrı dışında şu an başka problem yok gözüküyo.bebeğime kıyafetler aldım bu hafta.hastane çıkışları,tulumlar,battaniye falan...kendime de lohusa pijaması,iç çamaşır,çorap falan aldım.olur ya erken doğum falan olursa ki inşallah olmaz da...pijamalarımı açık mavi aldım.erkek anneleri mavi alıyomuş.oğluşumun cicilerini sevip duruyom.yalnız odası konusunda henüz karar veremedim..yalnız beşik mi yoksa odamı alayım diyeee.herkes sağlıcakla kalsın.çok konuştum ama:)))

feryad, guzin75, kardelen074, omman nasılsınız kızlar?
iyiyim canım sen nasılsın????
haklısın ben nerdeyse 1 seneye yakındır burdayım ama bunun olabilecegi aklımın ucuna bile gelmemişti şimdi biraz araştırırken sizin topiki gördüm
insanız aciziz gülüm insanın aklına gelmeyen başına geliyo ...inş. bu sınavımızı başarıyla geçeriz

selam kızlar bende işten yorgun geldiğim için girip şöyle bi bakıp kaçıyorum.. güzel haberler duymak bizlerede umut veriyo... Nuray cok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın, bürşa annene geçmiş olsun acil şifalar dilerim,seninde güsel haberlerini alırız inşallah, azdalar sana da geçmiş olsun aynı ayak bel agrısı bizdede var nası gececek valla bu günler sabırla bekliyoruz :) unuttugum diğer tüm arkadaşlara da selamlar... dualarınızı bende okuyorum, sonuyok bahar inşallah hayırlısıyla tamamına erersiniz...

okul ve yorgunluk konusundaki görüşlerinize katılıyorum. lakin bana bu tempo çoooooooook iyi geliyor. yorulunca düşünmeye fırsat kalmıyor. daha nasıl yorulabilirim diye uğraşıyorumkaydirigubbakcemile3

dün doktora gittim.bende 677 homozigot ve faktör 5 heterozigot var. mart ayında bebeğimi kaybetmiştim. eylülde kontrole gelindemişti dr. neyse beni sadece elle muayene etti. simir aldı ve ilaç olarak da FOLİK ASİT ve APİKOBAL verdi. CORASPİN i sordum gerek yok dedi. hamilelik öncesi bunları kullanman yeterli ARALIK tan önce bebek düşünme dedi. içim hiç rahat değil. hamişlere soruyorum sizce bunlar yeterli mi yoksa başka dra mı gideyim?????????

Günaydınnn...
geçmiş olsun nuraycım

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah. Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Kendine çok dikkat et kalkmadan yat.
Allah'a emanet ol canım

bizde seni merak ediyorduk canım... inşallah Rabbim hakkında hayırlı olanı nasib etsin... çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol... Allahın izniyle hiçbirşel olmayacak inşallah....

günaydın arkadaşlar.....

nuraycım çokkkkkk geçmiş olsun.aman yat hiç kalkmadan yat..bebeişin rahat etsin...daha neler yaşıcaz bakalım..aman sonu iyi olsunda bizler razıyız...

merhaba kızlar..

nuraycım çok geçmiş olsun canım
güzel haberlerini bekliyoruz..

evet bugün yasin günü malesef ben yine okuyamıycam
ama sonra hepsini telafi edicem..

kızlar cok ama cok moralım bozuk.. ne olur benzer bırseyler yasayan varsa bana bı umıt versin. benım de pıhtılasma problemım ve daha onceden yasadıgım 2 dusugum var. bu sefer erkenden yakaladık beta hcg 10 ıken hemen ıgne ve coraspıne basladık. sat a gore 7. haftanın basındayım ama dun gıttık dktora bebek gorunmedı haftaya tekrar randevu verdı. adetlerım duzensız oldugu ıcın gerıden gelme ıhtımalı yuksek. ama cok uzuldum dıye mı bılmıyorum bugun yıne lekelerım basladı. ıkı kere daha olmustu gecen haftalarsa hep ıkı gun geldı, yattım dınlendim. bıttı. yıne bıter ınsallah cok korkuyorum.
bebeklerımin benım yuzunden gıttıgını dusunmek benı cok uzuyor. ılk defa tedavıyle devam edıyoruz bu da gıderse cok yıkılıcam. cok sıkılıyorum evde butun gun oturuyorumç zaman gecmek bılmıyor.

canim slm uzuldum ya senin adina cunku ayni seyleri bende yasadim benimde 4dusugum var ve kan pihtilasmasi nedeniyle dusuyor 5.cide bende coraspin ve claxan ignelerine basliycam bak sen boyle dedin benimde kafam karisti simdi

arkadaslar bi sorum olacak yardim ederseniz sevinirim dedigim gibi 4dusugum var ve bi sonraki hamileligimde coraspin ve claxan ignesine basliycam ama bana doktorum gunluk 2defa vurulmami soyledi bi sabah bi aksam yani bana fazla geliyo bilmiyorum aranizda ugneleri gunluk 2tane vurulan varmi bide kizlar benim bazi supelerim var kasiklarim felan agriyo hamilemiyim ne:)

canim slm uzuldum ya senin adina cunku ayni seyleri bende yasadim benimde 4dusugum var ve kan pihtilasmasi nedeniyle dusuyor 5.cide bende coraspin ve claxan ignelerine basliycam bak sen boyle dedin benimde kafam karisti simdi

ya cok kotu bır psıkolojı bu. allah yardımcımız olsun. umarım bırsey olmaz. sana da gecmıs olsun. bır dahakıne alırsın ınsallah kucagına. e pekı ıgne olmana ragmen mı dustu bebekler. ne zaman ogrendın pıhtılasma oldugunu ?

ya o belgesel bana hiç iyi gelmedi.Hüngür hüngür ağlıycam ama eşim yanımda onu da üzmeyeyim.Bu mutlu sonu herkese nasip et Ya Rabbi..

s
demekki kızmak gerekiyormuş cevap almak için ohaoldumsmile
sağol canım iyiyim bende
sana kolay gelsin kuzu çok yorma kendini kontrolden sonrada haberdar et olumunekankayizsmile

sakın kızma canım sen.kendimi yormuyorum dinlenip dinlenip yapıyorum gelenler hizmetini kendi yapıyorlar zaten sağol canım.gelince durumumuzu yazarım.tşk.

aman şükürler olsun.birden moralim bozulmuştu.allahım bebişlerimizi esirgesin.(amin)

aman ha bozma moralini sen daha moral vereceksin allahım hepimize vakitli saatli kucağımıza almayı nasip etsin...kötükedihüso

ayyyyyyyy kendim doğuracakmışım gibi heycanlandım bir an...güzincim baharla görüşürsen doğuma girerken bizede haber verir misin dua edelim o doğumdayken...

haber alırsam haberdar ederim merak etmeyim.durun ya helecan yapmayın hele sen daha yenisin daha dikkatli olacaksın kendine bebeşine iyi bak

canım doktorunla konuş bakalım o nediyecek bozma moralini herseyde vardır bir hayır öyle düşün.

azdalar feryad allah kolaylık versin dikkat edin kendinize

nuray dinlen arkadasım yarın inş iyi sonuçlar alırız.

ya o belgesel bana hiç iyi gelmedi.Hüngür hüngür ağlıycam ama eşim yanımda onu da üzmeyeyim.Bu mutlu sonu herkese nasip et Ya Rabbi..

kıyamam.... canım keşke yaradılış mucizesi olarak izleseydin bebek olarak değil insan hayret etmekten kendini alamıyor çünkü ve o oluşumun kendin olduğunu düşünmek daha da müthiş bide bu boyuttan bak istersen....

canım sıkma canını inşallah senin ve bebeğin hakkında hayırlısı olur benimde hamileliğimin başında lekelenmem oldu, senin gibi yattım doktora gitmeme 5 gün vardı doktora söyledim, olabileceğini söyledi ama ilişki yere oturma ve acı yememi yasakladı sende doktora gidene kadar dikkat et inş iyi haberler alırsın.

güzelim ben iki kere vurunmuyorum ama bildiğim kadarı ile günde iki kere vurunan arkadaşlar var telaşlanma, bebişin olsunda iğne vurunmak insana hiç kötü gelmiyor alışıyorsun, çünkü önemli olan bebeğin. canım kaçlık cleaxan kullanacaksın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…