slm kızlar ben de okullar açıldı yorgun geliyorum çok giremiyorum ama hergün bakmaya çalışıyorum sizlere
nuray_dyn canım çok geçmiş olsun aklımız sendeydi
kontrolünde inş. herşey güzel çıkar cnm dualarımız seninle rabbim yardımını esirgemesin
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.güzel dualarınıza amin diyorum yüreekten. hepimiz için hayırlısı olsun.yarın akşam kontrolüm var. inşallah güzel haberlerle döneceğim.lekelenmem bugün daha da azaldı.sizleri fazla merakta bıraktım biliyorum.ama aklımda buradaydı.sonuyok sanada geçmiş olsun canım.ağrılarının bebekle ilgili olmamasına sevindim. bahara da sağlıklı doğumlar diliyorum.herkese iyi akşamlar. yasinler için de ayrıca allah razı olsun. okuyan, gönlünden geçiren herkesten.biraz kendimi toparlayınca bende sizlere ve dualara katılırım inşallah.
canım merak etme sabah özellikle sen aklıma geldin ve dua ettim üstelik dün nete girmemiştim ve senin lekelenmen olduğunu bilmiyordum
Arkadaşlar merhaba;
sürekli insanın kafasını karıştıran durumlar ortaya çıkıyor biraz nette araştırdım metioninden sınırlı diyet nedir pıhtılaşmada bu diyeti yapanlar varmış ayrıca benim dr. 3 ay korunup sonra 1,5 ay sonra coraspin 100 mg ve folbiol kullanmamı söyledi. Herşey allak bullak kafamda ya...........
Tecrübesi olanlar lütfen birazcık yardımcı olur musunuz.
feryad, guzin75, kardelen074, omman nasılsınız kızlar?
asigün canımbir sorum olacaktı
ben ocak ayında 8 haftalık bebeğim kalbi durdu ve kürtaj oldum.Ağustos ayında da kimyasal gebelik yaşadım.Ve şimdi adet günüm geçti.(1 aydır coraspirin kullanıyorum folik plusla ama test yapılmadı)Eğer şu anda da gebeysem ve pıhtılaşma varsa genetik tahliller yapılana kadar bu coraspirin bebi korur mu).BAna şu anda ne önerirsin?
ben ocak ayında 8 haftalık bebeğim kalbi durdu ve kürtaj oldum.Ağustos ayında da kimyasal gebelik yaşadım.Ve şimdi adet günüm geçti.(1 aydır coraspirin kullanıyorum folik plusla ama test yapılmadı)Eğer şu anda da gebeysem ve pıhtılaşma varsa genetik tahliller yapılana kadar bu coraspirin bebi korur mu).BAna şu anda ne önerirsin?
pıhtılaşma değerlerin burada önemli canım bildiğim kadarı ile ama meraklanma önceki gebeliğinde kullanmadın değil mi asprin muhtemel yararlı olacaktır çünkü asprininde belli oranda kanı sıvılaştırması söz konusu ama eğer sıkıntı ediyorsan ve iğne kullanacağın kesinse doktorun tarafından belirlendi ise ben hamileliğimin ilk zamanlarında bilmeden kiraz limon felan yemiştim kan sulandırıcı özellikleri olan meyvelermiş bunlar ama tabi herşeyin orta halde kullanılması gerekir ben meyve yemiş olmak için ve ilk zamanlar baş ağrım çok oluyordu 20 adet kirazda asprin kadar ağrı kesici özelliği olduğundan yemiştim, kanımıda sulandırmış ama iğne de kullanıyordum ben.
asprini kullanmaya devam et ama bir an önce de tahlillerini yaptır canım.
Günaydın arkadaşlarr
yaptıracağımda sonuçlar hemen çıkmyormuş çıkana kadar coraspirin birde limon kullanayım.TEşekkr ederim canım çok sağolasın.
Günaydın arkadaşlarr
BU DENLİ AGRESİF KARŞILANACAK Bİ ŞEY YAZMAMIŞTIM AMA SANIRIM YANLIŞ ANLADIN... BEN GEREKSİZ ENDİŞE ETMEKTENSE KAFANDAKİ SORULARI GİDERMEN İÇİN Bİ ÖNERİDE BULUNMUŞTUM SADECE. EMİN OL AYNI ŞEYLERİ DEFALARCA YAŞADIM BENDE, BURDAKİ ARKADAŞLAR BENİM ADET GECİKMELERİMDEN BIKMIŞLARDI ARTIK.... TAMAMEN YANLIŞ ANLAMIŞSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ SANA BİŞEY BİLMİYOSUN YADA NASIL HAREKET ETMEN GEREKTİĞİNİ BİLMİYOSUN DEMEDİM KESİNLİKLE... SADECE ENDİŞENİ GİDERMEN VE DAHA SOĞUK KANLI DAVRANMAN İÇİN İKİ SATIR YAZMIŞTIM BUNDAN SONRA SENİN YAZILARINA CEVAP VERMEMELİYİM SANIRIM BEN GEBE OLDUĞUM İÇİN SENİ ANLAMADIĞIMI YADA RAHAT OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜŞ OLABİLİRSİN AMA İÇİNİZDE BENİ EN İYİ TANIYAN FERYADDIR HANGİ RUH HALİYLE CEVAP VERDİĞİMİ DE EN İYİ BİLENLERDEN BİRİ ODUR......
neyse canım ben unuttum bile o an bende yanlış anlamış olabilirim böyle bişey için birbirimizi üzmeye bile gerek yok canım birbirimizi yanlış anlamışız ok yazdıklarımada yorum yapmamazlık etme lütfen :sinifsinif: birbirimize destek oluruz ok öpüyorum seni anlaştık tamammı canıma.s.
günaydın canım nasılsın bakalım ağrıların geçtimi tatlımm... sabahtan beri hapşurup duruyorum inşallah korktuğum başıma gelmez yaaa....
günaydın canım nasılsın bakalım ağrıların geçtimi tatlımm... sabahtan beri hapşurup duruyorum inşallah korktuğum başıma gelmez yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?