Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

unutmadan arkadaşlar bugün çokkk güzel bir rüya gördüm inşallah. sabah namazına kalktığımda sizlere dua ettim inşallah Allah kabul eder, ben inanıyorum, sizde dua edin bugün çok.

ben ocak ayında 8 haftalık bebeğim kalbi durdu ve kürtaj oldum.Ağustos ayında da kimyasal gebelik yaşadım.Ve şimdi adet günüm geçti.(1 aydır coraspirin kullanıyorum folik plusla ama test yapılmadı)Eğer şu anda da gebeysem ve pıhtılaşma varsa genetik tahliller yapılana kadar bu coraspirin bebi korur mu).BAna şu anda ne önerirsin?

cımcım, fazla araştırma nette kafa karışır evet, ama karışacak bişi yok doktoruna uyacaksın ne derse onu yap. benimkide hamilelikten iki ay önce corasprin kullanacaksın deemişti. ben zaten 6 ay korunduktan sonra doktoruma gitmiştim. diyete gelince evet öyle bir diyet var ama bu diyeti doktor gerek görürse yapıyorsun. herkeste yapmıyor.

ben ocak ayında 8 haftalık bebeğim kalbi durdu ve kürtaj oldum.Ağustos ayında da kimyasal gebelik yaşadım.Ve şimdi adet günüm geçti.(1 aydır coraspirin kullanıyorum folik plusla ama test yapılmadı)Eğer şu anda da gebeysem ve pıhtılaşma varsa genetik tahliller yapılana kadar bu coraspirin bebi korur mu).BAna şu anda ne önerirsin?

pıhtılaşma değerlerin burada önemli canım bildiğim kadarı ile ama meraklanma önceki gebeliğinde kullanmadın değil mi asprin muhtemel yararlı olacaktır çünkü asprininde belli oranda kanı sıvılaştırması söz konusu ama eğer sıkıntı ediyorsan ve iğne kullanacağın kesinse doktorun tarafından belirlendi ise ben hamileliğimin ilk zamanlarında bilmeden kiraz limon felan yemiştim kan sulandırıcı özellikleri olan meyvelermiş bunlar ama tabi herşeyin orta halde kullanılması gerekir ben meyve yemiş olmak için ve ilk zamanlar baş ağrım çok oluyordu 20 adet kirazda asprin kadar ağrı kesici özelliği olduğundan yemiştim, kanımıda sulandırmış ama iğne de kullanıyordum ben.
asprini kullanmaya devam et ama bir an önce de tahlillerini yaptır canım.

adet günün ne kadar geçti canım? gebelik kan testini herhangi bir hastenede yaptır erken gebelikte de çıkar zaten. hamilemiyim değil miyim diye düşünmekten iyidir. bu arada hamilelik belirlenene kadar yavaş hareket et, Birde canım benim ilk zamanlarımda limon yiyordum mesela lokantaya gittiğimde salata ile gelen limonları yiyordum evde haftada bir iki bir limonu portakal gibi yiyordum. ama fazlada yeme canım denersen. inşallah sana biraz fikir vermişimdir.

yaptıracağımda sonuçlar hemen çıkmyormuş çıkana kadar coraspirin birde limon kullanayım.TEşekkr ederim canım çok sağolasın.

yaptıracağımda sonuçlar hemen çıkmyormuş çıkana kadar coraspirin birde limon kullanayım.TEşekkr ederim canım çok sağolasın.

canım çabuk çıkmıyor ama keşke hamileliği düşünmeden tahlilleri önceden yaptırsaydın tereddütte kalmazdın. Limonu çok yeme ama fazlada sulanmasın kanın. Allah kolaylık versin.

kızlar hala hasta olmadım((
napıyım bilmiyorum benim adetlerim hayatta gecikmezdi ama bu kürtaj beni mahvetti heralde((
bana bi akıl verin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…