Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çalışmalara devam feryadcım.. Biz 2009 kasım dan bu yana bebek istiyordum, Temmuzda bir kez hamilelik oldu o da düştü.. ortalama 10 ayda 1 kereden fazla gebe kalmam gerekmez miydi diye düşünüyorum.. Eşim de henüz doktora gitmedi, ben de tüplerime baktırmadım. Acaba o işlemlere de başlasam mı?
Cevapların teşekkür ederim..
Sen neden ara veriyorsun? doktorun ne diyor?

he bak iyi dedin bende içiyim bari bi adaçayı
inşallah iyi gelir
sağol canım

inş. çalışmalarınız boşa çıkmaz yerimseniben
bizde 2009 şubattan beri istiyoruz şubat ve nisan aylarında gebelik oluştu ancak düşükle sonuçlandı doktor 6 ay deneyin gelin dedi ben 8 ay sonra tedaviye gittim önce yumurtlama takibi yapıldı sonra aşılamaya geçildi ve aşılama için ben ilaç kulanırken eşimden semen analizi istediler ve öğrendik ki eşimin sperm sayısı düşük sonraki aylarda da iyice düştü ve biz tüp bebek denedik kısmet değilmiş olmadı ancak ben çoooook yoruldum bir süre dinlenmek istiyorum belki aralık ocak gibi yeniden başlarım tedaviye ...kısmet Allahtan
ne zaman daralsam "ey derdim benim büyük bir RABBİM var diyorum rahatlıyorum"
sana gelince 10. ayda oluşmuş gebelik
gebeliğin oluşma süreci kişiden kişiye değişebiliyor için rahat etmiyorsa bir doktora gidin görüşün ama önce eşinden örnek alsınlar benim gibi olmasın durumun çoook yorucu oluyor çünkü

canım bebe aspirini ve coraspin arasındaki fark çözünme yerleri
bebe aspirini midede çözülüyor bu yüzden uzun vadeli kullanımda mide için zararlı olabilir
coraspin ise bağırsaklarda çözülüyor yani uzun süreli kullanım için daha uygun
ama sen yinede dr.una ya da bi eczacıya sor daha iyi bilgi verecektir.
bu arada ben mthfr 677 homozigotum bana dr.um gebelikte iğne kullanıcaz dedi
ama önemli bir pıhtılaşma değeri olmadığını söyledi.

allah kabul etsin.bende dün sana okudum.allah yerine ulaştırsın.
çok geçmiş olsun arkadaşım.aman aman çok dikkat et.senin içinde duamı okudum.allah yerine ulaştırsın.öpt.
hakkında hayırlısı canım.burda ki herkesin zaten en az 2 düşüğü var.hepimiz aynı üzüntüleri yaşıyoruz.ama pes etmek yok.her türlü sonuca hazırlıklı olmak lazım.
inşallah kontrole gittiğinde herşey yolunda çıkar.lelelenme içinde en gzel ilaç yatmak dinlenmek.sıkıcı ama bebiş ,için herşeye katlanılıyor.
sağlıkla kal.
0,2 lik iğnelerden veya 0,3 lük iğnelerden günde iki tane vurulan arkadaşlarımız var.telaşlanma.doktoruna güven.içine sinmiyorsa iyi bir doktor araştır ona git.
inşallah hamilesindir.
unutmadan arkadaşlar bugün çokkk güzel bir rüya gördüm inşallah. sabah namazına kalktığımda sizlere dua ettim inşallah Allah kabul eder, ben inanıyorum, sizde dua edin bugün çok.
allah hayra çıkarsın.duaların kabul olsun.
günaydın canım nasılsın bakalım ağrıların geçtimi tatlımm... sabahtan beri hapşurup duruyorum inşallah korktuğum başıma gelmez yaaa....
bakkk bir de nezle falan olayım demeyin.bol bol vitamin doposu meyvelerden yiyin.
amanın bende sabahtan beri hapşuruyorummm.
aaaaaaaa.kızıyorum artık.aysude 1 sen 2.ne bu hapsuruk.bol bol dinlenin.zaten bizler dırtlı tipleriz.aman çok dikkat edin.
gelin bana limonlu çay yapayım size.
hayırlısı olsun canım.bu ay senin için çok önemli.çok stres yapma ama.güzel haberlerini bekliyoruz.

tarfilciğim sonuyok ve baharın yasinlerimi okudum.şimdi kimlere okuyacağız?

büşracığım annen nasıl oldu canım.bu günlerde doktora gidecektin yanılmıyorsam.iyi haberlerle gelirsin inşallah.haber bekliyorum.

nuraycığım çok geçmiş olsun.iyi haberlerini bekliyoruz.dualarımız sana da bebişe de ulaşacaktır allahın izniyle.

Slm canlarım niyahet doktora gittim ama malesef iyi haberlerle gelemedim sol yumurtalığımda kist varmuş + histereskopi olmam lazımmış özelde sorsum fiyat çok pahalı aysudem cnm sen bilirsin yaa ben bi pforösör var cerrahpaşada anabilim dalı başk. Onun özeline gitsem acaba beni devlet haztanesinde histereskopi yaparmı bide ssk karşılıyo dimi üni. Hastenesinde profa olsam ücret ödermiyim cnm

Sağol feryadcım.. Kısmet, inşallah bu süreci hepimiz kolay atlatırız.. Ama tabi önceden bilip önlem almak ve takip etmek zamanı boşa geçirmemek yönünden iyi.. Ben de doktorumla konuşup diğer işlemleri de halledeyim.. Teşekkür ederim.. Sende moralini yüksek tut... En azından tedavisi olan sorunlarımız var.. :) Zaman alsa da :))

moralim çok iyi çok şükür canım
biraz da tedaviye bunun içn başlamak istemiyorum insan ister istemez üzülüyo o süreçte ve ben tekrar üzülmek istemiyorum lmaz:
sen de bir an önce seni ne rahatlatacaksa onu yap tmm mı? önce can sonra canan kaydirigubbakcemile2 yeni sıloganım kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım
bende başlıcaktım
pazartesi olsamda olmasamda gitcem bakım ne dicek
inşallah hamiş kalırsın bu ay canım

inş canım bakalım kalbimi ferah tutuyorum olacakmış gibi his var içimde doktor bi ilişkiye girceğimiz zamanları desinde hayırlısıyla olcak inş.

tamam canım saol çarşamba günü doktora gidicemya tekrar o zaman sorayım doktoruma işte mthfr 677 le 1298 aynımı bilmiyorum bana iğneden hiç bahsetmedi yani bende merak ediyorum vurulcammı vurulmucammı bakalım hele bi hamiş kalalımda canım benim saol herşey için gelişmelerden haberdar ederim sende daha hamiş değilsin demi canım sen neler kullanıyodun canım

teşekkür ederim kızlar allah razı olsun hepinizden bundan sonrası için bişey diyemiyorum
hayırlısı olsun

arkadaşlar aranızda tekrarlayan düşüklerden sonra anne olanınız var mı çünkü bende iki kez düşük yaptım acaba anne olabilecek miyim?

unutmadan arkadaşlar bugün çokkk güzel bir rüya gördüm inşallah. sabah namazına kalktığımda sizlere dua ettim inşallah Allah kabul eder, ben inanıyorum, sizde dua edin bugün çok.

allah razı olsun. allah kabul etsin.. ben de moral veren arkadaslara tesekkur ederim. yattıgım zaman az gelıyor ya da gelmıyor. yatmaya devam edecegım.. ınsallah hepimiz saglıkla sıhhatle anne olur dunya guzelı masum bebeklerımıze kavusuruz arkadaslar.

eminecim yasinleri okumuşsun allah kabul etsin inşallah önümüzdeki hafta aysude ve denden için okuycaz canım

isterseniz perşembe günleri hamile arkadaşlarımıza cuma günüde hemilelik bekleyenlere okuyalım zor olmazsa daha çabuk biter sonra tekrar başlarız

çok geçmiş olsun canım.canım düşüklerinin nedeni biliniyor mu? aspirin kullanmanı doktor mu söyledi?

kızlar dün akşam sormuştum ama kimse cevaplamamış. bütün gün cevapları düşünmüştüm hayal kırıklığına uğradım. tekrar soruyorum cevaplarsanız çok sevineceğim.
677 homozigot ve faktör 5 heterozigot pıhtılaşma değerlerim. ölü doğumdan sonra 6 ayı doldurdum dra gittim ve bana sadece hamilelik öncesi FOLİK ASİT FOLBİOL ve APLİKOBAL verdi. CORASPİN i sordum gerek yok dedi ama içim rahatdeğil haile arkadaşlar sizler neler kullandınız? aynı değerlere sahip olup hamile olan var mı? lütfen düşünmekten çatlayacağımmmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

çok geçmiş olsun canım.canım düşüklerinin nedeni biliniyor mu? aspirin kullanmanı doktor mu söyledi?

evet doktor tedbir amaçlı verdi.Bir zararı olmaz dedi.Coraspirin 100 mg verdi.Ben kullanmaya başlayalı bir ay oldu.Acaba pıhtılaşma varsa bile şimdilik bu aspirin beni korur mu?Yani bir aydır kullanıyorum.KAnımı sulandırmış mıdır acaba?
genetik test yaptıralım mı diye biz sorduk.Siz bilirsiniz dedi.BEnde bu günlerde yaptırmayı düünüyordumki bugün hamile olduğu öğrendim.Yine kimyasal gebelik değilse eğer.(inşallah değildir).Şimdi hemen testleri yaptıracağım haftaya.

bence bu sonuçlarını al ve işinde çok iyi olan doktorlara götür.Araştır kimi doktorlar bu konuda çok çok iyi.(bende bu konulara henüz yabancıyım ben daha test yaptırma aşamasındayım.Bu nedenle yardımcı olamayacağım.)

aaa canım sen hamile misin?ben hamilelik şüphen var zannettim.Allahım evladını sağlıklı sıhhatli bir şekilde sana bağışlasın.canım testlerini nerde yaptıracaksın? uzun sürebilir testler. doktorun iğne verdi mi?

baharcım allah kurtarsın sağsalim kavuşursun bebişine inş dualarımız seninle biliyorsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda hiç birimizi oyalamasın inş

saol canım benim senide sağ salim kurtarsın inş. ağrıların olmuş çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe öpüyorum sizi.

canımmm güzel haberlerini bekliyoruz heycanla..
eskilerin değimiyle Allah bi avazda kurtarsın tatlım...

saol kuzum inşallah allah size burdan güzel haber vermeyi nasip etsin bana da. sizlerinde güğzel haberlerini duyduğum günlerde olsun.

saol canım hep dua ediyorum ama daha öncede demiştim bir kaç arkadaş yazdılar isimlerinizi bana özledne yazarsanız isminizle dua ederim inşallah. bu arada bebişinin cicileri hayırlı olsun güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah.

çok iyi fikir tarfilcim eğer diğer arkadaşlarada uyarsa bence çok güzel olur.dün akşam yasinleri okuduktan sonra terasta bo bol dua attim kendimi çok huzurlu hissetim. özlem ve çınar bebeği düşündüm... sonra dedim rabbim bizede ver...:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…