Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hamilelere sordum yazmışın ben hamile olmadığım için cevap yazmadım. benim doktorum gebeliği beklerken coraspin kullanmam gerektiğini söyledi.

bugün test yaptım ve öğrendim hamile olduğumu.GEçen ayda kimyasal geçirdim.Bu ay olmaz inşallah.Adanada yaptıracağım testleri ben iğne kullanmıyorum çünkü daha test yapılmadı.Belkide pıhtılaşma çıkmayacak.Ben tedbir olsun diye içiyorum doktor böle söledi.Testlerimi Adana balcalı hastanesinde yaptıracağım.Ama ben burada okudıum.Genelde kese görününce iğnelere başlıyorlarmış.benimde kese görünene kadar sonuçlar çıkıyor.Sonuçların çabuk çıkmasında tanıdığın yaraı olabilir mi acaba?biraz öne alabilirmiyim acaba?

28 mavi bu bebişlerin hepsi bu rahatsızlıkları olan hatunların bebişleri... olumunekankayizsmile geneli aspirin kullaıyordu gebelik beklerken ve gebelik esnasında... bazı özel durumlarda kanaması olan gebelerde doktorları bıraktırdı. onlar kullanmadı.

Son düzenleme:
umarım o listeye bizde girebiliriz doktorum 2 ay korunma önerdi bir sürü vitamin takviyesi yapılcak sonra aspirinle başlıycak eger buda düşük olursa bir sonraki gebelikte aspirin ve igne başlancakmış
ben çok korkuyorum sadece aspirinle igne kullanmadan bebegini saglıklı dünyaya getirenler var mı ki

canım kalbini ferah tut.moralini yüksek tut.bebeğin için pozitif düşün.benim bildiğim bu testlerin çıkması biraz uzun sürüyor.Tanıdığının faydasının olup olmayacağını bilemem canım.kan pıhtılaşması ve krmzm analizi mi yaptıracaksın

Son düzenleme:

içim rahatladı sağolasın.

tebrik ederim canım çok sevindim rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eder inşallah
biz tahlil sonuçlarını tam 1 hafta sonra ögrenebildik umarım siz çabuk ögrenebilirsiniz

tebrik ederim canım çok sevindim rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eder inşallah
biz tahlil sonuçlarını tam 1 hafta sonra ögrenebildik umarım siz çabuk ögrenebilirsiniz

canım ya benim tahlil işlerim uzun sürüyor.eylülün 2.haftası başlandı.bazıları için 15 gün sonraya gün vediler.krmzm için de kasıma gün verdiler.keşke hemen sonuçlansa ya.senin ne güzel bir haftada çıkmış.bazı tahliller 3 hafta sonra çıkıyormuş

ooo çokmuş umarım korktugun gibi çıkmaz
bana krmzm falam bakmadılar torc falan bakıldı bide antikardiyolopin onlarda 1 haftada çıktı protein c ve protein s yüksek çıktı

ya asıl benim anlamadıgım neden aspirin dedi sadece hem aspirin hem iğne neden başlamıyolar ki

sağol canım darısı senin başına.Amin canım.ben 1 aydır coraspirin kullanıyorum.Sanırım o işe yarar şimdilik.Ha bugün ha yarın bir yaptıramadım testleri şimdide sıkıştım.

valla doktor ne derse onun yaptıracağım.Bende fırsat buldukça geçmiş okuyorum.Şöle baktımda dsadece aspirinle bile doğum yapan varmış.Zaten iğnelere gebelikten sonra başlanıyormuş.

bende bilmiyorum ama genelde gebelik öncesi aspirin veriyorlar.

canım benim faktör 13 heterezigot ve 1298 homozigot değerlerimiz farklı bana da coraspin apikobal folbiol ve hamiş kalınca clexan önerdi doktorum

slm canim ben 4dusuk yaptim dusuklerden sonra testler yapildi ve senin yazdigin gibi faktor 5leiden yani kan pihtilasmasi sana tavsiyem iyi bi doktora git ben suan bebek istiyorum ve doktorum istedigin an coraspine basla dedi suan hamilemiyim bilmiyorum ama ilaclarimi duzenli bi sekilde kullaniyorum ayrica hamile kalir kalmiz claxan 0,4 igneye basliycam bu hastalik bizim ailede genetik kuzenleriminde ayni problemi var yani suan bi kuzenimin 2tane cocugu var diger kuzenimde hamile 5aylik kafana takma insallah senin benim tum isteyenlerin allah kucagini doldurur

selam, yatmadan uğrayıp haber vermek istedim.kontrole gittim bu akşam. çok şükür bebek iyi şimdilik. ama dikişlerde enfeksiyon varmış. lekelenmenin bu kadar uzamasının muhtemel sebebi olarak onu gördü dr.um.fakat yabancı maddeye verilen tepki diyor, tüm hamileleiğin boyunca da sürebilir dedi. önemli olan artmamasıymış.yatmaya devam.enfeksiyon için hazneye koyulacak bir fitil verdi 1 hafta kullanacağım.geçmesini umuyoruz..
asigül canım duaların için allah razı olsun. gerçekten işimiz dualara kaldı.rabbim hepimizi mutlu sona ulaştırsın.herkese hayırlı geceler.

nuraycım çok geçmiş olsun canım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah... pozitif düşünki herşey iyi olsun... canım benim doktorun ne dediyse harfiyen uygula yat dinlen yeterki iyi olun... dualarım seninle ve minişinle...

Arkadaşlar tıbbi yöntemlerin yanında dua ilede destek alan varmı bu konuda???

Arkadaşlar tıbbi yöntemlerin yanında dua ilede destek alan varmı bu konuda???
valla arkadaşım duayı bilmemde bana bi hoca var düşükler için muska yazıyomuş bi git dediler yapanlar varmış ama nasıl oluyo bilmiyorum

Kızlar tekrar merhaba yeni bir sorum daha olacak cevaplarsanız çok sevinirim
mthfr a1298c homozigot çıkmıştı. Faktör V sonucunu hala bekliyorum
Aca IgG negatif
Aca IgM negatif
Lupus Antikoagülan negatif çıktı bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz?

negatifler iyi canım...benim antikor pozitifti tekrar bir sürü testler yapıldı ilaç tedavisi gördüm sonunda çok şükür benimde negatif oldu...sevindim böyle çıkmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…