Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

BAHARÇELİK
maşallah 40 haftalık hamilemisin sen ne güzel rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin aspirin ve igne mi kullanıyorsun sende

burdaki herkes aspirin artı igne mi kullandı
sadece aspirinle hamileliğini sonlandıran var mı

negatifler iyi canım...benim antikor pozitifti tekrar bir sürü testler yapıldı ilaç tedavisi gördüm sonunda çok şükür benimde negatif oldu...sevindim böyle çıkmasına

çok saol canım Allah razı olsun hepimize şifalar versin bize önce hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi sonra da hayırlı anne baba olmayı nasip etsin Rabbim

Son düzenleme:

canım hamileliğin hayırlı olsun.allah tamamına ulaştırsın.adana da cüneyt erbüke bu konuda iyi bir doktor.aklında bulunsun canım.
bebişin iyi olmasına çok sevindim.bunlarda geçecek allahın izniyle.yat bacım herşey bebişlerimiz için.doktorun verdiği fitil ile de enfeksiyon geçti mi bak bitti gitti.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
burdaki herkes aspirin artı igne mi kullandı
sadece aspirinle hamileliğini sonlandıran var mı

canım bir çok kişi aspirin +iğne kullandı.pıhtılaşama değerine ve doktora göre de tedavi şekkilleri değişiyor.ama gebelik öncesi benim bildiğim herkes aspirin kullandı.gebelikle birlikte de aspirin +iğne.
allah en kısa zamanda seninde göbüşüne bir melek göndersin.

arkadaşlar biraz önce bi doktorlA görüştüm oda bana diyor ki protein c protein s yüksekliği diye bir rahatsızlık yoktur
eksikliği diye bir rahatsızlık vardır
siz tedavi falan uygulamayın normal çocugunuz olur diyor
benim beynim döndü resmen ya
burdaki arkadaşların protein c ve protein s degerleri düşükmü çıktı
yoksa yüksek çıkanlarda var mı
bana yardımcı olursanız çok sevinirim

ya arkadaşlar ben farlutal kullanmama rağmen ilaç biteli 2 gün oldu hala adet olamadım.hamilede olamam 21.gün progesteron tahlili yaptırmıştım 0.809 çıkmıştı niye böle olduki acaba??????????iğnelerede başlayamıyorum bi türlü....

bak canım homozigot olman sende kan pıhtılaşması var demek oluyor ben derim ki drunu değiştir bu konuda uzman kan pıhtılaşması alanında uzman bir profa git yoksa 3. düşüğün kaçınılmaz olur drlar bazen hastayı kobay olarak kullanıyorlar sn ısrar etmessen dr kılını kıpırtmaz haberin olsun benim bildiğim en düşük kan pıhtılaşması 677 heterezigot onun için bile iğne kullandırıyorlar işini şansa bırakma
yada bir hemetoloğa git durumunu anlat o sana daha çok yardımcı olacaktır
demedi deme lmaz:
belki coraspin vermek istemiyordur ma gebe kalınca iğne ye ne dedi iğne kullanıcaz dediyse tamam demediyse sende bu dr değiştir çünkü pıhtılaşma var ayrıca bu iğneleri pıhtılaşma olmayanlara bile veriyor drlar
ahh canım benim çok duygulandım çok uzaklarda yüzünü görmediğim tan ımadığım birisi benim doğmamış bebeğimi düşünüyor çok başka duygulandım inan duan içinse çok teşekkür ederim allahım sanada en kısa zamanda bir melek göndersin inş çok mutlu oldum canım anlatamam
canım çok geçmiş olsun allahım bebeğine sağsalim kavuştursun inş rabbim yüzümüzü güldürsün yat dinlen aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak unutma:Saruboceq:
benimde protein s yüksek canım yani düşük olunca rahatsızlık yani pıhtılaşma meyli oluyor yüksek olunca ne olduğunu drlarda bilmiyor ama en azından önlem olarak iğne verebilirler değil mi ben iğne taraftarıyım valla
hamile kalmadan evvel dr dr dolaştım bana iğne verecek dr buldum ben iğne vermeseydi zaten devam etmezdim bu drumla

teşekkü r ederim canım çok sağolasın.iyi oldu söylediğin.

Cevap veren tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Dr hamile kalınca iğneye başlayacağız diyor. Ama bu dra tamamen güvenemedim açıkçası. Üniversite ile bağlantısı olsun dedik ama içime sinmedi işte.İyi ki burası var yoksa benim vay halime. eyvahedigeldismile :bbo:
Özellikle bebişlerimizi ve hamişlerimizi görmek çok etkili oldu. Gözlerim doldu vallahi. mafoldumben İnşallah o listede bizler de yer alırız.
Baharçelik 40. haftadasın galiba. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Normal doğum olacak sanırım bir avazda kurtulursun inşallahhhhh

NERGİScim diğer arkadaşlar yazmamış ama bence öyle yapalım en fazla yarım saatimizi alır 2 tane yasin okumak :ecrin_bebek:

BAHARÇELİK
maşallah 40 haftalık hamilemisin sen ne güzel rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin aspirin ve igne mi kullanıyorsun sende

39. haftadayım canım çarşamba günü 40 a gircez doğmazsa eğer. ben aspirin kullanmadım sadece innohep iğne kullandım.

ay yoksa oynayıp oynayıp doğursammı ki ? :)

ayy Allah iyiliğini versin :) güldüm nedense... inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucagına, artık en sonuna geldiğin için bir an önce gelmesini istiyorsun galiba... bazen bende hemen gelse diye düşünürken buluyorum kendimi :1rolleyes:

ay yoksa oynayıp oynayıp doğursammı ki ? :)

maşşallah kız allah senin iyiliğini versin aslında en iyisini yapıyorsun normal doğum olacağı için hareket etmen lazım yoksa senin oğlan beğendi anne karnını çıkmaya hiç niyeti yok gibikaydirigubbakcemile3

iyi geceler herkese
daha hasta olmadım kızlar
sinir oldum iyice
bişide yok
olmazsa salı doktora gidiyim diyom

cawrofd güzelim bebeğin hayırlı olsun canım çok sevindim gözyaşlarımı tutamadım uzun zamandır gıremıyodum sen aklıma geldın bı bakım dedım meğerse gelmiş bizim bebek Allah bahtını açık yapsın hayırlı ve saglıklı bi ömür versin rabbim toparlanabildin mi? adını ne koydun

Son düzenleme:
arkadaşlar
aranızda trabzonda olan ve bana trazbonda önerebileceginiz bir doktor var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…