canım benim faktör 13 heterezigot ve 1298 homozigot değerlerimiz farklı bana da coraspin apikobal folbiol ve hamiş kalınca clexan önerdi doktorum
saol canım benim senide sağ salim kurtarsın inş. ağrıların olmuş çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe öpüyorum sizi.
saol kuzum inşallah allah size burdan güzel haber vermeyi nasip etsin bana da. sizlerinde güğzel haberlerini duyduğum günlerde olsun.
saol canım hep dua ediyorum ama daha öncede demiştim bir kaç arkadaş yazdılar isimlerinizi bana özledne yazarsanız isminizle dua ederim inşallah. bu arada bebişinin cicileri hayırlı olsun güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
iyiyim canım sen nasılsın????
insanız aciziz gülüm insanın aklına gelmeyen başına geliyo ...inş. bu sınavımızı başarıyla geçeriz
kuuuzuuummm aradın nasıl sevindim hatta şaşırmadım desem yeri var. dilim dolandı birden. ama çok mutlu ettin beni rabbim senide mutlu etsin en kısa zamanda. rahat konuşamadık gerçi ben dışarda sürtüyodum yine her zaman ki gibi gürültüden çok rahat konuşamadım. ama hamiş bir karıyı memnun ettin yaa daha ne diyim sana alllah ırazı olsun guzzzuuuumm :)
yazmışın bişiler okuyunca dayanamadım ne yapayım
mutlu olmana çooook sevindim gülüm amacıma ulaşmışım ne güzel heyecanın sesinden belliydi neyse iyiki oracıkta doğurmadıngezmene gelince anladım dedim bu hatun karnı burnunda totosunun üstüne oturamamış yine kaydirigubbakcemile3 rabbim bana da senin gibi hamişlik nasip etsin oturmayım totomun üstüne delikafadulden
amin gülüüm inşallah 40 hafta hiç yatma oturma bol enerjili bol gezmeli bir hamişlik yaşa sen. valla ben şu an bile üstümü giyindim makyajımı yaptım kordona yemeğe gidiyom kocişle amaaaann bu günlerim bi daha geri gelmez bol bol gezem hem belkim yürürsem doğururum.
negatifler iyi canım...benim antikor pozitifti tekrar bir sürü testler yapıldı ilaç tedavisi gördüm sonunda çok şükür benimde negatif oldu...sevindim böyle çıkmasına
canım benim faktör 13 heterezigot ve 1298 homozigot değerlerimiz farklı bana da coraspin apikobal folbiol ve hamiş kalınca clexan önerdi doktorum
saol canım benim senide sağ salim kurtarsın inş. ağrıların olmuş çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe öpüyorum sizi.
saol kuzum inşallah allah size burdan güzel haber vermeyi nasip etsin bana da. sizlerinde güğzel haberlerini duyduğum günlerde olsun.
saol canım hep dua ediyorum ama daha öncede demiştim bir kaç arkadaş yazdılar isimlerinizi bana özledne yazarsanız isminizle dua ederim inşallah. bu arada bebişinin cicileri hayırlı olsun güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
amin gülüüm inşallah 40 hafta hiç yatma oturma bol enerjili bol gezmeli bir hamişlik yaşa sen. valla ben şu an bile üstümü giyindim makyajımı yaptım kordona yemeğe gidiyom kocişle amaaaann bu günlerim bi daha geri gelmez bol bol gezem hem belkim yürürsem doğururum.
amin canım amin :) iyi ediyon valla iyi olda gez sen dediğin gibi yürüsen rahat doğar yalnız minik çınar doğar doğmaz elinden tutup hadi gezmeye demesin sana kaydirigubbakcemile3 nede olsa alıştı yavrucak kaydirigubbakcemile2
canım hamileliğin hayırlı olsun.allah tamamına ulaştırsın.adana da cüneyt erbüke bu konuda iyi bir doktor.aklında bulunsun canım.evet doktor tedbir amaçlı verdi.Bir zararı olmaz dedi.Coraspirin 100 mg verdi.Ben kullanmaya başlayalı bir ay oldu.Acaba pıhtılaşma varsa bile şimdilik bu aspirin beni korur mu?Yani bir aydır kullanıyorum.KAnımı sulandırmış mıdır acaba?
genetik test yaptıralım mı diye biz sorduk.Siz bilirsiniz dedi.BEnde bu günlerde yaptırmayı düünüyordumki bugün hamile olduğu öğrendim.Yine kimyasal gebelik değilse eğer.(inşallah değildir).Şimdi hemen testleri yaptıracağım haftaya.
bebişin iyi olmasına çok sevindim.bunlarda geçecek allahın izniyle.yat bacım herşey bebişlerimiz için.doktorun verdiği fitil ile de enfeksiyon geçti mi bak bitti gitti.hayırlı haberlerini bekliyoruz.selam, yatmadan uğrayıp haber vermek istedim.kontrole gittim bu akşam. çok şükür bebek iyi şimdilik. ama dikişlerde enfeksiyon varmış. lekelenmenin bu kadar uzamasının muhtemel sebebi olarak onu gördü dr.um.fakat yabancı maddeye verilen tepki diyor, tüm hamileleiğin boyunca da sürebilir dedi. önemli olan artmamasıymış.yatmaya devam.enfeksiyon için hazneye koyulacak bir fitil verdi 1 hafta kullanacağım.geçmesini umuyoruz..
asigül canım duaların için allah razı olsun. gerçekten işimiz dualara kaldı.rabbim hepimizi mutlu sona ulaştırsın.herkese hayırlı geceler.
burdaki herkes aspirin artı igne mi kullandı
sadece aspirinle hamileliğini sonlandıran var mı
bak canım homozigot olman sende kan pıhtılaşması var demek oluyor ben derim ki drunu değiştir bu konuda uzman kan pıhtılaşması alanında uzman bir profa git yoksa 3. düşüğün kaçınılmaz olur drlar bazen hastayı kobay olarak kullanıyorlar sn ısrar etmessen dr kılını kıpırtmaz haberin olsun benim bildiğim en düşük kan pıhtılaşması 677 heterezigot onun için bile iğne kullandırıyorlar işini şansa bırakmakızlar selamm nasılsınız
ben dün doktora gittim yumurta takibine başladık bakalım hayırlısıyla, bide ben sadece folbiol kullanıyodum şimdi aspirinede başla dedi. bende bebe aspirini aldım sorun olmaz umarım.coraspirinle bebe aspirini aynımı ? şimdi ayın 6 da çarşamba günü tekrar çağırdı takip için
bide arkadaşlar benim kan pıhtılaşması değerlerinden sadece mthfr 1298 homozigot bunda iğne kullanmaya gerek varmı acaba yoksa aspirin yeterlimi ? çünkü doktor iğneyle ilgili hiç bişey demedi sadece aspirin kullanmaktan bahsetti oda 2 düşük yaptığım için yoksa ona bile dediki sana kan pıhtılaşması var diyemem dedi ama 2 düşük yaptığın için aspirin içebilirsin dedi. valla ne derse uyguluyorum bakalım sizdede sadece mthfr 1298 homozigot olan varsa nasıl tedavi uygulandığını yazarsa sevinirim
belki coraspin vermek istemiyordur ma gebe kalınca iğne ye ne dedi iğne kullanıcaz dediyse tamam demediyse sende bu dr değiştir çünkü pıhtılaşma var ayrıca bu iğneleri pıhtılaşma olmayanlara bile veriyor drlarkızlar dün akşam sormuştum ama kimse cevaplamamış. bütün gün cevapları düşünmüştüm hayal kırıklığına uğradım. tekrar soruyorum cevaplarsanız çok sevineceğim.
677 homozigot ve faktör 5 heterozigot pıhtılaşma değerlerim. ölü doğumdan sonra 6 ayı doldurdum dra gittim ve bana sadece hamilelik öncesi FOLİK ASİT FOLBİOL ve APLİKOBAL verdi. CORASPİN i sordum gerek yok dedi ama içim rahatdeğil haile arkadaşlar sizler neler kullandınız? aynı değerlere sahip olup hamile olan var mı? lütfen düşünmekten çatlayacağımmmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ahh canım benim çok duygulandım çok uzaklarda yüzünü görmediğim tan ımadığım birisi benim doğmamış bebeğimi düşünüyor çok başka duygulandım inan duan içinse çok teşekkür ederim allahım sanada en kısa zamanda bir melek göndersin inş çok mutlu oldum canım anlatamamçok iyi fikir tarfilcim eğer diğer arkadaşlarada uyarsa bence çok güzel olur.dün akşam yasinleri okuduktan sonra terasta bo bol dua attim kendimi çok huzurlu hissetim. özlem ve çınar bebeği düşündüm... sonra dedim rabbim bizede ver...:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun allahım bebeğine sağsalim kavuştursun inş rabbim yüzümüzü güldürsün yat dinlen aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak unutma:Saruboceq:selam, yatmadan uğrayıp haber vermek istedim.kontrole gittim bu akşam. çok şükür bebek iyi şimdilik. ama dikişlerde enfeksiyon varmış. lekelenmenin bu kadar uzamasının muhtemel sebebi olarak onu gördü dr.um.fakat yabancı maddeye verilen tepki diyor, tüm hamileleiğin boyunca da sürebilir dedi. önemli olan artmamasıymış.yatmaya devam.enfeksiyon için hazneye koyulacak bir fitil verdi 1 hafta kullanacağım.geçmesini umuyoruz..
asigül canım duaların için allah razı olsun. gerçekten işimiz dualara kaldı.rabbim hepimizi mutlu sona ulaştırsın.herkese hayırlı geceler.
benimde protein s yüksek canım yani düşük olunca rahatsızlık yani pıhtılaşma meyli oluyor yüksek olunca ne olduğunu drlarda bilmiyor ama en azından önlem olarak iğne verebilirler değil mi ben iğne taraftarıyım vallaarkadaşlar biraz önce bi doktorlA görüştüm oda bana diyor ki protein c protein s yüksekliği diye bir rahatsızlık yoktur
eksikliği diye bir rahatsızlık vardır
siz tedavi falan uygulamayın normal çocugunuz olur diyor
benim beynim döndü resmen ya
burdaki arkadaşların protein c ve protein s degerleri düşükmü çıktı
yoksa yüksek çıkanlarda var mı
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
canım hamileliğin hayırlı olsun.allah tamamına ulaştırsın.adana da cüneyt erbüke bu konuda iyi bir doktor.aklında bulunsun canım.
bebişin iyi olmasına çok sevindim.bunlarda geçecek allahın izniyle.yat bacım herşey bebişlerimiz için.doktorun verdiği fitil ile de enfeksiyon geçti mi bak bitti gitti.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım bir çok kişi aspirin +iğne kullandı.pıhtılaşama değerine ve doktora göre de tedavi şekkilleri değişiyor.ama gebelik öncesi benim bildiğim herkes aspirin kullandı.gebelikle birlikte de aspirin +iğne.
allah en kısa zamanda seninde göbüşüne bir melek göndersin.
BAHARÇELİK
maşallah 40 haftalık hamilemisin sen ne güzel rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin aspirin ve igne mi kullanıyorsun sende
amin canım amin :) iyi ediyon valla iyi olda gez sen dediğin gibi yürüsen rahat doğar yalnız minik çınar doğar doğmaz elinden tutup hadi gezmeye demesin sana kaydirigubbakcemile3 nede olsa alıştı yavrucak kaydirigubbakcemile2
desiinn zaten oğluşum gelince atlıcaz arabaya oğluşumla gezcez bol bol çünkü sadece 6 ay onla tüm günümü geçirebilcem sonra iş.
Cevap veren tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Dr hamile kalınca iğneye başlayacağız diyor. Ama bu dra tamamen güvenemedim açıkçası. Üniversite ile bağlantısı olsun dedik ama içime sinmedi işte.İyi ki burası var yoksa benim vay halime. eyvahedigeldismile :bbo:
Özellikle bebişlerimizi ve hamişlerimizi görmek çok etkili oldu. Gözlerim doldu vallahi. mafoldumben İnşallah o listede bizler de yer alırız.
Baharçelik 40. haftadasın galiba. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Normal doğum olacak sanırım bir avazda kurtulursun inşallahhhhh
evet canım bir aksilik olmssa normal olcak doğumum güzel dileklerin için teşekkür ederim.
valla bana kızcanız belki ama dayanamdım annemlerle kına gecesine gidiyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oynamak yok ama :) kaydirigubbakcemile3
39. haftadayım canım çarşamba günü 40 a gircez doğmazsa eğer. ben aspirin kullanmadım sadece innohep iğne kullandım.
gez gülüm gez bende severim gezmeyidesiinn zaten oğluşum gelince atlıcaz arabaya oğluşumla gezcez bol bol çünkü sadece 6 ay onla tüm günümü geçirebilcem sonra iş.
evet canım bir aksilik olmssa normal olcak doğumum güzel dileklerin için teşekkür ederim.
valla bana kızcanız belki ama dayanamdım annemlerle kına gecesine gidiyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oynamak yok ama :) kaydirigubbakcemile3bende diyorum aradaşlara hamiş kalayım evin yolunu unutcan diye (inş. sorunsuz olur tabi ) kaydirigubbakcemile3 her gününün tadını çıkar
ay yoksa oynayıp oynayıp doğursammı ki ? :)
kız çokda abartmalmaz: aklımız sende kalacak şimdi sositososito duramazsın sen şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?