Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben dr berna aydemir e gidiyorum
korkuyorum acaba doktorumu degiştirsem mi sizin önerebileceginiz bir doktor var mı

kızlar bide biz
MTHFR C677T Mutasyon Analizi
MTHFR A1298C Mutasyon Analizi
bu testleri yaptırmadık
sadece protein c ve protein s yüksek diye doktor tedaviye başladı sizce bu dogrumu

valla arkadaşım duayı bilmemde bana bi hoca var düşükler için muska yazıyomuş bi git dediler yapanlar varmış ama nasıl oluyo bilmiyorum

Doğru demişlerdir canım o zaman.Nerde bilmiyorum ama bende gittim bi tanesine.Çünkü yapmadığım bişi kalmasın istedim.Bu acıları yaşamak çok zor.Benim dediğim hoca Akçakocada.Ve gidenler gayet memnunlar.Benim arkadaşım 2 bebeğinide öle kucağına aldı.Ve adama gelenin haddi hesabı yok.Tayyip erdoğan bile gelmiş buna korumalarıyla.Belki içinizden inanmayanlarda olabilir.Ama inanan varsa bence gidin hiç bişi kaybetmezsiniz.Bunun yanında iğnelerimide olacağım bakalım umutluyum inşl ALLAHın izniyle.Bunlar birer vesile.Şifayı verecek olan yine ALLAH.Zaten hocanın bana dediği subyan musallat olmuş...

Herkese günaydınlar mutlu pazarlar..
baharçelik kız ne yaptın kınada hoplayıp hoplayıp doğurdun mu yoksa

bende öyle bişiler duydum kızlar hatta kan pıhtılaşması olanlarda bu oluyormuş genelde gerçek payı var mı bilmem bir tanıdığımız müftü amca bana muska yazdı ama öyle paralı bilmem ne değil hiç bişi vermedik hem maddi tedavi hem manevi tedaviyi yapalım inşallah. Bizde dünya dua üstüne derler.

Bizde mi yaptırsak ne yapsak.İnsan dara düşünce herşeyi yapıyor valla.Asigün bende bu hafta testlerimi yaptıracağım.1 haftada çıksa eğer pıhtılaşma varsa hemen iğnelere başlarım.Ben geciktim aslında şimdiye kadar yaptırmama lazımmış.offf offf.Ama coraspirine devam ediyorum ve sıcak sutua limon sıkıp onu içiyorum.kanımı sulandırsın diye.

kızlar mrb bende 10 gün önce kürtaj oldum bebegimi 7 haftalık kaybetdim 9 haftalık olması gerekirken gelişimi zayıflamış sonra kalp atışları durdu sanki dünya durdu kıyamet kopdu zannetdim benim için çooook kıymetliydi yavruum 5.senenin ortasında olmuşdu tedaviylen dr.kanpıhtılaşmasında şüpeleniyorlar 1.5 ay sonra testler yapılacak sebebi araştırılacakmış yüregimi yakan bu acıyı eş dostlarla paylaşarak atlatacagımı düşündüm ama çooooooooook yanılmşm en yakınlarım bile el oldu anladım ki yavruma bir ben birde babası yanmışz kocandan başka sırdaş yokmuş bunu çook iyi anladım benim gibi bebegini kaybedipde tekrar hamile kalan arkadaşlar varsa neler yapdıklarını paylaşırsa sevinirim

herkese günaydın.. hayırlı pazarlar...
geçmiş olsun canım...bu acıyı yaşayan biilir.. diğerlerine hava civa gelir...öyleki ben artık 3. gebeliğimi kimseye söylemedim ve düşüğümüde kimeye söylemedim söylesem ne olacak ki insanlar bunun bebeği olmuyor diye yanımda konuşmaya başladılar bile . Allahım bir an önce acısını unutturup sağlıklı bir bebiş versin inşallah.tüm bekleyenlere ve yanı sıra banada:Saruboceq:

çok dogru söylüyosun arkadşım

canım geçmiş olsun, seni burdakilerden başka anlayan olmaz eşin bile bir yere kadar, allahım inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Evet canım dünya dua ile ayakta durmuş herşey bir vesile sonuçta bende yaptım ve inanıyorum inşl olumlu olur...Bizdende öyle para fln istemedi zaten biz verdik öle gönlünden ne koparsa...Doktorlarda vesile sonuçta onların dediiğinide yapıyoruz ama şifa ALLAHtan geliyor..
hımmmm bu arada canım bazı ayetler var istersen ayet numarasını verebilirim okuyorum ben çoğu zaman bu aralar pek okumadım ama.

Hangi ayetler canım..

Çok geçmiş olsun canım benim Allah yardımcın olsun

filizim bana yardımcı olabilir misin

hımmmm bu arada canım bazı ayetler var istersen ayet numarasını verebilirim okuyorum ben çoğu zaman bu aralar pek okumadım ama.
canım ayetleri paylaşırsan ben de memnun olurum :)
gülüüüüüüüüüm sen dağıldın mı yine :sinifsinif: yapma böyle hani takmayacaktık milleti lmaz: öyle konuşmadık mı bak ben sözümde duruyorum lütfen sen de üzülme herkesin dünyaya gelmek için bir zamanı var ve bizim bebeklerimiz de bunu bekliyo unutma sana çocuğu olmuyo diyenlere sor bakalım sen doğurunca onlar mı bakacakmış kime ne canım senin bebeğinden ay getirmesinler beni orayaalsanaalsanasmile

feryadcım inan dağılmadım senden sonra daha da iyi oldum olmaya devam ediyorum... çok iyi geldin bana... sende her zaman iyi ol canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…