valla arkadaşım duayı bilmemde bana bi hoca var düşükler için muska yazıyomuş bi git dediler yapanlar varmış ama nasıl oluyo bilmiyorum
Herkese günaydınlar mutlu pazarlar..
baharçelik kız ne yaptın kınada hoplayıp hoplayıp doğurdun mu yoksa
Doğru demişlerdir canım o zaman.Nerde bilmiyorum ama bende gittim bi tanesine.Çünkü yapmadığım bişi kalmasın istedim.Bu acıları yaşamak çok zor.Benim dediğim hoca Akçakocada.Ve gidenler gayet memnunlar.Benim arkadaşım 2 bebeğinide öle kucağına aldı.Ve adama gelenin haddi hesabı yok.Tayyip erdoğan bile gelmiş buna korumalarıyla.Belki içinizden inanmayanlarda olabilir.Ama inanan varsa bence gidin hiç bişi kaybetmezsiniz.Bunun yanında iğnelerimide olacağım bakalım umutluyum inşl ALLAHın izniyle.Bunlar birer vesile.Şifayı verecek olan yine ALLAH.Zaten hocanın bana dediği subyan musallat olmuş...
bende öyle bişiler duydum kızlar hatta kan pıhtılaşması olanlarda bu oluyormuş genelde gerçek payı var mı bilmem bir tanıdığımız müftü amca bana muska yazdı ama öyle paralı bilmem ne değil hiç bişi vermedik hem maddi tedavi hem manevi tedaviyi yapalım inşallah. Bizde dünya dua üstüne derler.
Arkadaşlar tıbbi yöntemlerin yanında dua ilede destek alan varmı bu konuda???
kızlar mrb bende 10 gün önce kürtaj oldum bebegimi 7 haftalık kaybetdim 9 haftalık olması gerekirken gelişimi zayıflamış sonra kalp atışları durdu sanki dünya durdu kıyamet kopdu zannetdim benim için çooook kıymetliydi yavruum 5.senenin ortasında olmuşdu tedaviylen dr.kanpıhtılaşmasında şüpeleniyorlar 1.5 ay sonra testler yapılacak sebebi araştırılacakmış yüregimi yakan bu acıyı eş dostlarla paylaşarak atlatacagımı düşündüm ama çooooooooook yanılmşm en yakınlarım bile el oldu anladım ki yavruma bir ben birde babası yanmışz kocandan başka sırdaş yokmuş bunu çook iyi anladım benim gibi bebegini kaybedipde tekrar hamile kalan arkadaşlar varsa neler yapdıklarını paylaşırsa sevinirim
herkese günaydın.. hayırlı pazarlar...
geçmiş olsun canım...bu acıyı yaşayan biilir.. diğerlerine hava civa gelir...öyleki ben artık 3. gebeliğimi kimseye söylemedim ve düşüğümüde kimeye söylemedim söylesem ne olacak ki insanlar bunun bebeği olmuyor diye yanımda konuşmaya başladılar bile . Allahım bir an önce acısını unutturup sağlıklı bir bebiş versin inşallah.tüm bekleyenlere ve yanı sıra banada:Saruboceq:
kızlar mrb bende 10 gün önce kürtaj oldum bebegimi 7 haftalık kaybetdim 9 haftalık olması gerekirken gelişimi zayıflamış sonra kalp atışları durdu sanki dünya durdu kıyamet kopdu zannetdim benim için çooook kıymetliydi yavruum 5.senenin ortasında olmuşdu tedaviylen dr.kanpıhtılaşmasında şüpeleniyorlar 1.5 ay sonra testler yapılacak sebebi araştırılacakmış yüregimi yakan bu acıyı eş dostlarla paylaşarak atlatacagımı düşündüm ama çooooooooook yanılmşm en yakınlarım bile el oldu anladım ki yavruma bir ben birde babası yanmışz kocandan başka sırdaş yokmuş bunu çook iyi anladım benim gibi bebegini kaybedipde tekrar hamile kalan arkadaşlar varsa neler yapdıklarını paylaşırsa sevinirim
Evet canım dünya dua ile ayakta durmuş herşey bir vesile sonuçta bende yaptım ve inanıyorum inşl olumlu olur...Bizdende öyle para fln istemedi zaten biz verdik öle gönlünden ne koparsa...Doktorlarda vesile sonuçta onların dediiğinide yapıyoruz ama şifa ALLAHtan geliyor..bende öyle bişiler duydum kızlar hatta kan pıhtılaşması olanlarda bu oluyormuş genelde gerçek payı var mı bilmem bir tanıdığımız müftü amca bana muska yazdı ama öyle paralı bilmem ne değil hiç bişi vermedik hem maddi tedavi hem manevi tedaviyi yapalım inşallah. Bizde dünya dua üstüne derler.
hımmmm bu arada canım bazı ayetler var istersen ayet numarasını verebilirim okuyorum ben çoğu zaman bu aralar pek okumadım ama.
Evet canım dünya dua ile ayakta durmuş herşey bir vesile sonuçta bende yaptım ve inanıyorum inşl olumlu olur...Bizdende öyle para fln istemedi zaten biz verdik öle gönlünden ne koparsa...Doktorlarda vesile sonuçta onların dediiğinide yapıyoruz ama şifa ALLAHtan geliyor..
Hangi ayetler canım..
39. haftadayım canım çarşamba günü 40 a gircez doğmazsa eğer. ben aspirin kullanmadım sadece innohep iğne kullandım.
gez gülüm gez bende severim gezmeyibende diyorum aradaşlara hamiş kalayım evin yolunu unutcan diye (inş. sorunsuz olur tabi ) kaydirigubbakcemile3 her gününün tadını çıkar
kız çokda abartmalmaz: aklımız sende kalacak şimdi sositososito duramazsın sen şimdi
nerdeeeee yok anam ben oynadın o içerde oynadı ama gelemedi kuzum : )
ayy Allah iyiliğini versin :) güldüm nedense... inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucagına, artık en sonuna geldiğin için bir an önce gelmesini istiyorsun galiba... bazen bende hemen gelse diye düşünürken buluyorum kendimi :1rolleyes:
şaka bir yana vaktiyle gelsin gülüm bebişler vardır bir saatleri elbet sabır :)
maşşallah kız allah senin iyiliğini versin aslında en iyisini yapıyorsun normal doğum olacağı için hareket etmen lazım yoksa senin oğlan beğendi anne karnını çıkmaya hiç niyeti yok gibikaydirigubbakcemile3
valla napim dr bol bol yürü dedi bende dinliyorum. dün bütün gün kordonda gezdim ordan geldim kınaya gittim. bugün sabah kahvaltıya gittik. geldik pazarı dolandım. vurdum kendimi yollara hakkımızda hayırlısı bakalım
Herkese günaydınlar mutlu pazarlar..
baharçelik kız ne yaptın kınada hoplayıp hoplayıp doğurdun mu yoksa
yok anam yok nerdeeee çınar beyin keyfini beklioz
canım ayetleri paylaşırsan ben de memnun olurum :)hımmmm bu arada canım bazı ayetler var istersen ayet numarasını verebilirim okuyorum ben çoğu zaman bu aralar pek okumadım ama.
gülüüüüüüüüüm sen dağıldın mı yine :sinifsinif: yapma böyle hani takmayacaktık milletiherkese günaydın.. hayırlı pazarlar...
geçmiş olsun canım...bu acıyı yaşayan biilir.. diğerlerine hava civa gelir...öyleki ben artık 3. gebeliğimi kimseye söylemedim ve düşüğümüde kimeye söylemedim söylesem ne olacak ki insanlar bunun bebeği olmuyor diye yanımda konuşmaya başladılar bile . Allahım bir an önce acısını unutturup sağlıklı bir bebiş versin inşallah.tüm bekleyenlere ve yanı sıra banada:Saruboceq:
39. haftadayım canım çarşamba günü 40 a gircez doğmazsa eğer. ben aspirin kullanmadım sadece innohep iğne kullandım.
nerdeeeee yok anam ben oynadın o içerde oynadı ama gelemedi kuzum : )
şaka bir yana vaktiyle gelsin gülüm bebişler vardır bir saatleri elbet sabır :)
valla napim dr bol bol yürü dedi bende dinliyorum. dün bütün gün kordonda gezdim ordan geldim kınaya gittim. bugün sabah kahvaltıya gittik. geldik pazarı dolandım. vurdum kendimi yollara hakkımızda hayırlısı bakalım
yok anam yok nerdeeee çınar beyin keyfini beklioz
gülüm konforu sevdi o :) e rahat ne yapsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?