kızlar genele şöyle bir baktım ama günün güzel haberini vermek sanırım bana nasip oldu :))
güzin ege üniversitesinde doğum yatpmış ve minik kızımız dünyaya gelmişçok şükür anne ve bebek çok iyilermiş rabbim hepimize bu durumu yaşatır inş.
Rabbim aileye yeni bireyleri ile birlikte mutlu huzurlu sağlıklı ve uzuuuuuuuuuuun bir ömür versin
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.slm arkadaşlar ben 38+0 da sezaryanla doğum yaptım çok şükür ikimizdede herhangi bir sorun yok haber vereyim dedim her kese iyi günler
allahım ne güzel haberler böyle.kızlar genele şöyle bir baktım ama günün güzel haberini vermek sanırım bana nasip oldu :))
güzin ege üniversitesinde doğum yatpmış ve minik kızımız dünyaya gelmişçok şükür anne ve bebek çok iyilermiş rabbim hepimize bu durumu yaşatır inş.
Rabbim aileye yeni bireyleri ile birlikte mutlu huzurlu sağlıklı ve uzuuuuuuuuuuun bir ömür versin
kızlar genele şöyle bir baktım ama günün güzel haberini vermek sanırım bana nasip oldu :))
maşallah bir bebeğimiz daha geldi demek kisağlıklı,mutlu,huzurlu,başarılı bir ömrü olsun sevdikleriyle....
muco nerelerdesin...hoşgeldin...
slm arkadaşlar ben 38+0 da sezaryanla doğum yaptım çok şükür ikimizdede herhangi bir sorun yok haber vereyim dedim her kese iyi günler
feryad maşallah günün güzel haberini benden önce vermişsin evet güzinde miniş kızına kavuştu ıra bendeeeee
hımmm adı neolursa olsun sağlıklı olsun öncellikle inşallah.
bence kayra güzel ama dediğin gibi geçen yıldan bu tarafa baya bi kayra oldu kız olanlarda var.seymen güzel ama istersen başka isimlerde bakalım hepberaber büşra...bu ara çınar duyuyorum çok bi arkadaşım toprak koydu , bizde oğlumuz olursa Ali Alaz dioduk olmadı
Limonluçayım ben geldimm doktora gittim ya bugün alttan muane etti dediki bu ay yumurta takibi yapmıcaz dedi kendi haline bırakıcam dedi sen adetinin 12 ila 18. günlerinde ilişkiye gir dedi bende valla çok sevindim kendiliğinden olacaksa olsun doktor kontrolünde olunca ben çok stres yapıyorum ödev gibi geliyo bana şimdi canım istediğinde yapıcam ve isteyerek olucak bakalımm Kasım ayından ümitliyim ben pozitif düşünüyorum hepimiz umarım Kasım da bişeyler yapabiliriz kızlar limonluçayım sende yaz bende seni merak ediyorum kuzum
slm nasılsınız kızlar???
bende nasılım bilmiyorum
içim acıyo şu günler
daha değişik duygular içindeyim
bugün genetik için kan verecektik
ama benimki gelmedi
kavga ettik gece
patron izin vermezmiş
nasıl sinir oldum ya
ben kağıtla mağıtla doğuramazmışım
yatmıyomuşum,böyle olmazmış
zaten derdim bana yetiyo bide adam çıktı başıma
off ya napcam ben bi akıl verin
bidaha gün falan alamam zaten 4 ay sonraya veriolar
aman ya sıkıldım kızlar
dün dedimki çocuk mocuk istemiom senden
içeri gittim küsüp hala kendi kendime bu soğan suyunu içiyim bari diom:))
sıyırdım kafayı:)
kayra : allahın lutfu demek anlamı cok guzel ama bu ara herkes koyuyor bıde unıex bır ısım kızlarada koymaya basladılar.
bence baska bır ısım dusun yada kayranın yanına bır ısım daha bul çift isim koy
seymenin anlamıda ankara efesı yiğit demek
istersen kayra efe koy ıkısıde olur :)
canım nasılsın ağrın sancın oluyor mu ? bende bel agrıları var. İsim konusu zor yaa Bende baştan beri Ömer Asaf koyacağım diyorum şimdiden öyle hitap ediyorlar etraftakiler ama karar da veremedim. arkadaşım umut asaf koymuş bende ondan duydum. sağlıklı olsunlarda önemli değil yaaa.
evet günün en güzel haberi bu
kızlar dr.a gittim çok şükür herşey yolunda yumurtalar çatlamış
kiste dönüşmemiş yani
reglim bittiğinde rahim filmi çekilecek bu aradada klomen kullanıcam
yumurtlama takip edilecek sonuçlarına görede yolumuza devam edicez
merhabaaaaaaaa....çok güzel haberler var iki bebiş haberi arka arkaya gelmiş.güzin ve esra sizleri can-ı gönülden tebrik ediyorum..çok sevindim.allah analı babalı, sağlıklı sıhatli güzel ömürler nasib etsin. bebişlerimiz şansları bahtları açık olsun. darısı hepimize..
sonuyokçum evet galiba sıra sende:)) ama büşranın bebişi biraz aceleci sanki:))büşracım bence sen randevunu öne çek bu anlattıkların doğum a işaret gibi geliyor bana.dualarımdasınız fıstıklar.bu arada kayra ismi n-bencede çok yaygın bence birkez daha düşün.bu gidişle 6-7 yıl sonra sınıfların öğrenci ortalamalarının%50 sini kayra lar oluşturacak :))))
limonum sevindim herşeyin yolunda olduğuna hsg den sonra hamilelikler yaşamaya başladım ben inşallah kuzucum hayırlı haberlerini alırızevet günün en güzel haberi bu
kızlar dr.a gittim çok şükür herşey yolunda yumurtalar çatlamış
kiste dönüşmemiş yani
reglim bittiğinde rahim filmi çekilecek bu aradada klomen kullanıcam
yumurtlama takip edilecek sonuçlarına görede yolumuza devam edicez
kvrcık canım gözünüz aydın allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bebişinize
hala olmak çok güzel bi duygu :)
ya kızlar bişey sorucam size düşükten sonraki 2 aydır adetim çok azaldı bide 2 gün azıcık kanama oluyo sonra duruyor tamnamen bi iki gün sonra yine azıcık azıcık başlıyo kanama
korkuyorum ya gitsem mi doktora ne dersiniz yoksa normal mi bunlar
bide kanamadan önce kahverengi siyaha yakın akıntı oluyor
canım doktoruna bir sor istersen
ben 3 kere kürtaj oldum ama böyle bir sorun yaşamadım
sadece adet aralıklarım uzamıştı ve kanama miktarım artmıştı
belkide normaldir ama en sağlıklısı doktoruna sormak
hem seninde için daha rahat eder
evet ya büşracım öyleymiş
darısı anneliğe inşallah herkesle beraber yüce rabbim o günleride göstersin bize
inşallah kuzucum ya rabbim herkese herkese nasip etsin yakvrckcım hala oldun demek ne güzel tez zamanda anne olduğunu da duyucaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?