kızlar ya buarada oğlumun ismine hala karar veremedik kayra ve seymen arasında kaldık sizce hangisi daha güzel geliyor kulağa
Limonluçayım ben geldimm doktora gittim ya bugün alttan muane etti dediki bu ay yumurta takibi yapmıcaz dedi kendi haline bırakıcam dedi sen adetinin 12 ila 18. günlerinde ilişkiye gir dedi bende valla çok sevindim kendiliğinden olacaksa olsun doktor kontrolünde olunca ben çok stres yapıyorum ödev gibi geliyo bana şimdi canım istediğinde yapıcam ve isteyerek olucak bakalımm Kasım ayından ümitliyim ben pozitif düşünüyorum hepimiz umarım Kasım da bişeyler yapabiliriz kızlar limonluçayım sende yaz bende seni merak ediyorum kuzum
bencede en güzeli kendi haline bırakmak..
bakalım bana ne diyecek dr.um daha önce
hiç bir sorun yok siz stresten beceremiyorsunuz demişti
aslında aklınızdan çıkarın diyenler çok haklı çünkü ben ilk bebeğimde
amann olmazsa tedavi olurum demiştim o ay hamile kalmıştım 2. bebişte
yumurtalar için destek almıştık ama hazır değilim diyordum bi baktım hamileyim...
ben küçük bir şehirde yaşıyorum eğer olsaydı pasta süsleme, dil kurslarına gider
kafamı dağıtırdım ama hiç bişi yok burda( haliyle insan hep kendisiyle ilgileniyor..
oyy kuzum benimm kıyamam sana ben hayırlısı be güzelim ben inanıyorum eninde sonunda olacak zamanı var aklımızdanda çıkarıcaz tamammı bak pozitif düşünelim ben bu ay hamile kalıcam inanıyorum de kendine sonrada hiç düşünme ben bu ay öyle yapıcam rabbim zamanını biliyo o zaman gelmediği sürece biz ne yaparsak yapalım olmıcak bunu hiç unutma tamammı canım benim bak gör Kasım ayı bizim ayımız olucak
ciceklara+, e_melis, mner, omman, pinar81, tgbesr+, yelse naber kızlar?
kıyamamm ben sana amann boşver tatlım yaaa...slm nasılsınız kızlar???
bende nasılım bilmiyorum
içim acıyo şu günler
daha değişik duygular içindeyim
bugün genetik için kan verecektik
ama benimki gelmedi
kavga ettik gece
patron izin vermezmiş
nasıl sinir oldum ya
ben kağıtla mağıtla doğuramazmışım
yatmıyomuşum,böyle olmazmış
zaten derdim bana yetiyo bide adam çıktı başıma
off ya napcam ben bi akıl verin
bidaha gün falan alamam zaten 4 ay sonraya veriolar
aman ya sıkıldım kızlar
dün dedimki çocuk mocuk istemiom senden
içeri gittim küsüp hala kendi kendime bu soğan suyunu içiyim bari diom:))
sıyırdım kafayı:)
hahah danteli beceremem ama her kış elime bir yün alırsağol cnm benim sen nasılsın.
bu ay gebelik bebek falan hiç düşünme canım.
biliyorum çok zor ama oluruna bırak.
evde el işi falan yap
ne bileyim dantel yap.
yada şimdi kış geldi artık yün alıp kendine atkı falan ör.
bak göreceksin inşallah bu ay olacak canım.
limonluçay aldınmı özel mesajımı kuzu
kızlar ya buarada oğlumun ismine hala karar veremedik kayra ve seymen arasında kaldık sizce hangisi daha güzel geliyor kulağa
slm nasılsınız kızlar???
bende nasılım bilmiyorum
içim acıyo şu günler
daha değişik duygular içindeyim
bugün genetik için kan verecektik
ama benimki gelmedi
kavga ettik gece
patron izin vermezmiş
nasıl sinir oldum ya
ben kağıtla mağıtla doğuramazmışım
yatmıyomuşum,böyle olmazmış
zaten derdim bana yetiyo bide adam çıktı başıma
off ya napcam ben bi akıl verin
bidaha gün falan alamam zaten 4 ay sonraya veriolar
aman ya sıkıldım kızlar
dün dedimki çocuk mocuk istemiom senden
içeri gittim küsüp hala kendi kendime bu soğan suyunu içiyim bari diom:))
sıyırdım kafayı:)
Bugun ayrılıgın dogum gunu yavrum dunyaya gelısın ve melek olusunun bırıncı yılı....koskoca bır sene gectı ustunden ama benım acım hıs azalmadı oglummm
Limonluçayım ben geldimm doktora gittim ya bugün alttan muane etti dediki bu ay yumurta takibi yapmıcaz dedi kendi haline bırakıcam dedi sen adetinin 12 ila 18. günlerinde ilişkiye gir dedi bende valla çok sevindim kendiliğinden olacaksa olsun doktor kontrolünde olunca ben çok stres yapıyorum ödev gibi geliyo bana şimdi canım istediğinde yapıcam ve isteyerek olucak bakalımm Kasım ayından ümitliyim ben pozitif düşünüyorum hepimiz umarım Kasım da bişeyler yapabiliriz kızlar limonluçayım sende yaz bende seni merak ediyorum kuzum
kimse yok mu yaaa nerdesınız kızlar ?
bana kalırsada kayra daha hoş geliyor kulağa ama sanki çok yayıldı gibi bu isim
bu ara oğlu olan kimi duysam 10 taneden 7si kayra koyuyor ismini
eşimde onun için çok sıcak bakmıyor kayra ismine ama yinede kararsızız
günaydın kuzu
bugün çok sinirliyim annemi istiyorum ya ağlamak istiyorum
eşim beni sinir ediyor((((
normalinde çok iyidir saolsun ama evi çok dağıtıyor
bende artık çok ağırlaştım iş yaparken çok zorlanıyorum
eğilemiyorum artık diyorum ama yine dinlemiyor kıyafetlerini yere atıyor yine ben eğilip topllamak zorunda kalıyorum sonrada diyorki doktoru hiç dinlemiyorsun doktor sana eğilme demedimi
çıldırıyorum artık eee yere atma ozaman diyorum bende eğilmek zorunda kalmayayım diyorum
ama dinlelyen kim
sen nasılsın buarada kuzu yiğenim nasıl
bu arada güzin bugün doğum yapacaktı galiba
ama nasıl şimdi doğum yaptımı
ah canım ah bu eşler hep aynı hep aynı...az kaldı canım ya.....çok az kaldı,sen kendini yorma yaaa,bırak yerlerde kalsın dağ gibi olsun giysiler bak o zaman nasıl toplayacak....biliyorum insanın içi rahat etmiyor ama görmeyeceksin artık.....
bu arada nişan mı geldi acaba büşra,derler ya nişandan bir kaç gün sonra doğum olur diye.....ayyyyy doktora git bence baksın,çatı muayenesi oldun mu sen bu arada,bazen ondan sonrada olabiliyormuş hafif kanama..........anaaaaam bende heyecanlandım yaaaaaa
veeee eveeet Güzin doğum yapacaktı,belkide yapmıştır,sonuyok yazar iyi haberlerini inş.
kızlar genele şöyle bir baktım ama günün güzel haberini vermek sanırım bana nasip oldu :))
güzin ege üniversitesinde doğum yatpmış ve minik kızımız dünyaya gelmişçok şükür anne ve bebek çok iyilermiş rabbim hepimize bu durumu yaşatır inş.
Rabbim aileye yeni bireyleri ile birlikte mutlu huzurlu sağlıklı ve uzuuuuuuuuuuun bir ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?