Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

doktorumu aradım ama ulaşamadım kuzu
netten baktım evet bu aylarda bu ağrılar normalmiş
kanamamda kesildi zaten
valla kuzu bende bi kere hiç toplamamayı denemiştim ama
sonra yine zararlı çıkan ben oldum çünkü eşimde toplamadı yine bana kaldı

bir kere denemiştim kuzu hiç elini bile sürmedi
sonra ben yine eşşek gibi topladım
pazargünüde kaynanamlar geliyor malatyadan zaten onlar gelmeden evi temizlemem
lazım

ben daha çatı muayanesi olmadım kuzu perşembe günü kontrolüm var ozaman olacam
belki çarşamba doğurur gelirim kuzu
acaba dediğin gibi nişan olabilirmi ki :18:

kızlar ya buarada oğlumun ismine hala karar veremedik kayra ve seymen arasında kaldık sizce hangisi daha güzel geliyor kulağa

merhaba arkadaşlar bende hasta olanlar kervanındanım. diğer arkadaşlar gibi kasım ayından umutluyum. Allahım herskesin gönlüne göre versin.

kızlar ya buarada oğlumun ismine hala karar veremedik kayra ve seymen arasında kaldık sizce hangisi daha güzel geliyor kulağa

bence kayra

merhaba arkadaşlar bende hasta olanlar kervanındanım. diğer arkadaşlar gibi kasım ayından umutluyum. Allahım herskesin gönlüne göre versin.
kasım umut ayı oldu hadi bakalım inşallah...

bana kalırsada kayra daha hoş geliyor kulağa ama sanki çok yayıldı gibi bu isim
bu ara oğlu olan kimi duysam 10 taneden 7si kayra koyuyor ismini
eşimde onun için çok sıcak bakmıyor kayra ismine ama yinede kararsızız

Bugun ayrılıgın dogum gunu yavrum dunyaya gelısın ve melek olusunun bırıncı yılı....koskoca bır sene gectı ustunden ama benım acım hıs azalmadı oglummm

lımburg1985 nasılsın canım seni görmeyeli epeyce oldu
neler yapıyorsun varmı bir gelişme :)

canım senın ıyı haberlerını aldım sevındım ,suan ıcın bır gelısme yok dogum kontrol hapına basladım bıtıcek az kaldı ıkı ay onu kullanıcam sonra hısteroskopıye karar verdı drum aralık ayında yapılacak sonrasında dondurulmusları denıycem o da olmazsa kı ınsallah olur tr ye gelıp denıycem canım bugunlerde kotuyum

Bugun ayrılıgın dogum gunu yavrum dunyaya gelısın ve melek olusunun bırıncı yılı....koskoca bır sene gectı ustunden ama benım acım hıs azalmadı oglummm

kuzum benimm inan acını çok iyi anlıyorum
ama sabır yapacak bişeyimiz yok
rabbim inşallah en kısa zamanda yeni meleğinle acını hafifletecek
yeni meleğini kollarına alınca sarlıp öpünce acını unutmayacaksın ama şimdiki kadar canın yanmayacak

ınsallah canım arkadasım ınsallah kac gundur bugun bu ay gelmesın dıye bekledım her saat gectıgın suan sancı cekıodum suan dogum oluyordu su an yavrum kollarımda kucagımdaydı onu sevıyordum dıye saatteyım hep hep aglamaklı bogazım dugumlu bırazdan yavrumun mezarına gıdıcem sevıcem onu

canım benim iyi ol çünkü senin umudun var
bak çok az kalmış yeniden denemek için
rabbim hiç umudu olmayanlara yardım etsin
ben inanıyorumki çokk kısa bi zamanda sende yazcan buraya hamileyim diye
sonrada doğum hikayeni yazcan
hatta nedense içime kızın olacak diye doğdu birden :)

Busram benım canım ınsallah agzından bal damlıyor ınsallah yenıden yasarım hamılelıgı kaldıkı bana ruya gıbı gelıyor yasarsamda ınsallah sonuna kadar gıtmek ve saglıklı hayırlı bır evlada sahıp olmak nasıp olur;ınsallah bu kez karnım dolu gıttıgım hastaneden kucagım bos cıkmak yavrumla beraber gelırız evımıze o o kadar cok zoruna gıdıyor kı ınsanın

canım benim ya
yazacaklarım boğazımda düğümlenip kaldı
yaşadığın acı gerçekten dayanılması çok zor
ama sen güçlü bir insansın yeni meleğin için iyi olacaksın
bugün acını yaşa doya doya
ama yarın olduğunda yeni meleğin için iyi ol güçlü ol
onu kollarına alıp seveceğin anı düşün ve onun i.çin savaş
unutma senin umudun var bitanem ve yeni meleğin mutlaka birgün gelecek sana

tabiki yeniden yaşayacaksın canım
tabiki bu sefer hastaneden bebişinle çıkıcan
sonra buraya kızının nekadar yaramaz olduğunu
geceleri seni uyutmadığını yazıcan kuzum benim :))
yeterki sende buna inan dualarım seninle kuzum
doğumdada inşallah senin için bol bol dua edicem
ve ben inanıyorumki rabbim çok içten yapılan duaları geri çevirmez

ah busram benım ah yuzumde tebessum gozumde yaslarla okudum
yazdıklarını canım benım yuregı temız arkadasım allah razı olsun dularını eksık etme ınsallah.oglusunu da saglıkla kucakla ınsallah kayramızı canım

kuzum benim yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın
bugünden sonrada akıttığın her gözyaşı mutluluktan olsun inşallah

ayyy kıyamam arkadaşım üzülme neolur...tabi seninki daha zordur ama benimde 2 gün sonra bebeğim karnımda öleli 1 yıl olcak , bu ara bende öyleyim dayanamıyorum durmadan ağlıyorum.akşam eşimede söledim 2 gün sonra pıtırcığın ölüm yıldönümü diye onunda gözleri doldu garibimin çokkkk zor gerçekten.bide bu ay beni hamile olarak şartlandırdı galiba eşim gece saat 4 te girdim yatağa çok geç yatıyosun çocuğumuza bişey olcak dedi uykusunun arasında ciğerim sızladı anlatamam çok istiyor çokkkkkk...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kuzum ben Konyalıyım fakat şu an Mersinde yaşıyorum duruşahcım var bir de o Konyada yardımcı olmaya çalışırım canım

tşk ederim , valla çok ii olur.burası yani Ordu çok hayırlı gelmemişti bize inşallah Konya hayırlı uğurlu gelir.gidicemiz için mutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…