kanamayı bilmiyorum ama ağrılar bu aylarda normaldir belki canım
dr.unu bir ara istersen rahatlarsın en azından..
kocişi ve dağınıklığıda çok takma kafana dokunma kıyafetlerine
olduğu yerde kalsın..
benim eşimde bu aralar kıyafetlerini dolabından hariç her yere koyuyor
dokunmuyorum bende bakalım kim galip gelecek :))
ah canım ah bu eşler hep aynı hep aynı...az kaldı canım ya.....çok az kaldı,sen kendini yorma yaaa,bırak yerlerde kalsın dağ gibi olsun giysiler bak o zaman nasıl toplayacak....biliyorum insanın içi rahat etmiyor ama görmeyeceksin artık.....
bu arada nişan mı geldi acaba büşra,derler ya nişandan bir kaç gün sonra doğum olur diye.....ayyyyy doktora git bence baksın,çatı muayenesi oldun mu sen bu arada,bazen ondan sonrada olabiliyormuş hafif kanama..........anaaaaam bende heyecanlandım yaaaaaa
veeee eveeet Güzin doğum yapacaktı,belkide yapmıştır,sonuyok yazar iyi haberlerini inş.
kızlar ya buarada oğlumun ismine hala karar veremedik kayra ve seymen arasında kaldık sizce hangisi daha güzel geliyor kulağa
kasım umut ayı oldu hadi bakalım inşallah...merhaba arkadaşlar bende hasta olanlar kervanındanım. diğer arkadaşlar gibi kasım ayından umutluyum. Allahım herskesin gönlüne göre versin.
kızlar ya buarada oğlumun ismine hala karar veremedik kayra ve seymen arasında kaldık sizce hangisi daha güzel geliyor kulağa
lımburg1985 nasılsın canım seni görmeyeli epeyce oldu
neler yapıyorsun varmı bir gelişme :)
Bugun ayrılıgın dogum gunu yavrum dunyaya gelısın ve melek olusunun bırıncı yılı....koskoca bır sene gectı ustunden ama benım acım hıs azalmadı oglummm
kuzum benimm inan acını çok iyi anlıyorum
ama sabır yapacak bişeyimiz yok
rabbim inşallah en kısa zamanda yeni meleğinle acını hafifletecek
yeni meleğini kollarına alınca sarlıp öpünce acını unutmayacaksın ama şimdiki kadar canın yanmayacak
canım senın ıyı haberlerını aldım sevındım ,suan ıcın bır gelısme yok dogum kontrol hapına basladım bıtıcek az kaldı ıkı ay onu kullanıcam sonra hısteroskopıye karar verdı drum aralık ayında yapılacak sonrasında dondurulmusları denıycem o da olmazsa kı ınsallah olur tr ye gelıp denıycem canım bugunlerde kotuyum
ınsallah canım arkadasım ınsallah kac gundur bugun bu ay gelmesın dıye bekledım her saat gectıgın suan sancı cekıodum suan dogum oluyordu su an yavrum kollarımda kucagımdaydı onu sevıyordum dıye saatteyım hep hep aglamaklı bogazım dugumlu bırazdan yavrumun mezarına gıdıcem sevıcem onu
Busram benım canım ınsallah agzından bal damlıyor ınsallah yenıden yasarım hamılelıgı kaldıkı bana ruya gıbı gelıyor yasarsamda ınsallah sonuna kadar gıtmek ve saglıklı hayırlı bır evlada sahıp olmak nasıp olur;ınsallah bu kez karnım dolu gıttıgım hastaneden kucagım bos cıkmak yavrumla beraber gelırız evımıze o o kadar cok zoruna gıdıyor kı ınsanın
canım benim ya
Yazacaklarım boğazımda düğümlenip kaldı
yaşadığın acı gerçekten dayanılması çok zor
ama sen güçlü bir insansın yeni meleğin için iyi olacaksın
bugün acını yaşa doya doya
ama yarın olduğunda yeni meleğin için iyi ol güçlü ol
onu kollarına alıp seveceğin anı düşün ve onun i.çin savaş
unutma senin umudun var bitanem ve yeni meleğin mutlaka birgün gelecek sana
ah busram benım ah yuzumde tebessum gozumde yaslarla okudumtabiki yeniden yaşayacaksın canım
tabiki bu sefer hastaneden bebişinle çıkıcan
sonra buraya kızının nekadar yaramaz olduğunu
geceleri seni uyutmadığını yazıcan kuzum benim :))
yeterki sende buna inan dualarım seninle kuzum
doğumdada inşallah senin için bol bol dua edicem
ve ben inanıyorumki rabbim çok içten yapılan duaları geri çevirmez
ah busram benım ah yuzumde tebessum gozumde yaslarla okudum
yazdıklarını canım benım yuregı temız arkadasım allah razı olsun dularını eksık etme ınsallah.oglusunu da saglıkla kucakla ınsallah kayramızı canım
ınsallah canım arkadasım ınsallah kac gundur bugun bu ay gelmesın dıye bekledım her saat gectıgın suan sancı cekıodum suan dogum oluyordu su an yavrum kollarımda kucagımdaydı onu sevıyordum dıye saatteyım hep hep aglamaklı bogazım dugumlu bırazdan yavrumun mezarına gıdıcem sevıcem onu
Hayırlı olsun kuzum ben Konyalıyım fakat şu an Mersinde yaşıyorum duruşahcım var bir de o Konyada yardımcı olmaya çalışırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?