Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

[

merhaba çok geçmiş olsun canım..
anladığım kadarıyla kaybettikten sonra heterezigot taşıyıcı olduğunu öğrenmişsin.
bende heterezigotum..4+5 hamilelik haftam henüz keseyi görmedim pazartesi gidicem
kısmetse bakalım. bende kalp atışını görünce hemen iğneye başlayacağım.
aslında endişem var biraz geç olurmu diye ama dr önce kalp atışını görelim hemen
iğneye başlayacağız dedi..sen ne zaman gördün kalp atışını? sanırım 6. haftada olmuş herşey allah sabır versin..Rabbim sağlıklı uzun ömürlü bebeklerimizi kucağımıza almayı
nasip etsin..her şeyin sebebi vardır bunu hiç unutma..ve vakti saatide..
eş desteği çok önemli.. çok şanslısın bu konuda.
benimde eşim çok destek oluyor sağolsun.
biz elimizden geleni yapalımda Rabbim inşallah kısmet eder..
ben folbiol folik asit yarım tablet ve bebek aspirini 100 lük kullanıyorum.. bunları hamile
kalmadan öncede kullanıyordum..moral çok önemli zor ama inşallah bir an önce toparlanırısın ben bu sıkıntıları 3 kez yaşadım çok iyi anlıyorum seni.. benim 4. hamileliğim
ilk kez iğne olucam bende..
inşallah güzel haberlerini alırız toparladığında..

Son düzenleme:

Canım öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla kuzularımıza kavuştursun hepimizi İnşallah Canım bu tedavi protokolü mutasyon sayısına ve çeşidine göre değişiklik gösteriyormuş. Bende de faktör V ve mthfr1298 heterozigot ve dr gebeliğe kdr coraspn folik asit gebelik oluşunca innohep 0.4 iğne başlancak dedi. Coraspini bir sor istersen çünkü bu topikteki bir çok arkadaşa önerilmiş. Ayrıca folik de gebelikten önce kullanılmalı zaten. hamileliği planladığında en azından 1 ay önce başlamalısın folikasite Tavsiye edilen budur hep. Ben tetkiklerimi tıpta yaptırdım homosistein sonucum da çıkınca ordaki dra da sorcam Bir de kendi drdan ayrı bi dra sonuçlarımı gösterip ondan fikir almak istiyorum Hakkımızda hayırlısı İnşallah Bir de benim dr gebeliği öğrendiğimiz an başlıcaz dedi.

Son düzenleme:
dendene kesinlikle katılıyorum arkadaşlar umutsuzluk bizim için en gereksiz duygu. lütfen bi kendinize gelin.şöyle bir hayattan ve kötü düşüncelerden mola alıp bir süre sadece kendiniz ve mutluluğunuz için birşeyler yapın.mesela ne zamandır gitmek istediğiniz filme gidin,çıkıp boş boş vitrin gezin, yada çılgınca alışveriş yapın, bir kuafore gidip köklü bir değişikliğe ne dersiniz:))yada alıp fotoğraf makinanızı çıkıp biraz kafanızı dağıtın, ne biliim kocanızla iki günlük bir kaçamak yapın, yada arkadaşlarınızla buluşup bol bol dedikodu yapın. ama şu yumurlama,çatlama, gün sayma gibi olayları bi kafanızdan atın.mesela ben şu anda hep yatmak zorundayım,belki hamile kalınca pek çok şeyden fedakarlık yapacaksınız.bari bu hamile kalma dönemini kendinize zehir etmeyin herşeyi kafanıza takarak.biraz zamana bırakın bişeyleri.doğru zmanda gelecektir bebeğiniz buna inanın.ve gerisini akışına bırakın.eşlerinizle görev icabı değil, aşk ile beraber olun.çünkü sırf döllenme düşüncesiyle girilen ilişki sonuç vermiyor, birçoğumuz denedik biliyoruz.bırakın bebekleriniz aşk bebeği olsun.

büşracım seymen ismi bencede kulağa çok hoş geliyor.bizim bebişin cinsiyeti hala belli değil malum, bize popo dönük duruyor.bakalım daha ne kadar saklıyacak.

dendencim saol canım iyiyim,yata yata büyüyoruz işte:))kontrolüm bayramdan sonra ama bana çok uzun geldi bu zaman dilimi.ayın 22 sinde gitmiştim yanılmıyorsan 1 aydan bile uzun zaman olacak neredeyse.sanırım bayramdan önce gideceğim, en azından dikişler ne durumda, enfeksiyon devam ediyormu bilmek istiyorum. böyle riskli bir gebelikte 1 ay bana çok uzun geldi açıkçası..

birde şimdi istanbulda aile hekimliği uygulaması başladı,iğnelerimi nasıl yazdıracağım bilmiyorum. umarım sorun yaşamam.netten aile hekimimin adını öğrendim ama kendisine nasıl ulaşabileceğim konusunda hiçbir fikrim yok, çıkıp sağlık ocaklarını gezebilme olanağımda yok, malum yatmak zorundayım,biraz kafam karışık gibi..

slm kizlar nasilsinz?? essebe nasilsin canim hamilelik nasil gidiyor hersey yolundadir umarim

sağol canım bulantıları saymassak her yolunda sanırım.midem bazen çok zorluyor beni gerçi bebek sağlıklıki midem bulanıyor diyorum iyi olunca hemen korkuyorum bişimi oldu acaba diye işte böyle canımcım sen nasılsın..

kızlar herkese günaydın.
dün dişime kanal tedavi yaptırdım paranomik film çekilirken hamilemisiniz diye sordular içim kıyıldı. yok ama yumurtlama dönemimdeyim diyemedim tabii. sonra da film çektirdim diye içim içimi yedi , ya olduda tuttuysa radyasyon etkilerse diye.. sonra bi doktor arkadaşıma sordum çok düşük radyasyon bişeyi etkilemez dedi. inşallah en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize de bu hesap kitaptan kurtulalım

Son düzenleme:
günaydınnnnnn
bugününüz aydın olsun inşallah hepimizinde
yeni bir gün yeni umutlar.......
rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah

ben bugün dünden daha iyi sayılırım en azından kafamı dağıtcak şeyler yapmaya karar verdim
elişi yapmaya daha fazla vakit ayırcam
sürekli internet başında nasıl hamile kalabilirim diye düşünmicam
zaten bayramda geliyo bu ay nede olsa hamile kalamayacağıma göre acaba diyede düşünmek zorunda kalmıcam bugünümede şükür

nuraycım ara ara gelep yazılanlara göz atıyorum aynı düşüncedeyim ve hatta yaşadım bunu offf sıkıldım ben artık her ay gebelik testi yok yumurtlama testi ne zaman bıraktım peşini o ay gebelik haberimi paylaştım sizlerle...
canaım benim iyi olduğunu duydukça çok mutlu oluyorum çok sıkıldın ama sabrın sonu selamet inşaallah......... aile hekimliğine gelince bir süre geçiş aşamsı yaşanacağı için aynen eskiden sağlık ocağında nasıl yazdırdıysan iğnelerini yine öyle yazdırabilirsin......gebe takiplerinde aynen devam... tamamen aile hekimliğine geçilse dahi doktorunu yönlendirebilirsin farklı bir durum yok yani. kendi aile hekimini bul aile hekimim kim diye bir yer var sağlık bakanlığının web sitesinde doktoruna git ve tanış durumu anlat sonrasıb-nda sıksıntısız bir aile hekimi hasta ilşkisi kurulacaktır..

aysudecim nasılsın tatlım ???
bebişiimiz nasıl artık gelmiosunuz
özledim valla

kızle iğneleri aile hekimine yazdırabiliyormuyuzki..

ben hamileliğimin başından beri aile hekimine iğnemi istediğim her ilacı yazdırabiliyorum, iyi mi kötü mü bu uygulama bilmiyorum adamı biraz sevmedim ama çok sıra beklemeden her gittiğimde hemşirede ilgilendi biraz sempatik olmaya çalışan ama üstüne büyük gelen biri yani doktrunujzla anlaşırsanız iyi bişi bu gerçi değiştirme hakkınızda var ama ben artık değiştirmeyim aynı sağlık ocağında olmaz şimdi.
canım bulantılara ve sıkıntılı düşünceere gelince aynı haftalarda aynı şeyleri yaşıyoruz genellikle ama Rabbim öyle ayarlamış ki ilk haftalarda bebeğin hareketleri yok annede bulantı var sonraki zamanlarda ise bebeğin hareketlerini hissedebilir durumda oluyorsun ve bulantın kesiliyor. Allahın sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kuçaklarımıza almayı nasip etsin. bende ilk zamanlara döndün şuan bulantım yok ama bişimi var yok mu bebek iyi mi neyse ki yarın doktora gideceğim inş. ama baş dönmeleri felan başladı normal mi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı.

arkadaşlar ağzınıza ve de yüreğinize sağlık. Hep dualarımda sizlerde varsınız. hiç tanımadığın ama aslında ortak çok şey paylaştığın birilerinin olması, hiç çıkar gözetmeksizin güzel birşeylerin yapılması o kadar mutluluk verici ki anlatamam. tekrar teşekkür ediyorum. yaşama sıkı sıkı tutunmaya çalışan bebişim ve ben sizleri kocaman öpüyoruz. Allah herkese kucağına bebeklerini almayı nasip etsin. Allah bizleri açlıktan, sağlıktan ve de evlattan yana terbiye etmesin. sevgiler....

kızle iğneleri aile hekimine yazdırabiliyormuyuzki..

canım bende önce doktoruma yazdırıyordum, eczacı uzman doktor yazabilri demişti ama son iki seferdir aile hekimine yazdırıyorum sorun cıkmıyor...

bu konuya benzer sanırım daha önce aysude yazmıştı ben de başka bi yerde okumuştum, canım hamilelikte bile bilmediğin zamanlarda kullanmış olduğun hap veya bu ışın tarzı şeyler cok önemli değil diyolar, yani hamile kalıpta hani ikinci regli gelmeden bişeyler yaparız ya cok önemli değil diyolar, sen de bişey cıkacağını sanmıyorum...

bu arada büşra ben hala Kayra isminden yanayım evet cok fazla koyan var ama kulağa da cok hoş geliyo, bende koymak istedim ama bizim babamız ben koycam dediği için bişey diyemedim

ve kızlar aslında herkes yazmış ama bende yazmadan edemedim, siteye her gün girip okuyorum yazılanları ve bazen cok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşamış biri olarak ama gerçekten diğer arkadaşların dediği gibi bu kadar üstüne gitmeyin, rahat olunca her şey kendiliğinden geliyo, bende ilk ay bekledim test aldım ama olmadığımı anlayınca hele ki eşimin de yüzündeki ifadeyi görünce cok kötü oldum çünkü ister istemez onu da işin içine sokuyordum, sonra bıraktım özellikle o üzülmesin diye ve beklemediğim hatta yumurtlama günümde ilişkiye girmememe rağmen o ay hamile kaldım... her şey inşallah gönlünüzce olur ama kendinizi de üzmeyin...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

kuzu hoş geldinnnnnn
ben bugün çok kötüyüm her yerim ağrıyor gecede yatamadım belimin karnımın ağrısından
karnımın ağrısı hala devam ediyor
dün temizlik yaptım biraz yoruldum ondan oldu galiba
daha yapmam gereken çok iş var ((

sen nasılsın kuzu

arkadaşlar ben eğitimciyim sadece... sağlıkcı falan da değilim ama bu konuda didik didik ettim zamanında bir çok siteyi baya da araştırdım ....benim öğrendiğim şey bebek 40 günlük olana kadar annenin kullandığı ilaçlardan etkilnmiyor çünkü asıl alışveriş bebek 40 günlük olduktan sonra başlıyor bu da 7. haftaya denk geliyo doktorlarda zaten brçok arkadaşa 7. haftada başladı iğnelere bunun sebebi de bu ...umarım sorularınızın cevabı olmuştur...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

selam feryad sen nasılsınnn...

büşraa naberr, az kaldı senin de , geceleri karın ağrın oluyormu senin de bende şey gibi oluyo hani bağırsak ağrısı tarzında değilde böyle karnımız ağrır göbeğimiz düşmüş filan deriz bastırırız ya o tarz bi ağrı ovuyorum ovuyorum zor geciyo... geceleri de hiç rahat yatılmıyo bebek hareketleri sık mı?

canım dikkat et kendine 2 canlısın zaten yorma lütfen kendini zamanın da yaklaştı zaten

evet canım az kaldı valla
geceleri karnım çok sertleşiyor geriliyor ve ağrıyor
birde karnımın alt tarafında ağrı oluyor canım
oğluşumda saolsun hiç durmuyor acayip tekmeler atıyor
şimdiden uykusuz gecelere hazırlıyor annesini galiba:)
benim karnımın ağrısı ovmakla geçmiyor canınm
tam tersi elleyince daha çok ağrıyor

canım dikkat et kendine 2 canlısın zaten yorma lütfen kendini zamanın da yaklaştı zaten

canım haftasonu kayınvalidemle kayınbabam geliyolar onlar gellmeden bitirmem lazım işlerimi
zaten onlar geldikten sonra rahat ederim kayınvalide iş yaptırmaz saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…