Arkadaşlar merhaba.Foruma yeni üye oldum.Benim derdim kanımda pıhtılaşmadan ötürü bebeğimi kaybetmem.
Daha önce 2 defa bilerek kürtaj olmuştum kendi isteğimle ana son 2 gebeliğim malesef kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda olmuştum.Zaten ikincisinden sonra doktor araştırma yapma gereği duydu.Yapılan bütün testler sonucunda HETEREZİGOT TAŞIYICI teşhisi kondu. 6 haftalıkken ölen 2 bebeğimden de alınan patoloji sonucu hiçbirşey çıkmadı.Diğer testler de ise eşim ve bende kromozon testi sorunsuz çıktı.Yani kromozon testi,gen testi ,pataloji hepsi temiz çıktı.
Tek sorun HETEREZİGOT TAŞIYICI olmam.
Doktorum ilk 3 ay hamile kalma daha sonra ise ilk kalp atışını duyduğumuzda kan pıhtılaşmasına bağlı iğne tedavisine başlayacağını söyledi.İnnohep diye bir iğne varmış onu önerdi ama hamile kalınca iğneye ve folik asite başlayacağımızı söyledi.
Forumda bu konu ile ilgili yüzlerce-binlerce yorum okudum herkesin tedavi uygulaması bir olmuyor anlaşılan.
Kimi arkadaşlar şimdiden aspirine başlamış (doktorum bana aspirinden hiç bahsetmedi),kimisi başka ilaçlara başlamış.
Duygularım bunlar.
Eşim bana çok ama çok yardımcı oluyor.
Bir hafta içinde bebeğimin kalp atışını duydum ve sonra hiç duyamadım.
Psikolojim bozuk ama inşallah bu günleri atlatırım ve herkes gibi benimde yavrum olur
Herkese iyi akşamlar.
Arkadaşlar merhaba.Foruma yeni üye oldum.Benim derdim kanımda pıhtılaşmadan ötürü bebeğimi kaybetmem.
Daha önce 2 defa bilerek kürtaj olmuştum kendi isteğimle ana son 2 gebeliğim malesef kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda olmuştum.Zaten ikincisinden sonra doktor araştırma yapma gereği duydu.Yapılan bütün testler sonucunda HETEREZİGOT TAŞIYICI teşhisi kondu. 6 haftalıkken ölen 2 bebeğimden de alınan patoloji sonucu hiçbirşey çıkmadı.Diğer testler de ise eşim ve bende kromozon testi sorunsuz çıktı.Yani kromozon testi,gen testi ,pataloji hepsi temiz çıktı.
Tek sorun HETEREZİGOT TAŞIYICI olmam.
Doktorum ilk 3 ay hamile kalma daha sonra ise ilk kalp atışını duyduğumuzda kan pıhtılaşmasına bağlı iğne tedavisine başlayacağını söyledi.İnnohep diye bir iğne varmış onu önerdi ama hamile kalınca iğneye ve folik asite başlayacağımızı söyledi.
Forumda bu konu ile ilgili yüzlerce-binlerce yorum okudum herkesin tedavi uygulaması bir olmuyor anlaşılan.
Kimi arkadaşlar şimdiden aspirine başlamış (doktorum bana aspirinden hiç bahsetmedi),kimisi başka ilaçlara başlamış.
Duygularım bunlar.
Eşim bana çok ama çok yardımcı oluyor.
Bir hafta içinde bebeğimin kalp atışını duydum ve sonra hiç duyamadım.
Psikolojim bozuk ama inşallah bu günleri atlatırım ve herkes gibi benimde yavrum olur
Herkese iyi akşamlar.
slm kizlar nasilsinz?? essebe nasilsin canim hamilelik nasil gidiyor hersey yolundadir umarim
dendene kesinlikle katılıyorum arkadaşlar umutsuzluk bizim için en gereksiz duygu. lütfen bi kendinize gelin.şöyle bir hayattan ve kötü düşüncelerden mola alıp bir süre sadece kendiniz ve mutluluğunuz için birşeyler yapın.mesela ne zamandır gitmek istediğiniz filme gidin,çıkıp boş boş vitrin gezin, yada çılgınca alışveriş yapın, bir kuafore gidip köklü bir değişikliğe ne dersiniz:))yada alıp fotoğraf makinanızı çıkıp biraz kafanızı dağıtın, ne biliim kocanızla iki günlük bir kaçamak yapın, yada arkadaşlarınızla buluşup bol bol dedikodu yapın. ama şu yumurlama,çatlama, gün sayma gibi olayları bi kafanızdan atın.mesela ben şu anda hep yatmak zorundayım,belki hamile kalınca pek çok şeyden fedakarlık yapacaksınız.bari bu hamile kalma dönemini kendinize zehir etmeyin herşeyi kafanıza takarak.biraz zamana bırakın bişeyleri.doğru zmanda gelecektir bebeğiniz buna inanın.ve gerisini akışına bırakın.eşlerinizle görev icabı değil, aşk ile beraber olun.çünkü sırf döllenme düşüncesiyle girilen ilişki sonuç vermiyor, birçoğumuz denedik biliyoruz.bırakın bebekleriniz aşk bebeği olsun.
büşracım seymen ismi bencede kulağa çok hoş geliyor.bizim bebişin cinsiyeti hala belli değil malum, bize popo dönük duruyor.bakalım daha ne kadar saklıyacak.
dendencim saol canım iyiyim,yata yata büyüyoruz işte:))kontrolüm bayramdan sonra ama bana çok uzun geldi bu zaman dilimi.ayın 22 sinde gitmiştim yanılmıyorsan 1 aydan bile uzun zaman olacak neredeyse.sanırım bayramdan önce gideceğim, en azından dikişler ne durumda, enfeksiyon devam ediyormu bilmek istiyorum. böyle riskli bir gebelikte 1 ay bana çok uzun geldi açıkçası..
birde şimdi istanbulda aile hekimliği uygulaması başladı,iğnelerimi nasıl yazdıracağım bilmiyorum. umarım sorun yaşamam.netten aile hekimimin adını öğrendim ama kendisine nasıl ulaşabileceğim konusunda hiçbir fikrim yok, çıkıp sağlık ocaklarını gezebilme olanağımda yok, malum yatmak zorundayım,biraz kafam karışık gibi..
kızle iğneleri aile hekimine yazdırabiliyormuyuzki..
S.A Ardaşlar. Cuma'nız mübarek olsun. Perşembe ve Cuma Yasinlerini Okudum inş. Allah kabul etsin. Şu mübarek saat hürmetine hamilelik bekleyenlere en kısa sürede, hamile olanların da sağlıkla bebeklerine kavuşmasını cenab-ı hakktan niyaz ediyorum. Amin.
kızle iğneleri aile hekimine yazdırabiliyormuyuzki..
kızlar herkese günaydın.
dün dişime kanal tedavi yaptırdım paranomik film çekilirken hamilemisiniz diye sordular içim kıyıldı. yok ama yumurtlama dönemimdeyim diyemedim tabii. sonra da film çektirdim diye içim içimi yedi , ya olduda tuttuysa radyasyon etkilerse diye.. sonra bi doktor arkadaşıma sordum çok düşük radyasyon bişeyi etkilemez dedi. inşallah en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize de bu hesap kitaptan kurtulalım
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
kuzu hoş geldinnnnnn
ben bugün çok kötüyüm her yerim ağrıyor gecede yatamadım belimin karnımın ağrısından
karnımın ağrısı hala devam ediyor
dün temizlik yaptım biraz yoruldum ondan oldu galiba
daha yapmam gereken çok iş var((
sen nasılsın kuzu
kuzu hoş geldinnnnnn
ben bugün çok kötüyüm her yerim ağrıyor gecede yatamadım belimin karnımın ağrısından
karnımın ağrısı hala devam ediyor
dün temizlik yaptım biraz yoruldum ondan oldu galiba
daha yapmam gereken çok iş var((
sen nasılsın kuzu
büşraa naberr, az kaldı senin de , geceleri karın ağrın oluyormu senin de bende şey gibi oluyo hani bağırsak ağrısı tarzında değilde böyle karnımız ağrır göbeğimiz düşmüş filan deriz bastırırız ya o tarz bi ağrı ovuyorum ovuyorum zor geciyo... geceleri de hiç rahat yatılmıyo bebek hareketleri sık mı?
canım dikkat et kendine 2 canlısın zaten yorma lütfen kendini zamanın da yaklaştı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?