Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selammm, naber kızlar..
feryad hoşgeldin canım seni görmek güzel :))

hoşbulduk kızlar ama zaten gelecem yine yanınıza sadece daha seyrek oluyor malesef fırsat buldukça girip okuyorum yazılanları çok şükür herşey yolunda
hep iyi olun emi

bende iyiyim canim bende de bulanti var hemde cok kotu hic bisey yiyemiyorum kilo bile vermisim biliyomusun ama hersey yolunda tehlikeli haftayi atlattik canim bugun saat 4de kontrolumuz var ne olacak buyudumu acaba?? cok merak ediyorum

ciceklara+, e_melis, mner, omman, pinar81, tgbesr+, yelse naber kızlar?

Canım iyidir, sen nasılsın? Bakalım Kasım ayını bekliyorum, acaba olur mu diye :))? Ben de dün tgbesr nin doktoruna gittim, herşey normal bekleyin dedi, yumurtalara baktı, çatlama zamanıymış bu hafta.. Önümüzdeki hafta kontrol edecek. Aslında güven verici bir doktor fakat mthfr 677 ve 1298 heterozigot olmama rağmen gebelikte iğneye gerek olmadığını söyledi sadece asprin diyor ama burda benim durumumda olan herkes iğne kullanıyor, gebelik oluşunca... Bilmiyorum canım..

İnşallah en kısa zamanda bebiş haberlerimizi alırız.. Çok öpüyorum canım..

feryadcım sağol canım içimdeki tereddütü gidermiş oldun. sorun yok o zaman

canımm bilgi verdiğin için sağol, sanki bu ay hamiş olucakmışım gibi geliyo da engel istemiyorum ( bir umuttur yaşatan insanı) sözünüzü tutup rahat olucam bakalım hayırlısı kuzu

İlkinde hiç kalp atış duyamadık.İkincisinde ise 5 haftalıkken kalp atşnı duyduk ,haftaya normal kontrole gidince kalp atşın alamadık
İkiside 6 haftalıkken alındı.
Şimdi Heterezigot Taşıyıcısı olduğum çktı umarm ciddi bir sorun değildir.
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:03 kasım 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah………………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………………..kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede………………….kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben……………………zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi………………erkek 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim................................. .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya............................ …40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
irazmetin.......................... ..40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806……………..erkek(04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan.......................... ..40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................elif su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk.................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim...........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford...............................38+3haftalık( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul..............................40 haftalık
baharçelik............................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10..........................40 haftalık güzel haberlerini bekliyoruz
ufkummm………………………40 haftalık ( kız)
güzin75…………………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

sonuyok...............................39 haftalık Özlem kızlar BÜYÜK GÜN GELDİ yarın doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin benden sağsalim kavuşayım kızıma yarın öğlen saatlerinde doğumda olucam
canah...................................39 haftalık(erkek)
canderya……………………….37 haftalık
büşra44.................................36 haftalık(erkek)
asigul……………………………35 haftalık (erkek)
mhtap..………………………….33 haftalık
sirius06.................................32 haftalık
1emine1……….…………..……32 haftalık (erkek)
ada41……...……………………32 haftalık
sabrina22……….………………31 haftalık erkek
misran ….………………………30 hftalık (kız)
azdalar…………..……………..30 haftalık (erkek)
pınar81…..………...………..…30 haftalık (erkek)
esis…….....……………………29 haftalık
gelevera………..………………28 haftalık (erkek)
gülüş27…. …...……………….26 haftalık
sihirli esintiler…………………26 haftalık
aysude_mir……..…………….24 haftalık İpek
denden………..……………….24 haftalık Güneş
nuray_dyn……………………..20 haftalık
tualina ……..……………………16 haftalık
eylül_den…………………………12 haftalık
krishazel…………………………9 hftalık
essebe…………..………………9 haftalık

Son düzenleme:

canımmm....
allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin kızına...
ömrü uzun bahtı açık olsun
şimdiden geçmiş olsun ve gözünaydın..
en kısa zamanda bekliyoruz haberlerini

sonuyok canım dualarımız seninle sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin rabbim allahım kolay doğumlar nasip etsin kuzu valla çok heyecanlandım şimdi kimbilir sen nasıl heyecanlısındır

sonuyok cnm Allah'ım sağ salim kavuştursun sizi bebeğinle inşallah.
sağ salim kurtulun ikinizde
Allah!a emanet ol canım öpüyorum seni ne miniş kızını

sonuyokcuğum büyük bir sabırla yolun sonuna geldin.sana kolay doğumlar diliyorum.allah yardımcın olsun.kızın özlemi sağ salıim yarın kollarına alman dileğiyle.

canım meraba özeldende aldım mesajınıda kuzum bu hoca ilk önce hamile kalmaya odaklanıyo hamile kalıncada ne gerekiyosa yapıyo sen hiç merak etme doktora güven o kadar çok tanıdığım arka. akrabam varki bu hocadan tedaviyle doğum yapan hamile kalınca başlata bilir belki sen onu düşünme hayırlısıyla önce hamile kalalım aşama aşama hayırlısıyla gelicez sonuna kadar bitanem bende valla hocanın dediklerini yapıyom bakalım banada dedi aspirin yeterli diye

büşra 44 canım senin kan pıhtılaşmasında hangisinde sorun vardı bana tekrar bi yazarmısın canım rica etsem

sonuyok şimdiden gözün aydın canım. inşallah kolay bir doğum olur.doğuma giderken ne olur bizede dua et canımmm... özlemin uyuduğu bir zamanda doğum hikayeni bekliyoruz canımmm

sonuyok hayırlı kolay sağlıklı doğumlar inşallah..çok tebrik ederim şimdiden..Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..

selam kızlar..ben daha çok yeni hamileyim (4+6) henüz keseyi bile görmedim
ama biraz canım sıkkın bu gün sanki adet olacak gibi içim tuhaf..
kasıklarım sızlamıyorda içimde bişeyler oluyor sanki arada sağ kasığım iğne gibi
batıyor özellikle ayakta biraz dolaşınca artıyor ağrım..bir gün göğsüm ağrıyor bir gün
ağrımıyor..bu belirtiler sürekli olmalımı ?
sizdede oldumu hiç bu tür şeyler.. ne olur birisi bi cevap yazsın bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…