Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonu yok Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Yüce rabbim herkese bu güzel duyguyu sağlıkla sinerle yaşatmayı nasip etsin. bebeklerin listesini gördüğüm zaman içim bi hoş oldu. inşaallah benim gibi bekleyenlerin de ismini oraya yazmayı Allahım nasip eder. bu topice çok alıştım ben ya....

:13:
canım benim ilk hamileliğimi 7 hafta sürdü. ama çok fazla kasık ağrım olurdu. etrafımdakiler hep normal demişti. takma bence kafana rahat ol.

Canım benim iyi hoş da benim kuzular 7. haftayı görmediler ki hiç o nasıl olcak?

sonuyok cummm ayy içim bi tuhaf oldu yarın büyük gün allah yardımcın olsun bır nefeste inş. yada hayırlı nasılsa. bizide unutma tamam mı hepimiz adına dua et cnm allah kurtasın sağ salim kızına kavusursun inş. sağlıkla sıhatle inş.

Allah sağlıkla kavuştursun İnşallah Analı babalı huzur ve güzellikler içinde büyütmek nasip etsin.

Canım benim iyi hoş da benim kuzular 7. haftayı görmediler ki hiç o nasıl olcak?

sen aspirin kullanmıyormusun cnm
aspırın kullanıca farklı olur bence kalp atısları duyuluncada iğne
öyle olmaz mı ?
bu arada kalp atışları 7. haftada mı oluyo. ben 6. haftada duymustum ? :26:

sen aspirin kullanmıyormusun cnm
aspırın kullanıca farklı olur bence kalp atısları duyuluncada iğne
öyle olmaz mı ?
bu arada kalp atışları 7. haftada mı oluyo. ben 6. haftada duymustum ? :26:

Umarım canım öyle olur. Bu seferkinde ilk kez kullanmaya başladım sorun olmaz diyosun yani?? Allahım hayırlısını versin

[]

:13:

canım benim ilk hamileliğimi 7 hafta sürdü. ama çok fazla kasık ağrım olurdu. etrafımdakiler hep normal demişti. takma bence kafana rahat ol.

offf ya çok geçmiş olsun.. bende daha önce hamilelik yaşadım,sadece adet günüm ve sonraki gün kasıklarım ağrıdı o kadar..hiç bu tür birşey yaşamamıştım hep etrafımdaki hamilelerde ağrı sızı vardı bende yoktu.. bu kez kasık ağrısı değilde alt karnımda bir şeyler
olyor gibi hissediyorum tövbe yarabbim sanki kanama olacak gibi endişelendim biraz.
gerçi rahat olmak lazım haklısın ama işte...
nette araştırmıştım adet haftası adet olacakmış gibi ağrılar olması normalmiş rahim
büyüyormuş..ama ben bunu atlatıp hamileliği devam eden varmı diye merak ediyorum..
herşey Allahtan aslında biz elimizden geleni yapıyoruz ama insan kayıplar yaşayınca daha bi hassas oluyor sanırım..kısmet bakalım..
teşekkürler desteğin için canım..

Son düzenleme:
esindirim .!.:
Canım kontrolün nasıl geçti?

slm canım kontrolum çok iyi gecti hersey yolundaymis kalb atışınida duydun bugün bide su lekelerim geçse mide bulantisina alıştıkta yinede herseye rağmen çok iyi bebisim teyzesi Allahım tüm isteyenlere nasip etsin

Gerçe ben bu ay çalışmıcam korkuyorum. daha 15 gündür kullanıyorum coraspini en azından 1 ay kullanmış olayım diyorum.

kan pıhtılaşmanız varsa 100lük çocuk aspirini ve folbiol folik asit yarım tablet kullanın
bunlar bile yeterli oluyormuş ve birde b12 bitamini.. ama iğneyide veriyorlarmış işte riske atmamak için..siz denemeye devam edin aspirinide hiç bırakmayın 15 gün olsun farketmez
aspirinlerin etkisi iğnelerden daha uzun süre devam ediyor..daha çok sulandırıyormuş yani.
inşallah hayırlısı canım..

sonuyok canım benim allah bebeğine sağlıklıca kavuşmanı nasip etsin inşallah
sen öyle yazınca bi tuhaf oldum
inşallah bizlerede nasip olur
bebeğinde sende sağlıkla gelin inşallah yanımıza
allah yardımcın olsun canım
dualarım seninle olacak

wie sevindim canım inşaallah hep böyle iyi haberler vee birgünde miniklerimizi kucağımıza almamız nasib olur..hamilelik bekleyen arkadaşlarda en kısa zamanda müjdeli haberleriyle sevindirirler bizi...

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz oğlumla çok şükür dün akşam babannemi kaybettik. aslında babamın amcasının eşi ama kendi babanemlerle bir arada oldukları için küçüklüğümden alışmışım baban demeye onada çok üzgünüm çok ağladım oğlumda huzursuz oldu ama elimde değil. yaa pazartesi günü yarı kırkımız için gittik. babaanneme oda çıktı yukarı mevlüte gelememişti hasta diye aylardır evden çıkmıyodu. oğlumu öptü sevdi. ölsemde gam yemem torunumun bebesinide gördüm dedi ve o kadar iyiydi ki sanki hiç hasta değilmiş gibi güldük sohbet ettik. ertesi gün akşam kaybettik. çok üzgünüm çok.

neyse canınızı sıktım kusuruma bakmayın. sonuyokcum canım hadi sende yolun sonuna geldin bak. sonuvarmış demek ki. hayırla sağlıkla bir avazda kurtul inşallah.

kızlar benimki yine ağlıyo hepinizi öpüyorum çok kendinize iyi bakın

ohh ağlasın ağlasın paşa
bir gün gelde uzun uzun anlat dogum hıkayenı cok merak edıyoruz
kendıne ıyı bak

Ah kurban olurum ben onaaa Dr ne dedi kanamalar için? Çok çok sevindim canım benim Allah daha iyi etsin İnşallah ikinizi de

Canım Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin Mekanı cennet olsun İnşallah

canım Allah cennette kavuştursun iyi bir insanmış ne güzel sizlerin yanında torunlarını görerek Rabbim hayırlı evla vermiş demek ki. sen ve bebişin inşallah iyidir oğluşu bizim yerimize de sev annesi teyzeleri yer onu nasıl gece uykuları felan zamanını olduğunda doğumundan bahset bize öpüldünüz.

sonuyok canım Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin güzelim, inşallah sağlıklı sıhhatli olur kızın...

Azracım gülüm inşallah listenin sonu gelmeden tüm bekleyen arkadaşlar yazılır isimleriniz canım... Yücew rabbim hepinize nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…