Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ha birde kızlar ya bişi soracam, doktor kafamı karıştırdı. Şöyle bugün aylık kontrolümüze gittik teyzeleri elhamdülillah iyiymiş sıpa, doktor doğum sezeryan görünüyor dedi aslında tam anlamı ile sezeryan demedi ama evlilik yılımızı sordu ve ilk çocuk olacağınıda bildiği için hani kıymetli olduğunu düşünüp riske atmak istmedi, üç hafta sonra tekrar gideceğim tabi arada nst ye gideceğim üç haftasonra karar veririz dedi ama sezeryandan yana tavır sergiledi. aslınd normali denemek istiyorum ama iğneyi kullandığım için eğer normali düşünürsen kesmemeiz lazım dedi iğneyi ama bu seferde bebeğin kan akışına sürekli bakmamız lazım dedi sizce ne yapayım akıl verin zaten stresli bir gebelik geçirdim malumunuz iğneyi kestiğimiz günlerde hep düşünüp duracağımı biliyorum iyimi bebek diye ama işte ne yapayım sizce çok konuştum fikirlerinizi beklerim. bileniniz varsa sitemizde iğneyi kesmeden normal doğum yapan varmıydı ben hatırlamıyorum.

asigul selam..
bende heterezigotum 100lük çocuk aspirini ve folbiol yarım tablet kullanıyorum hemde 1 yıldır.. :)
folbiol folik asite hemen başlayın bence dr.unuzla görüşüp tabiki..çünkü folbiolde iğne kadar kan yapımı durumuna destek..
hatta bazı drlar bu pıhtılaşma sorununu aspirin,folbiol ve B12 vitamini ile çözdüklerini söylüyorlar iğne tedbirmiş..
sende iğne olmadığın dönemde yarım tablet folbiollle desteklersin.. korkma benim arkadaşımda
eylülde clexane ile doğum yaptı 1 hafta kala bıraktı iğneyi..şükür şimdi fıstık gibi kızımız var..
sen sonuna gelmişsin hayırlısıyla biz daha çook başındayız..ne mutlu sana umarım bizde bu günleri görürüz..

bu arada coraspini hayatınız boyunca içmelisiniz ben kardiyoloğa gittim kan pıhtılaşması ciddi
bir olay sonuçta ve heterezigot babadan kıza geçen bir durum.. dr muayene ve efor testi
EKG vs tetkikleri yaptı sonuçta iyiyim çok şükür ama kolestrol açısından düzenli
egzersiz ve 100lük coraspin hayat boyu verdi.. bende mide sorunu yarattığı için 100lük çocuk aspirinine
döndük..ne alka dersen eğer şöyleki ; kanpıhtılaşması trigliserit yükselmesine sebep oluyor..
Trigliserit: kanın yağlanması anlamına gelir aslında insan vücudu için hayati öneme sahip bir durum damar tıkanıklığı sebebi..
diyeceğim o ki tüm heterezigotlu arkadaşlar hayatı boyunca mide sorunu yoksa kalp sağlığı için
100lük coraspin yada 100lük çocuk aspirini kullanmalı..
hepimize geçmiş olsun canlar..

Son düzenleme:
kvrck canım bol bol canı gönülden dua et ümidini yitirme görüceksin vakti zamanı gelince kollarında olucak bebişin..
evet canım bizim bol bol hayır duasına ihtiyacımız var bide kocaman bi sabıra

evet ya çok zor oluyor demi canım hastaneye bebeği görmeye gittiğimde ya bu bebek benim demek istedim

çokzormuş ya kızlar
bide benimle beraber bebeği görmeye gelenler varya
ne fesatlar ya gözlerimnin içine bakıyorlar acaba yanlış bişey yaparda görürmüyüz diye
acaba bi iç çekermiyim diye sinir oldum
benim ne kadar bebegim olmasada o kardeşimin bebeği ya benim canımın bi parçası ben nasıl kıskanabilirim ki onu
tabiki üzülürüm tabiki iç geçiririm sabaha kadar agladım tabiki olucak bunlar ama
bu kıskançlık değil ki neden anlamaz bunu insanlar

canım ben böyle bi durum yaşamadım ama
hani mantıken soruyorsan ve ben senin yerinde olsaydıom
sezeryan isterdim
çünkü ben bu riski göze alamazdım
eger normal dogum dersem ve bebeğime bu yüzden bişey olursa vicdan azabına dayanamazdım
hem sezeryanın kötü bi yanı yokki sen azıcık çekiceksin o olucak zaten kuzucugu kucagına alınca onuda unutursun

biri bi laf attıki yaşadığım ve nefes aldıgım sürece onu asla affetmiycem ama aslaaaaaa
hemde bu insanın bebeği olmuyor diye gece gündüz agladım ben
dualar ettim sabahlara kadar onun için
doktorlar asla çocugun olmaz dedide rabbim bir tane nasip etti yüzlerini güldürdü
ben onun bu durumunda yanında olan tek kişiydim
bu şahıs yaptıklarımı unuttu herhlde yaşadıgı acılarını unuttu herhalde
bana diyor ki boşver üzülme çocugun olmazsa tehlikeliyse TAŞIYICI ANNE bulursunuz
işte bana bunu söyleyecek kadar vicdanı körelmiş bir anne bu

ya ben mide hastasıyım hemde 10 yaşımdan beri
doktorum bana kesinlikle aspirini yasakladı
napıcam hiç bilmiyorum

kızlar hepinize günaydınlar hayırlı cumalar.
Asigül cüm ne güzel sende Rabbim'in izniyle mutlu sona çok yaklaştın.
benim doktorum normali bekle dediği halde ben sezeryanı tercih ettim.
eğer normali bekleseydim iğneyi hemen hemen 3 hafta önce kesecekti.
Ama ben ısrarla sezeryan isteyince 37+5 e kadar kullandım.
38+3 te de doğum oldu. HAtta doktor 37+2 de kesmişti ben 3 tanede ondan habersiz kullandım.
doğumdan 3 gün önce kesmen yeterli demişlerdi bana doğumhanede bilgin olsun canım.

aysude_mir, kvrck, redmask
kızlar nasılsınız
hayırlı cumalar
kvrck dünkü yazın beni çok etkiledi.
ağlattın beni yaaaa.
cnm benim Rabbim'e ol bol dua et.
adak falan ada.
üzülme gelecek çok yakında bebişin annesi.

ençokta eşime üzülüyorum ya o hiç dayanamıyor kız bebeklere bakıp iç geçirmesi yokmu deli ediyor beni
bizimde kızımız olabilirdi diyor ufffffff

inanmıyorum yaaa bir insan bu lafı nasıl söyler hiç utanmadan.
gerçekten vicdanı kör bi kişiymiş.
sende verseydin ağzının payını canım. umarım susmadın.

ençokta eşime üzülüyorum ya o hiç dayanamıyor kız bebeklere bakıp iç geçirmesi yokmu deli ediyor beni
bizimde kızımız olabilirdi diyor ufffffff

cnm benim oda üzülüyodur napsın.
benim ilk bebeğim karnımda ölünce eşim adak adamıştı.
dedi sağ salim bi bebeğimiz olsun kucağımıza alalım kurban kescem Allah'ım dedi.
Rabbim'e şükürler olsun suan yavrumuz bir yaşında
az önce ondan dedim adak adyın diye canım.

inanmıyorum yaaa bir insan bu lafı nasıl söyler hiç utanmadan.
gerçekten vicdanı kör bi kişiymiş.
sende verseydin ağzının payını canım. umarım susmadın.
her lafa verilecek bir cevabım mutlaka vardır asla birinin altında kalmam savunabilirim kendimi
ama ne kadar aptalım ki o insan beni anlayabilecek çevremdeki tek kişiydi
ondan böyle bişey duymak şok etti beni ya tutuldum kaldım
herşey senin içinn bu kadar kolay demi deyip gittim
isterdim suratına bi tokat atmak o kadar agırıma gittiki elimden bişey gelmedi

ya ben adaktan korkuyorum
eger adarda bunu olurya unutursak vebali büyük bunun
bu korkutuyor beni

boşver canım Rabbim'e havale et.
söylediğin laf insan olana yeter.
sen bak kocana kendine elalemi takma hiiçç

ya ben adaktan korkuyorum
eger adarda bunu olurya unutursak vebali büyük bunun
bu korkutuyor beni

unutulmaz canım yaaa unutulurmu hiç.
sen unutsan ne biliyim eşin unutmaz annen unutmaz.
mutlaka hatırlayan biri olur.
bebeğini kucağına alınca inşallah bugünlerin aklına gelmeyecekmi okudugun dualar çktiğin üzüntüler ama ilk önce adağın gelecek aklına emin ol canım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar...
kvck canım bencede çiçeklara haklı dualanın kabulü için diye bi yerden okumuştum yani duaların kabul olması için adak adamak önemliymiş. hatırlanır canım illa hatırlayan olur başta sen hatırlarsın.
bu arada sonuyoktan telefonla haber alan falan varmı kızlar.. yazmadı sanırım ya da ben mi görmedim acaba:26:

büşra 44 canım senin kan pıhtılaşmasında hangisinde sorun vardı bana tekrar bi yazarmısın canım rica etsem

mthfr 1298 homozigot
0.6 clexane kullanıyorum canım

Kuzum başınız sağolsun ne olur çok üzme kendini
çok üzüldüğünde oğluşunu al kucağına mutlaka üzüntünü hafifletir

Buarada dün doktor kontrolümüz vardıkızlar doktor moralimi bozdu
bebeğim haftasına göre zayıfmış normal bebeklere göre daha zayıf olacakmış oğluşum
tekrar gelişim geriliği başlamış yine 6gün geriye gitmiş
doktor çok önemli deil dedi ama çok üzüldümmmmm

büşracım günaydın hayırlı cumalar
üzülme canım ya bir hafta artı eksi olması normalmiş.
artık seninde son günlerin sayılır.
evdesinde nasıl olsa bol bol sol tarafına yat.
ben öyle yapardım hamileliğimin ortasımıydı neydi tam hatırlamıyorum
bu sola yatma olayını duyduğumda hemen denemiştim.
1 ayda hemen hemen 900 gr almıştı bebeğim maşallah. Nazar
doğum için konustunuzmu doktorunla nerde yapacaksın nasipse doğumunu

asigül canım ya bebeğin kan akışına nasıl bakılıyor:26:

canım o doktorun ultrasonuna bağlı
mesela ben her gittiğimde bakardı doktor.
hatta son haftalarda bana bile göstermişti.
bak bu kırmızılar bebeğine giden kan akışı diye.
ayrıntılı ultrason ile görülüyor canım.
benim doktorun ultrasonu öyleydi.
benim kızım 8-9 haftalıkken renkli resmi var bizde bi görsen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…