evet canım bizim bol bol hayır duasına ihtiyacımız var bide kocaman bi sabırakvrck canım bol bol canı gönülden dua et ümidini yitirme görüceksin vakti zamanı gelince kollarında olucak bebişin..
evet ya çok zor oluyor demi canım hastaneye bebeği görmeye gittiğimde ya bu bebek benim demek istedimkvrck yazdıkların beni çok etkiledi,bende ilk hamileliğimi kardeşimin eşi ile aynı gün öğrenmiştim. ben bebeğim 4 aylık olduğunda kaybettim, yeğenim ise şimdi 3 yaşında.onu hep kızımın yerine bağrıma basıyorum.
..
çokzormuş ya kızlarÖncelikle geçmiş olsun rabbim bu sıkıntıların ecrini bol versin. benimde önceki gebeliğimdeki benimle beraber hamile kalan arkadaşımın bebeği doğdu. hatta 2 arkadaşımın nerdeyse yaşına basacak yürüme antremanları yapıyor. bu sıkıntıları buradaki birçok iinsanın yaşadığını senin bu yazını okuyunca anladım. Allah sabır versin. Merak etme sadece yaradana ve verecek olan tek olan ALLAH'a sığınacak ondan isteyeceğiz. Şuan 8. ayı bitireceğiz inşallah. İlk aylar kanama korkusuyla her idrara çıkışımda eşimle gözgöze gelirdik. Şuan da sıkıntılar bitmiş değil ama şükür ki sona geliyoruz. Bunları neden yazdım dersen 2 bebek kaybettim ilki içimden geçen kızdı 6. haftada kaybettim, 2. gebeliğimi 12. haftada kaybettim ve o erkekti. Rüyalarımda biri kız biri erkek 2 çocuğu seviyor görüyorum kendimi. Allah bizlere ve isteyen tüm herkese evlatlarını kucağına alıp sevmeyi nasip etsin. Hep dua ediyorum hepimize yapmamız gereken de bu. Allah en kısa sürede nasip etsin. Ümitsiz olma. Allahtan ümit kesilmez. Selametle kal arkadaşım.
canım ben böyle bi durum yaşamadım amaha birde kızlar ya bişi soracam, doktor kafamı karıştırdı. Şöyle bugün aylık kontrolümüze gittik teyzeleri elhamdülillah iyiymiş sıpa, doktor doğum sezeryan görünüyor dedi aslında tam anlamı ile sezeryan demedi ama evlilik yılımızı sordu ve ilk çocuk olacağınıda bildiği için hani kıymetli olduğunu düşünüp riske atmak istmedi, üç hafta sonra tekrar gideceğim tabi arada nst ye gideceğim üç haftasonra karar veririz dedi ama sezeryandan yana tavır sergiledi. aslınd normali denemek istiyorum ama iğneyi kullandığım için eğer normali düşünürsen kesmemeiz lazım dedi iğneyi ama bu seferde bebeğin kan akışına sürekli bakmamız lazım dedi sizce ne yapayım akıl verin zaten stresli bir gebelik geçirdim malumunuz iğneyi kestiğimiz günlerde hep düşünüp duracağımı biliyorum iyimi bebek diye ama işte ne yapayım sizce çok konuştum fikirlerinizi beklerim. bileniniz varsa sitemizde iğneyi kesmeden normal doğum yapan varmıydı ben hatırlamıyorum.
ya ben mide hastasıyım hemde 10 yaşımdan beriasigul selam..
bende heterezigotum 100lük çocuk aspirini ve folbiol yarım tablet kullanıyorum hemde 1 yıldır.. :)
folbiol folik asite hemen başlayın bence dr.unuzla görüşüp tabiki..çünkü folbiolde iğne kadar kan yapımı durumuna destek..
hatta bazı drlar bu pıhtılaşma sorununu aspirin,folbiol ve B12 vitamini ile çözdüklerini söylüyorlar iğne tedbirmiş..
sende iğne olmadığın dönemde yarım tablet folbiollle desteklersin.. korkma benim arkadaşımda
eylülde clexane ile doğum yaptı 1 hafta kala bıraktı iğneyi..şükür şimdi fıstık gibi kızımız var..
sen sonuna gelmişsin hayırlısıyla biz daha çook başındayız..ne mutlu sana umarım bizde bu günleri görürüz..
bu arada coraspini hayatınız boyunca içmelisiniz ben kardiyoloğa gittim kan pıhtılaşması ciddi
bir olay sonuçta ve heterezigot babadan kıza geçen bir durum.. dr muayene ve efor testi
EKG vs tetkikleri yaptı sonuçta iyiyim çok şükür ama kolestrol açısından düzenli
egzersiz ve 100lük coraspin hayat boyu verdi.. bende mide sorunu yarattığı için 100lük çocuk aspirinine
döndük..ne alka dersen eğer şöyleki ; kanpıhtılaşması trigliserit yükselmesine sebep oluyor..
Trigliserit: kanın yağlanması anlamına gelir aslında insan vücudu için hayati öneme sahip bir durum damar tıkanıklığı sebebi..
diyeceğim o ki tüm heterezigotlu arkadaşlar hayatı boyunca mide sorunu yoksa kalp sağlığı için
100lük coraspin yada 100lük çocuk aspirini kullanmalı..
hepimize geçmiş olsun canlar..
ençokta eşime üzülüyorum ya o hiç dayanamıyor kız bebeklere bakıp iç geçirmesi yokmu deli ediyor beniaysude_mir, kvrck, redmask
kızlar nasılsınız
hayırlı cumalar
kvrck dünkü yazın beni çok etkiledi.
ağlattın beni yaaaa.
cnm benim Rabbim'e ol bol dua et.
adak falan ada.
üzülme gelecek çok yakında bebişin annesi.
biri bi laf attıki yaşadığım ve nefes aldıgım sürece onu asla affetmiycem ama aslaaaaaa
hemde bu insanın bebeği olmuyor diye gece gündüz agladım ben
dualar ettim sabahlara kadar onun için
doktorlar asla çocugun olmaz dedide rabbim bir tane nasip etti yüzlerini güldürdü
ben onun bu durumunda yanında olan tek kişiydim
bu şahıs yaptıklarımı unuttu herhlde yaşadıgı acılarını unuttu herhalde
bana diyor ki boşver üzülme çocugun olmazsa tehlikeliyse TAŞIYICI ANNE bulursunuz
işte bana bunu söyleyecek kadar vicdanı körelmiş bir anne bu
ençokta eşime üzülüyorum ya o hiç dayanamıyor kız bebeklere bakıp iç geçirmesi yokmu deli ediyor beni
bizimde kızımız olabilirdi diyor ufffffff
her lafa verilecek bir cevabım mutlaka vardır asla birinin altında kalmam savunabilirim kendimiinanmıyorum yaaa bir insan bu lafı nasıl söyler hiç utanmadan.
gerçekten vicdanı kör bi kişiymiş.
sende verseydin ağzının payını canım. umarım susmadın.
cnm benim oda üzülüyodur napsın.
benim ilk bebeğim karnımda ölünce eşim adak adamıştı.
dedi sağ salim bi bebeğimiz olsun kucağımıza alalım kurban kescem Allah'ım dedi.
Rabbim'e şükürler olsun suan yavrumuz bir yaşında
az önce ondan dedim adak adyın diye canım.
her lafa verilecek bir cevabım mutlaka vardır asla birinin altında kalmam savunabilirim kendimi
ama ne kadar aptalım ki o insan beni anlayabilecek çevremdeki tek kişiydi
ondan böyle bişey duymak şok etti beni ya tutuldum kaldım
herşey senin içinn bu kadar kolay demi deyip gittim
isterdim suratına bi tokat atmak o kadar agırıma gittiki elimden bişey gelmedi
ya ben adaktan korkuyorum
eger adarda bunu olurya unutursak vebali büyük bunun
bu korkutuyor beni
büşra 44 canım senin kan pıhtılaşmasında hangisinde sorun vardı bana tekrar bi yazarmısın canım rica etsem
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz oğlumla çok şükür dün akşam babannemi kaybettik. aslında babamın amcasının eşi ama kendi babanemlerle bir arada oldukları için küçüklüğümden alışmışım baban demeye onada çok üzgünüm çok ağladım oğlumda huzursuz oldu ama elimde değil. yaa pazartesi günü yarı kırkımız için gittik. babaanneme oda çıktı yukarı mevlüte gelememişti hasta diye aylardır evden çıkmıyodu. oğlumu öptü sevdi. ölsemde gam yemem torunumun bebesinide gördüm dedi ve o kadar iyiydi ki sanki hiç hasta değilmiş gibi güldük sohbet ettik. ertesi gün akşam kaybettik. çok üzgünüm çok.
neyse canınızı sıktım kusuruma bakmayın. sonuyokcum canım hadi sende yolun sonuna geldin bak. sonuvarmış demek ki. hayırla sağlıkla bir avazda kurtul inşallah.
kızlar benimki yine ağlıyo hepinizi öpüyorum çok kendinize iyi bakın
asigül canım ya bebeğin kan akışına nasıl bakılıyor:26:
mthfr 1298 homozigot
0.6 clexane kullanıyorum canım
Kuzum başınız sağolsun ne olur çok üzme kendini
çok üzüldüğünde oğluşunu al kucağına mutlaka üzüntünü hafifletir
Buarada dün doktor kontrolümüz vardıkızlar doktor moralimi bozdu
bebeğim haftasına göre zayıfmış normal bebeklere göre daha zayıf olacakmış oğluşum
tekrar gelişim geriliği başlamış yine 6gün geriye gitmiş
doktor çok önemli deil dedi ama çok üzüldümmmmm
asigül canım ya bebeğin kan akışına nasıl bakılıyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?