çok tebrik ederim wie ne kadarlık hamilesin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sağlıklı ve uzun ömürlü güzel bir bebeğin olur
merhabayınnnnn kıslarrrrrr....bu liste için ben gönüllüyüm canlarımmmm...ama tüm topik ahalisindende yardım istiyorum...kaçırdığım unuttuğum düzeltmeler için özelden msj atarlarsa bende listemizi seve seve güncellerim........ sizde kabul ederseniz tabiiii:)
şimdiden gözün aydın canımSelam kızlar tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum benim sorunum şimdilik Faktör V heterozigot taşıyıcı 8 Kasım da Çapa tıp fakültesinde Hematolog Prof. randevüm var ve dün yaptığım testte silik 2. çizgi çıktı şimdilik coraspin almam yeterli olur mu acaba.
şimdiden gözün aydın canım
Bence hemen bu gün bi klinikte kan tahlili yaptır ve gebeliğin onaylanmış olsun...cumartesi sabahıda tekrarlat ki iki kat artış varsa sağlıklı bir gebeliğin olduğunu kanıtıyla doktoruna gidesin ozamana kadar coraspin ve folbiol kullanabilirsin. 8. de doktorun iğneye başlar.
anaaaaammmmmmm sonuyoooookk şimdi okudum nasıl heyecanlandım yaa,sağlıcakla kavuşursun kızına inş. darısı tüm isteyenlerin başına
Baharçelik başınız sağolsun canım.....
oğluşunla senin iyi olmana sevindim......
arkadaşlar bu arada Melek76 dan Sonuyok devralmıştı listeyi,şimdide Sonuyok tan birinin devralması gerekiyor,alıntı yaptıktan sonra mesajın içeriğine girip değişiklik yapacaksınız,birer hafta ekleyeceksiniz her Çarşamba güncelliyordu Sonuyok,ve tabii yeni hamişlerimizide ekleyeceksiniz........yok mu gönüllüüüüü,yok mu umuda ihtiyaçççççç
kocaman günaydın canlarım
sonuyok dualarım seninle canım umarım kolay ve sorunsuz bi doğum olur
baharçelik başınız sağolsun tatlım üzülme bak çınarınıda gördü ne güzel rabbim mekanını cennet eylesin inşallah bu arada doğum hikayeni çok merak ediyorum müsait olunca yazarsan sevinirim canım
kızlar yaptığımız listede hamişleri bitirdik 4 tane gebelik bekleyen arkadaşımız kaldı onları yazayım
bugün melis ve esindirim
yarında kvrck ve mispoem için okursak listemizi tamamlamış olcaz hayırlısıyla
öyle kuzucum dinimizde umutsuzluk yokkvrck
boyle yapma lütfen kendını koyverme.Umutsduxluk yok. müslüman umutsuz olmaz dıyor peygamber efendımız.lütfen kendını toparla.aynısını bende yasadım bılıyosun anlattım 4 ay once hala oldum. ben korunmayı bıraktım her ay beklıyorum hamılemıyım dıye zırt kardesım dedı hala oluyosun kafamdan kaynar sular aktı. ama suan dunya tatlısı bır yegenım var onu cok sevıyorum.hayırlısı boylemıs dıyorum.umudumu yıtırmedım benımde bebegım olacak hayırlısı ne zaman sa o zaman.bu ay cok umutluyum mesela. lütfen senden boyle düşün.Ama senı cok ıyı anlıyorum bunuda unutma.
lütfen kendıne ıyı davran ve bak sen ıyı olmazsan bebekde olmaz unutma.HERSEYDEN ONCE SEN ÖNEMLİSİN !!!
ben gönüllüydüm ama kimse bişi demiyince bende sustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?