Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok tebrik ederim wie ne kadarlık hamilesin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sağlıklı ve uzun ömürlü güzel bir bebeğin olur

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım ben daha hamileliğin çok basindayim 7+5 günlük hamileyim canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin innnsallahh

ooooooohhhh beeee çok sevindim,hadi bakalım Nergis bayrağı sen devral bu seferde,bu listenin gelecek aylarda dahada kalabalıklaşmasını diliyorum

kocaman günaydın canlarım

sonuyok dualarım seninle canım umarım kolay ve sorunsuz bi doğum olur
baharçelik başınız sağolsun tatlım üzülme bak çınarınıda gördü ne güzel rabbim mekanını cennet eylesin inşallah bu arada doğum hikayeni çok merak ediyorum müsait olunca yazarsan sevinirim canım

kızlar yaptığımız listede hamişleri bitirdik 4 tane gebelik bekleyen arkadaşımız kaldı onları yazayım
bugün melis ve esindirim
yarında kvrck ve mispoem için okursak listemizi tamamlamış olcaz hayırlısıyla

kızlar herkese günaydınlar hayırlı sabahlar
baharcım başınız sağolsun canım Rabbim geride kalanlara hayırlı ömürler versin inşallah. minik çımarımız nasıl öpüyorum oonu kocaman.
sonuyok Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle.
wie canım iyi haberlerle dönmene çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

kızlar sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır.

Sonuyok Allah kolaylık versin arkadaşım, dualarımız seninle..
İnşallah sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın....

Selam kızlar tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum benim sorunum şimdilik Faktör V heterozigot taşıyıcı 8 Kasım da Çapa tıp fakültesinde Hematolog Prof. randevüm var ve dün yaptığım testte silik 2. çizgi çıktı şimdilik coraspin almam yeterli olur mu acaba.

şimdiden gözün aydın canım
Bence hemen bu gün bi klinikte kan tahlili yaptır ve gebeliğin onaylanmış olsun...cumartesi sabahıda tekrarlat ki iki kat artış varsa sağlıklı bir gebeliğin olduğunu kanıtıyla doktoruna gidesin ozamana kadar coraspin ve folbiol kullanabilirsin. 8. de doktorun iğneye başlar.

Canım cevabın için sağol zaten gebeliğimin normal ilerlememesi en korktuğum şey iki defa dış gebelik geçirdim çünkü sol tüpüm alındı o yüzden.

21 mart doğum günümdü hemde beklenen adet tarihim...
bana 2 tane hediye olucaktı 5 aydır bebek için uğraşıyorduk ama olmuyordu ki
acayip umut vardı içimde fena halde coşku sabah erkenden kalkıcam eşim işe gitmeden test yapıcam
ve sabah onu müjdeyle uyandırıcam öyle işe göndericem
sonra içim içime sığmıycak annemi arıycam
anne ben anne oluyorum diycem...
anne ben anne oluyorum diye bağırıcam
herkesi herkesi ama herkesi arıycam
sabah uyandım ki eşim erken kalkmış gitmek için hazırlanıyor
bi hayal kırıklığı yaşadım
ama olsun ben hamile olduğumu öğrenicem ya o işten gelince söylerim
hem güzel güzel yemeklerde yaparım
eşim bana hediye vermeden önce ben ona bebek müjdesi veririm
evet evet bu daha güzel bi fikir
ama önce test yapmalıyım
çişimde fena geldi hani
ilk çizgi çıktı elimde telefon eşimin numarası açtım nasıl olsa ikinci çizgide çıkacaktı çünkü fena mide bulantım vardı kesin hamileydim
veee sonuç tabiki negatif yok yok kesin bi sorun vardı test yanlıştı hamile çıkmalıydım
ikinci testi yine yaptım yine negatif
ben daha şoku atlatamadan bir telefon
annem müjdemi isterim bebek geliyor diye bagırdı
önce anlamadım ama bizim gelin hamileydi
ama o gün ben hamile olduğumu öğrenmeliydim ki o müjdeyi ben vermeliydim ki
ogünkü yaşadığım acıyı hayatımda hiçbir zaman yaşamadım
şuan bebek 6 günlük
benim bebeğimde 6 günlük olucaktı
ufff kızlar canım sıkkın 6 gündür bebeğim rüyamda annem hani ben gelicektim diyor
cevap veremiyorum...

ben gönüllüydüm ama kimse bişi demiyince bende sustum

kvrck
boyle yapma lütfen kendını koyverme.Umutsduxluk yok. müslüman umutsuz olmaz dıyor peygamber efendımız.lütfen kendını toparla.aynısını bende yasadım bılıyosun anlattım 4 ay once hala oldum. ben korunmayı bıraktım her ay beklıyorum hamılemıyım dıye zırt kardesım dedı hala oluyosun kafamdan kaynar sular aktı. ama suan dunya tatlısı bır yegenım var onu cok sevıyorum.hayırlısı boylemıs dıyorum.umudumu yıtırmedım benımde bebegım olacak hayırlısı ne zaman sa o zaman.bu ay cok umutluyum mesela. lütfen senden boyle düşün.Ama senı cok ıyı anlıyorum bunuda unutma.
lütfen kendıne ıyı davran ve bak sen ıyı olmazsan bebekde olmaz unutma.HERSEYDEN ONCE SEN ÖNEMLİSİN !!!

TARFILCIM
kuran okuma lıstesınede sen bakıyosun sanırım.Banada anlatsan sunu ben de katılmak ıstıyorum dedım kaz kez kımse cvp vermedı yoksa yenı kısı almıyomusunuz lısteye anlamadım.
liste guncellemesı ıcınde ben gönüllüyüm dedım onda da cvp yok. nie ?

öyle kuzucum dinimizde umutsuzluk yok
sınavdır kabulümüzdür ama insanoğlu işte
üzülmeden yapamıyorki yahu

baharcım başın sağolsun canım.. Allah geride kalanlara uzun ve hayırlı ömür nasib etsin....
sonuyokcum nasıl heyecanlandım anlatamam... bak geldi sıran gördünmü canım benim inşallah sıkıntısız ve sorunsuz geçerde kucağına alıp tüm çektiklerini bir anda unutuverirsin...
vayyyy muco da burdaymışş hoşgeldin canım benimm...

angel gözün aydın canım ben yokken bebeğin dünyaya gelmiş allah analı babalı büyütsün biraz erken oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…