baharçelik canım başınız sağolsun üzme kendini bebişinde hisseder allah babaanneni cennete gönderir inş
evet sonuvarmış ve kısmetse yarın bebeğime kavuşunca daha iyi anlıcam inş
bu arada denden çok haklısın umudaaa ihtiyacı yok kimsenin galiba bu güzelim listeyi lütfen güncelleyin ben çok severek yaptım
ben bir duş alıp yatayım malum yarın başım çok kalabalık olacak allah herkese böyle tatlı telaşlar versin hastaneye yatmanın en güzel yanı en mutlu olarak gidilen ve gönülden isteyerek ameliyat olunan bir durum ne tuhaf değilmi
uyurum inş diye umud ediyorum zaten çok uykum geldi hakkınızı helal edin rabbim yardımcımız olsun hoşçakalın
merhabayınnnnn kıslarrrrrr....bu liste için ben gönüllüyüm canlarımmmm...ama tüm topik ahalisindende yardım istiyorum...kaçırdığım unuttuğum düzeltmeler için özelden msj atarlarsa bende listemizi seve seve güncellerim........ sizde kabul ederseniz tabiiii:)
21 mart doğum günümdü hemde beklenen adet tarihim...
bana 2 tane hediye olucaktı 5 aydır bebek için uğraşıyorduk ama olmuyordu ki
acayip umut vardı içimde fena halde coşku sabah erkenden kalkıcam eşim işe gitmeden test yapıcam
ve sabah onu müjdeyle uyandırıcam öyle işe göndericem
sonra içim içime sığmıycak annemi arıycam
anne ben anne oluyorum diycem...
anne ben anne oluyorum diye bağırıcam
herkesi herkesi ama herkesi arıycam
sabah uyandım ki eşim erken kalkmış gitmek için hazırlanıyor
bi hayal kırıklığı yaşadım
ama olsun ben hamile olduğumu öğrenicem ya o işten gelince söylerim
hem güzel güzel yemeklerde yaparım
eşim bana hediye vermeden önce ben ona bebek müjdesi veririm
evet evet bu daha güzel bi fikir
ama önce test yapmalıyım
çişimde fena geldi hani
ilk çizgi çıktı elimde telefon eşimin numarası açtım nasıl olsa ikinci çizgide çıkacaktı çünkü fena mide bulantım vardı kesin hamileydim
veee sonuç tabiki negatif yok yok kesin bi sorun vardı test yanlıştı hamile çıkmalıydım
ikinci testi yine yaptım yine negatif
ben daha şoku atlatamadan bir telefon
annem müjdemi isterim bebek geliyor diye bagırdı
önce anlamadım ama bizim gelin hamileydi
ama o gün ben hamile olduğumu öğrenmeliydim ki o müjdeyi ben vermeliydim ki
ogünkü yaşadığım acıyı hayatımda hiçbir zaman yaşamadım
şuan bebek 6 günlük
benim bebeğimde 6 günlük olucaktı
ufff kızlar canım sıkkın 6 gündür bebeğim rüyamda annem hani ben gelicektim diyor
cevap veremiyorum...
TARFILCIM
kuran okuma lıstesınede sen bakıyosun sanırım.Banada anlatsan sunu ben de katılmak ıstıyorum dedım kaz kez kımse cvp vermedı yoksa yenı kısı almıyomusunuz lısteye anlamadım.
liste guncellemesı ıcınde ben gönüllüyüm dedım onda da cvp yok. nie ?
azracım liste için sen gönüllüysen sen yap inan ben senin gönüllü olduğunu bilmiyordum.
canım kusura bakma ben daha önce farketmedim msjını.
kısaca anlatayım canım her perşembe günü hamile 2 arkadaşımıza cumada gebelik bekleyen 2 arkadaşımıza 2 yasini şerif okuyoruz listemizi bu hafta tamamlamış olucaz arjadaşlarda kabul ederse yarın 2 yerine 3 kişiye okumayı senin içinde yarın okuyalım yok haftaya kalsın derlersede sana haftaya perşembe günü okuruz canımcım anlaştıkmı
tekrar hatırlatayım bugün melis esindirim için
yarında kvrck mispoem ve bu hafta tamamlayalım derseniz azra için okuncak canlarım
ya burda benden daha zor durumda olan o kadar çok insan var kideli kızzz ağlattın beni valla yapma böyle kuzum yaa ayy valla içim yandı haa işteyim bide bak salya sümük ağlıyom ha offffff yaaa rabbim nolur duy sesimizi nolur bizlerede hayırlı birer evlat nasip et hakkımızda hayırlısı nasip et.....sende kendini bırakma böylee güçlü oll sen ne yaparsan yap rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olucak evladın kendini üzme böyle canım benim
rabbime şükürler olsun eşim destekçim haklısın canımkvrck merhaba canım,
seni çok çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün bence..çok şükür sağlıklısın, destek olan eşin var, ailen var
sevdiklerin seni sevenler var..çok büyük bir şans bu.. hayatta bazen istediklerimizi elde etmek için fazlaca beklememiz yada çaba sarfetmemiz gerekiyor.. bizde bebek sahibi olmak yönünden normalden
biraz daha fazla beklemek ve efor sarfetmek durumundayız demekki..bazıları şanslı doğar bu konuda bazılarıda şansı kovalar.. ama ne olursa olsun Rabbim hakkımızda
hayırlısını nasip etsin diye dua etmek lazım..umutsuzluğa kapılma..moral bozukluğu en büyük hastalık
vücudunu stresle yorma..iyi ol iyi düşün ki iyi olsun sen ne kadar pozitif olursan vücudun sağlıklı olacaktır..isteklerin o kadar seni bulacaktır canım..
sevgiler..
kuzucum yakıvrcıkcanım benim nasıl okudum nasıl ağladım anlatamam
rabbim inşallah bidaha nasip etcek canım hiç merak etme
kendini üzme lütfen
kuzucum ya
öyle bunaldım yazdım işte başka anlayan yokki derdinden
bide aman sanki çocugun olduda öldü niye abartıyosun demiyolarmı sinir oluyorum
daha çok üzülüyorum
ben hergece görüyorum o rüyayıçok haklısın canım benim
ama şükretmekten başka çaremiz yok
bende böyleyim bu sıralar gözümü her kapattığımda bi yaşlı beyaz giymiş bi kadın görüyorum bana bebek verio(
rüyalarımdada hep bebk görüyorum
hayırlısı allahtan
ama bende bebk istiyorummmmmmm:84:
inşallah bizde en yakın zamanda hamiş kalcaz:118:
ben hergece görüyorum o rüyayı
biri bebek uzatıyor al senn diyor
tam elimi uzatıyorum dokunucam alıyolar bebeği elimden
ya nolur bari bi kere kokusunu duyayım nolur bi kere koklayım sonra alın
bunu çok görmeyin diyorum aglayarak uyanıyorum
amin canımcım hakkımızda hayırlısı rabbim sabrını verir inşallahkvrck çok hakılısın canım.. ben çok iyi anlıyorum seni
ben 2 bebeğimi kalp atışı durmasıyla kaybettim ve ikiside kıpır kıpırdı hele 2. bebeğim
minyatür bir bebekti eli kolu oynuyuyordu..ama olmayınca olmuyor..3. bebeğimide ocak ayında saçma
sapan bir durumdan dolayı aldırmak zorunda kaldım..şimdi hamileyim yine 5+ günümdeyim
ve heterezigotum iğne olacağım henüz görmedim keseyi bebeği ama ben elimden geleni yapıyorum
gerisi tıbba ve de Rabbime kalıyor.. umudunu yitirme sakın bir sünger çiz ve ileriye dön bak
o zaman herşey daha koay ve güzel olacak..
hayırlısı canım hakkımızda..
Selam kızlar tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum benim sorunum şimdilik Faktör V heterozigot taşıyıcı 8 Kasım da Çapa tıp fakültesinde Hematolog Prof. randevüm var ve dün yaptığım testte silik 2. çizgi çıktı şimdilik coraspin almam yeterli olur mu acaba.
21 mart doğum günümdü hemde beklenen adet tarihim...
bana 2 tane hediye olucaktı 5 aydır bebek için uğraşıyorduk ama olmuyordu ki
acayip umut vardı içimde fena halde coşku sabah erkenden kalkıcam eşim işe gitmeden test yapıcam
ve sabah onu müjdeyle uyandırıcam öyle işe göndericem
sonra içim içime sığmıycak annemi arıycam
anne ben anne oluyorum diycem...
anne ben anne oluyorum diye bağırıcam
herkesi herkesi ama herkesi arıycam
sabah uyandım ki eşim erken kalkmış gitmek için hazırlanıyor
bi hayal kırıklığı yaşadım
ama olsun ben hamile olduğumu öğrenicem ya o işten gelince söylerim
hem güzel güzel yemeklerde yaparım
eşim bana hediye vermeden önce ben ona bebek müjdesi veririm
evet evet bu daha güzel bi fikir
ama önce test yapmalıyım
çişimde fena geldi hani
ilk çizgi çıktı elimde telefon eşimin numarası açtım nasıl olsa ikinci çizgide çıkacaktı çünkü fena mide bulantım vardı kesin hamileydim
veee sonuç tabiki negatif yok yok kesin bi sorun vardı test yanlıştı hamile çıkmalıydım
ikinci testi yine yaptım yine negatif
ben daha şoku atlatamadan bir telefon
annem müjdemi isterim bebek geliyor diye bagırdı
önce anlamadım ama bizim gelin hamileydi
ama o gün ben hamile olduğumu öğrenmeliydim ki o müjdeyi ben vermeliydim ki
ogünkü yaşadığım acıyı hayatımda hiçbir zaman yaşamadım
şuan bebek 6 günlük
benim bebeğimde 6 günlük olucaktı
ufff kızlar canım sıkkın 6 gündür bebeğim rüyamda annem hani ben gelicektim diyor
cevap veremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?