Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bitanem canım benim Allah yardımcın olsun canımm sanırım şu anda minik bebeğin kucağındadır canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin umarım doğumdan önce bizede dua etmişsindir kuzum öpüyorum seni Tebrikler canım Allaha emanet olun

tamam canım kabul tabiki yardım ederiz canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun

kvrck merhaba canım,
seni çok çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün bence..çok şükür sağlıklısın, destek olan eşin var, ailen var
sevdiklerin seni sevenler var..çok büyük bir şans bu.. hayatta bazen istediklerimizi elde etmek için fazlaca beklememiz yada çaba sarfetmemiz gerekiyor.. bizde bebek sahibi olmak yönünden normalden
biraz daha fazla beklemek ve efor sarfetmek durumundayız demekki..bazıları şanslı doğar bu konuda bazılarıda şansı kovalar.. ama ne olursa olsun Rabbim hakkımızda
hayırlısını nasip etsin diye dua etmek lazım..umutsuzluğa kapılma..moral bozukluğu en büyük hastalık
vücudunu stresle yorma..iyi ol iyi düşün ki iyi olsun sen ne kadar pozitif olursan vücudun sağlıklı olacaktır..isteklerin o kadar seni bulacaktır canım..
sevgiler..

deli kızzz ağlattın beni valla yapma böyle kuzum yaa ayy valla içim yandı haa işteyim bide bak salya sümük ağlıyom ha offffff yaaa rabbim nolur duy sesimizi nolur bizlerede hayırlı birer evlat nasip et hakkımızda hayırlısı nasip et.....sende kendini bırakma böylee güçlü oll sen ne yaparsan yap rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olucak evladın kendini üzme böyle canım benim

canım kusura bakma ben daha önce farketmedim msjını.

kısaca anlatayım canım her perşembe günü hamile 2 arkadaşımıza cumada gebelik bekleyen 2 arkadaşımıza 2 yasini şerif okuyoruz listemizi bu hafta tamamlamış olucaz arjadaşlarda kabul ederse yarın 2 yerine 3 kişiye okumayı senin içinde yarın okuyalım yok haftaya kalsın derlersede sana haftaya perşembe günü okuruz canımcım anlaştıkmı

tekrar hatırlatayım bugün melis esindirim için

yarında kvrck mispoem ve bu hafta tamamlayalım derseniz azra için okuncak canlarım

azracım liste için sen gönüllüysen sen yap inan ben senin gönüllü olduğunu bilmiyordum.

yok cnm benım ben kımse gonullu olmayınca ben dedım yıne çıt çıkmadı onun için dedim
sen yap listeyi bizde yardımcı olalım ok. birbirimizi görünce yeniliklerden haberdar edelim inş. dua ile ...

ok cnm ben bugun okurum yasınlerı arkadaslarda kabul ederlerse yarında 3 tane okunur4
saol cnm

kıvrcıkcanım benim nasıl okudum nasıl ağladım anlatamam
rabbim inşallah bidaha nasip etcek canım hiç merak etme
kendini üzme lütfen

kızlar bu arada sonuyoktan heberi olan yokmu
bugün giremedim içim içimi yedi
varsa haberi olan yazsın lütfen

ya burda benden daha zor durumda olan o kadar çok insan var ki
rabbim herkesi birşekilde deniyor işte kimseyede kaldıramayacagı yük vermiyor
insanoğlu nelere alışmıyor ki ama insan ah demedende yapamıyor işte
rabbime şükürler olsun eşim destekçim haklısın canım
gireceğim yol beni çok fazla korkutuyor
o kadar şey okudumki burda
ben iki bebegimide daha kalpatışını duymadan kaybettim
bebegimi görüp hissedip kalpatışını duyup kaybetmeyi nasıl göze alırım nasıl dayanırım
kızların acısını ta içimde yaşıyorum içim acıyo bunları düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum
ama bi taraftanda diyorum ki rabbim dogduktan sonra acısını göstermesinde şimdi çekmeye razıyım
ya kızlar evlatla sınanmak çok zor
rabbim herkesin yardımcısı olsun

kıvrcıkcanım benim nasıl okudum nasıl ağladım anlatamam
rabbim inşallah bidaha nasip etcek canım hiç merak etme
kendini üzme lütfen
kuzucum ya
öyle bunaldım yazdım işte başka anlayan yokki derdinden
bide aman sanki çocugun olduda öldü niye abartıyosun demiyolarmı sinir oluyorum
daha çok üzülüyorum

kuzucum ya
öyle bunaldım yazdım işte başka anlayan yokki derdinden
bide aman sanki çocugun olduda öldü niye abartıyosun demiyolarmı sinir oluyorum
daha çok üzülüyorum

çok haklısın canım benim
ama şükretmekten başka çaremiz yok
bende böyleyim bu sıralar gözümü her kapattığımda bi yaşlı beyaz giymiş bi kadın görüyorum bana bebek verio(
rüyalarımdada hep bebk görüyorum
hayırlısı allahtan
ama bende bebk istiyorummmmmmm:84:
inşallah bizde en yakın zamanda hamiş kalcaz:118:

ben hergece görüyorum o rüyayı
biri bebek uzatıyor al senn diyor
tam elimi uzatıyorum dokunucam alıyolar bebeği elimden
ya nolur bari bi kere kokusunu duyayım nolur bi kere koklayım sonra alın
bunu çok görmeyin diyorum aglayarak uyanıyorum

bende alıyorum bebeği ama sonrasını hatırlamıyorum
offf anam offff
napak be kuzum rabbim bizi sınıyo
inşallah bu sınavda başarılı olacağız

kvrck çok hakılısın canım.. ben çok iyi anlıyorum seni
ben 2 bebeğimi kalp atışı durmasıyla kaybettim ve ikiside kıpır kıpırdı hele 2. bebeğim
minyatür bir bebekti eli kolu oynuyuyordu..ama olmayınca olmuyor..3. bebeğimide ocak ayında saçma
sapan bir durumdan dolayı aldırmak zorunda kaldım..şimdi hamileyim yine 5+ günümdeyim
ve heterezigotum iğne olacağım henüz görmedim keseyi bebeği ama ben elimden geleni yapıyorum
gerisi tıbba ve de Rabbime kalıyor.. umudunu yitirme sakın bir sünger çiz ve ileriye dön bak
o zaman herşey daha koay ve güzel olacak..
hayırlısı canım hakkımızda..

amin canımcım hakkımızda hayırlısı rabbim sabrını verir inşallah

kvrck canım bol bol canı gönülden dua et ümidini yitirme görüceksin vakti zamanı gelince kollarında olucak bebişin..

merhaba hanımlar.

sonuyokçum tatlım eminim şimdi bebişin kolarındadır.seni şimdiden tebrik ediyorum.ikinzi de kocaman öpüyorum.bizleri unutma sakın.

baharcım canım başınız saolsun, bak en azından bebeğini görüp sevmek kısmet olmuş babannene.allah sabır versin canım benim.

wie,iyi olmanıza sevindim, inşallah lekelenmelerin de en kısa zamanda kesilir.

kvrck yazdıkların beni çok etkiledi,bende ilk hamileliğimi kardeşimin eşi ile aynı gün öğrenmiştim. ben bebeğim 4 aylık olduğunda kaybettim, yeğenim ise şimdi 3 yaşında.onu hep kızımın yerine bağrıma basıyorum.

ve yeni hamile olduğunu öğrenen arkadaşlara da ,hamilelik bekleyen arkadaşlara da sağlıklı hamileleikler diliyorum. rabbim mutlu sona ulaştırıp kucaklarımızı doldursun.

birde iğne başalama ile ilgili soru soranlar vardı. benim doktorum kalp atışı beklemedi, keseyi görüp hemen iğne başlattı.yani 5 haftalık falan başladık iğnelere..

bence başla bende heterozigotum coraspirin 100 kullnıyorum canım. hatta ben hamileikten 2 ay önce başladım. şimdiye kadar hiç bırakmadım.

Öncelikle geçmiş olsun rabbim bu sıkıntıların ecrini bol versin. benimde önceki gebeliğimdeki benimle beraber hamile kalan arkadaşımın bebeği doğdu. hatta 2 arkadaşımın nerdeyse yaşına basacak yürüme antremanları yapıyor. bu sıkıntıları buradaki birçok iinsanın yaşadığını senin bu yazını okuyunca anladım. Allah sabır versin. Merak etme sadece yaradana ve verecek olan tek olan ALLAH'a sığınacak ondan isteyeceğiz. Şuan 8. ayı bitireceğiz inşallah. İlk aylar kanama korkusuyla her idrara çıkışımda eşimle gözgöze gelirdik. Şuan da sıkıntılar bitmiş değil ama şükür ki sona geliyoruz. Bunları neden yazdım dersen 2 bebek kaybettim ilki içimden geçen kızdı 6. haftada kaybettim, 2. gebeliğimi 12. haftada kaybettim ve o erkekti. Rüyalarımda biri kız biri erkek 2 çocuğu seviyor görüyorum kendimi. Allah bizlere ve isteyen tüm herkese evlatlarını kucağına alıp sevmeyi nasip etsin. Hep dua ediyorum hepimize yapmamız gereken de bu. Allah en kısa sürede nasip etsin. Ümitsiz olma. Allahtan ümit kesilmez. Selametle kal arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…