Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar ben hem kahvaltı yapıyom hem yazdıklarınızı okuyorum
hepinize hayırlı bereketli cumalar diliyorum.Rabbim dualarımızı kabul etsin.

tarfilcim bugun yasınlerı okucam ok.
sonuyok tan da bı haber alsaydık ????
akşama gelirim yine

günaydınnnnnnnn
cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun
kucaklarınız boş kalmasın kızlarrrrrr

ha birde tecrübeli birini yakalamışken sorayım iğneyi ne zaman kesmiştin ciceklara bide bebeğinin kan akışına ne zamandan itibaren bakılmaya başlandı ımmm aklıma başka bişiy gelmiyo şimdilik

canımcım çok kolay oldu yaa hatta benim 2 tane raporum varilk gittiğim doktor clexane 02lik yazdı onun raporunu çıkardık sonra başka bi doktora gittik oda bu doz senin için çok düşük dedi innohep0,35lik yazdı rapor verdi [başhekim yardımcısına imzalatıyosun okadar canımcım] ama ikinci doktorum çok tecrübeli değil oyüzden ben yine ilkinin izinde gitmeye devam ettim.aralığın 6da başka bi doktora randevu aldım bakalım o ne dicek artık doktorumada karar vermiş olcam inşaallah

ha birde tecrübeli birini yakalamışken sorayım iğneyi ne zaman kesmiştin ciceklara bide bebeğinin kan akışına ne zamandan itibaren bakılmaya başlandı ımmm aklıma başka bişiy gelmiyo şimdilik

canım benim doktorum doğuma 15 gün kala falan kesmişti ama ben çok agladım kesmeyelşm diye. oda dayanamadı kaç tane daha iğnen var dedi bende 56 tane dedim tamam o zaman onlarıda kullan dedi. tabi ben gittim 3 tane daha alldım. ve hepsini kullandım.
yani doktor 37+2 de bıraktıgımı zannediyodu ama ben 37+5 e kadar kullandım canım.
38+3 te doğum yaptım zaten.
canım önceki sayfalardada demiştim ben dokuz ay boyunca ayrıntılı ultrasona girmiştim zaten. doktor her gittiğimde bakıyodu.
son haftalarda bana gösterdi zaten çok belli oluyodu ama giden kan.
öyle işte canım.
soracağın baska bişi olursa burdayım.

canıum o yukardaki 56 değil 5 olacak yanlış yazmısım kusura bakma

Son düzenleme:
benimkini 3 doktor artı başhekim imzalamıştı ben o yüzden çok uğrasmıştım yaa.
peki doktor neye dayanarak bu raporu yazdı elinde tahlil sonuçların falan varmıydı canım

kvrck can türkiyede yokmu ailen falan
yurtdışında eşin dolayısıylamı kalıyosun??
kuzucum ben türkiyedeyim zaten
gümüşhanedeyiz eşim dolayısıyla 1 senedir burdayız imkanlar nerdeyse hiç yok burda o yüzden sıkıntı yaşıyoruz
bu arada ben daha iğne falan almadım canım bilmiyorum nasıl oldugunu

haklısın canım benim üzülmekten ve duadan başka bişey gelmiyor elimizden malesef rabbim hakkımızdaki hayırlısını göstersin inşallah

benimkini 3 doktor artı başhekim imzalamıştı ben o yüzden çok uğrasmıştım yaa.
peki doktor neye dayanarak bu raporu yazdı elinde tahlil sonuçların falan varmıydı canım

evet canım giderken fakültede yaptırsığım test sonuçlarımıda götürmüştüm [iki gende mutasyon var] ama çok tuhafki benim 5 yaşında sağlıklı dağal bir hamilelikle dünyaya gelen bir kızım var ve sonrasında peşpeşe iki düşük

Allah Allah bu mutasyonlar sonradan olabiliyormuymus yaa.
kızlar ben yemeğe çıkıyorum gelicem nasipse görüşürüz

Ayy inanmıyorum ya ne kadar dengesiz ve düşüncesi insanlar var ne kadar sınır oldum okudgum zaman anlatamam aynı durumları bende yasadım 4 tane bebeğimi kaybettim ama her defasında insanlar gecmis olsun diyecene bunudami düşürdün dediler bak ben ne yapıyorum biliyomusun beni üzen insanları hayatımdan cikartiyorum böylesi daha iyi en azından kafam rahat sende bosver üzmez kendini senin öyle dengesiz insanların destegine ihtiyacın yok biz ne güne duruyoruz her zaman yanındayız güzelim üzmez kendin artık seni böyle üzgün görünce bizde üzülüyoruz

canım benim allah razı olsun
hay agzını öpeyim ya

kızlar bişi sorcam
kan pıhtılaşmasına elma sirkesi zararlımı biliosanız yazarmısınız lütfen:??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…