sen nasıl alıyordunki canım
ha birde tecrübeli birini yakalamışken sorayım iğneyi ne zaman kesmiştin ciceklara bide bebeğinin kan akışına ne zamandan itibaren bakılmaya başlandı ımmm aklıma başka bişiy gelmiyo şimdilik
kuzucum ben türkiyedeyim zatenkvrck can türkiyede yokmu ailen falan
yurtdışında eşin dolayısıylamı kalıyosun??
haklısın canım benim üzülmekten ve duadan başka bişey gelmiyor elimizden malesef rabbim hakkımızdaki hayırlısını göstersin inşallahcanım iyiyim çok şükür.
kvrck yazıların yüreğimi dağladı resmen ne denir bu insanlara..üzülme herşey yoluna girecek. derdimizi veren allah devamızı da verecek. inanmak zorundayız umut etmek zorundayız.
benimkini 3 doktor artı başhekim imzalamıştı ben o yüzden çok uğrasmıştım yaa.
peki doktor neye dayanarak bu raporu yazdı elinde tahlil sonuçların falan varmıydı canım
evet canım giderken fakültede yaptırsığım test sonuçlarımıda götürmüştüm [iki gende mutasyon var] ama çok tuhafki benim 5 yaşında sağlıklı dağal bir hamilelikle dünyaya gelen bir kızım var ve sonrasında peşpeşe iki düşük
kvrck .!.:biri bi laf attıki yaşadığım ve nefes aldıgım sürece onu asla affetmiycem ama aslaaaaaa
hemde bu insanın bebeği olmuyor diye gece gündüz agladım ben
dualar ettim sabahlara kadar onun için
doktorlar asla çocugun olmaz dedide rabbim bir tane nasip etti yüzlerini güldürdü
ben onun bu durumunda yanında olan tek kişiydim
bu şahıs yaptıklarımı unuttu herhlde yaşadıgı acılarını unuttu herhalde
bana diyor ki boşver üzülme çocugun olmazsa tehlikeliyse TAŞIYICI ANNE bulursunuz
işte bana bunu söyleyecek kadar vicdanı körelmiş bir anne bu
Ayy inanmıyorum ya ne kadar dengesiz ve düşüncesi insanlar var ne kadar sınır oldum okudgum zaman anlatamam aynı durumları bende yasadım 4 tane bebeğimi kaybettim ama her defasında insanlar gecmis olsun diyecene bunudami düşürdün dediler bak ben ne yapıyorum biliyomusun beni üzen insanları hayatımdan cikartiyorum böylesi daha iyi en azından kafam rahat sende bosver üzmez kendini senin öyle dengesiz insanların destegine ihtiyacın yok biz ne güne duruyoruz her zaman yanındayız güzelim üzmez kendin artık seni böyle üzgün görünce bizde üzülüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?