feryadcım geçmiş olsun bişi yok değil mi ? aman Yarabbi demek insanın insana yaptığını kimse yapamıyor ilk etap ta düşünemiyoruz sağlık çok önemli bişi....
aman feryad cım verilmiş sadakan varmış canım Rabbim korumuş canım.
Allah korusun ya sana bişey olsaydı sor bakalım kendine. değermi o şahıslar için
feryadcım çok geçmiş olsun.değmez tabiki.heleki ortada hayatın söz konusu ise.aman Allah korumuş.
kızlar sonuyokdan haber yokmu.İNŞALLAHyavrusunu sağlıcakla kucağına almıştır.
feryad
çok geçmiş olsun dikkat et canım ya ne gerek var böyle gereksiz kişiler için strese girmeye..
size söylemesi kolay belki dersin ama boşverr..sana birşey olsa allah korusun ailen sevdiklerin
ne yapar..Rabbim korumuş..
biz de 30.haftamıza girdik.oğluşum artık yoruyo.bir yanda okul.doktorun söylediğine göre geçen salı 19000 gr olmuştu.büyük olursa riske atmam dedi ocak başı doğum gibi bakalım hayırlısı.bu arada topiğin havası çok değişti.çoğu arkadaşımız uğramaz odu.geçmişe şöyle arkadaşlar umutsuzluk yok.kendinizi yormaktan başka bişeye yaramaz.hayırlısıyla herkes evlat sahibi olacak bu topikte inanıyorum buna.yeterki hayatla mücadeleyi bırakmayalım...
bu arada geçmişi tam okuyamadım sonuyoktan hber varmı kızlar çok merak ettim
henüz haber yok canım
ya kızlar ben dayanamadım test yaptım adetıme 5 gün var ama ne bılım çıkmadı yine bu ay 3 ay olacak bide bu ay biraz ümitliydim onun için dumur oldum biraz
acaba hemen olmayacakmı yaaa yıne 6 ay beklıcez mı gecen sene bu vakıtlerıde ugrasıyoduk 1 sene oldu ? acaba hemen cıkmaz mı sonuç ????
bide düşükten sonra hemen olur diyorlardı :S
teşekkür ederim kızlar hepinize
zayıflamak için kullancamda oyüzden sordum
allah razı olsun
feryad geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın
bencede yılmak yok yola devam:))
aysude ne güzel yazmışsın ağzına yüreğine sağlık canım
teşekkür ederim kızlar hepinize
zayıflamak için kullancamda oyüzden sordum
allah razı olsun
feryad geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın
bencede yılmak yok yola devam:))
aysude ne güzel yazmışsın ağzına yüreğine sağlık canım
aysude mir
hay ağzını öpeyim ne güzel demişsin arkadaşasım
feryad
cnm allah korumus gecmıs olsun insanlara bakım kendınıze zarar verecek seyler yapmayın
it ürür kervan yürür demişler
eminecim maşallah tickerine baktım da kocaman olmuşsunuzz daha dün gibi karnım ne zaman büyür acaba kızlar diye sormuştun şimdi kocaman olmuştur göbüşün..:)))
ya nasıl da panik içindeydim karnım büyümüyor diye.şimdi de 1 metre önden gidiyor karnım.
allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin.senin yerin bende başkadır.hatırlarsan l.önderoğlunun mail adresini sen bana vermiştin.senin sayende dr mail.attım ve mesajıma cevap gelmessiyle birlikte umut günleri başlamıştı.allahım utandırmasın o günden bu güne çok yol kat ettim.yolun sonuna az kaldı.allahtan tek isteğim bebişimin sağlıkla sıhatle doğması ve büyümesi.
yani anlayacağın hep dualarımdasın.hayırlı vakti bekliyordur rabbim sana da bebiş vermek için.tez zaman da inşallh.
tamam canım sen 10 gün sonra bana haber ver...ommancım sana bşi tavsiye edicem,
eşim yeni kullanmaya başladı safran adında kutuda ilaç gibi bişi aldı ama tamamen bitkisel
hamılerler bıle kullanıyomus yenı basladı 1 hafta oldu
10 gun ıcınde etkı etmezse ıade edın demısler ıstersen bı kullansın esım 10 gun ıyı gelırse sana solerım sende kullan
netten sıpariş verdık 2 kutu 125 tl ama etkılıymıs arkadaslarıda kullanmıslar
soyleyeyım dedım
sirke ile yapma bunu yap mideni yakma sirke ile boşuna..
işe yarıyor ve kan dolaşımına mikrop ve baktere savaşına faydası çok..istersen sabhları 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı tarçın karıştırıp ye..
hem şekeri dengeliyor hemde eklem ağrılarınada faydası var zayıflama yanında..
tavsiye edilen tarif;
ZAYIFLAMA
Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Hergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir.
Düzenli uygulanırsa kilo verilir.
Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.
sağol canım teşekkür ederim
bi deneyim bakayım
inşallah veririm 5 kilo versem yeter:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?