sağol canım iyiyiz çok şükür bi problem yok elhamdülillah benim şeker arada bi yükseliyor falan ama katlanılıyor sayılı gün geçecek inşallah... Kızım da bende allaha emanetiz her yaratılan gibi... Inşallah allah hepimizin gönlünün muradını verir ve bu günleri tamamen acı hatıra diye hatırlarız....aysude cim canım benim ağzına ellerine sağlık ne kadar da güzel yazmışsın.
Nasılsın sağlıgın nasıl kızın nasıl.
şimdi ne güzel de tepikliyordur seni o :)))
inşallah bitanem.
hayırlı olsun nşallah eşinin işi.
sen doğur canım inşallah.
yaşı uzun olsuna geliriz kızımla Allah nasip ederse inşallah.
eh sende artık bebek gezmesine gelirsin bize olmazmı.
2 tane bebeğimi kaybettim gerçi daha bebek bile değillerdi ve kim bilir 1 buçuk sene içinde farkında olmadan kaçtanesini daha kaybettim
birini adet günü digerini adetten 1 hafta sonra kaybettim
mthfr ler hariç testler yapıldı protein c ve s yüksek çıkıyor
bu allahın belası şehirde tek doktor var ona gittik sorununuz yok tedaviyede gerek yok dedi
tarbzonda kaç doktora gittim çogu bu hastalık degil diyor bazılarıda sadece aspirin diyor
ankaradan kaç doktorla görüştüm yine sonuç degişmedi
en son bi doktor buldum korunma verdi sonrada mthfr testleri istedi
ona görede ya tek aspirin ya aspirin artı iğne dedi
ama aralıkta ankaraya gidicem
o kadar kötü ki ciddi mide rahatsızlıgı geçirdim kesinlikle aspirin yasak
kalp problemim var nabzım 120lere kadar çıkıyor
bu şartlar altında burda hamile kalmam ve hamileliğimi devam ettirmem nerdeyse imkansız
bende ne yapacagımı bilemez vaziyetteyim o yüzden de bu kadar umutsuzum
günaydınnnnnnnn
cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun
kucaklarınız boş kalmasın kızlarrrrrr
İyi gidiyor şimdilik canım lekeler ve bulantılar hariç hersey yolunda çok şükür yarin 8.haftamıza giriyoruz teyzesi ben bebeklerimi hep 6.hafta ve 7.haftalarda kaybetmiştim şimdi 8.haftaya giriyoruz bu bile benim için büyük bisey ve onlarda hiç böyle kahverengi lekem olmamıştı şimdi var buna bile seviniyorum biliyomusun bu digerlerinden çok farklı diye öyle iste canım şimdilik hamile oldugumu sizden başka kimse bilmiyor tehlikeyi atlatana kadarda kmseye soylemiycemciceklara .!.:wie nasıl gidiyor hamilelik canım...
İyi gidiyor şimdilik canım lekeler ve bulantılar hariç hersey yolunda çok şükür yarin 8.haftamıza giriyoruz teyzesi ben bebeklerimi hep 6.hafta ve 7.haftalarda kaybetmiştim şimdi 8.haftaya giriyoruz bu bile benim için büyük bisey ve onlarda hiç böyle kahverengi lekem olmamıştı şimdi var buna bile seviniyorum biliyomusun bu digerlerinden çok farklı diye öyle iste canım şimdilik hamile oldugumu sizden başka kimse bilmiyor tehlikeyi atlatana kadarda kmseye soylemiycem
Hepinize selamlar sunuyorum arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar diliyorum...
Inşallah herşey yolundadır dicem ama yazdıklarınızı okuyunca depresif ruh halinde olan arkadaşlar olduğunu görüyorum.. Zamanında sizlerle aynı duyguları yaşıyorduk eksik yada fazla ama yaşananlar aynıydı .. Aynı özlem aynı hasret ... özlem ve hasret devam ediyor tek fark özlenen ve hasretle beklenene gün sayıyor olmak ama bu durum da garanti değil elbet çekilen tüm acıların sonu vardır.... Güzel günler gelecek allahın izniyle hepimiz çektiğimiz sıkıntıları unutmayacağız ama gömmeyi başarıcaz inşallah... Arkadaşlar özellikle kvrck sana söylüyorum lütfen silkin ve kendine gel .. Bunları yaşaman son derece normal ve emin ol tek yaşayan sen degilsin wie de söylemiş zaten o insanları hayatından çıkar benim bi arkadaşım hamile kaldığında ben bebeğimi yeni kaybetmiştim ve nazarım değer korkusuyla benimle görüşmeyi kesti biliyomusun ve bu durum hala içimi yakar ... Halbuki kimseye allah emek zayiliği vermesin ama anlayana ... Görüşmeyiversin kalitesiz bi insan hayatımdan çıkmış oldu böylelikle ve ardıma bile bakmam ... Bence bu durumları bi şans olarak değerlendir ve senin zor anında senin yanında olmaktan imtina edenleri hayatından çıkarki hayat kaliten arkadaş kaliten artsın canım ... Elbette bu akut bir dönem ve geçecek emin ol... Rabbimden hakkında hayırlı olanı iste nolur....
Feryad çok iyi bilir benim gebe kalma hikayemi yeter çok yoruldum istemiyorum artık bebek falan çok istiyorsa boşansın kocam benden diye sinir küpü olduğum bir dönemde aldım ben gebelik haberimi ve saçma sapan bir işyeri ve işyeri huzursuzlu yaşarken bide kendi sorunlarım beni yorduğu bir dönemde ve kızım hala benimle inşallah kucağıma almakta nasib olur cümlesiyle birlikte ve emin ol rabbim ol demeyince hiçbirşey olmuyor... Yani sözün özü çocuk sahibi olamıyor değiliz rabbim ol dememiştir henüz... O güzel günler inşallah gelip kapını (seni ve isteyen herkesi) çok bekletmeden çalar...
Topicte doğum haberlerinin arka arkaya geldiği bir dönem oldu son zamanlar sanırım bu haberlerde her ne kadar hepimizi sevinç gözyaşlarına boğsada bir taraftanda özenmeye ve ben bugünleri yaşayabilecekmiyim sevdasına düşürüyor ... Nolur sabrı elden bırakma... Hepinizi seviyorum arkadaşlar ama nolur umudunuzu ve inancınızı yitirmeyin... Herşeyin sahibi olan rabbime sığınıp ondan istemeyi bilelim... Boyun bükmeyi dua kabul eden rabbim gönlünüzden çıkıp çığlık olan duaları elbet duyuyor......
bende söylememiştim hemde 3 aylık olana kadar hatta 4 müydü ne öğrendiklerinde tabi anneme yani benim aileme söylemiştimİyi gidiyor şimdilik canım lekeler ve bulantılar hariç hersey yolunda çok şükür yarin 8.haftamıza giriyoruz teyzesi ben bebeklerimi hep 6.hafta ve 7.haftalarda kaybetmiştim şimdi 8.haftaya giriyoruz bu bile benim için büyük bisey ve onlarda hiç böyle kahverengi lekem olmamıştı şimdi var buna bile seviniyorum biliyomusun bu digerlerinden çok farklı diye öyle iste canım şimdilik hamile oldugumu sizden başka kimse bilmiyor tehlikeyi atlatana kadarda kmseye soylemiycem
hiç duymadım ne zararı olabilirmiş kikızlar bişi sorcam
kan pıhtılaşmasına elma sirkesi zararlımı biliosanız yazarmısınız lütfen:??
canım bende bu topicte eskilerdenim.
ama geçen yıl doğum yaptığım için uzun bir süre girememiştim topige
ben kısaca anlatayım kendimi
benimde 2008 yılında 6 haftalık karnımda bebeğim ölmüştü.
yapılan testlerde protein s ve c değerlerim normaldi
bunun yanında ıgm ıgg diye 2 test daha vardı bunlarda normal çıkmıştı çok şükür.
yalnızca b12 vit. normal degerin çok çok altında cıkmıştı
birde lupus diye bir test vardı hala anlamıs değilim bu testi yalnızca o test negatif çıkması gerekirken pozitif çıkmıştı.
sanırım buda kan pıhtılaşması ile ilgili.
doktorum bana bunun yalancı pozitif olabileceğini söyledi.
eğer gerçek pozitif olsaymış protein s ve c ninnde anormal cıkması gerekiyımuş
ama biz her ihtimale karşı hamile kalında heparin başlayalım demişti.
yani ben önlem amaçlı kullandım bu iğneyi.
şimdi çok şükür ayın 8 inde Rabbim nasip ederse kızım 13. ayını dolduracak.
yani şimdi sizin bu heterozigot homozigotları okuyunca sasırıyorum diyorum bana bu testler hiç yapılmadı ama heparin kullandım :44: :44:
Aysudecim ne güzel yazmışsın yaşadıklarını ve sanıyorum bunları dinlemeye bilmeye ihtiyacı olan arkadaşlarımız var... hepimiz zorlu süreçlerden geçtik ve bazılarımız geçmeye devam ediyoruz... benim de 1-2 tavsiyem olacak dediğin gibi arkadaşlarımız kendilerini üzen insanları hayatından çıkarsın değmiyo kimseye inanın ....şimdi ben bayramda eşimin memleketine gidecemve üzmeye çalışacaklar beni emin olun kimine dayanamayıp cevap verecem kimine tiye bile almayacağım bu bizim sınavımız sa kimseyi ilgilendirmez destek olmayı beceremeyenin lütfen köstek olmasına da izin vermeyelim...
bugün yaşadığım bir olayı paylaşayım biraz da olsa dikkatiniz dağılır...
bir çoğunuz bilir benim çalıştığım okulda kıskanç bir kız kurusu var ama öyle böyle değil... kendisi mini ile okula gelirken diğer arkadaşların giydiği pantolonun kot mu kadifemi yönetmeliğe uygun mu bunları konuşur utanmadan....işin kötüsü okul müdürümüz de bazen onun lafına bakan basiretsiz bir insan... ve bugün benim nöbetim vardı elimde olamayan bir nedenden dolayı biraz geç çıkmam gerekti yola sırf o 2 insanın ağzına laf vermeyeyim diye ibre 90 km hızın altına düşmedi hiç 100-110-120 ve tabi köy yolunda bile 90 km hız yaptım ve bir virajı çok zor aldım kendi şeridimden diğer şeride savruldum ve tamamen şans eseri karşıdan araba gelmemesiyle ucuz kurtuldum çok şükür bişi olmadı sapa sağlamım ama değermi diyeceksiniz değmez sebep bu 2 dengesiz de olsa değmez ...ben bir daha sebep ne olursa olsun kendimi böyle bir riske atmayacağım arkadaşlar ve üzmeyeceğim de lütfen siz benim düştüğüm hataya düşmeyin ...olayı ucuz atlattım ama benim psikolojimdeki etkileri hala geçmedi bu hem bana hem de sizlere örnek olsun :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?