Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hepinize selamlar sunuyorum arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar diliyorum...
Inşallah herşey yolundadır dicem ama yazdıklarınızı okuyunca depresif ruh halinde olan arkadaşlar olduğunu görüyorum.. Zamanında sizlerle aynı duyguları yaşıyorduk eksik yada fazla ama yaşananlar aynıydı .. Aynı özlem aynı hasret ... özlem ve hasret devam ediyor tek fark özlenen ve hasretle beklenene gün sayıyor olmak ama bu durum da garanti değil elbet çekilen tüm acıların sonu vardır.... Güzel günler gelecek allahın izniyle hepimiz çektiğimiz sıkıntıları unutmayacağız ama gömmeyi başarıcaz inşallah... Arkadaşlar özellikle kvrck sana söylüyorum lütfen silkin ve kendine gel .. Bunları yaşaman son derece normal ve emin ol tek yaşayan sen degilsin wie de söylemiş zaten o insanları hayatından çıkar benim bi arkadaşım hamile kaldığında ben bebeğimi yeni kaybetmiştim ve nazarım değer korkusuyla benimle görüşmeyi kesti biliyomusun ve bu durum hala içimi yakar ... Halbuki kimseye allah emek zayiliği vermesin ama anlayana ... Görüşmeyiversin kalitesiz bi insan hayatımdan çıkmış oldu böylelikle ve ardıma bile bakmam ... Bence bu durumları bi şans olarak değerlendir ve senin zor anında senin yanında olmaktan imtina edenleri hayatından çıkarki hayat kaliten arkadaş kaliten artsın canım ... Elbette bu akut bir dönem ve geçecek emin ol... Rabbimden hakkında hayırlı olanı iste nolur....
Feryad çok iyi bilir benim gebe kalma hikayemi yeter çok yoruldum istemiyorum artık bebek falan çok istiyorsa boşansın kocam benden diye sinir küpü olduğum bir dönemde aldım ben gebelik haberimi ve saçma sapan bir işyeri ve işyeri huzursuzlu yaşarken bide kendi sorunlarım beni yorduğu bir dönemde ve kızım hala benimle inşallah kucağıma almakta nasib olur cümlesiyle birlikte ve emin ol rabbim ol demeyince hiçbirşey olmuyor... Yani sözün özü çocuk sahibi olamıyor değiliz rabbim ol dememiştir henüz... O güzel günler inşallah gelip kapını (seni ve isteyen herkesi) çok bekletmeden çalar...
Topicte doğum haberlerinin arka arkaya geldiği bir dönem oldu son zamanlar sanırım bu haberlerde her ne kadar hepimizi sevinç gözyaşlarına boğsada bir taraftanda özenmeye ve ben bugünleri yaşayabilecekmiyim sevdasına düşürüyor ... Nolur sabrı elden bırakma... Hepinizi seviyorum arkadaşlar ama nolur umudunuzu ve inancınızı yitirmeyin... Herşeyin sahibi olan rabbime sığınıp ondan istemeyi bilelim... Boyun bükmeyi dua kabul eden rabbim gönlünüzden çıkıp çığlık olan duaları elbet duyuyor......

aysude cim canım benim ağzına ellerine sağlık ne kadar da güzel yazmışsın.
nasılsın sağlıgın nasıl kızın nasıl.
şimdi ne güzel de tepikliyordur seni o :)))

aysude cim canım benim ağzına ellerine sağlık ne kadar da güzel yazmışsın.
Nasılsın sağlıgın nasıl kızın nasıl.
şimdi ne güzel de tepikliyordur seni o :)))
sağol canım iyiyiz çok şükür bi problem yok elhamdülillah benim şeker arada bi yükseliyor falan ama katlanılıyor sayılı gün geçecek inşallah... Kızım da bende allaha emanetiz her yaratılan gibi... Inşallah allah hepimizin gönlünün muradını verir ve bu günleri tamamen acı hatıra diye hatırlarız....

inşallah bitanem.
hayırlı olsun nşallah eşinin işi.
sen doğur canım inşallah.
yaşı uzun olsuna geliriz kızımla Allah nasip ederse inşallah.
eh sende artık bebek gezmesine gelirsin bize olmazmı.

Saol canım benim
gelirim tabikide sizide beklerim kuzum
buarada ben iğneleri raporla alıyorum canım
ama raporu malatyada çıkarmıştım özel hastanede 5 dakikada vermişlerdi

canım benim seni çok iyi anlıyorum
senin şanssızlığın bulunduğun yerde iyi bir doktor olmaması
bende senin yaşadıklarını yaşadım bende miğde rahatsızlığı yüzünden aspirin kullanamıyorum ama doktorum coraspirin verdi onun miğdeye hiç bir zararı yok çünkü coraspirin bağırsakda çözülüyormum
diğer sorununa gelincede bende ritim bozukluğu sorunu var
onun için ilaç kullanıyordum düzenli
ama hamile kalınca kesmek zorunda kaldım
ve çok şükür çok problem yaşamadım sadece kalp ritmim 100 140arası oldu gebelikte ama bu bir sorun yaratmadı

bence umutsuz olacağın hiç bişey yok bu kadar içini karartma lütfen bak zaten aralıkta doktor için ankarayada gitcen ne güzel
allahım dermansız dert vermesin bizim derdimiz dermansız deil
benim kuzenimin rahmi alındı hiç bebeği olmayacak ya o ne yapsın
bizim hiç olmazsa umudumuz var umuduna sıkı sıkı sarıl ve kendine gel
daha fazla yıpratma kendini lütfennnn

günaydınnnnnnnn
cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun
kucaklarınız boş kalmasın kızlarrrrrr

aminnnnnnn canım

aysude denden nasılsınız kızlar

ciceklara .!.:
wie nasıl gidiyor hamilelik canım...
İyi gidiyor şimdilik canım lekeler ve bulantılar hariç hersey yolunda çok şükür yarin 8.haftamıza giriyoruz teyzesi ben bebeklerimi hep 6.hafta ve 7.haftalarda kaybetmiştim şimdi 8.haftaya giriyoruz bu bile benim için büyük bisey ve onlarda hiç böyle kahverengi lekem olmamıştı şimdi var buna bile seviniyorum biliyomusun bu digerlerinden çok farklı diye öyle iste canım şimdilik hamile oldugumu sizden başka kimse bilmiyor tehlikeyi atlatana kadarda kmseye soylemiycem

sağol büşracım iyiyim,aynen devambebeğin pozisyonundan ötürü sanırım mide bulantılarım bitmiyor benim,doktorumda etkiler diyor zaten,mideme bası yapıyor çünkü.......ama şikayet etmiyorum,bugünümüze şükür

nasıl yani canım ailenden falan kimse bilmiyomu.
ne güzel saklayabiliyosun benimde niyetim öyleydi ama. gebelik testindeki ikinci çizgiyi görünce aldım testi elime kapı kapı dolaşıp göstermiştim

Aysudecim ne güzel yazmışsın yaşadıklarını ve sanıyorum bunları dinlemeye bilmeye ihtiyacı olan arkadaşlarımız var... hepimiz zorlu süreçlerden geçtik ve bazılarımız geçmeye devam ediyoruz... benim de 1-2 tavsiyem olacak dediğin gibi arkadaşlarımız kendilerini üzen insanları hayatından çıkarsın değmiyo kimseye inanın ....şimdi ben bayramda eşimin memleketine gidecemve üzmeye çalışacaklar beni emin olun kimine dayanamayıp cevap verecem kimine tiye bile almayacağım bu bizim sınavımız sa kimseyi ilgilendirmez destek olmayı beceremeyenin lütfen köstek olmasına da izin vermeyelim...

bugün yaşadığım bir olayı paylaşayım biraz da olsa dikkatiniz dağılır...
bir çoğunuz bilir benim çalıştığım okulda kıskanç bir kız kurusu var ama öyle böyle değil... kendisi mini ile okula gelirken diğer arkadaşların giydiği pantolonun kot mu kadifemi yönetmeliğe uygun mu bunları konuşur utanmadan....işin kötüsü okul müdürümüz de bazen onun lafına bakan basiretsiz bir insan... ve bugün benim nöbetim vardı elimde olamayan bir nedenden dolayı biraz geç çıkmam gerekti yola sırf o 2 insanın ağzına laf vermeyeyim diye ibre 90 km hızın altına düşmedi hiç 100-110-120 ve tabi köy yolunda bile 90 km hız yaptım ve bir virajı çok zor aldım kendi şeridimden diğer şeride savruldum ve tamamen şans eseri karşıdan araba gelmemesiyle ucuz kurtuldum çok şükür bişi olmadı sapa sağlamım ama değermi diyeceksiniz değmez sebep bu 2 dengesiz de olsa değmez ...ben bir daha sebep ne olursa olsun kendimi böyle bir riske atmayacağım arkadaşlar ve üzmeyeceğim de lütfen siz benim düştüğüm hataya düşmeyin ...olayı ucuz atlattım ama benim psikolojimdeki etkileri hala geçmedi bu hem bana hem de sizlere örnek olsun :

feryadcım geçmiş olsun bişi yok değil mi ? aman Yarabbi demek insanın insana yaptığını kimse yapamıyor ilk etap ta düşünemiyoruz sağlık çok önemli bişi....

aman feryad cım verilmiş sadakan varmış canım Rabbim korumuş canım.
Allah korusun ya sana bişey olsaydı sor bakalım kendine. değermi o şahıslar için

bende söylememiştim hemde 3 aylık olana kadar hatta 4 müydü ne öğrendiklerinde tabi anneme yani benim aileme söylemiştim
kızlar bişi sorcam
kan pıhtılaşmasına elma sirkesi zararlımı biliosanız yazarmısınız lütfen:??
hiç duymadım ne zararı olabilirmiş ki

çok güzel Allah bağışlasın evladını sağlıklı uzun ömürler versin sizlere...
iğne olduğun için heterezigot ve homozigot testleri olsanda olmasanda
farketmezmiş bu durumda iğne yoluna koyacakmış zaten..
lupus bağ dokusuyla ilgili bir test..

omman
elma sirkesini hergün bir bardak ılık suya midenizde sorun yoksa
1yemek kaşığı iğrenç gelirse 1 tatlı kaşığı koyup içmek kolesterolü düşürüyor
pıhtılaşma bağlantısını hiç duymadımm???

Son düzenleme:

feryadcım çok geçmiş olsun.değmez tabiki.heleki ortada hayatın söz konusu ise.aman Allah korumuş.

kvrck

boş ver canım insanlar nakör oluyor..ammada şuursuzmuş nasıl laf o öyle..
biz kırmayalım diye düşünürüz konuşrken ama insanlarsenin kırılmanı üzülmeni hiç
düşünmeden böyle dan diye şuursuzca konuşur işte..
cevap verme boşver,tavrını koy geç..gereksiz böyle insanlar hayatımızda..
ciceklarada haklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…