Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar pek giremiyorum
bayram temizliği tatlı. yaprak sarması hazırlık falan işte
ama çok yoruluyorum
şu bayram bi geçseydi
bidahaki hafta yokum zaten köydeyiz
beni özleyin:))

kız erken degılmı tatlı ve sarma için bide köye gidecekmısın nıe yapıyosun kı
özleriz seni merak etme

bebikim

senden istenen testler neler adlarını yazabilirmisin ?
testleri çapada yaptırman senın ıcın daha ıyı olur o hastaneyı cok övüyolar
bu arada kız sen istanbulun neresindensin ? :)

canlarım hepinize tek tek tşk ederim darısı olmayanların başına inş
daha sonra gelip ayrıntılı yazıcam bebişimle ilgileneyim biraz

canım özlem bebeği gördüm çok tatlı Allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah... analı babalı büyütün inşallah.... benim yerimede öp annesiiii

bu arada kızlar yarın bir bebişimiz daha geliyor....
milli sporcumuz olan canderya yarın doğuma gidecek.... inşallah sağlıkla kucağın alır ve bu güzel haberi burdan paylaşırız

Son düzenleme:
kızlar selamlarr, bizim bugün kontrolümüz vardı sizinle bazı şeyleri paylaşmak istedim daha doğrusu sizin yazdıklarını okuyunca kafam karıştı biraz :26: doktorumuz bugün itibari ile coraspirini kesti, şuan 32+1 im, ultrasonda 34 gözüküyorum (bu kötü bişey değildir değil mi ??) iğneleri sordum, herşey sağlıklı giderse ben 38. haftada sezeryan olacağım, ona göre keseyim dedim ama kesmeyeceğini söyledi, dogumdan sonra da devam edeceksin dedi, kesmeyi düşünmüyorum dedi... şimdi sizleri okuyunca doguma az zaman kala kesenler cok var, "ee kanama olmaz mı ameliyatta " dedim sürekli kanama zamanına baktırıyorum etkilemiyo dedi... hiç böle bişeuy duyan oldu mu acaba ?? :44:

canımcım bu pıhtılaşma testlerinin çıkması 1ay artı-eksi oluyor [üniversite hastanesinde] ben onun için demiştim ama inşaallah her şey korktuğumuz gibi değil umduğumuz gibi olur en kısa ve en hayırlı zamanda sağlcakla bebeğine kavuşman dileğiyle

canım ya
napıyımmm çok istiyorum
banane yaaaaa korunmuycam işte içime dogdu içimden geldi
hem olmaz ki ilk aydan

kız erken degılmı tatlı ve sarma için bide köye gidecekmısın nıe yapıyosun kı
özleriz seni merak etme :)

canım zaten köye yapıyorum tatlıyı pişircem şerbetini dökmicem
sarmayıda dolaba atıcam.:))
napıyım kuzu oyalanıyorum işte:))
bu ay rahat olmaya karar verdimya bakaılm yaprak tatlı bebişi unutturacakmı??

milli sporcumuz olan canderya yarın doğuma gidecek.... inşallah sağlıkla kucağın alır ve bu güzel haberi burdan paylaşırız

aaa çok sevindim allah kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyi nasip eder inşallah

merhaba öncelikle sağlıklı bir hamilelik diliyorum. allah kucağına da almayı nasib etsin.ben de innohep iğne kullanıyorum.kullanmadan önce şırıngadaki havayı alıp hafif eğimli olarak batırıyorum iğneyi ve ilacı yavaş veriyorum.buna rağmen morarmalar ve bezeler oluşabiliyor.sana iğneleri yanlış yaptığını düşündüren birşeyler varsa birkaç gün bir klinikte yaptırıp san da öğretmelerini isteyebilirsin.ama zamanla alışacaksın emin ol,ilk zamanlar tedirgin olduk hepimiz ama insan herşeye alışıyor.
canım benim. güzel haberlerini aldık çok sevindik,kızına sağlıklı güzel bir ömür diliyor ve seni de tebrik ediyorum.bizleri habersiz bırakma,umarım kızın da sağlıklıdır ve salı günü doktordan güzel haberlerle dönersiniz. sarılıktan şüpheleniyorsan bol bol emzir canım, en iyi ilacı diye biliyorum.geçmiş olsun canım.
ben yaptırdım ama bunun yanında başka testlerde yapıldı,devlet ve sigorta hastanelerinde yazdıramadım tahlilleri özel doktor istediği için ilgilenmediler benimle,zaten 3 düşükten önce devlet bu testleri karşılamıyormuş,bende kızılaya gidip özel yaptırdım,bir kısmı kızılayda oldu orada yapılmayanları da kendileri dışarıya gönderiyormuş ,sonuçları toptan yine kızılaydan aldım.15 günde aldım sonuçlarımı ama 2-3 yıl önce 600 liraya yakın bir rakam tuttu. imkanın varsa git özelde yaptır, hastaneler çok uğraştırıyor.

oh oh ne güzel maşallah diyelim, bebiş haberleri arka arkaya gelmeye başladı. bunlar hepimiz için çok güzel, umut verici haberler ..canderya arkadaşımıza hayırlı kolay doğumlar diliyorum.

günaydınn...
bu aralar çok giremiyorum işlerim yoğun (
umarım herkes iyidir.
baharcım başınız sağolsun, allah sabır versin..
sonuyok gözün aydın canım sağlıkla huzurla büyüsün minişin
feryad başkalarına kızıp yolları ralliye çevirme kuzum :)çok geçmiş olsun..

ve bebiş bekleyen bizlere genel olarak pozitif düşünün uyarısında bulunulmuş
o öyle her zaman olmuyor malesef kızlar insan aradabir çok bunalıyor,
ruhunun ateşi yükseliyor ama her olayda olduğu gibi uzun sürmüyor hayat devam ediyor :))

Son düzenleme:
kızlar tsma nerelerde görüşen var mı özledim ben onu
asigul, ciceklara+, nigar50, wie nasılsınız canlar?

merhaba arkadaşlar
vay beee demek Canderya da yarın kavuşacak yavrusuna.......Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin.........darısı tüm isteyenlerin başına inş.........

limonluçay merhaba canım nasılsın???
biliyorsun tsma ile aynı şehirdeyiz,onun affına sığınarak iyi olduğunu işe başladığını ve çok yoğun olduğunu yazmak isterim,işleri birikmiş toparlıyor,soranlara çok selamı var.........

Aleyküm selam getiren götüren sağolsun efem sizde bizden selam söyleyin eğer görüşürseniz kızlar.

merhabalar kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama takipdeydim belki beni hatırlayanlar vardır ben eskilerdenim ama maalesef hala bebeğim yok.18 gün önce yine bebeğimi kaybettim.yine aynı sebebten su gelmesi 1 ay hastanede yattım sonuç hüsran....2. defa iğneler ilaçlar ben yine sıfır bilmiyorum ne olur bana dua edin sizinde moralinizi bozmak istemem ama beni en iyi anlayan sizlersiniz görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…