limonlucay .!.:kızlar tsma nerelerde görüşen var mı özledim ben onu
asigul, ciceklara+, nigar50, wie nasılsınız canlar?
sağol muco509 zaten bir pofa gidiyordum hacettepede sinan bey 2 gebeliğimde onun takibindeydim lütfü beye mail atmıştım.tedaviniz bu, sinan bey çok iyi bir hekim diye cevap yazmış yeniden deneyin dedi denedim ama yine aynı olay oldu maalesef ama dosyamı alıp ona gitmeyi düşünüyorum sonuçta genetik rahatsızlığı anlayan sayılı doktor var.sen heterezigotmu yoksa homozigotmusun bazen bu iğne dozumu az geldi diyorum.o mu bu mu sorular sorular....sanada geçmiş olsun ...Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın 17 haftalıktı bebeğim ,diğeri 20 hafta 5 günlüktü acıları büyük bunla beraber 4 düşüğüm oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun yüklenemiyeceğimiz yükü vermesin canım..
Merhaba bayanlar,
Forumunuzu bebeğimi kaybettiğimden beri takip ediyorum.Ben de 9 haftalıkken bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.Çünkü 9. haftada 5,5 haftalık gelişim gösteriyordu ve kalp atışlarını duyamamıştık.Doktorum kürtajdan sonra bazı genetik testler önerdi ve bu testler sonucunda Factör V Leiden mutasyonunu heterozigot olarak taşıdığım ortaya çıktı. Bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu ama onu düşünmediğim bir an bile olmadı.Ümitlerimi kaybetmiş değilim;bir gün bebek sahibi olacağıma inanıyorum.Şu an Fransa'da görev yapıyorum, eşim Türkiye'debir araya gelebildiğimiz zaman umarım bu şansı tekrar yakalayabilirz.
Sizden öğrenmek istediğim şey şu : hamile kaldığınız andan itibaren kullandığınız bu iğnelerin aylık maliyeti ne kadar ? Sağlık güvencem Türkiye tarafından ödendiği için hamilelik durumunda iğnelerin parasını kendim karşılamak zorunda kalacağım.Bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...
nergis , denden , limonluçay sağolun arkadaşlar... verilmiş sadakam varmış gerçekten çok şükür burnum bile kanamadı ...insanın boş olduğu anlar oluyor tabiki... keşke bu anlar olmasa ve kimseyi takmasak ama ....neyse ki bişi omadı bu da bana iyi bir ders oldu çok öpüyorum sizleri...
kızlar selamlarr, bizim bugün kontrolümüz vardı sizinle bazı şeyleri paylaşmak istedim daha doğrusu sizin yazdıklarını okuyunca kafam karıştı biraz :26: doktorumuz bugün itibari ile coraspirini kesti, şuan 32+1 im, ultrasonda 34 gözüküyorum (bu kötü bişey değildir değil mi ??) iğneleri sordum, herşey sağlıklı giderse ben 38. haftada sezeryan olacağım, ona göre keseyim dedim ama kesmeyeceğini söyledi, dogumdan sonra da devam edeceksin dedi, kesmeyi düşünmüyorum dedi... şimdi sizleri okuyunca doguma az zaman kala kesenler cok var, "ee kanama olmaz mı ameliyatta " dedim sürekli kanama zamanına baktırıyorum etkilemiyo dedi... hiç böle bişeuy duyan oldu mu acaba ?? :44:
nergis , denden , limonluçay sağolun arkadaşlar... verilmiş sadakam varmış gerçekten çok şükür burnum bile kanamadı ...insanın boş olduğu anlar oluyor tabiki... keşke bu anlar olmasa ve kimseyi takmasak ama ....neyse ki bişi omadı bu da bana iyi bir ders oldu çok öpüyorum sizleri...
kaç gündür takip edemiyom.hayırdır feryadım birşey mi oldu?
aman anacığım dikkat.
ayyy kimsenin bi bilgisi yokmu acabaaa :44:
feryadcım geçmiş olsun, kimse için kendinden ödün vermiyo gelmiyo gercekten...
feryad sen nasılsın canım görüşmeyeli
sağol canım ....kazancım sağlığım oldu şükrolsun bişeyim yok...
sorduğun konuda benim bilgim yok ama başka arkadaşları bilmem umarım bilen biri çıkar ve emin ol bilen çıkarsa mutlaka yazar ...tabi biraz zaman alabilir arkadaşların gelmesi zaman alabiliyo
sabrina 22 canım bazı doktorlar doğum sonrası iğneyi devam ettiebiliyorlar bu doktorların yaklaşımına yada pıhtılaşma oranına göre değişiyor heralde
aman canım verilmiş sadakan varmış diyelim.kimseyi de kafana takma.deymez el alem için gerildiğine.yok gülüm çok şükür bişi olmadı ama ciddi sayılabilecek bir tehlike atlattım okuldaki gergin ortam beni baya germiş olacak ki bir gün gaza fazla bastım ve virajda savruldum biraz çok şükür toparladım ancak yaşadığımın şoku ve gerginliği ve de tecrübesi kaldı işte bana... ama şükür arabaya da bana da bişi olmadı korkma sakın 2 canlısın kimse gerilsin istemem
sabrina 22 canım bazı doktorlar doğum sonrası iğneyi devam ettiebiliyorlar bu doktorların yaklaşımına yada pıhtılaşma oranına göre değişiyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?