Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meraba 06 ee canım ankarada lütfü bey var ona gitmeyi denesen çok geçmiş olsun allahhhh bi daha yaşatmasın inşallah bende iğneyle düşük yapanlardanım

sağol muco509 zaten bir pofa gidiyordum hacettepede sinan bey 2 gebeliğimde onun takibindeydim lütfü beye mail atmıştım.tedaviniz bu, sinan bey çok iyi bir hekim diye cevap yazmış yeniden deneyin dedi denedim ama yine aynı olay oldu maalesef ama dosyamı alıp ona gitmeyi düşünüyorum sonuçta genetik rahatsızlığı anlayan sayılı doktor var.sen heterezigotmu yoksa homozigotmusun bazen bu iğne dozumu az geldi diyorum.o mu bu mu sorular sorular....sanada geçmiş olsun ...Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın 17 haftalıktı bebeğim ,diğeri 20 hafta 5 günlüktü acıları büyük bunla beraber 4 düşüğüm oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun yüklenemiyeceğimiz yükü vermesin canım..

Merhaba bayanlar,
Forumunuzu bebeğimi kaybettiğimden beri takip ediyorum.Ben de 9 haftalıkken bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.Çünkü 9. haftada 5,5 haftalık gelişim gösteriyordu ve kalp atışlarını duyamamıştık.Doktorum kürtajdan sonra bazı genetik testler önerdi ve bu testler sonucunda Factör V Leiden mutasyonunu heterozigot olarak taşıdığım ortaya çıktı. Bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu ama onu düşünmediğim bir an bile olmadı.Ümitlerimi kaybetmiş değilim;bir gün bebek sahibi olacağıma inanıyorum.Şu an Fransa'da görev yapıyorum, eşim Türkiye'de bir araya gelebildiğimiz zaman umarım bu şansı tekrar yakalayabilirz.
Sizden öğrenmek istediğim şey şu : hamile kaldığınız andan itibaren kullandığınız bu iğnelerin aylık maliyeti ne kadar ? Sağlık güvencem Türkiye tarafından ödendiği için hamilelik durumunda iğnelerin parasını kendim karşılamak zorunda kalacağım.Bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...

selamlar herkese
öncelikle bebeğini kaybedenlere sabır diliyorum.
hamilelerede saglıklı bir hamililelik diliyorum..
benim bir arkadaşım 3 kere bebeğini kaybetti.nedenin drlar anlayamadı.
sonnunda kan pıhtılaşması oldugu anlaşıldı.hamile kaldı ve ignelerle-kortizonla saglıkla dogum yaptı.
şimdi sizlere söylemek istediğim yeni bir test çıkmış,hamile kalınca yaptırıyormuşsunuz eger kan pıhtılaşması varsa tabi igneyi olup 2 saat sonra kan verip bakılıyormuş.ignenin mg mı işte 4 mü 6 mı ne kadar uygun olacagı o testle çıkıyormuş.çogu dr bilmiyormuş
sizlere haber vermek istedim....yaptıgınız igne düşük mgsa riske atmayın diye.

limonlucay .!.:
kızlar tsma nerelerde görüşen var mı özledim ben onu
asigul, ciceklara+, nigar50, wie nasılsınız canlar?

Slm canım ben iyiyim çok şükür bebiste iyi lekelerimde bitti allah'a şükür sen neler yapiyosun ozlettin kendini nerelerdesin???

meraba canım benim 5 faktörde pıhtılaşmam var paı 1 homozigot diğerleri hheterozigot lütfü beylede görüştüm 3 düşüğüm var sonunucusu iğne kullanarak hamile kalınca gel demişti ama şimdide bi türlü hamile kalmayı beceremedim rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesin

nergis , denden , limonluçay sağolun arkadaşlar... verilmiş sadakam varmış gerçekten çok şükür burnum bile kanamadı ...insanın boş olduğu anlar oluyor tabiki... keşke bu anlar olmasa ve kimseyi takmasak ama ....neyse ki bişi omadı bu da bana iyi bir ders oldu çok öpüyorum sizleri...

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın.ben calexsan 0,6 lık kullanıyorum.kutunun içinde iki iğne var fiyatı yanlış bilmiyorsam 27 tl.yani biz bunu 8 ay kullandığımız için para ile alsak batarız.bence sen de akrabaarından birinden yardım iste.rapor çıkarsınlar .iğneyi sana kargo ile gönderirler.veya başka bir yolu bulunabilir.

kaç gündür takip edemiyom.hayırdır feryadım birşey mi oldu?
aman anacığım dikkat.

ayyy kimsenin bi bilgisi yokmu acabaaa :44:

feryadcım geçmiş olsun, kimse için kendinden ödün vermiyo gelmiyo gercekten...

kaç gündür takip edemiyom.hayırdır feryadım birşey mi oldu?
aman anacığım dikkat.

yok gülüm çok şükür bişi olmadı ama ciddi sayılabilecek bir tehlike atlattım okuldaki gergin ortam beni baya germiş olacak ki bir gün gaza fazla bastım ve virajda savruldum biraz çok şükür toparladım ancak yaşadığımın şoku ve gerginliği ve de tecrübesi kaldı işte bana... ama şükür arabaya da bana da bişi olmadı korkma sakın 2 canlısın kimse gerilsin istemem

ayyy kimsenin bi bilgisi yokmu acabaaa :44:

feryadcım geçmiş olsun, kimse için kendinden ödün vermiyo gelmiyo gercekten...

sağol canım ....kazancım sağlığım oldu şükrolsun bişeyim yok...
sorduğun konuda benim bilgim yok ama başka arkadaşları bilmem umarım bilen biri çıkar ve emin ol bilen çıkarsa mutlaka yazar ...tabi biraz zaman alabilir arkadaşların gelmesi zaman alabiliyo

sabrina 22 canım bazı doktorlar doğum sonrası iğneyi devam ettiebiliyorlar bu doktorların yaklaşımına yada pıhtılaşma oranına göre değişiyor heralde

bekliyorum sabırlar :) doktora da sordum ama bilirsin pek acıklama yapmazlar nedense, burda kızların az cok fikri oluyo onlar biliyodur dedim... genelde aysude bilirdi böle şeyleri, o da sık gelmiyo sanırım artık

sabrina 22 canım bazı doktorlar doğum sonrası iğneyi devam ettiebiliyorlar bu doktorların yaklaşımına yada pıhtılaşma oranına göre değişiyor heralde

aslında dogum sonrasını biri daha demişti asigüldü galiba, aslında dogum sonrasında sıkıntım yok da doğumda kesmiycem dedi, o da beni korkutuyo aslında doğum sezeryan olacak ya kan kesilmiycek sanıyorum hep :18:

aman canım verilmiş sadakan varmış diyelim.kimseyi de kafana takma.deymez el alem için gerildiğine.

sabrinacığım.ben de mucoya katılıyorum.mesela benim dr doğumdan sonra iğne kullanmama gerek görmedi çünkü benimki pıhtılaşama değil pıhtılaşma eğlimiymiş.inan anladığımdan da değilde doktoruma güveniyorum ben.bu günlere önce allah sonra onun sayesinde geldim.sen de zorla doktorunu .kafana takılan konuları ona ifade et.huzursuz olduğun noktaları belirt.mutlaka seni rahatlatacaktır.

sabrina canım forumun başlarını okursan iğneyi bırakmadan yani beklenmedik bi tarihte doğuma girenler oldu bi sıkıntı yaşanmadı yeterki allah ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…