Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba kızlar,
Tekrarlayan düşükler trombofili testlerini istanbul'da yaptıran arkadaşlar varsa
nerde, kaça yaptırdıklarını söyleyebilir mi?
Bugün okmeydanı araştırma hastanesine gittim sadece 2 sini yaptılar, diğerleri
yapılmıyormuş!

çiceklara canım sende doğumdan sonra iğneye devam ettinmi

yok hayatım ben doğuma 4-5 gün kala bıraktım.
bi dahada kullanmadım.
doktorumda bişey demedi zaten..
ama daha öncede bahsetmiştim bende kan pıhtılaşması yok gibi bişey.
sadece önlem amaçlı kullanmıştı doktorum.ilk bebeğim karnımda ölünce.
sanırım bununlada alakalı olabilir.

ravza merhaba evet uzun zamandır ufaklıktan vakit bulamıyordum. sen nasılsın? neler yaşamışım diyorum burayı tekrar okuyunca, acaba anne olabilecek miyim. bu sefer yaşayacak mı bu bebeğimde derken bak 14 aydır benimle küçük meleğim. Allah isteyen herkese versinnn .. sen neler yapıyorsun?

ya ben mide hastasıyım hemde 10 yaşımdan beri
doktorum bana kesinlikle aspirini yasakladı
napıcam hiç bilmiyorum

canım vallaa benim bildiğim çocuk aspirini midede çözüldüğünden rahatsızlık verirmiş ama coraspirin bağırsakta çözüldüğünden daha ii olur dediler bana eczaneye de sordum mide sıkıntın varsa coraspirin kullan dedi.

canım benimm tebrikler allah analı babalı büyütmek nasip etsin kuzum benimm sağlıklı bir şekilde inşallah canımm valla çok mutlu oldumm yaa böyle mutlu haberler alınca bende hemen olsun istiyorum halbuki bu ay kendimi şartlandırdım düşünmek yokk diyee olacak kendiliğinden diye ama böyle güzel haberler alınca insan hemen istiyor sonuyok bitanem tekrar tekrar tebrikler bitanem rabbim bizlerede nasip eder inşallah tek dileğim bu

eser izmircim
merhaba bende eskilerdenim canım.
benim kızım Rabbim bağışlarsa 13 ayllık.
sen neler yapıyon calışıyomusun?

kızlar benbu ay korunmayı bıraktım
aspirinede başladım
banane korunmuycam daha yeter 2 ay
zilhicce ayı başladı hem bu 10 günbde yapılan dualar geri çevrilmezmiş
inşallah hemen hamile kalabilirim
ohh sefam olsun dinlemicem doktoru işte çok biliyolar onlar :86:

hayırlısı olsun canım, dr.un kimdi merak ettim. ben doğumdan sonra kullanmadım.

eser izmircim
merhaba bende eskilerdenim canım.
benim kızım Rabbim bağışlarsa 13 ayllık.
sen neler yapıyon calışıyomusun?

hatırlıyorum seni :) allah acılarını yaşatmasın, ben işi bayramda bıraktım. baktım ki bu mucize gibi melekleri rabbim vermiş ve ben hala çalışıcam dye onla ilgilenemiyorum. en iisi çalışmamak diye düşündüm. sen neler yapıyorsun.

kvrck canım bence şu pıhtılaşma testlerini ib yaptır ondan sonra geç olsun güç olmasın derlerya hani genede sen bilirsin tabi

kvrck canım bence şu pıhtılaşma testlerini ib yaptır ondan sonra geç olsun güç olmasın derlerya hani genede sen bilirsin tabi
kuzum 1 buçuk senedir bekliyorum bebeğimi
ben aynı zamanda pko hastasıyım yani öyle her ay hamile kalma gibi bi şansım yok
kürtaj falan olmadıgım halde 2 ay korundum 2 ay daha korunmak istemiyorum
hem zaten bu ay diyelimki hamile kaldım benim ankaraya gidip tahlil yaptırım doktora gitmemde reglimi 2 hafta geçmiş olucak
zaten iğneye gerek olsa bile bu haftalarda başlamıyorlarmı o zaman korunmaya gerek yok diye düşündüm

yanlışmı yaptım ki bilemedim şimdi :26:

cnm benım ben zeynep kamılde yaptırdım
trombofili paneli ve torch grubu bıde genetık testı
orada baya bı testlerde yapılıyomus.ben ozel doktorum ıstedı dıye yaptırdım. dısarda 600 700 gıbı bu testler 1000 e kadar gıdıyo hatta fıyatları
.
hatta zeynep k. dakı doktor madem bunları yaptırıyosun bazı testler daha var onlarıda yaptır dedı bu testlerden 1 tanesı burada yapılmıyo dısarda da 1000 lıra kartal araştırmayı bı dene belkı yaptırsın falan demıstı bende yaptırmadım
hatta bı tanesı rahıom fılmıde ıstedı bıraksam parçalıcaklardı benı
okmeydanında hangı testlerı yaptılar hangılerını yapmadılar. ??

selammm
ya ben özellikle kişilere yönelik yazmadım bunu tpicde genelde gergin hesap kitap hali
hakim biraz rahatlayın baabında yazmıştım..ama sende çok alemsin bende sana baya
bi güldüm..İnşallah Rabbim doğum iznini düşünme günlerinide nasip eder..(espiriydi sanırım dimi yazdığın yanlış anlamadıysam)
haklısın ister istemez insan sıkılıyor ama inan dediğin gibi bu duruma zaman biçmek bizim haddimiz değil.. biz önlemimizi alalım iğnemizi olalım gerisi Raabim kısmet ederse..
benimde dr randevum var bugün daha keseyi görmedim bakalım ilk kez gidicem bu gün
en azından bu hamileliğimde birdebir sürü aksilik yaşadımbu hafta.. kalp atışını görünce iğneye başlayacak dr..bende ağır heterezigotum geç olmaz inşallah sanırım genelde 6.haftada başlanıyor iğneye bakalım nasibimizde varsa kucağımıza almak..
Rabbim herşeyi bir yoluna koymuştur..sevgiler

bebikim
referans değelere bakılınca değerlerin normal çıkmış..testin normal canım.
doktor ne değerlendirme yaptı..?

Son düzenleme:
kvrck
nbr napıyosun bakıyorum yıne asilik yapıyosu
doktoru dınlemıcem falan fılan bak iğne yaparlar sana karışmam.kurtaramayız senı

kvrck
nbr napıyosun bakıyorum yıne asilik yapıyosu
doktoru dınlemıcem falan fılan bak iğne yaparlar sana karışmam.kurtaramayız senı

haklısın kuzum ya şu asilikten kurtulamadım bi eee koç burcuyuz olcek o kadar
ama haksızmıyım bitanem ya
banada yazık
içimden parça koparıyolar sanki biri bana bebek deyince
yeter da içiyorum aspirinimi korunmuyorum işte oh olsun

ssk da; appt (parsiyel tromboplastin zamanı), Protrombin zamanı, kan sayımı yapıldı.
diğerleri için özel hastaneleri ve laboratuvararı aradım 500 civarı fiyat veriyorlar.
sanırım cerrahpaşada yapılıyormuş ama, randevu alıp muayene olmak gerekirmiş.
şimdi sen diyince zeynep kamili de düşünüyorum, bide oraya sorarım.
sağol ilgilendiğin için, testlerimden biri çıkmış.

Eki Görüntüle 60060

kvrck selam
sen bilirsin ama kan pıhtılaşması ve heterezigot testlerinide yaptırsan iyi olur
aslında.. heterezigot DNA da bakılan bir test olduğundan 20-25 gün 1aya yakın zamanda
çıkıyor ..bu arada hamile kalıp yaptırısan testlerini merakın kat kat artar ne var ne var diye..o sonuçları beklemek çok gıcık bir durum uzun zamanda çıkıyor çünkü..
sonuçlarını alıp rahat rahat yaşarsın herşeyi..bu arada doktorunun bir bildiği
vardır belki.. yada tekrrar konuş istersen dr unla..
umarım herşey istediğin gibi olur canım...

bebikim
referans değelere bakılınca değerlerin normal çıkmış..testin normal canım.
doktor ne değerlendirme yaptı..?

henüz dr a göndermedim, hepsini bi yaptırıyım öyle değerlendirecek.
anlamak istediğim bu test neyi ifade ediyor? pıhtılaşma bundan mı anlaşılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…