çiceklara canım sende doğumdan sonra iğneye devam ettinmi
selam eser nasılsın uzun zamandır yoktun maşallah oğluşun kocaman olmuş malasef sonuyoktan haber yok bende numarası vardı ama değiştirmiş numara kullanılamıyor diyo
bende yeni öğrendim sibelin doğum yaptığını dünden beri deniyorum numara kullanılmıyo deniyo inşallah iiidir kızına sağ sallim kavuşmuştur neyse canım oğluşunu öp yerime görüşürüz
ya ben mide hastasıyım hemde 10 yaşımdan beri
doktorum bana kesinlikle aspirini yasakladı
napıcam hiç bilmiyorum
selam kıslarr
doğurdum geldim şükürler olsun rabbim şirin bir kız nasip etti bana uzun ömürlü sağlıklı yaşasın inş
bu arada sezeryan doğum oldu kızım 4 kilo 51 cm doğdu şükür sağlık sorunu yaşamadık sanırım çok az bir sarılığı var galiba gözlerindn anladım salı günü dr götürücem
iğneyi doğumdan 4 gün evvel kestim coraspini 35. haftada kesmişstim zaten
doğumdan sonra drum 6 hafta kadar daha iğnelere devam dedi emboli rski için doğumdan 24 saat sonra başladım yine devam ediyorum iğnelere ama hiç umurumda değil çünkü minişim kollarımda
çok mutluyum öyle güzel ki kokusu cennetten gelmiş bir melek gibi allahım herkese nasip etsin rabbime ne kadar şükretsem az
ravza merhaba evet uzun zamandır ufaklıktan vakit bulamıyordum. sen nasılsın? neler yaşamışım diyorum burayı tekrar okuyunca, acaba anne olabilecek miyim. bu sefer yaşayacak mı bu bebeğimde derken bak 14 aydır benimle küçük meleğim. Allah isteyen herkese versinnn .. sen neler yapıyorsun?
hayırlısı olsun canım, dr.un kimdi merak ettim. ben doğumdan sonra kullanmadım.selam kıslarr
doğurdum geldim şükürler olsun rabbim şirin bir kız nasip etti bana uzun ömürlü sağlıklı yaşasın inş
bu arada sezeryan doğum oldu kızım 4 kilo 51 cm doğdu şükür sağlık sorunu yaşamadık sanırım çok az bir sarılığı var galiba gözlerindn anladım salı günü dr götürücem
iğneyi doğumdan 4 gün evvel kestim coraspini 35. haftada kesmişstim zaten
doğumdan sonra drum 6 hafta kadar daha iğnelere devam dedi emboli rski için doğumdan 24 saat sonra başladım yine devam ediyorum iğnelere ama hiç umurumda değil çünkü minişim kollarımda
çok mutluyum öyle güzel ki kokusu cennetten gelmiş bir melek gibi allahım herkese nasip etsin rabbime ne kadar şükretsem az
eser izmircim
merhaba bende eskilerdenim canım.
benim kızım Rabbim bağışlarsa 13 ayllık.
sen neler yapıyon calışıyomusun?
kuzum 1 buçuk senedir bekliyorum bebeğimikvrck canım bence şu pıhtılaşma testlerini ib yaptır ondan sonra geç olsun güç olmasın derlerya hani genede sen bilirsin tabi
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok
bu hafta pek giremedim okudum baya bişeyler olmuş valla
Merhaba kızlar,
Tekrarlayan düşükler trombofili testlerini istanbul'da yaptıran arkadaşlar varsa
nerde, kaça yaptırdıklarını söyleyebilir mi?
Bugün okmeydanı araştırma hastanesine gittim sadece 2 sini yaptılar, diğerleri
yapılmıyormuş!
Okurken çok güldüm kendime çünkü ben hamile kalmayı falan takmıyorum ben doğurdum da doğum iznini düşünüyorum iyi miCoraspin mevzusuna gelince ilk gebeliğimde bilmeden genital mantar ilacı kullanmıştım ve pıhtılaşma sorunu olduğunu bimediğim için hep o ilaç ve fitiller yüzünden olduğunu düşünüp kahretmiştim kendimi bilinçaltıma o kadar işlemiş ki ben alabileceğim önlemi alayım gerisini Rabbime bırakayım derken baya abartıyorum bazen. bir de bazı uzmanlar folik asite 3 ay önceden başlanmalı diyor bazıları önemli bulmuyor kafamı karıştırıyor bu durum. Tabi bunlar biraz da bahane bana zaman ölçmek doğru değil ama ister istemez hesaplıyorum engel olamıyorum:)
kvrck
nbr napıyosun bakıyorum yıne asilik yapıyosu
doktoru dınlemıcem falan fılan bak iğne yaparlar sana karışmam.kurtaramayız senı
cnm benım ben zeynep kamılde yaptırdım
trombofili paneli ve torch grubu bıde genetık testı
orada baya bı testlerde yapılıyomus.ben ozel doktorum ıstedı dıye yaptırdım. dısarda 600 700 gıbı bu testler 1000 e kadar gıdıyo hatta fıyatları
.
hatta zeynep k. dakı doktor madem bunları yaptırıyosun bazı testler daha var onlarıda yaptır dedı bu testlerden 1 tanesı burada yapılmıyo dısarda da 1000 lıra kartal araştırmayı bı dene belkı yaptırsın falan demıstı bende yaptırmadım
hatta bı tanesı rahıom fılmıde ıstedı bıraksam parçalıcaklardı benı
okmeydanında hangı testlerı yaptılar hangılerını yapmadılar. ??
kuzum 1 buçuk senedir bekliyorum bebeğimi
ben aynı zamanda pko hastasıyım yani öyle her ay hamile kalma gibi bi şansım yok
kürtaj falan olmadıgım halde 2 ay korundum 2 ay daha korunmak istemiyorum
hem zaten bu ay diyelimki hamile kaldım benim ankaraya gidip tahlil yaptırım doktora gitmemde reglimi 2 hafta geçmiş olucak
zaten iğneye gerek olsa bile bu haftalarda başlamıyorlarmı o zaman korunmaya gerek yok diye düşündüm
yanlışmı yaptım ki bilemedim şimdi :26:
bebikim
referans değelere bakılınca değerlerin normal çıkmış..testin normal canım.
doktor ne değerlendirme yaptı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?