Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

valla bi esat orhon bi lütfü bey başka isim duymadım
eşim doktor benim oda .çok araştırdı ikisinde karar kıldık ama hangisi seçemedik
muayene ücretleri hakkındada bi bilgim yok açıkcası

yok kuzum ya bişi demediler ki ben öyle tahmin ettim sadece

kvrck;

yok kuzum ya bişi demediler ki ben öyle tahmin ettim sadece

Allahım o zaman inşallah öyle olur canım 15 günde verirler dileyelim

Son düzenleme:
kardelen yazmadan edemedim muayene ücreti çok olsada iğnenin dozunu en iyi ayarlayan doktorlardan biride bence lütfü bey ben şu an 26 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce gitmiştim lütfü beye tüm tahlillerimi aldı genetik dahil bu arada korunduk tabiki tahlillerden sonra tel ettim bana iğne dozunu söyledi ve coraspirinle folbiol vermişti. bide rahimde mikrop varmış, ona antibiyotik vermişti.. iyiki gitmişim nelere para dökmedik çocuk için canm ya gitmişken içine sinen biri olsun

ya bende lütfü beye gideyim o zaman
esat orhon hakkında bazıları iyi demiyo
ama lütfü bey hakkında herkes iyi diyor
şimdi kuzular bi anlatın bana ya bu adamı nasıl bulucam
muayenehanesine otobüsle nasıl giderim
yada özel arabayla nerden bulucam yakınlarında tanıdık bilindik bi yer falan varmı

ya kızlar ben adet oldum bugun :2:
dün kan testi yaptıracaktım ( hani testde ıkıncı cızgı cok cok sılık gıbıydı hatırlarsanız.)sonra vazgectım yarını beklım dedım.akşam leke oldu saat 6 gibi.sonra bıraz pembesı bı leke sonra tık yok.
gece bı uyandım şarıl şarıl kan.adet oldum.
şimdi söylemem gereken ben hiç bole olmazdım.ne testte ole ufak bı belırtı oluyodu nede bu sekilde adet olurdum. of cok sınır oldum cok.
Bİde bu ay baya ümitliydim farklı belirtilerde vardı.nie bole olduki ? :2:

kuzucum hayırlısı olsun olur mu üzülme
geçmişini bilmiyorum ama
ben 1 buçuk senedir bebek istiyorum bütün tahlilleri yaptırdık ama bişi çıkmadı
en son ben kanamalarımdan şüpelenmeye başladım dönem dönem çok fazla kanamam oluyordu ve kahverengi akıntılarla başlıyordu
şüpelerim iyice artınca reglden 5 gün önce yaptırdım bhcg mi baktım ki ben hep hamile kalıyorum ama bebekler ya adet günümde yada 2 3 gün sonra düşüyor
öyle bişey olabilirmi
ama bazı testlerde aynı yanılgı oluyor kuzu ya bozuk test olabiliyor fazla takma bence

canım nerelerdesin ya unuttun bizi nasılsın nasıl hamilelik?

güzelim hayırlısı olsun sabır acı meyvesi tatlıdır derler zor tabi beklenti içine girmek. adetinin belirtisi asprin kullanıyorsan o yüzden değişir benim adetim koyu idi asprini kullanınca sulandı ve arrtı.

canım allah razı olsun bir baktım ki benden üstte bir büşra kalmış taa en altta ki halim geldi aklıma Rabbim inşallah en kısa zamanda hamilelik bekleyen arkadaşların hepsinin bu listenin en altından en başına getirsin. bu günler duanın kabul olduğu günler inş hamilelerinde duaları kabul olur inş tek tek isminizi sayamasam da her zaman sizler için dua ediyorum Rabbim inşallah önümüzde ki bayram gibi çift çizgi gördüğünüz, gördüğümüz günleri bize göstersin ve bayram gibi güzel hamilelikler geçirmemizi nasip etsin.

canım meaba lütfü beyin teli03124465299 03122382299 ankarada mı yaşıyosun

cnm benım zaten sen aklıma geldın onun ıcın acaba dedım bıde dedıgım gıbı bu ay hersey farklı adet olusum da farklı eşim bile istersen sabah gıt test yaptır dedı düşün.
bu ay yumurtlamam olurkende tuhaftı,belırtılerde vardı bıraz.kasık agrılarım kanım tas gıbı falan.bide ben hıc bole adet olmazdım

cnm benım bende sımdı onu dusunuyorum acaba aspırındenmı ?
ilk hamılelıgımde de 6 ay ugrastık ha bu ay ha bu ay olur derken 6 ay sonra hamile kaldım. acaba bunda da 6 ay mı beklıcez dıyorum ağustostan berı denıyoruz.hanı bıde bole olurmus yaa hamıle kalmadan once vuzut tuhaf tepkiler verırmıs. rahım kedını hamılelıge alıştırırmıs.ilkinde de adet gecmıslerı falan olmuştu normalde hıç şaşmaz.
sabır tabıkı bıtanem sabah kendımede kızmdım zaten.hanı hayırlısı ne zamansa o zaman olacak dıyordun diye.
rabbim hakkmızda hayırlısını versın dua ediyorum gönlümüzdekını hayırlarla versın inş...
bayrama kadar kı bu gunler cok onemlı kızlar özellikle orruç tutmak çok sevap.dualar gerı cevrılmezmış.

öncelikle bebeğini sağlıklı bir şekilde almanı dilerim benimde düşüklerim oldu sinan beye gitmiştim önceki sayfalarda yazdım. Rahminde mikrop var demişsin onu doktor nasıl anladı yani bir test mi yoksa başka bir şekilde mi ?düşüğün oldu mu?benim aynı haftalarda su geliyor?bende artık o mu şumu diye düşünür oldum canım lütfü beye de gitmek istiyorum umut dünyası dermanızı arıyoruz Allah ım inşaallah şifasını versin

cnm kusra kalma yazamadım.. işlerim yoğun benim daha önce 4 düşüğüm oldu 2 tanesi boş kese ikide kimyasal gebeliğim oldu.. geç hamile kalıyoz ama bunun en büyük etkeni stres hep bu stresleri boşuna yapmışım inan.. söyleseler dinlemiyordum inan herşey kısmet.. rahimde mikrobu smera testi oluyo ya ondan almıştı muayenesi çok güzel olağanüstü donanımlı başta bana pek sıcak gelmedi ama iğnelerin dozunu ayarlaması ve sakin duruşu iyi diyett falan vermedi öle yerini nette araştır cnm ben özel arabayla eniştemler götürdüğü için tam bilmiyorum unuttum yinede umut işte ama asla umudu elden bırakma.. burdaki doğum yapan arkadaşlar bizlere en canlı umut

kızlar slm nasılsınız güzel haberler var hep valla ayy ismini unuttum bak şimdi 6 haftalık en son hamişimiz olan kusura bakma yaa valla kalp atışınıda dymuşsunuz hadi gözün aydın canımm çok sevindimm darısı bizlere artık hayırlısıyla inşallah bütün hamişler bize dua edin olurmu

Slm kızlar nasilsiniz umarım herkes iyidir sonuyokcum gözün Aydın canım Allah size bagislasin bebisinizi bulantilarin yüzünden fazla giremiyorum bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum oyuzden yeni gördüm yazdıklarını Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın inşallah hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın

Canım benim inaninki benim hep dualarimdasiniz Rabbim inşallah en kısa zamanda tüm bekleyenlere oguzel haberi almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…