Bunuda düşünme canım. eminim o da istiyodur ama moral bozukluğundan öyle söylemiştir. bir dahaki ay tekrar şansınızı denersiniz.
canım çok saol allah razı olsun çok zorlama kendini bu 100 tane yeter zaten
hayırlı sağlıklı bebek için niyet ettim canım başlamadan önce besmele çekip 21 defa estağfirullah el azim ve etubu ileyh diyerek niyet edip başlıycaz bide sayı önemli ne 1tane fazla nede 1 tane eksik olmalı canım
benimki bitsin sırayla hepimize okuyalı istersen
komşumuz geldi yazamadım
sinir oluyorum insanlara ya sanki benim derdimi paylaşmak için geliyolar
tahlil sonuçları noldu diyo bende hamile değilmişim dedim
bana diyo ki taşıyıcı anne bulsanız ya
neden karşıma çıkan insanlar bana bunu söylüyo hep ama yeter ya
dayanamıyorum ben
18 ay değil 18 yıl deneyenler de var. bizimkiler ayında olmadı ki. ne sıkıntılar yaşadık. düşük üstüne düşük. her ay acaba hamileyim deyip hayal kırıklıkları... seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ümidimi hiç kaybetmedim. imkansız dedim olmaz dedim ama içim hep kıpır kıpırdı. kimisi bana teselli veriyordu en azından hamile kalabiliyorsun diye bazıları da benden teselli buluyordu en azından hamile kalıp bebeğimizi kaybetmedik diye. dünya hali işte. dualarımı hiç eksik etmedim. çok ağladım içim içimi yedim bitirdim. ne sevinebildim başkasının bebeğini ne üzülebildim. eksiklendim... ama birgün olacak umudumu yitirmedim. lütfen kendine iyi bak. ailene bebeğinden önce sen lazımsın. kocaman öptüm. dualarım seninle....
Hayırlı cumalar kuzucuklar nasilsiniz bakalım ???
Kvrck milleti kafana takma tatlım sanki kimsenin bı soru yokmuş gibi böyle ileri geri konusuyorlarya sınır oluyolar sonunda kimse dört dörtlük değil herkesin kendine göre bı sıkıntısı var kimseninki Dr birbirine benzemiyor sabret ve dua et canım olacak birgün elb
et:))))
redmask pit pitlari duymussun canım çok sevindim Rabbim aglayislarinida duymayı nasip etsin inşallah sana ve hepimize
tarfil senin için bir yasin okudun inşallah kabul olur
kızlar bu arada bugün yasinimi ve diğer duaları okuyup ellerimi açıp hepiniz için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah gobusu boş olanlarinkini doldurur dolu olanlarinkinide bor an önce kucağına almayı nasip eder inşallah ommanima,feryadıma,kvrckgima her hafta Umut listemizi hazırlayan nergise ve adını sayamadigim diğer arkadaslarada nasip eylesin hiç birşeyi karşılıklı yapmayı sevmem ama bu dua olunca biliyorumki sizin benim için benimsizin için yaptıgım dualar çok önemli Pazartesi gunü kontrolumuz var ve nedense benim icinde bir korku var cinsiyetini öğrenmeye gidipde kötü seyler duyacam diye çok korkuyorum lutfen beni ve bebeğimi duâlarınızdan eksik etmeyin buna com ihtiyacım var sizleri çok seviyorum gormesemde tanimasamda sesinizi bile duymasamda duygularım gercekk iyiki varsınız canlarım benim
canlarım dr a gittim bugün kimyasal gebelikmiş yaşadığım yakında adet görüceksin dedi. birkaç saat sonra da kanamam başladı. bunun kan pıhtılaşmasıyla ilgisi yokmuş. bana sadece göbeğimdeki morluklar kaldı anlıycağınız.
canım çok saol allah razı olsun çok zorlama kendini bu 100 tane yeter zaten
hayırlı sağlıklı bebek için niyet ettim canım başlamadan önce besmele çekip 21 defa estağfirullah el azim ve etubu ileyh diyerek niyet edip başlıycaz bide sayı önemli ne 1tane fazla nede 1 tane eksik olmalı canım
allah kabul etsin canım 100 tanen bitti bile :) ne varki ezberimde zaten sık sık okurum ben tüp bebek yaptırdığım ay 2 kez bitirmiştim ama kısmet değilmiş tutmadı...rabbim niyetini kabul eder inş.
Ben 100 tane okudum ama aysude sayılara takılma der hep bana ve doğruymuş ben 500 yasin diye başlamıştım ya fazla olsun da eksik olmasın diyordum tamamlayamamaktan korktuğum için çok şükür nerdeyse 1000 adet oldu rabbim niyetlerimizi kabul etsin inş.
benim adetlerim düzenli canım doktor o yüzden dogum kontrol ilacı vermek istemedicanım benimde ilk ay kanamam uzun sürdü. doktor kesinlikle bırakma vücudun alışıncaya kadar doğum kontrol hapını kullanmaya devam et dedi. 2. ayda rahatladım. sonrasında kilo verdim. adetimi düzenledi ve bıraktıktan 3-4 ay içinde hamile kaldım.
bu arada ağzı boş insanları kafana takma. bana tembel gelin bile dediler. bilmiyorlarki senden benden çok fazla çalıştığımızı :) Allahım ne zaman müsade etti o zaman evladımızı kucağımızı alacağız inşallah. o tatlı canını sıkma bize moral lazımmmmmmm.....
18 ay değil 18 yıl deneyenler de var. bizimkiler ayında olmadı ki. ne sıkıntılar yaşadık. düşük üstüne düşük. her ay acaba hamileyim deyip hayal kırıklıkları... seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ümidimi hiç kaybetmedim. imkansız dedim olmaz dedim ama içim hep kıpır kıpırdı. kimisi bana teselli veriyordu en azından hamile kalabiliyorsun diye bazıları da benden teselli buluyordu en azından hamile kalıp bebeğimizi kaybetmedik diye. dünya hali işte. dualarımı hiç eksik etmedim. çok ağladım içim içimi yedim bitirdim. ne sevinebildim başkasının bebeğini ne üzülebildim. eksiklendim... ama birgün olacak umudumu yitirmedim. lütfen kendine iyi bak. ailene bebeğinden önce sen lazımsın. kocaman öptüm. dualarım seninle....
Hayırlı cumalar kuzucuklar nasilsiniz bakalım ???
Kvrck milleti kafana takma tatlım sanki kimsenin bı soru yokmuş gibi böyle ileri geri konusuyorlarya sınır oluyolar sonunda kimse dört dörtlük değil herkesin kendine göre bı sıkıntısı var kimseninki Dr birbirine benzemiyor sabret ve dua et canım olacak birgün elb
et:))))
redmask pit pitlari duymussun canım çok sevindim Rabbim aglayislarinida duymayı nasip etsin inşallah sana ve hepimize
tarfil senin için bir yasin okudun inşallah kabul olur
kızlar bu arada bugün yasinimi ve diğer duaları okuyup ellerimi açıp hepiniz için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah gobusu boş olanlarinkini doldurur dolu olanlarinkinide bor an önce kucağına almayı nasip eder inşallah ommanima,feryadıma,kvrckgima her hafta Umut listemizi hazırlayan nergise ve adını sayamadigim diğer arkadaslarada nasip eylesin hiç birşeyi karşılıklı yapmayı sevmem ama bu dua olunca biliyorumki sizin benim için benimsizin için yaptıgım dualar çok önemli Pazartesi gunü kontrolumuz var ve nedense benim icinde bir korku var cinsiyetini öğrenmeye gidipde kötü seyler duyacam diye çok korkuyorum lutfen beni ve bebeğimi duâlarınızdan eksik etmeyin buna com ihtiyacım var sizleri çok seviyorum gormesemde tanimasamda sesinizi bile duymasamda duygularım gercekk iyiki varsınız canlarım benim
canım bu cümleni okurken ağladım ve çok üzüldüm. böyle yapma ne olursun. umutsuzluğa kapılma. Rabbim herşeyin zamanını bilir rahat ol stres yapma güzelim lütfen en kısa zamanda rabbim göbüşüne verir inşaallah
canım benim nolur bozma moralini ümitsizliğe düşme.canını sıkan kişilere karşı tavrını koy.bebkle ilgili konuşmak istediklerinde bu konu ile ilgili konuşmak istemediğini söyle.seni üzmelerine izin verme.ben öyle yapıorum.İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız.yeter ki Rabbim ol desin.sırayla birbirimiz için yasin,tefriciye veya bildiğin başka dualar varsa okuyalım.hemen senin için başlatalım istersen tatlım.topiğimizdeki arkadaşlarımızn hepsi çok inançlı insanlar maaşallah.ben ümit,sabır ve dua ile mutlaka kavuşacağımıza sonuna kadar inanıyorum.
canım gözün aydın.Allah bağışlasın maaşallah süphanallah çok tatlı bebişin .Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
canım seni evhamlandırmak istemem ama ben son gebeliğimde 0.4 lük iğne kullanmıştım.aspirinide kalp atışı duyuluncvaya kadar kullandım.kalp atışı duyulduktan sonra doktorum bıraktırdı.11.hafatada bebğin kalbi durdu.doktorum.bi sonraki gebelikte aspirini bırakmayalım dedi.ben yeniden hamile kalırsam iğne dozumu artırmazlarsa doktorum önermese bile aspirini kullanacam.(buarada mutasyonum mthfr 677 heterezigot)yine de karar senin tabi.
canım bende de em pko hem pıhtılaşma hem de bel fıtığı var.akşama kadar iş yerinde ayaktayım üstelik.civanperçemli karışık bitki çayı aldım kulanacam.şu soğan ve incir kürünü de denemek istiyorum.sen de dene istersen.inşallah hamile kalmamıza vesile olur.
canım çok üzüldüm.inşalah en kısa zamanda yine hamile kalırsın.
destekleriniz için sagolun kızlar insan bazen umutsuzluğa düşüyor çıkayım diye çırpındıkça daha çok batıyorcanım çok saol allah razı olsun çok zorlama kendini bu 100 tane yeter zaten
evet canım heryerde öyle yazıyo bende içini rahatlatmak için dedim unutma önemli olan niyet sayıyı geçmemeye çalış ama çok da kasma kendinicanım allah razı olsun inşallah ağzına sağlık yasinleri tamamlamana çok sevindim rabbim kabul etsin inşallah
sayıya gelince netde hep tefriciyeyle ilgili sayının tam olması gerektiği üzerinde durulduğu için öyle yazdım canım
bende okumak isterim canım sen haber verirsin bize o zaman okuruz canım sen bi oku ok Allah kabul etsin
tamam canım o zaman yarın okurum kaç tane okursam sana yazarım tatlım ok bide yasin falanda okuyum hepimize diye ok yarın haber veririm canım
tamam tatlım saol allah razı olsun
teşekkür ederim canım ya o kadar çok şeyi kafama takıyorum ki. ama yazdıklarını okuyunca rahatladım Allah razı olsun.
Canımm çok teşekkürler. Zamanı var demekki. Allah'ım o günleride bize gösterecek.
canlarım dr a gittim bugün kimyasal gebelikmiş yaşadığım yakında adet görüceksin dedi. birkaç saat sonra da kanamam başladı. bunun kan pıhtılaşmasıyla ilgisi yokmuş. bana sadece göbeğimdeki morluklar kaldı anlıycağınız.
sendende canım çok okuyamaya bilirim ama kuzum olurmu kabul et nolur kusura bakma ben okuyunca yarın sayısını söylerim sana olurmu canım
Canım üzme kendini sakın. Demek ki zamanı değilmiş.
Diğer arkadaşlar da söylemiş, bir çok kadın yaşıyor bu durumu. Ekim ayında bende yaşadım aynısını.
Ama asla umutsuz değilim.
Aksine beni daha çok kamçılıyor bu gibi durumlar.
Sende güçlü olmalı ve inancını yitirmemelisin tatlım.
sağol tatlım beni anladığınızı çok iyi biliyorum. son 6 ayın 3 ayı hamilelikle geçti yoruldum ama yılmak yok. her şerde vardır bir hayır en azından kürtaj olmak zorunda kalmadım bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?