Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bunuda düşünme canım. eminim o da istiyodur ama moral bozukluğundan öyle söylemiştir. bir dahaki ay tekrar şansınızı denersiniz.

dr takip edicez hcg sıfırlanıcak o zamana kadar bebeğe izin yok dedi. önümüzdeki ay taşınmam gerekiyor. ondan sonra belki ikna edebilirm eşimi ben üzülüyorum diye tepki gösterdi. neşeli görünmeye çalışıyorum.

allah kabul etsin canım 100 tanen bitti bile :) ne varki ezberimde zaten sık sık okurum ben tüp bebek yaptırdığım ay 2 kez bitirmiştim ama kısmet değilmiş tutmadı...rabbim niyetini kabul eder inş.
ben 100 tane okudum ama aysude sayılara takılma der hep bana ve doğruymuş ben 500 yasin diye başlamıştım ya fazla olsun da eksik olmasın diyordum tamamlayamamaktan korktuğum için çok şükür nerdeyse 1000 adet oldu rabbim niyetlerimizi kabul etsin inş.

ay ne salak insanlar var kuzum ya ne taşıyıcı annesi ya valla sen ii duruyon kuzum ya ben olsam saçını başını yolarım o komşunun ayy ne salak ya çok sinirlendim haa sen hiç takma kuzum ya muhattap bile olma kuzum

canım çok güzel yazmıssın bitanem duygulandırdın beni valla hayırlısıyla tez zamanda bende hamile kalırım tatlım sende hayırlısıyla kucağına alırsın bitanem

canım hayırlısıyla inş. güzel haberlerle gelirsin canım gönlünü ferah tut bebişin iyidir merak etme canım dualarım seninle sende benim için dua et nolur hamişlerin duası kabul olurmuş kuzum hayırlısıyla bu ay hamile kalayım nolurrr

kuzucum benim Allah sabır versin hayırlısı be bitanem vardır bundada hayır tez zamanda hayırlı güzel ve sağlıklı hamilelik versin rabbim canım sabretmekten başka çaremiz yok bol bol duaet canım dualarım seninle banada sanada tez zamanda hamilelik nasip etsin canım benim

bende okumak isterim canım sen haber verirsin bize o zaman okuruz canım sen bi oku ok Allah kabul etsin

canım allah razı olsun inşallah ağzına sağlık yasinleri tamamlamana çok sevindim rabbim kabul etsin inşallah

sayıya gelince netde hep tefriciyeyle ilgili sayının tam olması gerektiği üzerinde durulduğu için öyle yazdım canım

benim adetlerim düzenli canım doktor o yüzden dogum kontrol ilacı vermek istemedi
tek çaren zayıflamak dedi ama nasıl

destekleriniz için sagolun kızlar insan bazen umutsuzluğa düşüyor çıkayım diye çırpındıkça daha çok batıyor
bazen düşünmekten beynim yoruluyor korkuyorum gelecekten
sanki her yeni ay bir sınav ve ben her sınavdan kalıyorum
bi sonraki sınavı yine bekliyorum büyük bir heyecanla ama yine kalıyorum
kısmet rabbim belki bigün bizede bir sınavdan geçmeyi nasip eder

TARFİLCİM
tefriciyeni okumak istiyorum ama bugün yarın adet olabilirim
ben okumaya başlıyım adet olana kadar ne kadar okursam onu söyleyim olur mu şimdilik bi sayı vermeyim
okuyamazsamda kusuruma bakma

bende okumak isterim canım sen haber verirsin bize o zaman okuruz canım sen bi oku ok Allah kabul etsin[/QUOTE]

CANIM BUGÜN BAŞLADIM BEN HAFTAYA CUMA BİTMESİ LAZIM OKUYABİLİRSEN SEVİNİRİM

TARFİLCİM
tefriciyeni okumak istiyorum ama bugün yarın adet olabilirim
ben okumaya başlıyım adet olana kadar ne kadar okursam onu söyleyim olur mu şimdilik bi sayı vermeyim
okuyamazsamda kusuruma bakma[/QUOTE]

TAMAM CANIM ZORLAMA KENDİNİ OKUYABİLİRSEN 50 TANE BİLE YETER BANA CANIM

evet canım heryerde öyle yazıyo bende içini rahatlatmak için dedim unutma önemli olan niyet sayıyı geçmemeye çalış ama çok da kasma kendini
bende okumak isterim canım sen haber verirsin bize o zaman okuruz canım sen bi oku ok Allah kabul etsin

CANIM BUGÜN BAŞLADIM BEN HAFTAYA CUMA BİTMESİ LAZIM OKUYABİLİRSEN SEVİNİRİM[/QUOTE]

ben de yarın adet olurum diye şimdi okuyuverdim rabbim kabul etsin inş.

tamam canım o zaman yarın okurum kaç tane okursam sana yazarım tatlım ok bide yasin falanda okuyum hepimize diye ok yarın haber veririm canım

Ipek.................300
tuğba...............300
kamer...............100..........okudu
duru.................200
kedersiz............300
sevdanehri........200
bynkutluay.......200
senakar............100
feryad..............100...........okudu
filiz..................300..........okudu

toplam............2100

canım adet olunca başlıyor demi tedavin rabbim yardımcın olsun

# denden
# azdalar
# sabrina22
# Premete
# mathematician
# tarfil+
# feryad
# kvrck kızlar nasılsınız benim bu ay çalışmalar bitti bakalım şimdi bekleme zamanı inş. hayırlısıyla bu ay hamile kalırım kızlar nolur dua edin bana hayırlısıysa bu ay hamile kalayım rabbim duy sesimi nolur pazartesi doktora gidicem çatladımı çatlamadımı diye usg bakacak doktor.

Canım üzme kendini sakın. Demek ki zamanı değilmiş.
Diğer arkadaşlar da söylemiş, bir çok kadın yaşıyor bu durumu. Ekim ayında bende yaşadım aynısını.
Ama asla umutsuz değilim.
Aksine beni daha çok kamçılıyor bu gibi durumlar.
Sende güçlü olmalı ve inancını yitirmemelisin tatlım.

sendende canım çok okuyamaya bilirim ama kuzum olurmu kabul et nolur kusura bakma ben okuyunca yarın sayısını söylerim sana olurmu canım

tamam canım sayı önemli değil allah razı olsun...........

umarım çalışmaların bu ay pozitif sonuç verir tatlım

sağol tatlım beni anladığınızı çok iyi biliyorum. son 6 ayın 3 ayı hamilelikle geçti yoruldum ama yılmak yok. her şerde vardır bir hayır en azından kürtaj olmak zorunda kalmadım bu sefer.

arkadaşlar dualarınıza ortak olmak isterdim ama durumum malum. sürekli dua paylaşımı yapıyorsanız böyle haftaya katılabilirim. Allah a açılan elleriniz boş kalmasın bütün dualarınız kabul olsun inşallah.

sağol tatlım beni anladığınızı çok iyi biliyorum. son 6 ayın 3 ayı hamilelikle geçti yoruldum ama yılmak yok. her şerde vardır bir hayır en azından kürtaj olmak zorunda kalmadım bu sefer.

canım çok geçmiş olsun bende geçen mayısta kimyasal gebelik yaşadım ve hemen hazirandada tekrar gebe kaldım ama 6 haftalıkken oda düştü
rabbim hepimize nasip edecek inşallah daha zamanı var demekki napalım elimizden geleni yapıp teslim olmaktan başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…