Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tam 18 aydır deniyorum olmadı

18 ay değil 18 yıl deneyenler de var. bizimkiler ayında olmadı ki. ne sıkıntılar yaşadık. düşük üstüne düşük. her ay acaba hamileyim deyip hayal kırıklıkları... seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ümidimi hiç kaybetmedim. imkansız dedim olmaz dedim ama içim hep kıpır kıpırdı. kimisi bana teselli veriyordu en azından hamile kalabiliyorsun diye bazıları da benden teselli buluyordu en azından hamile kalıp bebeğimizi kaybetmedik diye. dünya hali işte. dualarımı hiç eksik etmedim. çok ağladım içim içimi yedim bitirdim. ne sevinebildim başkasının bebeğini ne üzülebildim. eksiklendim... ama birgün olacak umudumu yitirmedim. lütfen kendine iyi bak. ailene bebeğinden önce sen lazımsın. kocaman öptüm. dualarım seninle....

Hayırlı cumalar kuzucuklar nasilsiniz bakalım ???

Kvrck milleti kafana takma tatlım sanki kimsenin bı soru yokmuş gibi böyle ileri geri konusuyorlarya sınır oluyolar sonunda kimse dört dörtlük değil herkesin kendine göre bı sıkıntısı var kimseninki Dr birbirine benzemiyor sabret ve dua et canım olacak birgün elb
et:))))

redmask pit pitlari duymussun canım çok sevindim Rabbim aglayislarinida duymayı nasip etsin inşallah sana ve hepimize

tarfil senin için bir yasin okudun inşallah kabul olur

kızlar bu arada bugün yasinimi ve diğer duaları okuyup ellerimi açıp hepiniz için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah gobusu boş olanlarinkini doldurur dolu olanlarinkinide bor an önce kucağına almayı nasip eder inşallah ommanima,feryadıma,kvrckgima her hafta Umut listemizi hazırlayan nergise ve adını sayamadigim diğer arkadaslarada nasip eylesin hiç birşeyi karşılıklı yapmayı sevmem ama bu dua olunca biliyorumki sizin benim için benimsizin için yaptıgım dualar çok önemli Pazartesi gunü kontrolumuz var ve nedense benim icinde bir korku var cinsiyetini öğrenmeye gidipde kötü seyler duyacam diye çok korkuyorum lutfen beni ve bebeğimi duâlarınızdan eksik etmeyin buna com ihtiyacım var sizleri çok seviyorum gormesemde tanimasamda sesinizi bile duymasamda duygularım gercekk iyiki varsınız canlarım benim

Ayy canım benim demek bir prensesimiz olacak benimkine gelince Dr oğlan gibi dedi ana kesin bir şey yok tam kesin öğrenebilmek için pazartesiyi bekliycez hayırlısı olsun cinsiyet önemli degill arada gir be kuzum haberdar et bizi öpüyorum kendine ve kızına iyi bak

teşekkür ederim canım ya o kadar çok şeyi kafama takıyorum ki. ama yazdıklarını okuyunca rahatladım Allah razı olsun.

bende de (afedersiniz arkadaşlar) öğürme oluyor yemek yerken. protrombin g.. ve mthfr c.. genlerinde mutasyon var. ben hamile kalmadan öncede eylülden itibaren iğne oluyordum. canım ya Allah hakkımızda hayırlısını versin.

ben anne olamıycam galiba olmuyop işte ya

canım bu cümleni okurken ağladım ve çok üzüldüm. böyle yapma ne olursun. umutsuzluğa kapılma. Rabbim herşeyin zamanını bilir rahat ol stres yapma güzelim lütfen en kısa zamanda rabbim göbüşüne verir inşaallah

canlarım dr a gittim bugün kimyasal gebelikmiş yaşadığım yakında adet görüceksin dedi. birkaç saat sonra da kanamam başladı. bunun kan pıhtılaşmasıyla ilgisi yokmuş. bana sadece göbeğimdeki morluklar kaldı anlıycağınız.

Canımm çok teşekkürler. Zamanı var demekki. Allah'ım o günleride bize gösterecek.

nuraycım adetimin 3. günü gideceğim doktora henüz olmadım yarın olmam lazım ve pazartesi de doktorda olurum hayırlısı ile gerisi de rabbimin takdiri bakalım kısmetse bize de anne olmak yaşayıp görecez. rabbim daha fazla dert vermez inş.
azdalar canım arkadaşım gözün aydın ...geçmiş olsun ...çok şükür bebeğin kollarında ...bundan sonrasında rabbim sağlıklı uzun ömür versin minik kuzuya inş.

wie Allah razı olsun canım ...bir an önce zaman geçsin ve bebeğin kollarına gelsin inş.

Kızlar doğum yapacak vakti gelen arkadaşlar bana doğum yapacakları tarihleri yazarlarsa onlar doğuma girmeden kendilerine (tabi adetli olmadığım ve müsait olduğum sürece ) yasin okumak isterim özelime atarsanız elimden geldiğince sizleri dualarla doğuma göndermek isterim inş.

Canım her şerde bir hayır vardır. Bunda da vardır bir hayır..Kendini üzme, moralini yüksek tutki bir sonraki aya pozitif bak. bir çok kadın farkında olmadan kimyasal gebelik geçiriyormuş, bizler fazlaca kendimizi dinlediğimiz için sen bunu farkettin. Allah'ım o günleride bize gösterecek. ne olur üzme kendini..

canım çok saol allah razı olsun benim içinmi okudun....

hani feryad arkadaşımız 500 yasine başlamıştıya yoksa karıştırıp onun yerine benim içinmi okudun tatlım

sağol canım dr da aynı şeyleri söyledi. adetinden hiç farkı olmıycak dedi zaten hiç sancım yok normalde de sancım olmaz. şuan toparladım kendimi ama sonucu öğrendiğim gün çok kötüydüm. eşimde çocuk falan yapmıycam dedi zaten zor ikna etmiştim.

lenutsa mutluluğun satırlarına öyle güzel yansımış ki Allah'ım mutluluğunu bozmasın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah çok güzel bir kızın olur

ben şimdilik 100 adet alayım canım okurum Allahın izni ile

Bunuda düşünme canım. eminim o da istiyodur ama moral bozukluğundan öyle söylemiştir. bir dahaki ay tekrar şansınızı denersiniz.

ben anne olamıycam galiba olmuyop işte ya
tam 18 aydır deniyorum olmadı

canım benim nolur bozma moralini ümitsizliğe düşme.canını sıkan kişilere karşı tavrını koy.bebkle ilgili konuşmak istediklerinde bu konu ile ilgili konuşmak istemediğini söyle.seni üzmelerine izin verme.ben öyle yapıorum.İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız.yeter ki Rabbim ol desin.sırayla birbirimiz için yasin,tefriciye veya bildiğin başka dualar varsa okuyalım.hemen senin için başlatalım istersen tatlım.topiğimizdeki arkadaşlarımızn hepsi çok inançlı insanlar maaşallah.ben ümit,sabır ve dua ile mutlaka kavuşacağımıza sonuna kadar inanıyorum.

işte bu da doruk efe

canım gözün aydın.Allah bağışlasın maaşallah süphanallah çok tatlı bebişin.Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Canım coraspin verdi doktor.bilgilendirdiğin için çok sağol.başlasam mı başlamasam mı?kararsızım kızlar

canım seni evhamlandırmak istemem ama ben son gebeliğimde 0.4 lük iğne kullanmıştım.aspirinide kalp atışı duyuluncvaya kadar kullandım.kalp atışı duyulduktan sonra doktorum bıraktırdı.11.hafatada bebğin kalbi durdu.doktorum.bi sonraki gebelikte aspirini bırakmayalım dedi.ben yeniden hamile kalırsam iğne dozumu artırmazlarsa doktorum önermese bile aspirini kullanacam.(buarada mutasyonum mthfr 677 heterezigot)yine de karar senin tabi.

canım bende de em pko hem pıhtılaşma hem de bel fıtığı var.akşama kadar iş yerinde ayaktayım üstelik.civanperçemli karışık bitki çayı aldım kulanacam.şu soğan ve incir kürünü de denemek istiyorum.sen de dene istersen.inşallah hamile kalmamıza vesile olur.

canım çok üzüldüm.inşalah en kısa zamanda yine hamile kalırsın.

ben şimdilik 100 adet alayım canım okurum Allahın izni ile

canım çok saol allah razı olsun çok zorlama kendini bu 100 tane yeter zaten

hayırlı sağlıklı bebek için niyet ettim canım başlamadan önce besmele çekip 21 defa estağfirullah el azim ve etubu ileyh diyerek niyet edip başlıycaz bide sayı önemli ne 1tane fazla nede 1 tane eksik olmalı canım

benimki bitsin sırayla hepimize okuyalı istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…