iştebu da doruk efe
tam 18 aydır deniyorum olmadı
canım benimmm naber nasılsın okuduğum kadarıyla şükür
güzel gidiyor hamileliğin..güzel haberleri okuyunca seviniyorum..bende özlemişimm
evet ya bayram bir geldi tam geldi benim bulantılar baş dönmeleri
mahvetti beni benim "canım kızım"
İnşallah nasip olur kucağımıza alırız sağlıkla kızımız olacak belli oldu..
senin oğlun mu olacak yanlış hatırlamıyorsam geçmişi çok okuyamadım çok yazılmış gelmeyeli
15+0 oldum bu gün 16. hafta başlayacak nasipse..Herşey hepimiz için güzel olur inşallah canım
çok öptümm...
Canım, her gebenin midesi bulanacak diye bir kaide yok zaten. Sen böyle şeylere kafanı takma.
Midesi bulanmayan o kadar çok tanıdığım hamile vardı ki, hepsi nurtopu gibi bebiş dünyaya getirdi.
Sağlıklı gebelik belirtisi felan değil kesinlikle. Aksine çok çok midesi bulanan kişilerin gebeliğine son verildiğini biliyorum.
O yüzden sen bu günlerin tadını çıkar. Rahat ol canım.
ben de 60 kiloyum 0,3lük fraxparine sabah-aksam alıyorum.
cnm ben de bulantıya kafa yoruyodum şu günlerde biraz arttı. senin gibi çok yiyemiyorum bi de ayıptır söylemesi öğürme gibi oluyo.. herkesin bünyesi farklı kafayı takmayalım bence
ben anne olamıycam galiba olmuyop işte ya
Yok canım ne kusuru. Bende burdaki arkadaşlardan sora sora çok şey öğrendim. Sağolsunlar.
Evet canım faktör V leiden ve Mthfr a1298c heterozigotum.
İnsanı rahatlatan bir dr. Rıza Madazlı. Beni biraz endişeli gördü sanırım. Onun için hiç önemli birşeyin yok diyerek konuya başladı.
Gebe kaldıktan sonra iğneye başlayacağız. Bu süre zarfında coraspin içmelisin dedi.
Ben aspirine alerjim olduğumu söylediğimde de.. içmeee önemli değil. iğne yeterli o zaman dedi.
Gerçi ben şimdi iki gündür ecopirine başladım. Allahtan alerjimi tetiklemedi. Çok şükür.
İnşallah canım. Allahın izniyle bizde o günleri göreceğiz. Buna o kadar çok inanıyorum ki...
O yüzden şimdi gebe kalmadan önce gebelik süresince yapamayacağım şeyleri yapmaya çalışıyorum.
nuraycım adetimin 3. günü gideceğim doktora henüz olmadım yarın olmam lazım ve pazartesi de doktorda olurum hayırlısı ile gerisi de rabbimin takdiri bakalım kısmetse bize de anne olmak yaşayıp görecez. rabbim daha fazla dert vermez inş.gelaveracım , canım çok sevindim nihayet oğluşunu sağlıkla kucağına aldın.ahmet bora ya sağlıklı güzel ömürler diliyorum. rabbim hep mutluluklarını yaşatsın.
azdalardan haber tok sanırım. umarım sağlıkla bebeğine kavuşmuştur.
büşracım oğluna acil şifdalar diliyorum .
redmask canım pıtpıtları duymuşsun çok sevindim. rabbim tamamına erdirsin, kucağına aldığın günleride göreceğiz inşallah hep birlikte.
yeni hamile arkadaşlara da sağlıklı hamilellikler diliyorum.
feryadçım sende 6 ocakta başlicaz tedaviye demiştin yanlış hatırlamıyorsam.sanada kolaylıklar diliyorum canım. rabbim yardımcın olsun.
azdalar canım arkadaşım gözün aydın ...geçmiş olsun ...çok şükür bebeğin kollarında ...bundan sonrasında rabbim sağlıklı uzun ömür versin minik kuzuya inş.bizi merak eden herkese teşekkürler.bugün çıktık hastaneden.çok şükür oğluşum da ben de iyiyiz.doruk efe 3,5 kilo doğdu.şağlığı yerinde çok şükür.tek sorunumuz henüz memeye alışmadı çok zorlanıyo.inşallah alışır zamanla.sezeryan çok rahattı.uyandığımda az bir sancım vardı.yalnız sonda berbat bişeydi.dikişten çekmedim o kadar.Allah herkesin gönlündekini versin.bebek isteyen bütün arkadaşların göbüşleri dolsun inşallah.
Hayırlı cumalar kuzucuklar nasilsiniz bakalım ???
Kvrck milleti kafana takma tatlım sanki kimsenin bı soru yokmuş gibi böyle ileri geri konusuyorlarya sınır oluyolar sonunda kimse dört dörtlük değil herkesin kendine göre bı sıkıntısı var kimseninki Dr birbirine benzemiyor sabret ve dua et canım olacak birgün elb
et:))))
redmask pit pitlari duymussun canım çok sevindim Rabbim aglayislarinida duymayı nasip etsin inşallah sana ve hepimize
tarfil senin için bir yasin okudun inşallah kabul olur
kızlar bu arada bugün yasinimi ve diğer duaları okuyup ellerimi açıp hepiniz için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah gobusu boş olanlarinkini doldurur dolu olanlarinkinide bor an önce kucağına almayı nasip eder inşallah ommanima,feryadıma,kvrckgima her hafta Umut listemizi hazırlayan nergise ve adını sayamadigim diğer arkadaslarada nasip eylesin hiç birşeyi karşılıklı yapmayı sevmem ama bu dua olunca biliyorumki sizin benim için benimsizin için yaptıgım dualar çok önemli Pazartesi gunü kontrolumuz var ve nedense benim icinde bir korku var cinsiyetini öğrenmeye gidipde kötü seyler duyacam diye çok korkuyorum lutfen beni ve bebeğimi duâlarınızdan eksik etmeyin buna com ihtiyacım var sizleri çok seviyorum gormesemde tanimasamda sesinizi bile duymasamda duygularım gercekk iyiki varsınız canlarım benim
canlarım dr a gittim bugün kimyasal gebelikmiş yaşadığım yakında adet görüceksin dedi. birkaç saat sonra da kanamam başladı. bunun kan pıhtılaşmasıyla ilgisi yokmuş. bana sadece göbeğimdeki morluklar kaldı anlıycağınız.
Hayırlı cumalar kuzucuklar nasilsiniz bakalım ???
Kvrck milleti kafana takma tatlım sanki kimsenin bı soru yokmuş gibi böyle ileri geri konusuyorlarya sınır oluyolar sonunda kimse dört dörtlük değil herkesin kendine göre bı sıkıntısı var kimseninki Dr birbirine benzemiyor sabret ve dua et canım olacak birgün elb
et:))))
redmask pit pitlari duymussun canım çok sevindim Rabbim aglayislarinida duymayı nasip etsin inşallah sana ve hepimize
tarfil senin için bir yasin okudun inşallah kabul olur
kızlar bu arada bugün yasinimi ve diğer duaları okuyup ellerimi açıp hepiniz için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah gobusu boş olanlarinkini doldurur dolu olanlarinkinide bor an önce kucağına almayı nasip eder inşallah ommanima,feryadıma,kvrckgima her hafta Umut listemizi hazırlayan nergise ve adını sayamadigim diğer arkadaslarada nasip eylesin hiç birşeyi karşılıklı yapmayı sevmem ama bu dua olunca biliyorumki sizin benim için benimsizin için yaptıgım dualar çok önemli Pazartesi gunü kontrolumuz var ve nedense benim icinde bir korku var cinsiyetini öğrenmeye gidipde kötü seyler duyacam diye çok korkuyorum lutfen beni ve bebeğimi duâlarınızdan eksik etmeyin buna com ihtiyacım var sizleri çok seviyorum gormesemde tanimasamda sesinizi bile duymasamda duygularım gercekk iyiki varsınız canlarım benim
Canım her şerde bir hayır vardır. Bunda da vardır bir hayır..Kendini üzme, moralini yüksek tutki bir sonraki aya pozitif bak. bir çok kadın farkında olmadan kimyasal gebelik geçiriyormuş, bizler fazlaca kendimizi dinlediğimiz için sen bunu farkettin. Allah'ım o günleride bize gösterecek. ne olur üzme kendini..
iştebu da doruk efe
canım benimmm naber nasılsın okuduğum kadarıyla şükür
güzel gidiyor hamileliğin..güzel haberleri okuyunca seviniyorum..bende özlemişimm
evet ya bayram bir geldi tam geldi benim bulantılar baş dönmeleri
mahvetti beni benim "canım kızım"
İnşallah nasip olur kucağımıza alırız sağlıkla kızımız olacak belli oldu..
senin oğlun mu olacak yanlış hatırlamıyorsam geçmişi çok okuyamadım çok yazılmış gelmeyeli
15+0 oldum bu gün 16. hafta başlayacak nasipse..Herşey hepimiz için güzel olur inşallah canım
çok öptümm...
hayırlı cumalar arkadaşlar bugün salatı tefriciye okumaya başlıyorum haftaya cumaya kadar 4444 defa okumam gerek bana duamda destek olmak isterseniz kaç tane okuyabilirseniz özelime yazabilirsiniz okuyan okumayan herkesten rabbim razı olsun hamilelerimize bebeklerini hayırlı zamanda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hamilelik bekleyen arkadaşlarımızada en kısa zamanda 9 ay sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah
sağol canım dr da aynı şeyleri söyledi. adetinden hiç farkı olmıycak dedi zaten hiç sancım yok normalde de sancım olmaz. şuan toparladım kendimi ama sonucu öğrendiğim gün çok kötüydüm. eşimde çocuk falan yapmıycam dedi zaten zor ikna etmiştim.
ben anne olamıycam galiba olmuyop işte ya
tam 18 aydır deniyorum olmadı
komşumuz geldi yazamadım
sinir oluyorum insanlara ya sanki benim derdimi paylaşmak için geliyolar
tahlil sonuçları noldu diyo bende hamile değilmişim dedim
bana diyo ki taşıyıcı anne bulsanız ya
neden karşıma çıkan insanlar bana bunu söylüyo hep ama yeter ya
dayanamıyorum ben
iştebu da doruk efe
Canım coraspin verdi doktor.bilgilendirdiğin için çok sağol.başlasam mı başlamasam mı?kararsızım kızlar
canım bende de em pko hem pıhtılaşma hem de bel fıtığı var.akşama kadar iş yerinde ayaktayım üstelik.civanperçemli karışık bitki çayı aldım kulanacam.şu soğan ve incir kürünü de denemek istiyorum.sen de dene istersen.inşallah hamile kalmamıza vesile olur.bu pko luların çekdigi :84:nedir? millet aşılamayla 3tutduruyor ya benn................! ALLAHIM HAMDOLSUN HEM PKO HEM PIHTILAŞMA BİRDE ŞİMDİ BEL AĞRISI ADETİME 3GÜN KALASIYA İLAÇDA KULLANAMIYORUM YARDIM ET ALLAHIM
canım çok üzüldüm.inşalah en kısa zamanda yine hamile kalırsın.canlarım dr a gittim bugün kimyasal gebelikmiş yaşadığım yakında adet görüceksin dedi. birkaç saat sonra da kanamam başladı. bunun kan pıhtılaşmasıyla ilgisi yokmuş. bana sadece göbeğimdeki morluklar kaldı anlıycağınız.
ben şimdilik 100 adet alayım canım okurum Allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?