merhaba ahtamara..
bende hem iğne hem yarım tablet folbiol hemde 100 lük çocuk aspirini kullanıyorum..
dr un tavsiye ettiyse keselim diyene kadar kullan bence..
ben şu an 15 haftalık hamileyim devam ediyorum hala..
sen ne kadarlık hamilesin?
hayırlısı hakkınızda..
tomurcukk paylaşım için teşekkurler..Bende beslenme şeklini özellikler merak ediyordum
Slm canım nasılsın nerelerdesin bı Bayram tatlinine çıktın bı daha gelemedin evet bende okudum onu diğer sayfalslaedada geçindim azcik ne yapiyim ama ilk ve zor olduğu için herseyi doyasiya yasamak istiyorum sen nasılsın bebiss nasıl ozlettin kendini
Slm canım nasılsın nerelerdesin bı Bayram tatlinine çıktın bı daha gelemedin evet bende okudum onu diğer sayfalslaedada geçindim azcik ne yapiyim ama ilk ve zor olduğu için herseyi doyasiya yasamak istiyorum sen nasılsın bebiss nasıl ozlettin kendini
canım benimmm naber nasılsın okuduğum kadarıyla şükür
güzel gidiyor hamileliğin..güzel haberleri okuyunca seviniyorum..bende özlemişimm
evet ya bayram bir geldi tam geldi benim bulantılar baş dönmeleri
mahvetti beni benim "canım kızım"
İnşallah nasip olur kucağımıza alırız sağlıkla kızımız olacak belli oldu..
senin oğlun mu olacak yanlış hatırlamıyorsam geçmişi çok okuyamadım çok yazılmış gelmeyeli
15+0 oldum bu gün 16. hafta başlayacak nasipse..Herşey hepimiz için güzel olur inşallah canım
çok öptümm...
canım 5 haftalık hamileyim.iki dr farklı şey söyleyince kafam karıştı.Allahım herşeyin hayırlısını versin.inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.
canım demek kızımız olyor haa ne güzel rabbim hayırlı zamanda kucağına lamayı nasip etsin inşallah bizlerdende dualarını eksik etme
ayy maşallah allah nazarlardan bellardan korusun yerim ben onun beresini.. allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..iştebu da doruk efe
güzel gidiyor hamileliğin..güzel haberleri okuyunca seviniyorum..bende özlemişimm
senin oğlun mu olacak yanlış hatırlamıyorsam geçmişi çok okuyamadım çok yazılmış gelmeyeli
15+0 oldum bu gün 16. hafta başlayacak nasipse..Herşey hepimiz için güzel olur inşallah canım
çok öptümm...
bunu yapıcam canım sagol bütün iyi dileklerin içinde sagolben çocuğundan şikayet eden insanlara zaten çok kızıyorum birde çocuklarının yanında yapıyorlar bunu ifrit oluyorum. canım inşallah en yakın zamanda alırsın bebeğini kucağına.. bol bol dua et. zamanı gelince muhakkak olur. 313 ayetel kürsi okumanı tavsiye ederim canım muhakkak oku.. bütün dileklerin kabul olur.
iştebu da doruk efe
kızlar benim adet döngüm 31-32 gün sürer ve ergenlik döneminden bu yana inanılmaz sancılı geçer.son gebeliğimden önce çok methini duyduğum çok meşhur bi aktara gitmiştim.bu adam yıllarca tedavi görüp te çocuk sahibi olamayan çiftlere hem erkeğe hem kadına bazı bitki kürleri verip tedavi ediyormuş.nice umutsuz vaka bu adam vesilesiyle bebeklerine kavuşmuş.
ben de bahsettiğim amcaya bu döngü durumumdan bahsedince bana civanperçemli karışık bitki çayı vermişti.bu çay adet döngüsü düzenleyip,yumurtalıklarda iltihap varsa temizleyip,myyomları eritiyormuş.adetimin 1.günü içmeye başlamıştım.o ay korunmayı bırakmıştım ve hamile kalmıştım.(normalde hemen hamile kalamam)bhcg değerim de çok güzeldi.
bugün yine o çaydan aldım.yine bugün adetimin 1.günü.sizce içeyim mi?bu konuda sizin herhangi bi bilginiz var mı?
tam 18 aydır deniyorum olmadı
iştebu da doruk efe
çok öptümm...
Maşaallah Allah analı babalı ve peygamberli büyütsün:))Sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin..
Azdalar; ben bir şey sormak istiyorumm..Bu ilk bebeğiniz mi ve öncesinde kan pıhtılaşmasına bağlı düşük veya kürtajlarınız oldumu..olduysa hangi tedavi yöntemlerini kullanmıştınız..Cevaplarsan çok memnun kalırım teşekkurler..
2 tane oldu kuzum bu süre içinde birini adetten 2 gün sonra kaybettimbence kullan canım benim üst komsum kullandı ve öyle hamile kaldı o karışımın içinde neler varsa yazda bizde alalım tatlım belki faydası olur bizede ne varsa bitkilerde var zaten tatlım
canım sen doktora gittiğinde olmuyosa hamilelik aşılama falan demiyolarmı merak ettim 18 ay uzun bi zaman kuzum hiç gebelik olmamışmıydı sende kuzum unuttum ben hiç gebelik olmadıysa doktorunla bi konuş bakalım aşılama belki işe yarar bitanem valla kendimle beraber inan sanada dua ediyorum sen yazdıkça hep ağlayasım geliyo Rabbim ikimize ve tüm isteyenlere nasip etsin tatlım öpüyorum
maşşalllaaahhh kuzuma benim çok güzel canım bu Melek gibi oyy yerim onu ben maşallah canım Allah bağışlasın bizede nasip etsin
canım maşallah yaa valla özledik bizde seni uzun zaman oldu girmiyosun maşallah 16 haftaya gelmişsin kuzum rabbim bizede nasip etsin nolur hamileler bize dua edin hamilelerin duaları kabul olur bizde tez zamanda hamiş oluruz inşallah rabbim duy sesimizi
2 tane oldu kuzum bu süre içinde birini adetten 2 gün sonra kaybettim
digerini 1 hafta sonra sonrada bi daha olmadı bekliyorum bende pko oldugu için zor hamile kalıyomuşum
tamam canım çok çok teşekkür ederim.tabiki öyle dünyada kısmeti olsaydı yaşardı hakkımızda hayırlısı böyleymiş Rabbim bizim için iyi olanı hayırlı olanı bilir ona sığındım Allahım ol derse olur ancak biz elimizden geleni yapıyorum gerisi Allahın takdiri.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın amin.
kuzum ben dogum kontrol hapı kullandım ama kanamamı durduramadılar 1 ay 10 gün boyunca kesintisiz kanamam olducanım pko varsa en ii tedavi soğan suyu kesin yap bak biliyosun demi soğan suyu kürünü mutlaka yap inan ii gelicek canım benim pko olupta o kadar çok hamile kalan tanıyorumki bendede solda 2 tane çikolata kisti var ve ben bunla 2 kere hamile kaldım sende kalabilirsin kuzum sen soğan kürü yap doktorlar ne diyo peki her ay dene olurmu diyolar pko için doğum kont. hapı veriyolar 3 ay falan oda yok ediyo inş. tez zamanda hamiş kalırız canım benim
canım pko varsa en ii tedavi soğan suyu kesin yap bak biliyosun demi soğan suyu kürünü mutlaka yap inan ii gelicek canım benim pko olupta o kadar çok hamile kalan tanıyorumki bendede solda 2 tane çikolata kisti var ve ben bunla 2 kere hamile kaldım sende kalabilirsin kuzum sen soğan kürü yap doktorlar ne diyo peki her ay dene olurmu diyolar pko için doğum kont. hapı veriyolar 3 ay falan oda yok ediyo inş. tez zamanda hamiş kalırız canım benim
kuzum ben dogum kontrol hapı kullandım ama kanamamı durduramadılar 1 ay 10 gün boyunca kesintisiz kanamam oldu
o yüzden kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?