Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım 5 haftalık hamileyim.iki dr farklı şey söyleyince kafam karıştı.Allahım herşeyin hayırlısını versin.inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.

tomurcukk paylaşım için teşekkurler..Bende beslenme şeklini özellikler merak ediyordum

rica ederim canım ne demek.hepinizi çok iyi anlıyorum ve böyle şeyler öğrendikçe hemen paylaşmak istiyorum.umarım faydası olur hepimize...

canım benimmm naber nasılsın okuduğum kadarıyla şükür
güzel gidiyor hamileliğin..güzel haberleri okuyunca seviniyorum..bende özlemişimm
evet ya bayram bir geldi tam geldi benim bulantılar baş dönmeleri
mahvetti beni benim "canım kızım"
İnşallah nasip olur kucağımıza alırız sağlıkla kızımız olacak belli oldu..
senin oğlun mu olacak yanlış hatırlamıyorsam geçmişi çok okuyamadım çok yazılmış gelmeyeli
15+0 oldum bu gün 16. hafta başlayacak nasipse..Herşey hepimiz için güzel olur inşallah canım
çok öptümm...

canım benimmm naber nasılsın okuduğum kadarıyla şükür
güzel gidiyor hamileliğin..güzel haberleri okuyunca seviniyorum..bende özlemişimm
evet ya bayram bir geldi tam geldi benim bulantılar baş dönmeleri
mahvetti beni benim "canım kızım"
İnşallah nasip olur kucağımıza alırız sağlıkla kızımız olacak belli oldu..
senin oğlun mu olacak yanlış hatırlamıyorsam geçmişi çok okuyamadım çok yazılmış gelmeyeli
15+0 oldum bu gün 16. hafta başlayacak nasipse..Herşey hepimiz için güzel olur inşallah canım
çok öptümm...

canım demek kızımız olyor haa ne güzel rabbim hayırlı zamanda kucağına lamayı nasip etsin inşallah bizlerdende dualarını eksik etme

canım 5 haftalık hamileyim.iki dr farklı şey söyleyince kafam karıştı.Allahım herşeyin hayırlısını versin.inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.

aklın karışmasın canım.. ben hamile kalmadan 1,5 yıl öncesinden beri folik asit ve aspirin
kullanıyordum..hamilelikte faydası var genelde dr lar veriyor aspirini burada bende dahil
bir çok hamile kullanıyor..
bazı bebek düşünen arkadaşlarda hamile kalmadan içmesekmi yumurtalık kalitesini
düşürüyor diye tasalanıyor onlarda rahat etsin bence hiçbirşey olmuyor faydası var..

bebişin hayırlı olsun yat dinlen zaten havalar soğuk üşütme..kasık ağrısı adet olacakmış
gibi ağrıların ilk 3 ay olabiliyor kasıklarında doluluk oluyor korkma..
özellkle adet periodlarımda ben adet sancısı çektim resmen ,akıntım daha yoğun oldu..
istirahat şart.. ama herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok..ben sadece tecrübelerimi
yazmak istedim aklında bulunsun diye..hayırlısı olsun tekrar..

canım demek kızımız olyor haa ne güzel rabbim hayırlı zamanda kucağına lamayı nasip etsin inşallah bizlerdende dualarını eksik etme

canım buradaki tüm arkadaşlara her zaman duacıyım..bazı arkadaşları hiç tanımıyorum ama
paylaşımları okudukça hep inşallah sizede nasip olsun bizede kucağımıza almak
nasip olsun diye dua ediyorum..sizde bizden dualarınızı esirgemeyin lütfen..

işte bu da doruk efe
ayy maşallah allah nazarlardan bellardan korusun yerim ben onun beresini.. allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..

maşallah kucağına almaya az kalmış annesi... sağlıkla seni üzmeden büyüsün gelsin kollarına ...

bunu yapıcam canım sagol bütün iyi dileklerin içinde sagol

bence kullan canım benim üst komsum kullandı ve öyle hamile kaldı o karışımın içinde neler varsa yazda bizde alalım tatlım belki faydası olur bizede ne varsa bitkilerde var zaten tatlım

tam 18 aydır deniyorum olmadı

canım sen doktora gittiğinde olmuyosa hamilelik aşılama falan demiyolarmı merak ettim 18 ay uzun bi zaman kuzum hiç gebelik olmamışmıydı sende kuzum unuttum ben hiç gebelik olmadıysa doktorunla bi konuş bakalım aşılama belki işe yarar bitanem valla kendimle beraber inan sanada dua ediyorum sen yazdıkça hep ağlayasım geliyo Rabbim ikimize ve tüm isteyenlere nasip etsin tatlım öpüyorum

işte bu da doruk efe

maşşalllaaahhh kuzuma benim çok güzel canım bu Melek gibi oyy yerim onu ben maşallah canım Allah bağışlasın bizede nasip etsin

canım maşallah yaa valla özledik bizde seni uzun zaman oldu girmiyosun maşallah 16 haftaya gelmişsin kuzum rabbim bizede nasip etsin nolur hamileler bize dua edin hamilelerin duaları kabul olur bizde tez zamanda hamiş oluruz inşallah rabbim duy sesimizi

teşekkür edrim canım.Allah gönlündekini versin.daha önce 2 düşük yaptım.677-1298 mthfr heterezigotum.kürtaj olmadı biri 4 diğeri 6 haftalıktı.ilkinde tedavi yoktu bilmiyodum çünkü 2.si sadeca iğne.bu bebeğimde de cleksan 04.coraspin 100 ilk 3 ay ve öncesi bemiks folbiol kullandım.32.hafta aspirini sonra 37.haftada ineyi kestim canım

2 tane oldu kuzum bu süre içinde birini adetten 2 gün sonra kaybettim
digerini 1 hafta sonra sonrada bi daha olmadı bekliyorum bende pko oldugu için zor hamile kalıyomuşum

2 tane oldu kuzum bu süre içinde birini adetten 2 gün sonra kaybettim
digerini 1 hafta sonra sonrada bi daha olmadı bekliyorum bende pko oldugu için zor hamile kalıyomuşum

canım pko varsa en ii tedavi soğan suyu kesin yap bak biliyosun demi soğan suyu kürünü mutlaka yap inan ii gelicek canım benim pko olupta o kadar çok hamile kalan tanıyorumki bendede solda 2 tane çikolata kisti var ve ben bunla 2 kere hamile kaldım sende kalabilirsin kuzum sen soğan kürü yap doktorlar ne diyo peki her ay dene olurmu diyolar pko için doğum kont. hapı veriyolar 3 ay falan oda yok ediyo inş. tez zamanda hamiş kalırız canım benim

bu pko luların çekdigi :84:nedir? millet aşılamayla 3tutduruyor ya benn................! ALLAHIM HAMDOLSUN HEM PKO HEM PIHTILAŞMA BİRDE ŞİMDİ BEL AĞRISI ADETİME 3GÜN KALASIYA İLAÇDA KULLANAMIYORUM YARDIM ET ALLAHIM

canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın. herşeyin yeri ve zamanı var bunu da en iyi Allah biliyor. yeterki umudumuzu ve yaşama sevincimizi kaybetmeyelim. buradaki herkes bu sıkıntıları yaşıyor. kucağımız boş kalmasın inşallah. dualarım sizinle...

komşumuz geldi yazamadım
sinir oluyorum insanlara ya sanki benim derdimi paylaşmak için geliyolar
tahlil sonuçları noldu diyo bende hamile değilmişim dedim
bana diyo ki taşıyıcı anne bulsanız ya
neden karşıma çıkan insanlar bana bunu söylüyo hep ama yeter ya
dayanamıyorum ben

kuzum ben dogum kontrol hapı kullandım ama kanamamı durduramadılar 1 ay 10 gün boyunca kesintisiz kanamam oldu
o yüzden kullanamıyorum

evet ya soğan kürünün faydasını görenler oldu. ayrıca arkasından incir kürünü de yapmak gerekiyor. incir yumurtlamayı sağlıyor içine bi tane havuç atıp kaynatınca da yumurtaların çatlamasını sağlıyormuş. deneyip bizzat hamile kalanlar var. ben eşime incir al bana derken incir sevdasına hamile kalmışım :) herşey kader kısmet. Allah doğa da tüm rahatsızlıklara bir çare vermiş. değerlendirmek lazım.

kuzum ben dogum kontrol hapı kullandım ama kanamamı durduramadılar 1 ay 10 gün boyunca kesintisiz kanamam oldu
o yüzden kullanamıyorum

canım benimde ilk ay kanamam uzun sürdü. doktor kesinlikle bırakma vücudun alışıncaya kadar doğum kontrol hapını kullanmaya devam et dedi. 2. ayda rahatladım. sonrasında kilo verdim. adetimi düzenledi ve bıraktıktan 3-4 ay içinde hamile kaldım.
bu arada ağzı boş insanları kafana takma. bana tembel gelin bile dediler. bilmiyorlarki senden benden çok fazla çalıştığımızı :) Allahım ne zaman müsade etti o zaman evladımızı kucağımızı alacağız inşallah. o tatlı canını sıkma bize moral lazımmmmmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…