aklın karışmasın canım.. ben hamile kalmadan 1,5 yıl öncesinden beri folik asit ve aspirin
kullanıyordum..hamilelikte faydası var genelde dr lar veriyor aspirini burada bende dahil
bir çok hamile kullanıyor..
bazı bebek düşünen arkadaşlarda hamile kalmadan içmesekmi yumurtalık kalitesini
düşürüyor diye tasalanıyor onlarda rahat etsin bence hiçbirşey olmuyor faydası var..
bebişin hayırlı olsun yat dinlen zaten havalar soğuk üşütme..kasık ağrısı adet olacakmış
gibi ağrıların ilk 3 ay olabiliyor kasıklarında doluluk oluyor korkma..
özellkle adet periodlarımda ben adet sancısı çektim resmen ,akıntım daha yoğun oldu..
istirahat şart.. ama herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok..ben sadece tecrübelerimi
yazmak istedim aklında bulunsun diye..hayırlısı olsun tekrar..
iğnelerin dozajını yapılan testlere göremi arttırıp azaltıyorlar hamilelik süresi içersinde insan endişeleniyor bazılarına fazla geliyormuş iğnenin dozajı o da düşüğe sebep oluyormuş herkesin farklı bir hikayesi var ben ankaradayım lina diye bir kadın doğum merkezi var Dr.Mine Sıdıka KERMALLI var aslında iyi ama genede bir başka doktora daha görünmelimiyim diye düşünüyorum.Yani bizim gibi hastaların gittiği iyi bir doktor bilen varmı ankarada içim bir türlü rahat etmiyor allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.
mathematician,wie nasılsınız?kızlar kafama çok taktım acaba iğnenin dozu fazla olduğu için mi kanama oldu?
selam kızlar bende buranın eskilerindenim tabi bende pıhtılıyım 2 kayıptan sonra rabbim 3.de bebeğimi nasip etti şimdi koyun koyuna uyuyoruz kuzumla ommancım seni çok iyi anlaıyorum içini dökmüşsün ama üzülme bende nasıl üzüldüm neler çektim herkes neler dedi artık umudumu kesmiştim çocum olmayacak dediğim anda geliverdi bebiş ve 9 ay iğne oldum hergün ne zaman bitecek bu iğneler diye sayıyordum doğumdan sonrada 35 gün iğne oldum ama geçti gitti o acılar sezeryan oldum o acıda geçti gitti şimdi bebeğimin yüzüne baktıkça çok mutlu oluyorum hep ağlıyorum nedense neler yaşadığım aklıma geliyor ne zorluklar çektiğim ona hiç kıyamıyorum bişey olacak diye ödüm kopuyor
sizlere anlatıyorum ki umudunuzu yitirmeyin diye çünkü bende umutsuz zamanlarımda buradaki benim gibi zorlukları aşmış arkadaşlar anlatırdı keşke benim de bebeğim olsa derdim olmayacak diye birşey yok kızlar yeter ki rabbim ol desin allah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin hiç biriniz ağlamayın hep mutlu olun her kadının anne olma hakkı var allah bizim vücudumuzu onun için yaratmış allah hepinize hayırlı evlat versin yavrusu olanlarında yavrularını korusun rabbim
merak ettiğiniz bişi olursa özelden yazın cevaplamaya çalışırım
bu arada sabrina ve emine doğurmuş hayırlı olsun
nuray maşallah 30. haftalara gelmişsin artık korkma bundan sonra bişi olmuycak
aysude denden maşallah sizlerde doğum yaklaşıyor uykusuz geceleriniz başlıcak
feryadcım sana da acil bebiş versin rabbim tüp bebeğe başlıyorsun değilmi hadi hayırlısı
sağolasın canım regl olunca benim tedavi resmen başlamış olacak hayırlısı allahtan artık...
aysudeye gelince kızlar duanızı esirgemeyin.
aysudecim affına sığınarak yazıyorum
kızlar aysudenin miniği erken gelme denemesinde bulunmuştu doktorlar doğum eğilimini durdurup ciğer gelişimi için iğne yaptılar o iğne aysudenin rekerini yükseltti ve 2 gündür hastanede kontrol altında tutuyorlar...
rabbim yardımcısı olsun
canım benim dualarım aysudeyle canım benim Allah yardımcısı olsun
Feryad cım sanada Büyük şans diliyorum tüp bebeğe başlıcaksın sanırım canım benim Allah yardımcın olsun canım Tez zamanda bende hayırlısıyla hamile kalırım canım
selam arkasdalarim,
yarin aksam üzeri doktor kontolüm var, kendisi kücücük ama,bizim icin büyük gün.. 8+ 2 deyim, bakalim hala kalbi atiyormu, melegim bu sefer yasama tutunacak mi.. ne kadar zor.. Dualariniza ihtiyacim var.. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.
bebek hasreti cekenlere tez zamanda saglikli hayirli nur topu gibi bebekler,
bebeklerini kaybeden arkadaslarima acil sifalar, sabirlar diliyorum, onlarin acilirini paylasiyorum, dualarim onlarla..
rahatsiz olup kanamasi olan arkasalarima acil sifalar,
bebeklerini yeni kucagina alanlarada tekrar hayirli olsun diyorum.
Allah yar ve yardimcin olsun gülüm daha önce 4 kere o aciyi yasamis biri olarak nasil bi korkudur o cok iyi bilirim ins, allah koktuguna ugratmaz hakkinda hayirsiyla gönlünd eolani nasip eder canimmSlm canım nasılsın??
Biliyosun benimde yarın kontrolum benimde senin gibi korkularım var kalbi atiyormu??bı sorun varmı???düsünmekten uyuyamiyorum umarım senin ve benim kontrolümde iyi geçerse yüzümüz Güler seni de merak ediyorum yarın ararım seni kesin öpüyorum
Kizlarr kim bu yazımı okuyorsa neolur dua etsin bana ve bebeğine icimde bı korku var bu yüzden yalnız gitmek istemedim Dr a esım isten izin almak zorunda kaldı bu yüzden duşunun artık kendimi çok kotu hissediyorum kafam allak pullak dualarınızı bekliyorum İnsallah yarın size güzel haberlerle donerim :18::18:
Slm canım nasılsın??
Biliyosun benimde yarın kontrolum benimde senin gibi korkularım var kalbi atiyormu??bı sorun varmı???düsünmekten uyuyamiyorum umarım senin ve benim kontrolümde iyi geçerse yüzümüz Güler seni de merak ediyorum yarın ararım seni kesin öpüyorum
Kizlarr kim bu yazımı okuyorsa neolur dua etsin bana ve bebeğine icimde bı korku var bu yüzden yalnız gitmek istemedim Dr a esım isten izin almak zorunda kaldı bu yüzden duşunun artık kendimi çok kotu hissediyorum kafam allak pullak dualarınızı bekliyorum İnsallah yarın size güzel haberlerle donerim :18::18:
canım yazdıklarını burnumu çeke çeke okudum.. Allah yavrunu size bağışalasın. Darısı özlem çeken herkesin başına..selam kızlar bende buranın eskilerindenim tabi bende pıhtılıyım 2 kayıptan sonra rabbim 3.de bebeğimi nasip etti şimdi koyun koyuna uyuyoruz kuzumla ommancım seni çok iyi anlaıyorum içini dökmüşsün ama üzülme bende nasıl üzüldüm neler çektim herkes neler dedi artık umudumu kesmiştim çocum olmayacak dediğim anda geliverdi bebiş ve 9 ay iğne oldum hergün ne zaman bitecek bu iğneler diye sayıyordum doğumdan sonrada 35 gün iğne oldum ama geçti gitti o acılar sezeryan oldum o acıda geçti gitti şimdi bebeğimin yüzüne baktıkça çok mutlu oluyorum hep ağlıyorum nedense neler yaşadığım aklıma geliyor ne zorluklar çektiğim ona hiç kıyamıyorum bişey olacak diye ödüm kopuyor
sizlere anlatıyorum ki umudunuzu yitirmeyin diye çünkü bende umutsuz zamanlarımda buradaki benim gibi zorlukları aşmış arkadaşlar anlatırdı keşke benim de bebeğim olsa derdim olmayacak diye birşey yok kızlar yeter ki rabbim ol desin allah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin hiç biriniz ağlamayın hep mutlu olun her kadının anne olma hakkı var allah bizim vücudumuzu onun için yaratmış allah hepinize hayırlı evlat versin yavrusu olanlarında yavrularını korusun rabbim
merak ettiğiniz bişi olursa özelden yazın cevaplamaya çalışırım
bu arada sabrina ve emine doğurmuş hayırlı olsun
nuray maşallah 30. Haftalara gelmişsin artık korkma bundan sonra bişi olmuycak
aysude denden maşallah sizlerde doğum yaklaşıyor uykusuz geceleriniz başlıcak
feryadcım sana da acil bebiş versin rabbim tüp bebeğe başlıyorsun değilmi hadi hayırlısı
feryadcım hayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız.aysudeye de acil şifalar diliyorum. Inşallah bebişi sağlıkla zamanında gelir..sağolasın canım regl olunca benim tedavi resmen başlamış olacak hayırlısı allahtan artık...
Aysudeye gelince kızlar duanızı esirgemeyin.
Aysudecim affına sığınarak yazıyorum
kızlar aysudenin miniği erken gelme denemesinde bulunmuştu doktorlar doğum eğilimini durdurup ciğer gelişimi için iğne yaptılar o iğne aysudenin rekerini yükseltti ve 2 gündür hastanede kontrol altında tutuyorlar...
Rabbim yardımcısı olsun
selam arkasdalarim,
yarin aksam üzeri doktor kontolüm var, kendisi kücücük ama,bizim icin büyük gün.. 8+ 2 deyim, bakalim hala kalbi atiyormu, melegim bu sefer yasama tutunacak mi.. Ne kadar zor.. Dualariniza ihtiyacim var.. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.
Bebek hasreti cekenlere tez zamanda saglikli hayirli nur topu gibi bebekler,
bebeklerini kaybeden arkadaslarima acil sifalar, sabirlar diliyorum, onlarin acilirini paylasiyorum, dualarim onlarla..
Rahatsiz olup kanamasi olan arkasalarima acil sifalar,
bebeklerini yeni kucagina alanlarada tekrar hayirli olsun diyorum.
slm canım nasılsın??
Biliyosun benimde yarın kontrolum benimde senin gibi korkularım var kalbi atiyormu??bı sorun varmı???düsünmekten uyuyamiyorum umarım senin ve benim kontrolümde iyi geçerse yüzümüz güler seni de merak ediyorum yarın ararım seni kesin öpüyorum
kizlarr kim bu yazımı okuyorsa neolur dua etsin bana ve bebeğine icimde bı korku var bu yüzden yalnız gitmek istemedim dr a esım isten izin almak zorunda kaldı bu yüzden duşunun artık kendimi çok kotu hissediyorum kafam allak pullak dualarınızı bekliyorum insallah yarın size güzel haberlerle donerim :18::18:
Slm canım nasılsın??
Slm canım nasılsın??
Slm canım nasılsın??
canım bilgilendirdiğin için çok sağol.ben iğneyi yaptıktan ertesi gün sonra kanama oldu.iğnenin dozundan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?