Slm canım nasılsın??
Biliyosun benimde yarın kontrolum benimde senin gibi korkularım var kalbi atiyormu??bı sorun varmı???düsünmekten uyuyamiyorum umarım senin ve benim kontrolümde iyi geçerse yüzümüz Güler seni de merak ediyorum yarın ararım seni kesin öpüyorum
Kizlarr kim bu yazımı okuyorsa neolur dua etsin bana ve bebeğine icimde bı korku var bu yüzden yalnız gitmek istemedim Dr a esım isten izin almak zorunda kaldı bu yüzden duşunun artık kendimi çok kotu hissediyorum kafam allak pullak dualarınızı bekliyorum İnsallah yarın size güzel haberlerle donerim :18::18:
kızlar ben kürtaj olalı 15 gün oldu ilk haftalar pek kanama olmamıştır ama10. günden sonra lekelenmeler başladıı hatta 3 gündür de karın ağrım oluyor..çok korkuyorum acaba bi sıkıntı mı varmı??kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gitmiştim bi şey çıkmamıştı ama..bide bu benim ikinci kürtaj ilkinde böyle şeyler yaşamamıştım..sizde böyle şeyler yaşamışmıydınız tekrar doktora gitsemmi??.
Bide merak ettğim bi konu vardı..benim iki gebelimdede hep karın ağrıları oluyordu sizde aynı şeyleri yaşadınız mı???
herkese slmmm kızlar,uzun zamandır sizi takip edemiyorum Konya ya taşındım taşı yerleş falan uzun zaman aldı.umarım herkes iyidir,hamile olmayı bekleyenlerden ve bebek bekleyenlerden hep güzel haberler almışsınızdır inşallah.
Konyada yaşayan arkadaşlarım varsa burada iyi bir doktor tavsiyesi almak istiyorummm yardımcı olabilirlermiii lütfennn.
canım merhaba hoşgeldin güzeller güzeli memleketimize bende konyanın ilçesinde yaşıyorum.. konyada bana önerilen çevremden ve kendi doktorumda hocasını tavsiye etmiştir prof dr ali Acar bey yalnız ben kendisiyle tam görüşemedim nasip olmadı.bide çok yogun oldugundan kendisine ulaşamadım.senin de aynı pıhtılaşma sıkıntılarınmı var??
Slm canım nasılsın??
Biliyosun benimde yarın kontrolum benimde senin gibi korkularım var kalbi atiyormu??bı sorun varmı???düsünmekten uyuyamiyorum umarım senin ve benim kontrolümde iyi geçerse yüzümüz Güler seni de merak ediyorum yarın ararım seni kesin öpüyorum
Kizlarr kim bu yazımı okuyorsa neolur dua etsin bana ve bebeğine icimde bı korku var bu yüzden yalnız gitmek istemedim Dr a esım isten izin almak zorunda kaldı bu yüzden duşunun artık kendimi çok kotu hissediyorum kafam allak pullak dualarınızı bekliyorum İnsallah yarın size güzel haberlerle donerim :18::18:[/QUOTE
merhaba hemşerim, nasıl gidiyo hamilelik ? nasılmış bebişinnn ? sorun yok demi?
merhaba senakar çok geçmiş olsunn.karın ağrsı gebelikte bendede çok vardı,kürtajdan sonrada 15 falan sürmüştü nerdeyse kanama ve ağrı.bi sıkıntı yoktur inşallah aklına kötü şeyler getirme
Teşekkür ederim canım allah razı olsun..Dualarım sizinle...En kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur inşallah
Slm kızlar ben geldimm güzel haberlerle geldim
Rabb'ime şükür bebeğim çok saglikliymis ve çok büyümüş çok şükür hersey yolunda cinsiyetini göstermedi malesef aman tek sağlıklı olsunda cinsiyetini başka zamanda ogrenirizz ohhh icim nasıl rahatladı anlatamam size kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için allah razı olsun
kızlar ben iğne+coraspin kullaniyordum bugün Dr coraspini kesmemi söyledi bebeğe giden kan akısı çok fazlaymis hapı kesince yeterli olacağını söyledi böyle iste kızlar Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın
arkadaşlar slm benim rumuz yaren76 ama uzun zamandır siteye girmediğim için iptal edildi sanırım.tekrar rumuz aldım yaren76x.. iki düşük yaşamıştım biri 7 haftalık diğeri 21 haftalık.. daha sonra yapılan testler sonucu kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ve tekrar gebe kaldım ve clexane0,4 iğne ve coraspın100 kullanarak kızımı dünyaya getirdim allaha şükürler olsun. şu an kızım iki yaşında ben tekrar hamileyim sanırım daha dr.a gitmedim merak ettiğim şu tekrar bu iğnelerden olacakmıyım benim durumumda olan arkadaşlar varsa cevaplarsanız sevinirim.
Listede benimde adım var yaren 76 kızı ecesu 25. 12. 2008
Rabb'ime şükür bebeğim çok saglikliymis ve çok büyümüş çok şükür hersey yolunda cinsiyetini göstermedi malesef aman tek sağlıklı olsunda cinsiyetini başka zamanda ogrenirizz ohhh icim nasıl rahatladı anlatamam size kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için allah razı olsun
kızlar ben iğne+coraspin kullaniyordum bugün Dr coraspini kesmemi söyledi bebeğe giden kan akısı çok fazlaymis hapı kesince yeterli olacağını söyledi böyle iste kızlar Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın
canım hayırlı olsun,benim bildiğim kadarıyla her gebelikte yapman gerekiyor. benim ilk çocuğumda kullanmadım gerek yoktu ama ikincide kullandım. o da ilk olduğu için gerek olmadı herhalde... Bu arada 21 haftalıkken kaybettiğin bebeğini de mi kan pıhtılaşması yüzünden kaybettin, iğne kullanmıyor muydun?
hadi gözün aydın canım bende geldinmi diye kaç defa baktım çok şükür haberler iyi..Slm kızlar ben geldimm güzel haberlerle geldim
selam arkasdalarim,
yarin aksam üzeri doktor kontolüm var, kendisi kücücük ama,bizim icin büyük gün.. 8+ 2 deyim, bakalim hala kalbi atiyormu, melegim bu sefer yasama tutunacak mi.. ne kadar zor.. Dualariniza ihtiyacim var.. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.
bebek hasreti cekenlere tez zamanda saglikli hayirli nur topu gibi bebekler,
bebeklerini kaybeden arkadaslarima acil sifalar, sabirlar diliyorum, onlarin acilirini paylasiyorum, dualarim onlarla..
rahatsiz olup kanamasi olan arkasalarima acil sifalar,
bebeklerini yeni kucagina alanlarada tekrar hayirli olsun diyorum.
canım dr.a gittin mi?inşallah güzel haberler verirsin bize.dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?