Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şşşşşttttt hıııııııııııı kızıyorum ama sanaa...ne güzelim bu stres yaa nasıl dolduracaksın
9 ayı tatlım sen..yapma bak iyi düşün iyi olsun bebişin ne badireler atlatıp geldi bu zamanlara..
o seni hissediyor sen ne kadar stresli olursan oda öyle olur ne kadar huzurlu olursan oda,huzurlu olur yapma güzelim bunu kendinede bebeğinede...güzel olacak herşey..dara düşüp sıkıldığın anlarda
dua oku ve "Rabbim banada bebeğimede huzur ver sağlık ver de" güzel anlar düşün
güzellikleri çağır kötülükleri çağırma canım benim..
bebeğinin iyi olduğunu karnının büyümesinden anlarsın..henüz hissetmiyoruz normal olarakmerak ediyoruz ama stres yapmamak lazım içini ferah tut..çok öpüyorum seniii
Haberdar et canım bizi..

Son düzenleme:
kızlar ben kürtaj olalı 15 gün oldu ilk haftalar pek kanama olmamıştır ama10. günden sonra lekelenmeler başladıı hatta 3 gündür de karın ağrım oluyor..çok korkuyorum acaba bi sıkıntı mı varmı??kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gitmiştim bi şey çıkmamıştı ama..bide bu benim ikinci kürtaj ilkinde böyle şeyler yaşamamıştım..sizde böyle şeyler yaşamışmıydınız tekrar doktora gitsemmi??.

Bide merak ettğim bi konu vardı..benim iki gebelimdede hep karın ağrıları oluyordu sizde aynı şeyleri yaşadınız mı???

herkese slmmm kızlar,uzun zamandır sizi takip edemiyorum Konya ya taşındım taşı yerleş falan uzun zaman aldı.umarım herkes iyidir,hamile olmayı bekleyenlerden ve bebek bekleyenlerden hep güzel haberler almışsınızdır inşallah.
Konyada yaşayan arkadaşlarım varsa burada iyi bir doktor tavsiyesi almak istiyorummm yardımcı olabilirlermiii lütfennn.

merhaba senakar çok geçmiş olsunn.karın ağrsı gebelikte bendede çok vardı,kürtajdan sonrada 15 falan sürmüştü nerdeyse kanama ve ağrı.bi sıkıntı yoktur inşallah aklına kötü şeyler getirme

canım merhaba hoşgeldin güzeller güzeli memleketimize bende konyanın ilçesinde yaşıyorum.. konyada bana önerilen çevremden ve kendi doktorumda hocasını tavsiye etmiştir prof dr ali Acar bey yalnız ben kendisiyle tam görüşemedim nasip olmadı.bide çok yogun oldugundan kendisine ulaşamadım.senin de aynı pıhtılaşma sıkıntılarınmı var??

aaaa ne güzelll , hoşbulduk.hangi ilçesindesin?evet pıhtılaşma sıkıntısı var.eşimede Ali Acar demişler şimdi netten de bakıyorum ordada genelde bu isim var.galiba o olcak doktorumuz.

Allah razı olsun,İnşallah bi, sıkıntı yoktur.. işte kendi kendimize evham yapıyoruz...allah cümlemize acil şifalar versin.. çok zor aşamalar yaaa((

Slm kızlar ben geldimm güzel haberlerle geldim

Rabb'ime şükür bebeğim çok saglikliymis ve çok büyümüş çok şükür hersey yolunda cinsiyetini göstermedi malesef aman tek sağlıklı olsunda cinsiyetini başka zamanda ogrenirizz ohhh icim nasıl rahatladı anlatamam size kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için allah razı olsun

kızlar ben iğne+coraspin kullaniyordum bugün Dr coraspini kesmemi söyledi bebeğe giden kan akısı çok fazlaymis hapı kesince yeterli olacağını söyledi böyle iste kızlar Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın

Ay arkadaşım gözün aydın, çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin.. Kan akışına bakıp karar verdi demek.. süper seninde bebek haziran bebeği olcak inşallah hayırlısıyla..

arkadaşlar slm benim rumuz yaren76 ama uzun zamandır siteye girmediğim için iptal edildi sanırım.tekrar rumuz aldım yaren76x.. iki düşük yaşamıştım biri 7 haftalık diğeri 21 haftalık.. daha sonra yapılan testler sonucu kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ve tekrar gebe kaldım ve clexane0,4 iğne ve coraspın100 kullanarak kızımı dünyaya getirdim allaha şükürler olsun. şu an kızım iki yaşında ben tekrar hamileyim sanırım daha dr.a gitmedim merak ettiğim şu tekrar bu iğnelerden olacakmıyım benim durumumda olan arkadaşlar varsa cevaplarsanız sevinirim.
Listede benimde adım var yaren 76 kızı ecesu 25. 12. 2008

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun,benim bildiğim kadarıyla her gebelikte yapman gerekiyor. benim ilk çocuğumda kullanmadım gerek yoktu ama ikincide kullandım. o da ilk olduğu için gerek olmadı herhalde... Bu arada 21 haftalıkken kaybettiğin bebeğini de mi kan pıhtılaşması yüzünden kaybettin, iğne kullanmıyor muydun?

gözümüz aydın canım çok sevindim sabahtan beri kaç kez girdim haber varmı diye.

21 haftalık bebek karnımda ölmüş haberim yoktu.. rutin dr. kontrolüne gittiğimde öğrendim. daha sonra dr.um kan pıhtılaşması olabileceğini düşündü ve test yapıldı. sonraki gebeliğinde iğne kullanacaksın demişti iğne oldum ve kızım dünyaya geldi..

hadi gözün aydın canım bende geldinmi diye kaç defa baktım çok şükür haberler iyi..

canıımmmm benim çok sevindim.seni çok merak etmiştim.çok şükür güzel haberi aldık.canım bebeğe giden kan akışının fazla olduğunu nasıl anladı dr.?ultrasonda mı görüldü.?merak ettim.

canım dr.a gittin mi?inşallah güzel haberler verirsin bize.dualarım seninle.

canım dr.a gittin mi?inşallah güzel haberler verirsin bize.dualarım seninle.

slm canim kadifeyi sormussun biraz once telefonla konustum onla onuun netinde sorun oldugundan yazamamiss cok sukur onun bebiside iyimis pit pitlari duymus yine cok mutlu ve keyifli geliyordu sesi onuda haber edeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…