slm canim kadifeyi sormussun biraz once telefonla konustum onla onuun netinde sorun oldugundan yazamamiss cok sukur onun bebiside iyimis pit pitlari duymus yine cok mutlu ve keyifli geliyordu sesi onuda haber edeyim dedim
canım ya çok sevindim.haber verdiğin için çok sağol tatlım.bugün güzel haberler aldık çok şükür.
evet canim cok sukur senden ne haber bebis nasil bakimm nasil gidiyor???
canım 5+3 oldu bugün.bu hafta içinde dr. a gideceğim.kalp atışı 6.hafta da mı duyuluyor yoksa daha mı erken?bende sizin gibi heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm bende size.sizden güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorum.
canım 5+3 oldu bugün.bu hafta içinde dr. a gideceğim.kalp atışı 6.hafta da mı duyuluyor yoksa daha mı erken?bende sizin gibi heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm bende size.sizden güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorum.
kizlar hepinizin guzel dilekleri icin cok tesekkur ederim gercekten 2gundur neler yasadigimi bir ben bilirim bide allah cok sukur iyiymis bebegimde icim rahatladi
coraspine gelince ben zaten gunluk 2defa 0,5lik igne vuruluyom buda gunluk 0,10 oluyor +coraspin kullandim bugun benden bebege giden kan akisina bakti doktor ve cok fazla oldugunu soyledi bu dozun ya ignenin birini yada coraspini kesecem dedi sonra hapta karar verdi aslinda benimde kafam karisik bide turkiyedeki doktorumu aramam lazim bakalim o ne diycek ama simdi coook mutluyum rabbim tum isteyenlere nasip eder insallah
Slm kızlar ben geldimm güzel haberlerle geldim
Rabb'ime şükür bebeğim çok saglikliymis ve çok büyümüş çok şükür hersey yolunda cinsiyetini göstermedi malesef aman tek sağlıklı olsunda cinsiyetini başka zamanda ogrenirizz ohhh icim nasıl rahatladı anlatamam size kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için allah razı olsun
kızlar ben iğne+coraspin kullaniyordum bugün Dr coraspini kesmemi söyledi bebeğe giden kan akısı çok fazlaymis hapı kesince yeterli olacağını söyledi böyle iste kızlar Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın
canım sanada hayırlı uğurlu olsun. bende kadifeyi merak etim girdim nete.. canım sen iğnelere başladın mı?
Canım ben bu bebisimin kalp atisisini 11.haftadaydi sanırım belkide sahada geçduydum ama 7.haftada gormuştum kalbinin attığını neden bu kadar geç duyduğumu merak edersen ben 4tane düşük yaptıgım için Dr erken haftalarda tehlikeli olduğunu doylemisti ne kadar dogru bilmiyorum ama elim mahkum du duymayı cok istememe rağmen doktorun dediğine uymak zorunda kaldım
canım benim 4.hamileliiğim bu 6. haftada duyduk... genelde o civarlarda başlıyor.. adetim üzerinden 10gün geçipte gittiğinde konrole %90 görünüyor...
kızlar oğluşumla bugün hastaneden çıkdık durumumuz daha iyi ama tam iyleşmedi
evde devam edicez tedaviye bizim için dua eden etmeyen herkese çok teşekkür ederiz teyzeleri
hepinizi çok öpüyoruz oğluşumla
canım erken haftalarda tehlikeli mi ultrasona girmek? merak ettim.yani 7.haftaya kadar hiç bakılmadı mı ultrasonda? canım şimdi nerde oturuyorsun?çok soru sordum dimi.bi de hep aynı dr.a mı gidiyosun?
canım dr.a gittin mi?inşallah güzel haberler verirsin bize.dualarım seninle.
evde devam edicez tedaviye bizim için dua eden etmeyen herkese çok teşekkür ederiz teyzeleri
canım çok saol. gelldik bu günlere çok şükür. bu akşam kontrolümüz vardı. ultrasona göre 28+2 görünüyoruz ama dr. sorun yok dedi. inşallah 30 küsürleri de görürüz.bu arada sabrina ve emine doğurmuş hayırlı olsun
nuray maşallah 30. haftalara gelmişsin artık korkma bundan sonra bişi olmuycak
aysude denden maşallah sizlerde doğum yaklaşıyor uykusuz geceleriniz başlıcak
feryadcım sana da acil bebiş versin rabbim tüp bebeğe başlıyorsun değilmi hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?