Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kizlar hepinizin guzel dilekleri icin cok tesekkur ederim gercekten 2gundur neler yasadigimi bir ben bilirim bide allah cok sukur iyiymis bebegimde icim rahatladi

coraspine gelince ben zaten gunluk 2defa 0,5lik igne vuruluyom buda gunluk 0,10 oluyor +coraspin kullandim bugun benden bebege giden kan akisina bakti doktor ve cok fazla oldugunu soyledi bu dozun ya ignenin birini yada coraspini kesecem dedi sonra hapta karar verdi aslinda benimde kafam karisik bide turkiyedeki doktorumu aramam lazim bakalim o ne diycek ama simdi coook mutluyum rabbim tum isteyenlere nasip eder insallah

slm canim kadifeyi sormussun biraz once telefonla konustum onla onuun netinde sorun oldugundan yazamamiss cok sukur onun bebiside iyimis pit pitlari duymus yine cok mutlu ve keyifli geliyordu sesi onuda haber edeyim dedim

canım ya çok sevindim.haber verdiğin için çok sağol tatlım.bugün güzel haberler aldık çok şükür.

evet canim cok sukur senden ne haber bebis nasil bakimm nasil gidiyor???

canım 5+3 oldu bugün.bu hafta içinde dr. a gideceğim.kalp atışı 6.hafta da mı duyuluyor yoksa daha mı erken?bende sizin gibi heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm bende size.sizden güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorum.

canım sanada hayırlı uğurlu olsun. bende kadifeyi merak etim girdim nete.. canım sen iğnelere başladın mı?

Canım ben bu bebisimin kalp atisisini 11.haftadaydi sanırım belkide sahada geç duydum ama 7.haftada gormuştum kalbinin attığını neden bu kadar geç duyduğumu merak edersen ben 4tane düşük yaptıgım için Dr erken haftalarda tehlikeli olduğunu doylemisti ne kadar dogru bilmiyorum ama elim mahkum du duymayı cok istememe rağmen doktorun dediğine uymak zorunda kaldım

canım boşa kaygı çekmişsin bak allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

ohhh çok şükür... hepimize bir oh çektirdin canımm
iyi düşün tatlım iyi olsun..iyi bak kanında güzel güzzel gidiyormuş yavruna çok şükür..
darısı diğer haber verecek arkadaşların başına, hepimizin başına..
bir dahaki kontrolün ne zaman?

canım sanada hayırlı uğurlu olsun. bende kadifeyi merak etim girdim nete.. canım sen iğnelere başladın mı?

çok sağol canım.iğnelere başladım.0.4 lük iğne.senin nasıl gidio?iğne ve aspirin alıyor musun?

Son düzenleme:

canım benim 4.hamileliiğim bu 6. haftada duyduk... genelde o civarlarda başlıyor.. adetim üzerinden 10gün geçipte gittiğinde konrole %90 görünüyor...

canım benim 4.hamileliiğim bu 6. haftada duyduk... genelde o civarlarda başlıyor.. adetim üzerinden 10gün geçipte gittiğinde kontrole %90 görünüyor...

canım erken haftalarda tehlikeli mi ultrasona girmek? merak ettim.yani 7.haftaya kadar hiç bakılmadı mı ultrasonda? canım şimdi nerde oturuyorsun?çok soru sordum dimi.bi de hep aynı dr.a mı gidiyosun?

canım benim 4.hamileliiğim bu 6. haftada duyduk... genelde o civarlarda başlıyor.. adetim üzerinden 10gün geçipte gittiğinde konrole %90 görünüyor...

çok sağol canım.sen keseyi görmek için de girdin mi ultrasona?acaba zarar verir mi ultrason?

kızlar oğluşumla bugün hastaneden çıkdık durumumuz daha iyi ama tam iyleşmedi
evde devam edicez tedaviye bizim için dua eden etmeyen herkese çok teşekkür ederiz teyzeleri
hepinizi çok öpüyoruz oğluşumla

çok geçmiş olsun canım.inşaallah en kısa zamanda tamamen iyileşir olğluşun..

canım erken haftalarda tehlikeli mi ultrasona girmek? merak ettim.yani 7.haftaya kadar hiç bakılmadı mı ultrasonda? canım şimdi nerde oturuyorsun?çok soru sordum dimi.bi de hep aynı dr.a mı gidiyosun?

Slm canım ben avusturya'da yasıyorum ve diğer hamileliklerimde başka bı dr a gidiyodum ama değiştirdim şimdi tabiki yaşadığım ülkede turk Dr olmadıgından Dr um yabanci

Yanlış anlamışsin tatlım utrasyon girmek tehlikeli değil tabiki Dr ancak utrasyonda bebeğin kalbini dinlemek erken dönemlerde tehlikeli diye dinlemedi Dr um ama gozukuyordu pit pitlar yine de bilemem benim Dr söylemesi her Dr un tedavi sekli değişik oluyor tabi yinede sen kendi Dr bı sor

canım dr.a gittin mi?inşallah güzel haberler verirsin bize.dualarım seninle.

Allah razi olsun arkadasim,Dua eden diger arkadaslarimdan da Allah razi olsun, wie haber vermi$ durumumu sagolsun. Dr a gidene kadar neler cektim bir bilsen. sonra da kalp ati$larini görmek mucizeydi benim icin.. Insallah bu sefer kucagimiza alabiliriz. igne+asprin+vitamin+ DUA ya devam, bir degisiklik yok

Gecmis olsun büsra, Allah saglik versin. Tez zamanda iyi olsun oğluşun insallah

slm kızlar bende pıhtılaşmadan dolayı 11 haftalık bebişimi kaybettim 7 ay önce şuan tekrar 13 haftalık hamileyim clexan 0.4 ve coraspirin kullanıyorum bişey sormak istiyorum bebeğe giden kanın fazla olup olmadığı nasıl anlaşılır ne gibi test yapılması gerek bilen varsa cevap yazarsa sevinirim şimdiden sağolun

canım çok saol. gelldik bu günlere çok şükür. bu akşam kontrolümüz vardı. ultrasona göre 28+2 görünüyoruz ama dr. sorun yok dedi. inşallah 30 küsürleri de görürüz.

geçmiş olsun canım. acil şifalar diliyorum.

aysude ye de acil şifalar diliyorum. ciğer geliştirici iğnenin ve sancıyı durduran o ilaçların böyle yan etkileri olduğunu hiç duymamıştım.umarın en kısa zamanda şekeri normal seviyeye iner.geçmiş olsun dileklerimizi iletirsn sevinirim feryadçım.

wie cim herşeyin yolunda olmasına sevindim. bizler çok evhamlı hamileleriz ama bizim yaşadıklarımızı yaşamak kolay değil o yüzden evhamlı olmak hepimziin kaderi galiba.yeterki mutlu sona ulaşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…